Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ÇİCEK00 İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

25 ağustos pazar dan ---------- 27 ağustos salı saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2160 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2120 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2120 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2120 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2120 ….=okudu
7—aruna …………………………… 2120 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2120 ……=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120 …..=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2120 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2120 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2120 ……=okudu
13—ese44 ……………………………... 2120 …..=okudu
14—bengusuu ……………………………. 2120 …..=okudu
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120 …..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120 ……=okudu
18—huzuryolu …………………………… 2120
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120
20—kader60 ……………………………… 2120…..=okudu
21—lamyay ……………………………… 2120…..=okudu
22—mavimenekşe ……………………….. 2127…..=okudu
23—seval0817 …………………………… 2120 …...=okudu
24—papatyainci ………………………….. 2120…..=okudu
25—pembe85 …………………………….. 2120…..=okudu
26—yeşil034 ……………………………… 2120 …..=okudu
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2120……=okudu
28—eda09 ………………………………… 2120 …..=okudu
29—derya06……………………………….. 2120
30—doğadandeva…………………………. 2120 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2120 ……=okudu
32—sağanak ………………………………. 2113
33—esmerimyarim ………………………… 2120…..=okudu

ALEV99 İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

27 ağustos salı dan-------------------- 29 ağustos Perşembe saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2500 …… =okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2150
3-- tülay20 …………………………… 2050 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2050…..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2050
6—zambak06 ……………………………. 2050 …..=okudu
7—aruna …………………………… 2050
8—alev99 ……………………………. 2050
9—ecrin23 ……………………………. .. 2050
10—cicek00 ……………………………. 2050 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2050
12—ervae ……………………………. 2500 …….=okudu
13—ese44 ……………………………... 2050
14—bengusuu ……………………………. 2050
15—esma ……………………………… 2050
16—hasretim01 ………………………….. 2050 …..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2500 ……=okudu
18—huzuryolu …………………………… 2050
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2050
20—kader60 ……………………………… 2050….=okudu
21—lamyay ……………………………… 2500…..=okudu
22—mavimenekşe ……………………….. 2050…..=okudu
23—seval0817 …………………………… 2500 ……=okudu
24—papatyainci ………………………….. 2050 ……=okudu
25—pembe85 …………………………….. 2050 …..=okudu
26—yeşil034 ……………………………… 2050
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2050
28—eda09 ………………………………… 2050
29—derya06……………………………….. 2050
30—doğadandeva…………………………. 2050
31—edebal………………………………… 2050 …..=okudu
32—sağanak ………………………………. 2050
33—esmerimyam ………………………… 2050

kendim için okudum pıtırcıkcığım Allahım hepimizin dileklerini kabul etsin

Canım alev arkadaşımızın besmelelerini okudum,Allah, hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasib etsin.

Son düzenleme:

cnm ben süleyman hocayla histereskopi oldum polipimi aldım hiç korkma bence çok iyi bir dr

cnm ben okudum alev arkadaşımın Rabbim muradını versin inşallah

cnm raporun çıkmış çok sevindim tabi cnm ne yapalıım bebişimiz için beyaz yalan söyleyeceğiz bende tüp bebek denediğimi tutmadığımı söyleyince tek sefer demişti yok dedim başka da oldum eşim kafası önde inşallah sonuçlarda güzel çıkacak en zoru karar vermektir sen vermişsin ne güzel ben dr çok memnunum ama jinemed düşünüyorum sonra acaba memorail mi diyorum sonra yok yok umuda devam bakalım

Sagol cnm evet beyaz yalanim oldu benimde benim kociste ole adam dr. Bisey demesin diye kan aldirdi
Kismet dr.degistirdik bakaliim hayirli olur inslh:26: ya bazen insanin kafasi karisiyo gonlunden hangisi sicak geciyirsa ona git guzelim insl bu son denemen olur gobisin dolar

okudum canım cicek00 Allah cc şifalar versin

günaydın hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımzı dileklerimizi kabul etsin inşşş gönlünüzden her ne geçiyorsa en kısa zamanda yolmuzu kesiştrisin açılan ellerimizi boş çevirmesin inşş 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun ATAM RAHAT UYU HER DAİM İZİNDE YÜRÜYECEĞİZ

Alev99 un besmelelerini okudum canım. Allah Cuma gününün hürmetine dualarını kabul etsin. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatları olsun.

Sevgili arkadaşlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim çünkü bana sperm sayısı arttırma umutlarını kk daki sayfalar verdi...Gelelim bizim yolculuğumuza...

