Selam kızlarrrr
sabahtan bu yana size yazıcam bi türlü yazamadım hiç halim yokk..
sabah aşı oldum kolum ağrıyoo
nurusima cnm doktorunu değiştirmişsin gözünaydın cnm .
cemrem sende hastaneyi, değiştirmeye karar vermişsin ikiniz içinde hayrlısı olsun canlarım..:26::26:
benden bu kadar kızlarrr öpüldünüzzzz
selam cnm ay kıyamam güzelim ne aşısı oldun sennn
ahh ağrısı da kötüdür onun şimdi
dinlen cnm sen geçmiş olsun inşlh ağrısı bi an önce geçer
sağol güzelim inşlh değişiklikler hayatımıza da değişiklikler getirsin
sağol cnmm tetanoz aşısı oldum. sabah pek ağrı yoktu ama şimdi ağrımaya başladı
inşallah cnmm hayatındagibi vede gibi değişiklikler olsun inş.
tedavin hayırlı olur inşallah,sonu bebişli olur inşallah
geçmiş olsun ama önemli bişeyde değil filizcim sen tüp bebek annesisin bugüne bugün ne acılar çektin bu sana vız gelir inşallah.bebişinde sende sağlıklı mutlu olun,Allah korusun sizi.
Aleykum selam tatlim kiyamam birtanem demek canin cok acidi insallah agrin biran evvel hafifler bebisin icin katlaniyorsun artik mukafatini alacaksin en yakin zamanda melegini kucagina aldigin zaman cektigin butun sikintilari unutacaksin insallah.evet canim doktorumu degistirmek isredigimi biliyordun zaten bugun merkeze bildirdim sorun degil biz bir ekibiz hic onemli degil dediler cok mutlu oldum insallah hakkimda hayirlisi olsun cumartesi gunu randevum var.insallah guzel haberlerle donerim hakkimda hayirlisiysa biran evvel tedaviye baslarim
sağol cnm inşl sonuna kadar ii olurcnm evet ben zeynep kamilde çıkardım raporumucnm hayırlı olsunnn inşallah Allahım tedavin boyunca kolaylık sağlar .. şu rapor nasıl alınıyor ben aslında rapor düşünmüyordum ama Allah hepinizden razı olsun verdiğiniz bilgiler sayesinde inşallah daha sağlam adımlarla ilerliyeceğiz celealettin peruyu bekliyoruz artık tedavisi ne kadar sürerse(inşallah 6 ay falan olur da sömestr tatiline yetişir) bu arada bayağı zamanımız olacak alabilirsek biz de şu raporu alalım bu arada ben de detaylı olarak kendime baktırayım genetik testi yaptırayım, zeynep kamilde mi yaptırdın sen ? bi de hangi dr u önerirsin bana umutta ulun bey ile süleyman bey varmış aslında erkek dr hiç istemiyorum ama napalım
amin.canım benim eşimde inmemiş testisten azolu.küçükken iki ameliyat ilki başarısız ikincisi ise sadece bi tane inmiş.diğeri içerde.bize drlar ilaç tedavisi olmaz dediler.sadece bitkiseller kullandık.ama hep karşımızda koca bi sıfır vardı.mikrotese de çıkma ihtimalı de azdı çünkü fsh 30 lardaydı.neyseki 3 hareketli 4 tanede hareketsiz bulundu.çok şükür olumlu sonuç aldık.darısı sizin başınıza İNŞALLAH.Merhaba,
Sizin de azosperm nedeniniz inmemiş testis mi? şu an tedavide ne durumdasınız? Nerede tedavi oluyorsunuz?
