evet gezenti olucaak bu gidişle tulayda cnmmmmmm
yokkk ben hep burdayım bekelrim demir baş oldum çıktım ya valalhi
eee iş kadını olmak kolay değil alıştın tabii evde oturmak zor gelir sana güzelim
iim sağol rapor çıkardım tüp bebek için haftaya çarşambaya kadar alıp ilaçlarımı yazdırıcam 6 ay içinde nasip olursa tüp bebek denicem :26::26:bide dün genetik test yaptırdım 1 ay sonra sonucu alıcam benden böle
korkma kız sana çeksinler anneleri gibi azimli çalışkan olsunlar güzelimevet canımm yaaa bn bebeişlerde annelerine çekecek diye korkuyorumm:18:
evet yaa bugün çok sıkıldımm
canımm hayırlı olsunn maşallah sana kızz yavaş yavaş hallediyorsun işinii
İNŞALLAH bebişlerine kavuşursunn
seninkileer gezinti olmıyacak merak etme uslu olacaklarr
canımmm İNŞALLAHH sağlıklı kaliteli spermler çıkarrkorkma kız sana çeksinler anneleri gibi azimli çalışkan olsunlar güzelim
eh yavaş yavaş hallediyorum ama sperm çıkıp dondurulmadan rahat olamıcam inşlh kaliteli sağlıklı sperm çıkar dondururum da rahatlarım biraz
yok kız nerdee eğer bana çekerlerse çok uslu olurlar da babaya çekerse yandık eşim felaketmiş ya kayınv. ne çekmiş be
eşimden annesi artık illallah etmiş akpıya şikayetten başka gelen olmamış:26::26:
yaradan bana acısında bebeğim bana çeksin yoksa vay halimeeeeee
öncelikle herkese hayırlı geceler hatunlar Allahın selamı üzerinize olsun .neler kaynatıyorsunuz bakayım.
inşlhhhh çıkar ısrayla spermler hepimizdeecanımmm İNŞALLAHH sağlıklı kaliteli spermler çıkarr
oyy deme enişte çok yaramazmış haaa kız anneye oğlan babaaya çekerse yandın deseneee
ahhh canımm yaaaaa olsun ama sen başedersin kuzularlaaa
sizinde zil hiç susmuyacak desene
burda bi komşunun oğlu varr nasıl yaramaz hergün şikayete gelen oluyorrr
inşlhhhh çıkar ısrayla spermler hepimizdee
hiç deme yandım benumarım başederim öyle çocuklarım olursa:26:
heh tam o çocuk benim çocuğum desene
aleyküm selam enfalciğim senin baya az kalmış tatlım doğuma maşallah sende kazasız kavuş oğluşuna ,doktor bana şeker yükliyelim dedi ama ben kabul etmedim kendim bol bol şekerli şeyler yemeye çalışıyorum ....ayrıca doğum iznim biran önce başlasın diye gün sayıyorum iş yerinde personel sıkıntısı var iş yüküm çok fazlalaştı inş.ALLAH yardımcımız olsun.bizleri duarında unutma doğuma gitmeden haber ver sezeryan mı olacak ....nzly bende merak ettim evet bazı arkadaşlar bizleri unuttu yada bebekrinden hiç fırsat bulamıyorlar canları sağolsunselamun aleykum nasilsiniz arkadaslar umarim herkes iyidir insallah biz cok iyiyiz elhamdulillah bizde herhangi bir degisiklik yok sadece beklemedeyiz kuzum dogana kadar hayat monoton bir sekilde devam ediyor :26: camide yeni donemimiz basladi doguma kadar gidicem insallah miniklerimde bende cok heycanliyizHATTA BI TANE MINIGIM HOCAM COCUGUNUZ OLURSA YINE BIZI SEVMEYE DEVAM EDICEKMISIN DIYE SORDU ICIMI ERITTI SARILDIM OPTUM SIZ BENIM CANIMSINIZ BENIM COCUGUM SIZIN KARDESINIZ OLUCAK SIZI SEVDIGIM GIBI SEVICEM ODA SIZI SEVICEK DEDIM HALA ETKISINDEYIM :2: ISTE BOYLE KIZLAR ....
NURUSIMA DOKTORUNU DEGISTIRMISSIN INSALLAH SENIN ICIN HAYIRLI OLUR RABIM BU DOKTORU VESILE EDERDE BEBISINE KAVUSTURUR SENI :) CEMREM CANIM SENDE ILK ADIMLARI ATMISSIN RABBIM YOLUNU ACIK ETSIN ISIN KOLAYLASTIRSIN INSALLAH TEZ VAKITTE BASLARSIN TEDAVIYE , TUP BEBEK DENEMESI YAPIP GUN SAYAN ARKADASLAR VAR ISE INSALLAH GUZEL SONUCLAR ALIR TEDAVI SURECINDEKI ARKADASLAR INSALLAH SIZLERDE EN KISA ZAMANDA UZEL SONUCLAR ALIRSINIZ DUALARIM HEP SIZINLE RABBIM ISTEYEN TUM ARKADASLARIMA EN KISA ZAMANDA NASIB ETSIN INSALLAH ...