BEN 29 eşim 36 yaşında 2 yıldır bebek yapmaya çalışıyoruz 2yıllık evliyiz 2 defa tüp bebek 1 defa aşılmam oldu ama tutmadı eşimin sperm sayısı 3 milyonla 10 milyon arasında gidip geldiği için tüp dediler başka olmaz dediler neyse yaptık ettik olmadı birde bende erken menopoz dediler yumurtam her iki tedavidede az oldu...neyseee en son temmuzdada hüsrana uğrayınca 2 yıldır geri çevirdiğim bitkisel kürlere ve vitaminlere dadandım burdan onlarca vitamin arasından elediğim vitaminleri kullandık ve tabikide keçiboynuzu kürü hergün 1 tane zeytinyağlı incir ,bende soğan suyu yaptım bu ay benim kendiliğimden 5 yumurtam oldu tüp bebek tedavilerinde bile olmamıştı birde bu ay hiç stresli değildim salmıştım kendimide doktora gittim doktor çok şaşırdı aşılama yapalım yumurtalar boşa gitmesin dedim dediki aşılama olmaz en son spermiyogramda YIKAMA SONRASI 500 BİN çıkmıştı olmaz dedi Hocam dedim ben kür yaptım vitamin kullandık eğerki dedim azsa yine sayı iptal edersiniz dedim tamam dedi çıktık yolaaa veeee dün aşılamam oldu !!!! SPERM KONSTRASYONU 3 MİLYONDAN 31 MİLYONA ,TOPLAM SPERM SAYISI 11 MİLYONDAN 198 MİLYONA YIKAMA SONRASI SPERM SAYISI 500 BİNDEN 19 MİLYONA YÜKSELMİŞ!!!

NE Mİ KULLANDIM: ARGINMAX,TRIBULUS,SUPRADYN,QENZİMQ10,İSVİÇREDEN GELEN ÇOK ÖZEL BİR VİTAMİN TABİKİ BİRDE HALA DEVAM ETTİĞİMİZ KEÇİBOYNUZU KÜRÜ

Sonuç belki hamileyim belki değilim ama artık UMUDUMUZ VAR doktor artık KENDİ KENDİNE OLUR BU SAYISYLA DEDİ...istediğiniz herşeyi sorun Bu Arada 3 ay prooxeed plus kullandık sperm sayımız düştü doktorlarımda ikiiside iyi hastanelerin doçenti SPERM SAYINIZ ARTMAZ DEMİŞTİ

cemrem canımmm sizde hastaneyi değiştirmişsiniz hayırlı olsun inşallah
tüp bebek tedavinde ikiz yavrucaklarına kavuşursun en yakın zamanda inşallah
Rabbim ilk tedavinle yüzünü güldürsün.

canım geçmiş olsun inşallah bebişin sağlıklı olsunda bu günler de geçer gider

ptırcık ben alev99'un besmelesini okudum hayırlı salihli evlatları olsun inşallah

Canim benim Allah razi olsun hosbulduk yeni tedaviye baslamaya karar verdik tabiki doktorda uygun gorurse start vericem bu ay.evet her olumsuzluk bir yikim oluyor kolay degil maddi manevi zorluklar yasiyoruz ama bu sefer Rabbim sabrimin mukafatini verecek dualariniz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun sanada meryem ve Muhammed ini saglikla kucagina almani basip etsin

gözünüzaydın nm ne güzel sayıız kat kat yükselmiş inşlh bu aşılamanda bebeği sana utunmustur
yeşilim cnm çok teşekkür ederim evet dr. hastaneyi değiştirdik inşlh değişimde vardır hayır güzelim sen nasıslın tedavi sürei ne zaman başlıyo ilaç kullanıyormusun pko için anlat tatlım

herkese günaydınnnnn
kızlar nerdesiniz benim iki gün netim yoktu geçmişe baktım hiççç kimseler gelmemmiş
nerdesinizz gelin yaa özledim sizlerle yazışmayııııı

Canim arkadasim benim evet gobis biraz kalin deri oldugu icin fazla agrimiyor.ay aklima tupbebek yaptigim gunler geldi o igneleri nnnnnyaparken bir taraftanda yanimda kimse yoksa nnmagliyordum.bebis icin nelere katlaniyorum esimde acaba sperm cikacakmi diye icim icimi yiyordu sukurler olsun bu tedavimde spermlerin oldugunu biliyorum icim daha rahat olacak o igneleri yaparkem icim acimiycak.insallah canim sonucu bu defa guzel olur .sende tabiki naz yapacaksin ne soz vermistik birbirimize senelerin acisini cikaricaz kocislerden diye hakettiler onlar bu nazi senelerdir biz onlarin nazini cektik simdi dira onlarda

cnm ben süleyman hocayla histereskopi oldum polipimi aldım hiç korkma bence çok iyi bir dr

Evet canim suleyman bey iyi birdoktor ulun beyde cok iyi ama ben 2.tedavimide farkli bir doktorda yapmak istedim aslinda ekip olarak iyiler nedense aklim suleyman beyde kaldi hakkinda hayirlisi neyse o olsun.canim sen neye karar verdin merkez olarak ben sen cemrem insallah mutlu sona dogru geliyoruzdur.topikte gunlerce halaylar cekilecek

Cemrem hosgeldin tatlim demek seninde netin yoktu iyi olmus bensiz kaynatamamissin.sonra kiskaniyorum bilesin.hatirliyormusun askbebegin elini tuttunca nasil naz yaptigimi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…