Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm hayırlı olsunnn inşallah Allahım tedavin boyunca kolaylık sağlar .. şu rapor nasıl alınıyor ben aslında rapor düşünmüyordum ama Allah hepinizden razı olsun verdiğiniz bilgiler sayesinde inşallah daha sağlam adımlarla ilerliyeceğiz celealettin peruyu bekliyoruz artık tedavisi ne kadar sürerse(inşallah 6 ay falan olur da sömestr tatiline yetişir) bu arada bayağı zamanımız olacak alabilirsek biz de şu raporu alalım bu arada ben de detaylı olarak kendime baktırayım genetik testi yaptırayım, zeynep kamilde mi yaptırdın sen ? bi de hangi dr u önerirsin bana umutta ulun bey ile süleyman bey varmış aslında erkek dr hiç istemiyorum ama napalım

Aleykum selam tatlim kiyamam birtanem demek canin cok acidi insallah agrin biran evvel hafifler bebisin icin katlaniyorsun artik mukafatini alacaksin en yakin zamanda melegini kucagina aldigin zaman cektigin butun sikintilari unutacaksin insallah.evet canim doktorumu degistirmek isredigimi biliyordun zaten bugun merkeze bildirdim sorun degil biz bir ekibiz hic onemli degil dediler cok mutlu oldum insallah hakkimda hayirlisi olsun cumartesi gunu randevum var.insallah guzel haberlerle donerim hakkimda hayirlisiysa biran evvel tedaviye baslarim

tedavin hayırlı olur inşallah,sonu bebişli olur inşallah

sağol cnmm tetanoz aşısı oldum. sabah pek ağrı yoktu ama şimdi ağrımaya başladı
inşallah cnmm hayatında gibi vede gibi değişiklikler olsun inş.

geçmiş olsun ama önemli bişeyde değil filizcim sen tüp bebek annesisin bugüne bugün ne acılar çektin bu sana vız gelir inşallah.bebişinde sende sağlıklı mutlu olun,Allah korusun sizi.

sağol cnmmm ahh tabiki o kadar vurduğum iğnelerden sonra bu hiç ..
ben 28 nisandan bu yana hergün göbekten iğne oluyorum zaten..
herşey bebişler için..sağol cnmmm senin nasıl gidiyo

Daha iyiyim cnm şimdi göbekten yapılanlar hemen geçiyoda bu biraz farklı oldu.
sağolsun koçişim evde o yardım etti evdeki işlere
tabi birazda naz yaptımmm
oo tedavilerdekii kullnadığım iğneleri düşününce bu ufak kalır tabi.
yeterki yavrum sağlıklı olsun ben razıyım herşeye.
sende cnm inşallah çektiğin sıkıntıların mükafatını alacaksın.
hayırlısyla rabbim bu tedavinde sanada bi, melek göndericek .
cumartesi güzel haberle gelirsin inşaALLAH.

sağol cnm inşl sonuna kadar ii olurcnm evet ben zeynep kamilde çıkardım raporumu
adetin ikinci günü gidiyorsun aç karnına hem ultrasona girip hemde hormonlar için kan aldırıyorsun
sonra karaciğer filmi, ekg boynundan ultrason, smear testti kadın doğumdan alınacak adetten temizlendikten sonraa
ve adetten sonra hsg çekilecek onu aynı gün hemşireye söyleyip randevu alıyoorsun
eşinde ürolojiden randev alıp görüşüyor
4 resim senden 1 resim eşinden eşinden ssk dökümü ikinizin ayrı ayrı nüfus kayıt örneği
bide eşin azolu olduğuna dair eski sperm testlerinden 2 tane hemen üroloji zaten bakınca rapor için onay veriyo
evlilik cüzdanı bu kadar sonrainşlh hemen çıkış olurda sende tüp bebek denersin cnm
sorna gelince ben eşimin ameliyatı sırasında süleyman beyin hastasıydım çokk memnun kaldım ulun beyi tanımıyorum nasıldır dr.luğu bana sorarsan süleyman bey derim..

pıtırcık ben alev 99 arkadaşın besmelesini okudum
rabbim inşallah hayırlısıyla bolll spermler verir ve olur