Bize de yol gösterin. Benim eşim 12 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş. Biri tekrar kanallara kaçmış, diğeri yerinde. Ameliyatta sperm bulunup bulunmayacağı konusunda endişe ediyoruz. Allah inşallah hepimizin yardımcısı olur.
herkes hayırlı günler kızlarrrrrrr bu aralar neler yaptığımdan bahsedeyim sizlereee
kızlar ben o 6 tane sperm çıktıktan sonra ramazan gelmeden zeynep kamilde tüp bebek raporu çıkarmak istedim ve gittim bütün tetkikler yapıldı bende nodül çıktı dr. senin gebeliğin riskli dedi bana ne korktum anlatammbenim bi endokrine gitmemi söylediler hemen endokrine gittin sonuçlarımı ve ultrasonlarımı gösterdim dr. bana nodül yüzde 99 herkeste çıkabileceğini söyledi ve korkmamamı gebelik olursa sorun olmayacağını söyledi içim rahatladı
ardından vajinada mikrop çıktı 15 gün ilaç kulandım ve nihayet heyete girdi rapor ve aradım biraz önce raporum çıkmışşş pazartesi gidip alıcam raporumu inşlhhhhhhhhh
ve inşlh ordan da istanbul cerrahi hastanesineeeeeee
ben umut tüp bebekte tedavi olmaktan vazgeçtim nurusimalara gittiğimizde aşkbebek oranın ii olduğunu söylemişşti bende netten araştırdım aradım konuştum orda tedavi olan bi arkadaşla konuştum çok memnun olduklarını söylediler bizde eşimle tüp bebek tedavimizin ilkini orda yapmaya karar verdik nasipse...:18:
aradım ordaki bayan bana raporun geçtiğini ve raporla 2500 tl olduğunu yıllk dondurma işlemininde yılda 400 tl olduğunu söyledi ve benim raporuma ilaç yazamm için adetliyken gitmemi iletti benim adetim de bugün yarın olacak adet olunca o bayanı arayıp dr. beyle hem görüşme hemde ilaçlarımı yazdıracağımyazılan ilaçları da benimm burda tanıdık eczacı saklıcak rapor 6 aylık olduğu için bu önümdeki 6 aya kadar bi kere denicem tüp bebek bakalım
eşime de orda bi test ver dedim ama bakalım daha yanaşmıyo inşlh verir:26:
sperm testi 1 gün sonra çıkıyormuş ayy inşlh bende tüp bebek tedavisi dönemlerini görürüm:26:ve hepimizde.......
ha bu arada unutmadan bugün genetik test için dr. gittim dr. hanım ban aneden geldiğimi sorunca bende tüp bebek denedim tutunmadı bende kanda pıhtılaşmaya bakılsın dedim( arunacımın dediği gibi beyaz yalan söyledim)kaç kere denedin dedi bende 1 kere dedim tmm dedi eşimede kromozon testti istedi eşim beni var dicekti susutu dedi ne olur ne olmaz kadın bide vazgeçer kafasını bulandırmayım dedi garibim boşu oşuna genetik test için kan verdi 20 gün sonra arıcam bakalım orda sonuç ne çıkacakkk
benden haberler böyle kızlar çok yazdım ama herşeyi size ayrıntılı anlatmassam çatlarımbakalım kaderimizde neler var bundan sonra.....:26::26:
cnm saol tüp bebeğe başalmak istiyorum da spermler çıkarsa tabiii:26:canım tüp bebeğe başlıyorsunuz galiba ayrıca farklı bir hast.düşünmüşsünüz inş.herşey yolunda gider raporunda çıkmış çok güzel .Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş en yakın zamanda sende bebeğine kavuşursun .başlamanıza çok sevindim zaman kaybetmemek gerek tabi öncelikle herşey nasip ama derdi veren Rabbim dermanınıda vermiş .hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
teşekkür cnm inşlhhh o anlarda gelir benim içinamin.canım benim eşimde inmemiş testisten azolu.küçükken iki ameliyat ilki başarısız ikincisi ise sadece bi tane inmiş.diğeri içerde.bize drlar ilaç tedavisi olmaz dediler.sadece bitkiseller kullandık.ama hep karşımızda koca bi sıfır vardı.mikrotese de çıkma ihtimalı de azdı çünkü fsh 30 lardaydı.neyseki 3 hareketli 4 tanede hareketsiz bulundu.çok şükür olumlu sonuç aldık.darısı sizin başınıza İNŞALLAH.
