gözünüzaydın nm ne güzel sayıız kat kat yükselmiş inşlh bu aşılamanda bebeği sana utunmustur
yeşilim cnm çok teşekkür ederim evet dr. hastaneyi değiştirdik inşlh değişimde vardır hayır güzelim sen nasıslın tedavi sürei ne zaman başlıyo ilaç kullanıyormusun pko için anlat tatlım
ya hiç deme netim yoktu kafayı yicektim kızlar ne yaptı ne etti diye de boşa merak yapmışşım kimseler gelmemiş pekCemrem hosgeldin tatlim demek seninde netin yoktu iyi olmus bensiz kaynatamamissin.sonra kiskaniyorum bilesin.hatirliyormusun askbebegin elini tuttunca nasil naz yaptigimi size
hadi inlh sorunsuz çıkar genetik tetstlerin ohh şifa olsn bütün kullandıkların sanainşlh artk göbişler bekler bebişleriniiiinapayım canımm bende haftaya genetik testimi yaptıracağım 2 hafta kadar sonra o testler çıkacak ona göre doktorum tedavi
sitemini söyleyecek ama ben şimdiden folik asit omega3 ve elevit almaya başladım doktor tavisyesiyle. birde soğan kürü yapmaya
başlıyorum bu hafta hepimiz için hayırlısı olsun artık arka arkaya haberleri veririz göbüşlü göbüşlü dolaşırız
sağol cnmmm ahh tabiki o kadar vurduğum iğnelerden sonra bu hiç ..
ben 28 nisandan bu yana hergün göbekten iğne oluyorum zaten..
herşey bebişler için..sağol cnmmm senin nasıl gidiyo
inşlh hayırlısı olur güzelim bakalım bi yola giriyoruz sonu nasıl olur allah bilir spermleri görüp dondurmadan gene de içim rahat değil çıkıp hiç değilse 1 tane bile donsaiçim rahatlıcak abaklım buralarageldim ya buna hamdolsun dediğin gibi geçen sene bu zamanlar umudumu nerdeyse yitirmek üzereydim mevlam bu günlere gelmememi nasip etti bu bile benim için mucizecanım hadi hayırlısı bakalım.
başlamışsın ufaktan tüp bebek için kontrollere
iyi de yapmışsın.
canım bak bir zamanlar bende yazabilecekmiyim acaba tedaviye başladım diye derken
inanıyorum ki en kısa zamanda hamileyimmmmm yazını yazacaksın Allah ın izniyle...
bütün kalbimle istiyorum canımcım hamiş haberini almayı.
inşlh hayırlısı olur güzelim bakalım bi yola giriyoruz sonu nasıl olur allah bilir spermleri görüp dondurmadan gene de içim rahat değil çıkıp hiç değilse 1 tane bile donsaiçim rahatlıcak abaklım buralarageldim ya buna hamdolsun dediğin gibi geçen sene bu zamanlar umudumu nerdeyse yitirmek üzereydim mevlam bu günlere gelmememi nasip etti bu bile benim için mucize
inşlh hamile haberimide veririm ve aramdan tek tek sizlerde gelirsiniz beni yanlız bırakmayın heeee çabuk gelin peşimdennn
amin.canım benim eşimde inmemiş testisten azolu.küçükken iki ameliyat ilki başarısız ikincisi ise sadece bi tane inmiş.diğeri içerde.bize drlar ilaç tedavisi olmaz dediler.sadece bitkiseller kullandık.ama hep karşımızda koca bi sıfır vardı.mikrotese de çıkma ihtimalı de azdı çünkü fsh 30 lardaydı.neyseki 3 hareketli 4 tanede hareketsiz bulundu.çok şükür olumlu sonuç aldık.darısı sizin başınıza İNŞALLAH.
canım raporun hayırlı olsun.sonrada tedavin hayırlı olsun diyecez veee tabi bebişlerinhayırlı olsun diyecez İNŞALLAH.kız ikiz istiyosun ya kocamman bi göbeğe de razısındır o zaman.valla daha altı aylık olmamışken sana doğuma kaç gün var diyecekler. olsun kız sen ALLAHIN izniyle al ikizleri göbüşe varsın koca göbekten önünü zor gör.
slm canım.
nasılsın?
nasıl gidiyor iğneler tedavi?
hayırlısı ile herşey senin ve eşinin istediği gibi ilerler inş.
pıtırcığımmm cicek00 ve alev99 un besmelelerini okudum RABBİM kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin arkadaşlarıma İNŞALLAH
canım pembe rabbim bebişlerinin şifasını bir an önce verir inşallah,ama sende kendini üzme huzurlu olmaya çalış bebişlerde seni hissedip güçlü olsunlar.sen üzülürsen onlarda üzülür anneleri.
canım pembe rabbim bebişlerinin şifasını bir an önce verir inşallah,ama sende kendini üzme huzurlu olmaya çalış bebişlerde seni hissedip güçlü olsunlar.sen üzülürsen onlarda üzülür anneleri.
teşekkür cnm inşlhhh o anlarda gelir benim için
evettttttttttt ikiz istiyorummmm olsun desinler razıyım kocaman bi göbeğim olsun
aminnnnnn şekerimmmmmmmmmmmmmmmm
sen nasılın bebişler nasıl
Allah yardımcın olsun güç versin sana canım.bizimde 2gün sonra opu olacak galiba,işte stressiz olmaya çalışıyorum geçen sefer odun yutmuş gibi dik durmaya eğilmemeye çalışıyordum yapmıycam kısmetse.
 çok sağol canım tedirgin heyecanlı ilerliyoruz bakalım.diğer tedaviye göre daha rahatız ama iğneler işte 12 iğne yaptım kendi kendime.kanıyor,acıyor.inşallah emeklerimizin güzel karşılığını alırız bu defa.keşke hepimiz aynı anda tüp bebeğe başlasaydık,sonra bıcırıklarda aynı zamanlarda doğsaydı hep beraber büyütseydik.
slm cnm.
nasılsın?
bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?