canım merhaba inan duygularıma tercuman olmussun ne guzelde anlatmıssın aynı seylerı bızde yasıyoruz canım bızımde kanser tedavısı sonrası azospermı ben alıstım ama ılk ögrendıgımde sankı tek bızmısız gıbı dunya basıma yıkılmıstı takı bu topıgı bulana kadar ıkıncı bır sokuda tese amelıyatından sonra yasamıstık dedıgın gıbı gule oynaya gıttık tesede sperm cıkcak tup bebek yapılcak dıye ertesı gun bulunamadıgını ögrendıgımdekı duyguyu anlatmak mumkun deıl cok agladım ama hıc ısyan etmedım esım ayrılmayı bıle teklıf ettı o gunden sonra ıcıme atıyorum hep esıme yansıtmamaya calısıyorum tek basıma mucadele verıyorum suan kabullendım bu durumu fakat dıs dunyaya kendımı kapattım Allah her seyın hayırlısını versın her seyın bı vaktı zamanı var önemlı olan ısyan etmeden bu sınavı atlatabılmek Rabbım bızlerde vercek mucızemızı ben ınanıyorum....merhaba arkadaşalar
1 yıllık evliyim. eşim 15 yıl önce lenf kanseri hastalığına yakalanmış 3 yıllık tedavi sürecinden sonra hastalığını yenmiş. 12 yıldır hastalığı remisyonda. ancak tedavi sürecinde aldığı kemoterapiler sperm hücrelerini öldürmüş. evlenmeden önce eşim bana bu durumu anlattığında eşim için çok üzüldüm ve eşimden sperm testi yaptırmasını istedim ama sonuç ne yazıkki olumsuzdu. doktora beraber gittiğimizse doktor bize artık tıbbın çok geliştiğini bu konuyla ilgili birçok çalışma olduğunu ilaçların çoğaldığını hiçbir şey olamsa bile tese ameliyatı ile bulunan canlı spermlerle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. nasıl içim ferahladı anlatamam size. bunun üzerine evlendik. geciken her adet bir umuttu benim için sonu hüsranla biten bir umut . her ay stres aynı heyecan sonu hep gözyaşı aldığım her hamile haberinde içim eziliyor ama ben de birgün hamile olduğumu herkese söylecem diyip kendimi teselli ediyordum taki 10 temmuza kadar. 9 temmuzda antep teki eurofertiltüp bebek merkezine gittik ama benigörün bi valiz yapmışım tüp bebek tedavisine başlıyoruz diye. ........... doktorumuza durumumuzu anlattık doktorun suratı düştü ben anladım bişey var doktor durumunuz biraz umutsuz isterseniz tese yapalım ama çok zor dedi ne olur yapalım belki bi umut işte eşimi hemen tese ameliyatına aldırlar ameliyat bi saat sürdü o bisat boyunca çıkmayacğını hiç düşünmedim hemşire gelecek gözünüz aydın diyecek hemen tedaviye başlayıp tüp bebek uygulayacaz ama ne yazıkki hiçte öyle olmadı sonuç kağıdında hatırladığım tek bir kelime görülememiştir. o dakka herşeyden herkesten nefret etim dünyam başıma yıklıdı nefesim kesildi ağlayaamadımmm bile ağlarsam ordaki herkes bana acıyacak diye korktum boğazımda kocaman bir düğüm nasıl olur dedim nasıl olur oğlum olursa adını ali koyacaktım kız olursa masal masal gibi olsun hayatı diye şimdi hepsi herşey yalandı. o günden beri yaşamıyorum sanki. öğretmenim ben anasınıf öğretmeni. okullar açılacak artık ama ben hiç okula gitmek istemiyorum .hergün çocuk görmek anne sesini duymak annelerin çocuklarına özenle sevgi dolu bakışları onların sarılmaları düşüncesi bile öldürüyor yaşamak şöyle dursunn çok çaresiz çok kimsesizim bu durumu sadece abim