BAHAR85 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alması için

22 ağustos Perşembe ---------- 24 ağustos cumartesi saat 22.00 e kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000…..=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2500 …….=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 …….=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……=okudu
7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. . 2000 ……=okudu
10—bahar85 ……………………………. 2000
11—bengusuu ……………………………. 2000 ……=okudu
12—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
13—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu
14—ervae ……………………………. 2500 …….=okudu
15—ese44 ……………………………... 2000 …….=okudu
16—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
17—hasretim01 ………………………….. 2000 …..=okudu
18—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 …….=okudu
21—lamyay ……………………………… 2500 ……. =okudu
22—mavimenekşe ……………………….. 2000 …….=okudu
23—seval0817 …………………………… 2500 ……=okudu
24—papatyainci ………………………….. 2000 …..=okudu
25—pembe85 …………………………….. 2000 ……=okudu
26—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 ……=okudu
28—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
29—derya06……………………………….. 2000 ……=okudu
30—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
31—yasemensu……………………………. 2000 ……=okudu
32—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
33—sağanak………………………………. 2000 …….=okudu
34—esmerimyarim ……………………….. 2000 …….=okudu

BAHARIM BESMELELERİN BİTTİ.
AŞAĞIYA DUANI YAYINLADIM. ALLAH KABUL ETSİN CANIM... SAĞLIKLI SIHHATLİ ALIVER İNŞ BEBİŞİNİ KUCAĞINA...AMİN.

Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz BAHAR85 nikli arkadaşımızın tez zamanda
Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.amin.

slm arkadaşlar.
nasılsınız?
yeni geldik bizde eve ....gezmelere gitmiştik arkadaşlarla
hava çarptı sanırsam.
başım çatlıyor.
geçmişi fazla okuyamadım ama dinlenince okuyup cevap yazarımmm.
yeni listeyide 1 saat sonra yayınlarım inş.
öpüldünüzzzzzz

Allahın selamı üzerinize olsun,tedavideki arkadaşlar Allah maddi manevi yardımcınız olsun en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi almak nasip olsun inş.bizi sorarsanız bebekler beni şimdiden çok yormaya başladı sabırsızlıkla doğum iznimin gelmesini bekliyorum ikizleri taşımak biraz zor ama şükürler olsun Rabbime yardım ediyor .Hayırlısı ile bir problem çıkmadan meryemime muhammedime kavuşuruz inş.Allah hepinize bu zor ,mutlu ve heyecanlı günleri yaşatsın

canım tüp bebeğe başlıyorsunuz galiba ayrıca farklı bir hast.düşünmüşsünüz inş.herşey yolunda gider raporunda çıkmış çok güzel .Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş en yakın zamanda sende bebeğine kavuşursun .başlamanıza çok sevindim zaman kaybetmemek gerek tabi öncelikle herşey nasip ama derdi veren Rabbim dermanınıda vermiş .hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

amin.canım benim eşimde inmemiş testisten azolu.küçükken iki ameliyat ilki başarısız ikincisi ise sadece bi tane inmiş.diğeri içerde.bize drlar ilaç tedavisi olmaz dediler.sadece bitkiseller kullandık.ama hep karşımızda koca bi sıfır vardı.mikrotese de çıkma ihtimalı de azdı çünkü fsh 30 lardaydı.neyseki 3 hareketli 4 tanede hareketsiz bulundu.çok şükür olumlu sonuç aldık.darısı sizin başınıza İNŞALLAH.

canım raporun hayırlı olsun.sonrada tedavin hayırlı olsun diyecez veee tabi bebişlerin hayırlı olsun diyecez İNŞALLAH.kız ikiz istiyosun ya kocamman bi göbeğe de razısındır o zaman.valla daha altı aylık olmamışken sana doğuma kaç gün var diyecekler.olsun kız sen ALLAHIN izniyle al ikizleri göbüşe varsın koca göbekten önünü zor gör.

cnm saol tüp bebeğe başalmak istiyorum da spermler çıkarsa tabiii:26:
başka hastane düşündük araştırdık daha olumlu daha yakın geldi bize bizde oraya gitmeye karar verdik baalım raporu yazdırıp hemde konuşacağız dr. beyle eşimde gönlü ne zaman isterse sperm testti verecek çıktı çıktı çıkmadı 6 aya kadar beklicem raporun son ayına kadar inşlh o kadar beklemm
cnm senin minikler seni yormaya başlamış artık he..
hayırlısıyla kucağına al da bütün acıların yorgunlukların bitecek ..

