Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

napayım canımm bende haftaya genetik testimi yaptıracağım 2 hafta kadar sonra o testler çıkacak ona göre doktorum tedavi
sitemini söyleyecek ama ben şimdiden folik asit omega3 ve elevit almaya başladım doktor tavisyesiyle. birde soğan kürü yapmaya
başlıyorum bu hafta hepimiz için hayırlısı olsun artık arka arkaya haberleri veririz göbüşlü göbüşlü dolaşırız

Cemrem hosgeldin tatlim demek seninde netin yoktu iyi olmus bensiz kaynatamamissin.sonra kiskaniyorum bilesin.hatirliyormusun askbebegin elini tuttunca nasil naz yaptigimi size
ya hiç deme netim yoktu kafayı yicektim kızlar ne yaptı ne etti diye de boşa merak yapmışşım kimseler gelmemiş pek
amanda aman kıskanma bekim sende kaynatırsın aa aşkbebek senin yanında kız benimle nerde gene öel sarmaş dolaş olacakkk
kıskanma o hepp seninle
hadi inlh sorunsuz çıkar genetik tetstlerin ohh şifa olsn bütün kullandıkların sanainşlh artk göbişler bekler bebişleriniiii

canım hadi hayırlısı bakalım.
başlamışsın ufaktan tüp bebek için kontrollere
iyi de yapmışsın.
canım bak bir zamanlar bende yazabilecekmiyim acaba tedaviye başladım diye derken
inanıyorum ki en kısa zamanda hamileyimmmmm yazını yazacaksın Allah ın izniyle...
bütün kalbimle istiyorum canımcım hamiş haberini almayı.

sağol cnmmm ahh tabiki o kadar vurduğum iğnelerden sonra bu hiç ..
ben 28 nisandan bu yana hergün göbekten iğne oluyorum zaten..
herşey bebişler için..sağol cnmmm senin nasıl gidiyo

Allah yardımcın olsun güç versin sana canım.bizimde 2gün sonra opu olacak galiba,işte stressiz olmaya çalışıyorum geçen sefer odun yutmuş gibi dik durmaya eğilmemeye çalışıyordum yapmıycam kısmetse.

inşlh hayırlısı olur güzelim bakalım bi yola giriyoruz sonu nasıl olur allah bilir spermleri görüp dondurmadan gene de içim rahat değil çıkıp hiç değilse 1 tane bile donsaiçim rahatlıcak abaklım buralarageldim ya buna hamdolsun dediğin gibi geçen sene bu zamanlar umudumu nerdeyse yitirmek üzereydim mevlam bu günlere gelmememi nasip etti bu bile benim için mucize
inşlh hamile haberimide veririm ve aramdan tek tek sizlerde gelirsiniz beni yanlız bırakmayın heeee çabuk gelin peşimdennn

canım inş. RAbbim bu kadar emeği görecektir.daha ne mucize göstereceği belli olmaz RAbbimin
kimbilir tüp bebek beklerken normal bebişleer bile gelir .....Rabbimin ol demesine bakar unutma güzelim
inş ayağını bolca sürü.... geleceğiz hepimiz tek tek.
spermlerde öyle bir çıkışa geçsin kiiiiiiii artık .....
dualarım seninle tatlım. ikiz ikiz evlat haberlerini ver inş........

canım pembe rabbim bebişlerinin şifasını bir an önce verir inşallah,ama sende kendini üzme huzurlu olmaya çalış bebişlerde seni hissedip güçlü olsunlar.sen üzülürsen onlarda üzülür anneleri.

ÇİCEK00 İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

25 ağustos pazar dan ---------- 27 ağustos salı saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2160 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2120 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2120 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2120 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2120 ….=okudu
7—aruna …………………………… 2120 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2120 ……=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120 …..=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2120 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2120 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2120 ……=okudu
13—ese44 ……………………………... 2120 …..=okudu
14—bengusuu ……………………………. 2120 …..=okudu
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120 …..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120 ……=okudu
18—huzuryolu …………………………… 2120
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120
20—kader60 ……………………………… 2120…..=okudu
21—lamyay ……………………………… 2120…..=okudu
22—mavimenekşe ……………………….. 2127…..=okudu
23—seval0817 …………………………… 2120 …...=okudu
24—papatyainci ………………………….. 2120…..=okudu
25—pembe85 …………………………….. 2120…..=okudu
26—yeşil034 ……………………………… 2120 …..=okudu
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2120……=okudu
28—eda09 ………………………………… 2120 …..=okudu
29—derya06……………………………….. 2120 …..=okudu
30—doğadandeva…………………………. 2120 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2120 ……=okudu
32—sağanak ………………………………. 2113
33—esmerimyarim ………………………… 2120…..=okudu

pıtırcığımmm cicek00 ve alev99 un besmelelerini okudum RABBİM kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin arkadaşlarıma İNŞALLAH

slm canım.
nasılsın?
nasıl gidiyor iğneler tedavi?
hayırlısı ile herşey senin ve eşinin istediği gibi ilerler inş.

😊 çok sağol canım tedirgin heyecanlı ilerliyoruz bakalım.diğer tedaviye göre daha rahatız ama iğneler işte 12 iğne yaptım kendi kendime.kanıyor,acıyor.inşallah emeklerimizin güzel karşılığını alırız bu defa.keşke hepimiz aynı anda tüp bebeğe başlasaydık,sonra bıcırıklarda aynı zamanlarda doğsaydı hep beraber büyütseydik.

pıtırcığımmm cicek00 ve alev99 un besmelelerini okudum RABBİM kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin arkadaşlarıma İNŞALLAH

esmacım hayırlı olsun işin,bravo vallahi zeka ve azimle neler başarılabileceğinin kanıtısın helal olsun.inşallah bu mucizeye birde hayırlı evlat mucizesi eklersin canım.

cnm kayın validemde internet yoktu yaklaşık bir haftadır giremedim.Anneme geldim.cnm ben akşama çiçek ve alev arkadasımızın besmelelerini bitiririm inş. geç oldu hakkınızı helal edin cnm

canım çok teşekkür ederim.sen de kendine çok dikkat et olur mu.DUALARIM SENİNLE CANIM.

canım çok teşekkür ederim.sen de kendine çok dikkat et olur mu.DUALARIM SENİNLE CANIM.

teşekkür cnm inşlhhh o anlarda gelir benim için
evettttttttttt ikiz istiyorummmm olsun desinler razıyım kocaman bi göbeğim olsun
aminnnnnn şekerimmmmmmmmmmmmmmmm
sen nasılın bebişler nasıl

olur İNŞALLAH.iyi olacaz inşallah.biraz problem yaşıyoruz artık ALLAHA emanetler canım.sağsalim bi kucağımızda gördüğümüzde rahatlıycaz ALLAHIN izniyle.

Sağol cnm Allah razı olsun..
seninde az kalmış o zaman rahat olmaya çalış inşallah bu defaa senden güzel haberler alıcağız..Allahın izniyle:26:
şöyle tedaviye başlayacak kızlar hamiş haberleri verselerde topik hareketlenseeeeeee

canım inş bu defa emekleriniz zayi olmaz.
kıyamam canım ya iğneler acıtıryormuş.
Rabbim çektikleriyin hürmetine yüzüne baksın canımcım.duaların için Allah razı olsun.
inş canımmmm inş hepimiz tek tek kurtulacağız bu illetten ve hepimiz kavuşacağız bebişlerimize...
dua ile sabırla bekleyişler mutluluğa dönüşecek inş.
opun ne zaman tatlım bu arada.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…