ve bir arkadaşım biliyor kiimseye bişey anlatamamak çaresizlik çok kötü hergün isyandayım neden diyorum hangi günahın bedeli bu ne yapmış olabilirim ki diyorummm ben öğrencilerimi o kadar çok severim ki size anlatamaammmm hep kendi çocuğuma vercek sevgim kalmayacak diye korkardım şimdi hiçbir çocuğun bana anne demeyecek olması ölüyorummmm resmen ne yapacam nerden başlayacam bilmiyorum sitenizde bu konuyu görünce yazmak istedim yalnız değilsin dedim sonra neden dedim kimlere çocuk veriyorsun yarabbim biz ne yaptık dedim ne yaptık dedim
nasıl yani e arkadaşlar azpsperm için tedavideler biz de randevu alacaktık tatilden dönmesini bekliyouz:44:
selamun aleykum nasilsiniz arkadaslar umarim herkes iyidir insallah biz cok iyiyiz elhamdulillah bizde herhangi bir degisiklik yok sadece beklemedeyiz kuzum dogana kadar hayat monoton bir sekilde devam ediyor :26: camide yeni donemimiz basladi doguma kadar gidicem insallah miniklerimde bende cok heycanliyizHATTA BI TANE MINIGIM HOCAM COCUGUNUZ OLURSA YINE BIZI SEVMEYE DEVAM EDICEKMISIN DIYE SORDU ICIMI ERITTI SARILDIM OPTUM SIZ BENIM CANIMSINIZ BENIM COCUGUM SIZIN KARDESINIZ OLUCAK SIZI SEVDIGIM GIBI SEVICEM ODA SIZI SEVICEK DEDIM HALA ETKISINDEYIM :2: ISTE BOYLE KIZLAR ....
NURUSIMA DOKTORUNU DEGISTIRMISSIN INSALLAH SENIN ICIN HAYIRLI OLUR RABIM BU DOKTORU VESILE EDERDE BEBISINE KAVUSTURUR SENI :) CEMREM CANIM SENDE ILK ADIMLARI ATMISSIN RABBIM YOLUNU ACIK ETSIN ISIN KOLAYLASTIRSIN INSALLAH TEZ VAKITTE BASLARSIN TEDAVIYE , TUP BEBEK DENEMESI YAPIP GUN SAYAN ARKADASLAR VAR ISE INSALLAH GUZEL SONUCLAR ALIR TEDAVI SURECINDEKI ARKADASLAR INSALLAH SIZLERDE EN KISA ZAMANDA UZEL SONUCLAR ALIRSINIZ DUALARIM HEP SIZINLE RABBIM ISTEYEN TUM ARKADASLARIMA EN KISA ZAMANDA NASIB ETSIN INSALLAH ...
HAMIS ARKADASLARIM RABBIM SIZI VE MELEKLERINIZI KORUSUN INSALLAH SAG SALIM KUCAGIMIZA ALMAYI NASIB ETSIN KENDINIZE VE MELEKLERINIZE COK IYI BAKIN HEPNIZI ALLAHA EMANET EDIYORUM
BU ARADA KIZLAR NZLYN DEN HABERINIZ VARMI BENDEN 6 HAFTA ONDEYDI DOGDUMU ACABA
MINIK GELINI DE MERAK EDIYORUM BEBEGI OLAN ANNELER BAZILARI GELIYOR ARADA AMA BAZILARI UNUTTUMU BIZI
NEYSE KIZLAR BENIM CENEM DUSTU , HERKESE HAYIRLI GECELER MUTLU HUZURLU MUCIZELERLE MUJDELI HABERLERLE DOLU GUNLER DILIYORUM
GÜNAYDINLAR KIZLARkızlar ALLAH KISMET EDERSE EYLÜL EKİM AYNIDA BENDE 7. DEFA TÜP DENEYECEĞİM BU YOLA ÇIKARKEN BU YOLUN BU KADAR UZUN OLACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM UMUDA YELKEN AÇIYORUM YİNE YENİDEN KORKULARIM VAR ENDİŞELERİM VAR BİR KEZ DAHA ÇIKIYORUM YOLA DUALRINI EKSİK ETMEYİN
aleykum selam tatlım ıyıyım sükürler olsun
ben şu anda umut tüpbebekteyım meğerse randevum haftaya cumartesı gunuymuş
ama heyecandan anlamamışım sekreterın söyledığini önumde 15 kişi var bakalım suleyman bey tedavim için ne karar verıcek
sizlere haber verırım artık hakkımda hayırlısı olsun
canım henuz değil ama bugun doktorum karar verirse bu ay tedavıye başlamayı düşünüyorum
kısmet bakalım doktorun ağzından cıkacak sözlere bakıyorum hakkımda hayırlısı neyse o olsun
SAĞOL KUZuM AMİNNNN en güzel destek dualrınız banacanım hg.