teşekkür cnm inşlhhh o anlarda gelir benim için
evettttttttttt ikiz istiyorummmm olsun desinler razıyım kocaman bi göbeğim olsun
aminnnnnn şekerimmmmmmmmmmmmmmmm
sen nasılın bebişler nasıl

Cemrem canim evet randevu aldim bakalim suleyman bey miyomu sotun etmez ve tedaviye baslamak isterse bende hemen rapor isimi hallederim ve tedavime baslarim sonucu bu defa hayirli olur insallah
nurisima canım öncelikle hoş geldin ,inş bu sefer herşey daha güzel geçer geçen sefer çok üzüldün seni çok iyi anlıyorum ama tesellide edemiyorum çünkü biliyorum ki seni sadece bebeğin teselli edebilir inş.en yakın zamanda beklenen nazlı bebekler tek tek gelir annelerine
.herzaman dualrımdasınız hepinizdende hayırlı haberler almayı canı gönülden istiyorum.Allahtan umudunu hiç kesme canım inş.vakti zamanın gelmiştir ....

ayyyy canım benim demek aynı şeyleri düşünmüsüz inş.sende kızlarına kazasız kavuş sağlıklı sıhhatli olsunlar .evet canım bende meryem suresini okurken çok etkilenirdim genelikle mealinide okurdum ve orada meryem ismi çok hoşuma gitti inş.yavrularımız meryem annemiz gibi sabırlı ve takvalı olurlar.inş.buradaki tüm kardeşlerimiz azodan kurtulur meryemlerine javuşur
Gözünüz aydın. Allah gönlünüze göre vermiş ne güzel 1 kız 1 erkek:) Bizimde oğluşumuz olacak inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah.
pembeciğim senin oğluşun olcak demek maşllah maşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kavuş .hep pembe 85 le seni karıştırıyorum ama şimdi pembe 10 oğlan diye aklımda kalacak .seninde gözlerin aydın olsun canım darısı diğer kardeşlerimizin başına olsun inş.

canım inş.herşey gönlünce olur bol bol kaliteli tohumcuklar çıkar,niçin illaki doğal çıkış olsun istiyorsun eşin tesede olabilir çok basit bir operasyon çünkü sen o kadar iğne alacaksın yumurtarın olacak çıkmazsa kalsın mı diyeceksin birde böyle düşün:26:inş.teseye gerek kalmadan gönlünden gecen gibi normal örnekte çıkar inş.bizimde temennimiz bu fakat sen kendi durumunuda düşün yumurtarın alınmazsa seni çok zorlar hem vücüdunu hem psikolojini etkiler .

Balımmmm namazını kıl canım.
Sıra sende.
Niyetine farklı birşey yazmamı istersen bana yazarsan sevinirim.

Ervae canım balım dan sonra sıra sende namazını kıl istersen.
Niyetini de bana yazarsan sevinirim.....

BALIM1905 İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

29 ağustos Perşembe den---------------- 31 ağustos cumartesi 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2160
3-- tülay20 …………………………… 2120
4—cemrem29 …………………………… 2120
5—denizbulutu …………………………… 2120
6—zambak06 ……………………………. 2120
7—aruna …………………………… 2120
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120
10—cicek00 ……………………………. 2120
11—balım1905 ……………………………. 2120
12—ervae ……………………………. 2120
13—ese44 ……………………………... 2120
14—bengusuu ……………………………. 2120
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120
18—huzuryolu …………………………… 2120
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120
20—kader60 ……………………………… 2120
21—lamyay ……………………………… 2120
22—mavimenekşe ……………………….. 2120
23—seval0817 …………………………… 2120
24—papatyainci ………………………….. 2120
25—pembe85 …………………………….. 2120
26—yeşil034 ……………………………… 2120
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2120
28—eda09 ………………………………… 2120
29—derya06……………………………….. 2120
30—doğadandeva…………………………. 2120
31—edebal………………………………… 2120
32—sağanak ………………………………. 2120
33—esmerimyam ………………………… 2120

BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE
Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…