HAMIS ARKADASLARIM RABBIM SIZI VE MELEKLERINIZI KORUSUN INSALLAH SAG SALIM KUCAGIMIZA ALMAYI NASIB ETSIN KENDINIZE VE MELEKLERINIZE COK IYI BAKIN HEPNIZI ALLAHA EMANET EDIYORUM
BU ARADA KIZLAR NZLYN DEN HABERINIZ VARMI BENDEN 6 HAFTA ONDEYDI DOGDUMU ACABA
MINIK GELINI DE MERAK EDIYORUM BEBEGI OLAN ANNELER BAZILARI GELIYOR ARADA AMA BAZILARI UNUTTUMU BIZI
NEYSE KIZLAR BENIM CENEM DUSTU , HERKESE HAYIRLI GECELER MUTLU HUZURLU MUCIZELERLE MUJDELI HABERLERLE DOLU GUNLER DILIYORUM
günaydın esamcığım ,cemrem dün gece tam sizle bende sohbet edecektim eşim bilgisayarın başına geçti işi varmış ne bende öyle baktım kaldımhayırlı geceler canımmm alayküm selamm
sohbet ediyoruz iştee sen neler yapıyorsunn bebişler nasıll?
günaydın canım benim 7 .kez Rabbim yardımcın olsun ALLAHIM AZMİNİ VE SABRINI BOL EYLESİN haklısn zor ve uzun bir süreç ama lütfen pozitif düşün ...inş. bu sefer herşey çok çok çok güzel ve yolunda geçer ve bize buradan haykırısın canım benim bizim clinkte 20. denemsini yapan vardı kulakarıma inanmadım ,en yakın arkadaşımda 9.denemesine başlıyacak Allah herkesin yardımcısı olsun başımdan geçti duyunca böyle şeyler hiç dayanamıyorum........ yeterciğim bizim yapabileceğiz birşey olursa mutlaka yaz herzaman duarımdasınız
GÜNAYDINLAR KIZLARkızlar ALLAH KISMET EDERSE EYLÜL EKİM AYNIDA BENDE 7. DEFA TÜP DENEYECEĞİM BU YOLA ÇIKARKEN BU YOLUN BU KADAR UZUN OLACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM UMUDA YELKEN AÇIYORUM YİNE YENİDEN KORKULARIM VAR ENDİŞELERİM VAR BİR KEZ DAHA ÇIKIYORUM YOLA DUALRINI EKSİK ETMEYİN
günaydın canım benim 7 .kez rabbim yardımcın olsun allahım azmini ve sabrını bol eylesin haklısn zor ve uzun bir süreç ama lütfen pozitif düşün ...inş. Bu sefer herşey çok çok çok güzel ve yolunda geçer ve bize buradan haykırısın canım benim bizim clinkte 20. Denemsini yapan vardı kulakarıma inanmadım ,en yakın arkadaşımda 9.denemesine başlıyacak allah herkesin yardımcısı olsun başımdan geçti duyunca böyle şeyler hiç dayanamıyorum........ Yeterciğim bizim yapabileceğiz birşey olursa mutlaka yaz herzaman duarımdasınız
aleyküm selam enfalciğim senin baya az kalmış tatlım doğuma maşallah sende kazasız kavuş oğluşuna ,doktor bana şeker yükliyelim dedi ama ben kabul etmedim kendim bol bol şekerli şeyler yemeye çalışıyorum ....ayrıca doğum iznim biran önce başlasın diye gün sayıyorum iş yerinde personel sıkıntısı var iş yüküm çok fazlalaştı inş.allah yardımcımız olsun.bizleri duarında unutma doğuma gitmeden haber ver sezeryan mı olacak ....nzly bende merak ettim evet bazı arkadaşlar bizleri unuttu yada bebekrinden hiç fırsat bulamıyorlar canları sağolsun
günaydınlar kızlarKızlar allah kısmet ederse eylül ekim aynıda bende 7. Defa tüp deneyeceğim bu yola çıkarken bu yolun bu kadar uzun olacağını hiç düşünmemiştim umuda yelken açıyorum yine yeniden korkularım var endişelerim var bir kez daha çıkıyorum yola dualrını eksik etmeyin
canım benım tedavın hayırlı olsun ınsallah bu defa sag salım kavusursun yavruna allahım cıfter cıfter versın . Bugun senın ıcın yesıl ve aycan ıcın ozellıkle mınıklerıme dua ettırıcem allahım guldursun yuzunuzu ve hayırlı sonuclar guzel sonuclar nasıb etsın...