nasılsın?
epeydir görememiştim seni topikte.
inan merak ediyordum. doğumun yaklaşmış canımcım. hayırlısıyla bir çırpıda alıver paşayı kucağına inş.
minkler kıskanmışlar şimdiden ?
inş paşa şanslı olacak birsürü kardeşi olacak ......
hayılı haberlerini bekliyoruz tatlım. Allah a emanet olun.......
canım bol bol dua et. hepimiz kurtulalım evlatsızlıktan. amin.
hayırlısıyla başla inş tedavine.
inş herşey bu sefer istediğin gibi ilerler ve kavuşursun gül kokulu evlatlarına ikizi ikiz .
yapabileceğim birşey olursa buralardayım canım.
hani olurya okunacak dua olur okurum tatlım senin için. ancak elimizde dua geliyor çünkü....
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın .amin.....
merhaba arkadaşalar
1 yıllık evliyim. eşim 15 yıl önce lenf kanseri hastalığına yakalanmış 3 yıllık tedavi sürecinden sonra hastalığını yenmiş. 12 yıldır hastalığı remisyonda. ancak tedavi sürecinde aldığı kemoterapiler sperm hücrelerini öldürmüş. evlenmeden önce eşim bana bu durumu anlattığında eşim için çok üzüldüm ve eşimden sperm testi yaptırmasını istedim ama sonuç ne yazıkki olumsuzdu. doktora beraber gittiğimizse doktor bize artık tıbbın çok geliştiğini bu konuyla ilgili birçok çalışma olduğunu ilaçların çoğaldığını hiçbir şey olamsa bile tese ameliyatı ile bulunan canlı spermlerle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. nasıl içim ferahladı anlatamam size. bunun üzerine evlendik. geciken her adet bir umuttu benim için sonu hüsranla biten bir umut . her ay stres aynı heyecan sonu hep gözyaşı aldığım her hamile haberinde içim eziliyor ama ben de birgün hamile olduğumu herkese söylecem diyip kendimi teselli ediyordum taki 10 temmuza kadar. 9 temmuzda antep teki eurofertiltüp bebek merkezine gittik ama benigörün bi valiz yapmışım tüp bebek tedavisine başlıyoruz diye. ........... doktorumuza durumumuzu anlattık doktorun suratı düştü ben anladım bişey var doktor durumunuz biraz umutsuz isterseniz tese yapalım ama çok zor dedi ne olur yapalım belki bi umut işte eşimi hemen tese ameliyatına aldırlar ameliyat bi saat sürdü o bisat boyunca çıkmayacğını hiç düşünmedim hemşire gelecek gözünüz aydın diyecek hemen tedaviye başlayıp tüp bebek uygulayacaz ama ne yazıkki hiçte öyle olmadı sonuç kağıdında hatırladığım tek bir kelime görülememiştir. o dakka herşeyden herkesten nefret etim dünyam başıma yıklıdı nefesim kesildi ağlayaamadımmm bile ağlarsam ordaki herkes bana acıyacak diye korktum boğazımda kocaman bir düğüm nasıl olur dedim nasıl olur oğlum olursa adını ali koyacaktım kız olursa masal masal gibi olsun hayatı diye şimdi hepsi herşey yalandı. o günden beri yaşamıyorum sanki. öğretmenim ben anasınıf öğretmeni. okullar açılacak artık ama ben hiç okula gitmek