canım raporun hayırlı olsun.sonrada tedavin hayırlı olsun diyecez veee tabi bebişlerinhayırlı olsun diyecez İNŞALLAH.kız ikiz istiyosun ya kocamman bi göbeğe de razısındır o zaman.valla daha altı aylık olmamışken sana doğuma kaç gün var diyecekler. olsun kız sen ALLAHIN izniyle al ikizleri göbüşe varsın koca göbekten önünü zor gör.
nurisima canım öncelikle hoş geldin ,inş bu sefer herşey daha güzel geçer geçen sefer çok üzüldün seni çok iyi anlıyorum ama tesellide edemiyorum çünkü biliyorum ki seni sadece bebeğin teselli edebilir inş.en yakın zamanda beklenen nazlı bebekler tek tek gelir annelerineCemrem canim evet randevu aldim bakalim suleyman bey miyomu sotun etmez ve tedaviye baslamak isterse bende hemen rapor isimi hallederim ve tedavime baslarim sonucu bu defa hayirli olur insallah
ayyyy canım benim demek aynı şeyleri düşünmüsüz inş.sende kızlarına kazasız kavuş sağlıklı sıhhatli olsunlar .evet canım bende meryem suresini okurken çok etkilenirdim genelikle mealinide okurdum ve orada meryem ismi çok hoşuma gitti inş.yavrularımız meryem annemiz gibi sabırlı ve takvalı olurlar.hayırlı günler kızlar.biz kızlarımla bugünlerde hastaneye git gel yapıyoruz.gebelik şekeri testi yaptık temiz çıktı.kızlarda iyi hamdolsun.sonra üç gün bitmeyen kasık ağrılarımdan sonra tekra doktora gittik.magnezyum verdi.bi de bebeklerin bitanesinin suyu biraz fazla çıktı.diğerinin de plasentası aşağıdadaydı o biraz düzelmiş galiba ama bu defa da amniyon suyunun fazlalığı moralimi bozdu.galiba ağrılarım ondan dolayı oluyor.bu erken doğuma bile sebep oluyormuş.bu arada DURUDENİZDERYANIN kızına MERYEM ismini koycakmış.hem şaşırdım hem sevindim.çünkü bizde tedaviye başladığımızdan beri eğer kız olursa ismi MERYEM erkek olursa YAHYA olcak demiştik.çünkü hep MERYEM SURESİNİ okudum HZ ZEKERİYANIN duasını okudum ve hala da okuyorum.hadi bakalım tedavideki kızlar MERYEMLERçoğalsın İNŞALLAH
pembeciğim senin oğluşun olcak demek maşllah maşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kavuş .hep pembe 85 le seni karıştırıyorum ama şimdi pembe 10 oğlan diye aklımda kalacak .seninde gözlerin aydın olsun canım darısı diğer kardeşlerimizin başına olsun inş.Gözünüz aydın. Allah gönlünüze göre vermiş ne güzel 1 kız 1 erkek:) Bizimde oğluşumuz olacak inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah.
canım inş.herşey gönlünce olur bol bol kaliteli tohumcuklar çıkar,niçin illaki doğal çıkış olsun istiyorsun eşin tesede olabilir çok basit bir operasyon çünkü sen o kadar iğne alacaksın yumurtarın olacak çıkmazsa kalsın mı diyeceksin birde böyle düşün:26:inş.teseye gerek kalmadan gönlünden gecen gibi normal örnekte çıkar inş.bizimde temennimiz bu fakat sen kendi durumunuda düşün yumurtarın alınmazsa seni çok zorlar hem vücüdunu hem psikolojini etkiler .cnm saol tüp bebeğe başalmak istiyorum da spermler çıkarsa tabiii:26:
başka hastane düşündük araştırdık daha olumlu daha yakın geldi bize bizde oraya gitmeye karar verdik baalım raporu yazdırıp hemde konuşacağız dr. beyle eşimde gönlü ne zaman isterse sperm testti verecek çıktı çıktı çıkmadı 6 aya kadar beklicem raporun son ayına kadar inşlh o kadar beklemm
cnm senin minikler seni yormaya başlamış artık he..
hayırlısıyla kucağına al da bütün acıların yorgunlukların bitecek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?