selamun aleykum nasilsiniz arkadaslar umarim herkes iyidir insallah biz cok iyiyiz elhamdulillah bizde herhangi bir degisiklik yok sadece beklemedeyiz kuzum dogana kadar hayat monoton bir sekilde devam ediyor :26: camide yeni donemimiz basladi doguma kadar gidicem insallah miniklerimde bende cok heycanliyizHATTA BI TANE MINIGIM HOCAM COCUGUNUZ OLURSA YINE BIZI SEVMEYE DEVAM EDICEKMISIN DIYE SORDU ICIMI ERITTI SARILDIM OPTUM SIZ BENIM CANIMSINIZ BENIM COCUGUM SIZIN KARDESINIZ OLUCAK SIZI SEVDIGIM GIBI SEVICEM ODA SIZI SEVICEK DEDIM HALA ETKISINDEYIM :2: ISTE BOYLE KIZLAR ....
NURUSIMA DOKTORUNU DEGISTIRMISSIN INSALLAH SENIN ICIN HAYIRLI OLUR RABIM BU DOKTORU VESILE EDERDE BEBISINE KAVUSTURUR SENI :) CEMREM CANIM SENDE ILK ADIMLARI ATMISSIN RABBIM YOLUNU ACIK ETSIN ISIN KOLAYLASTIRSIN INSALLAH TEZ VAKITTE BASLARSIN TEDAVIYE , TUP BEBEK DENEMESI YAPIP GUN SAYAN ARKADASLAR VAR ISE INSALLAH GUZEL SONUCLAR ALIR TEDAVI SURECINDEKI ARKADASLAR INSALLAH SIZLERDE EN KISA ZAMANDA UZEL SONUCLAR ALIRSINIZ DUALARIM HEP SIZINLE RABBIM ISTEYEN TUM ARKADASLARIMA EN KISA ZAMANDA NASIB ETSIN INSALLAH ...
HAMIS ARKADASLARIM RABBIM SIZI VE MELEKLERINIZI KORUSUN INSALLAH SAG SALIM KUCAGIMIZA ALMAYI NASIB ETSIN KENDINIZE VE MELEKLERINIZE COK IYI BAKIN HEPNIZI ALLAHA EMANET EDIYORUM
BU ARADA KIZLAR NZLYN DEN HABERINIZ VARMI BENDEN 6 HAFTA ONDEYDI DOGDUMU ACABA
MINIK GELINI DE MERAK EDIYORUM BEBEGI OLAN ANNELER BAZILARI GELIYOR ARADA AMA BAZILARI UNUTTUMU BIZI
NEYSE KIZLAR BENIM CENEM DUSTU , HERKESE HAYIRLI GECELER MUTLU HUZURLU MUCIZELERLE MUJDELI HABERLERLE DOLU GUNLER DILIYORUM
canımmmmm kocişin bilgisayarımı aldıı benimkide çok yaparr bu adamlar hep aynıı bi sohbet ettirmezlerrgünaydın esamcığım ,cemrem dün gece tam sizle bende sohbet edecektim eşim bilgisayarın başına geçti işi varmış ne bende öyle baktım kaldımsonrada benim halime gülüyor,ne oldu arkadaşlrından haber alamadın mı diyor bana.....canım ben ne yapayım ya işe gidiyorum bende çok yoruluyorum devlet dairelerini az çok biliyorsun artık ,ayrıca bizim kurum şimdi özelleşecek eski memurları emekli ediyorlar acayip memur sıkıntısı var bende bir çözüm arıyorum iş yüküm çok fazlalaştı Allah yardım ediyor şükürler olsun ama kokuyorum bebekler için sürekli oturmak kalmak onlarıda yoruyor bazen bazı müşteriler sıra çok bekledik diye kavga ediyor bu tip şeylerde beni geriyor bebeklr için tedirgin oluyorum heyet alabilrsem alacam doktorla durumu konuşacağım.oda pek vermek istemiyor sonra onlarda problem çıkartıyorlarmış,inş sizlerin tedavileride yolunda gider hayırlı haberler verirsiniz.Dünyada hiç bir kadın bebeksiz kalmasın dün bir arkadaşım benim durumumu biliyor bir örnek anlattı çoçuğu almayan bir aileyi çok üzüldüm adamcağız azoluymuş niçin çoçuğum olmıuyor diye hacılara hocalara büyücülere yakayı kaptırmış onlara para yetirecem diye gitmiş tefeciden borç almış .herşeyini satmış çok sıkınlar yaşamışlar halada yaşıyorlarmış Allah umut tacirlerinden hepimizi korusun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?