istemiyorum .hergün çocuk görmek anne sesini duymak annelerin çocuklarına özenle sevgi dolu bakışları onların sarılmaları düşüncesi bile öldürüyor yaşamak şöyle dursunn çok çaresiz çok kimsesizim bu durumu sadece abim ve bir arkadaşım biliyor kiimseye bişey anlatamamak çaresizlik çok kötü hergün isyandayım neden diyorum hangi günahın bedeli bu ne yapmış olabilirim ki diyorummm ben öğrencilerimi o kadar çok severim ki size anlatamaammmm hep kendi çocuğuma vercek sevgim kalmayacak diye korkardım şimdi hiçbir çocuğun bana anne demeyecek olması ölüyorummmm resmen ne yapacam nerden başlayacam bilmiyorum sitenizde bu konuyu görünce yazmak istedim yalnız değilsin dedim sonra neden dedim kimlere çocuk veriyorsun yarabbim biz ne yaptık dedim ne yaptık dedim
s.aleyküm canım doktor aynen öyle dedi sana 50 gr şeker yükleyelim dedi,bende şeker falan yok ama bir iki defa bayılacak gibi oldum elim ayağım tutmadı hocada şekerin düşmüş sana 50 gr şeker yükleyeceğiz dedi bende kabul etmedim bildiğimden değil işte Allah yardım etti,doktorda niye böyle dediyse ,aydınlatman iyi oldu canım Allah razı olsun......dogum egrersizi çok mantıklı gitmen tabiki güzel olur.Allahım hepimizin yarımcısı olsun herkes kazasız belasız yavrularıa kavuşsun hayırlısı ile inş.dualrın için Allah razı olsun bende dilim döndükce herkese dua etmeye çalışıyorum hiç bir kadın çoçuksuz kalmasınevet canım cok sukur az kaldı nasıl gecıcek dıyodum bı baktım cogu gıtmısAmın ınsallah kazasız belasız kavusuruz yavrularımıza , canım benım sen yanlıs anlamıs olmıyasın seker yuklemesı dıyabetın varmı anlamak ıcın yoksa senın seker eksıklıgın oldugundan degıl cok fazla sekerlı seyler yeme sakın mumkunse meyveden al sekerı , banada seker yuklemesı yapıldı dıyabet cıktı gebelıge baglı dıyabet bana dıyet verdı eger cok yuksek olurda dıyet uygulamazsan ınsulın verıyolar sekerın yuksek olmasıda erken doguma ve bebegın de seker hastası olma ıhtımalını tasıyor cok faza kılolu olur bebegın sen bunu yınede detaylı bır sekılde sor doktruna canım benım allahım senıde bebısleınıde korusun ınsallah , aman kendıne dıkkat et sen 3 canlısın canım ben su halımle zorlanıyorum allahım sana yardım etsın kolaylık versın , dualarım sızınle canım benım , canım benım pazartesı kontrolum vardı doktor alttan muane ettı ama tıkanıklık varmı kemıkte problem varmı dıye catı muanesı 35 haftada yapılacakmıs sımdı benı dogum jımnastıgıne gonderdı normal dogum olursa kontrollu nefes egzersızı ve ıkınma arastırdım burda gıdenler cok ıyı dedıler kesınlıkle gıt dıyolar ılk dogumun tecrubesızsın dedıler galıba gıdıcem , allahım ınsallah kolay dogum nasıb etsın hepımıze . ınsallah doguma gıtmeden haber vermeye calısıcam ... Allaha emanet ol bıtanem ...
canım kardeşim yazını okudum ve çok ama çok duygulandım etkilendim ama burada o kadar olumsuzluklardan sonra bebeğine kavuşan bir sürü kardeşimiz oldu lütfen kendini yıpratma.hayat devam ediyorum senin ve eşinin sağlığı daha önemli asla çoçuğum olmayacak diye düşünme umudun olmazsa olmaz Allahtan umudunu kesme ,neler neler duyuyoruz kimlere kimlere nasip ediyor vakti zamanı gelince inş.sende bebeklerine kavuşursun.biz eşimin azo olduğunu öğrendiğimiz gün dünya başımıza yıkıldı asla çıkış yok denildi,sonra birde bende ciddi sorun çıktı(tüplerim tıkalıymış ikiside) bu sefer ben yerin dibine girmek ölmek istedim yani ikimizdede sorun vardı hatta doktor dalga geçti birbirnizi iyi bulmuşsunuz iki kı...... dedi ve o gün o kadar çok sinilendim ki ....bunalımlara girdim sinir krizleri geçirdim herşeye herkese hayata küstüm hırçın kavgacı birisi oldum .ama sonra kendi kendime bu böyle olmaz dedim huyumu değiştirmeliydim çünkü sürekli hasta oluyordum artık korkmaya başlamıştım.herşeyi kabullendim Allah bu günleri nasip etti o kadar zor günler geçirdim ki anlatsam sayfalar sürer ama anladım ki daha soğuk kanlı ve pozitif olmak lazımmış ona karar verdim.o yüzden hiç birşey akıl sağlığından daha önemli değil lütfen kendini yıpratma umudunuda hiç yitirme göreceksin Allahın izniyle herşey yoluna girecek.merhaba arkadaşalar
aycan canım salı günü opu çok güzel geçer inş.kaliteli yumurta ve enbiryolarınız olur .hayırlısı ile Allah emeklerinizin karşılığını versin.Amiin,Allah dua eden etmeyen herkesten razı olsun,Allah o yavrularında bahtını açık etsin inşallah hiç sıkıntı çekmezler.
güzel oğlunu da Allah size bağışlasın,rahat rahat hiç sıkıntı çekmeden kavuşursunuz birbirinize inşallah.
Amin,Allah razı olsun içime serin sular dökülmüş gibi oluyor sözlerinizle,Allah kimsenin içine kor düşürmesin çok zor,salı opu günümüz hayırlısıyla.
korkuları endişeleri bir tarafa bırakıp kendini rahatlatman lazım benim anladığım,hatta transfer olduğunu bile unutup rahat oturup kalkıp eğileceksin canım.Allahında yardımıyla kucaklarınız dolsun taşsın inşallah
Allah inşallah herkesin emeğinin karşılığını verir canım
BALIM1905 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
29 ağustos Perşembe den---------------- 31 ağustos cumartesi 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2160
3-- tülay20 …………………………… 2120......=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2120 .......=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2120
6—zambak06 ……………………………. 2120
7—aruna …………………………… 2120
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120
10—cicek00 ……………………………. 2120 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2120
12—ervae ……………………………. 2120 …..=okudu
13—ese44 ……………………………... 2120
14—bengusuu ……………………………. 2120
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120
18—huzuryolu …………………………… 2120 …..=okudu
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120
20—kader60 ……………………………… 2120
21—lamyay ……………………………… 2120
22—mavimenekşe ……………………….. 2120
23—seval0817 …………………………… 2120
24—papatyainci ………………………….. 2120
25—pembe85 …………………………….. 2120
26—yeşil034 ……………………………… 2120
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2120
28—eda09 ………………………………… 2120
29—derya06……………………………….. 2120
30—doğadandeva…………………………. 2120 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2120
32—sağanak ………………………………. 2120
33—esmerimyam ………………………… 2120 ……=okudu
BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE
Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
aycan canım salı günü opu çok güzel geçer inş.kaliteli yumurta ve enbiryolarınız olur .hayırlısı ile Allah emeklerinizin karşılığını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?