Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımm hayırlı olsun yeni tedavinn İNŞALLAH busefer evlatlarını kucağına alırsınn RABBİM emeklerini boşa çıkarmasınn

HOSBULDUK CANIM BENIM SEN NASILSIN NAPIYOSUN GECMISI OKUYORUM AMA COOOK GECMISE GIDEMIYORUM INSALLAH IYISINDIR TEDAVIN NE ALEMDE ALLAHIM KOLAYLIKLAR VERSIN INSALLAH SENDE TEZ VAKITTE YAVRUNA KAVUSURSUN BITANEM DU EDIYORUM HEPINIZE SAOLSUN BAHAR85 GONDERDI ISIMLERINIZI SIZIN GUZEL HABERLERINIZI ALMAK INANILMAZ MORAL VEIYOR BANA CANIM BENIMDE EVET EPEYDIR GIRMEYE FIRSATIM OLMUYO EVI BADANA BOYA YAPTIRCAM EVLE UGRASIYORUM GELEN GIDEN OLDU BUTUN HAFTA NERDEYSE MISAFIR AGIRLADIM BEBEK ICIN KOSTURDUM ALIS VERISI BITTI COK SUKUR BOYLE BI BAKTIM ZAMAN EPEY GECMIS YA BITANEM AMA IYI OLDU CUNKU SAY SAY GUNLER GECMEK BITMIYODU PASAM KOCAMAN OLMUS TEYZESI IKI KILO MASALLAH PEK KEYIFLI KIPIR KIPIR COK SUKUR , CAMIDEKI MINIKLERIMI HIC SORMA AMA COK TATLILAR BEN ONLARISEVMEKTEN NASIL VAZ GECEBILIRIM EN ZOR GUNLERIMIN EN GUZEL TESELLISIYDI ONLAR O MINIK ELLERINI ACIP BEBEGIM OLSUN DIYE AZ DUA ETMEDILER KUZUMUN SIMDIDEN BIR SURU KARDESI OLDU COK SUKUR , NZLYN INSALLAH IYIDIR DOGURDUYSADA RABBIM YAVRUSUNU BAGISLASIN INSALLAH SAG SAIM ALMISTIR KUCAGINA DARISI BASIMIZA , EVET MINIKGELINDE MERAK EDIYODUM NAPIYO KIZIYLA NASIL GECIRIYO GIRIP ANLATMASINI COK ISTERDIM ALLAHIM EVLADINI BAGISLASIN ONA INSALLAH SAGLIKLI OLSUNLARDA GIRMESINLER NAPALIM ,

slm canım . nasılsın?
neler yaptın bakalım tedavi için?
umarım herşey yolundadır...
miyomun küçülmüştür inşşşşş.
aleykum selam tatlım ıyıyım sükürler olsun
ben şu anda umut tüpbebekteyım meğerse randevum haftaya cumartesı gunuymuş
ama heyecandan anlamamışım sekreterın söyledığini önumde 15 kişi var bakalım suleyman bey tedavim için ne karar verıcek
sizlere haber verırım artık hakkımda hayırlısı olsun
canımm hayırdırr tedavidemisin ben kaçırdımm galibaaa:44:
canım henuz değil ama bugun doktorum karar verirse bu ay tedavıye başlamayı düşünüyorum
kısmet bakalım doktorun ağzından cıkacak sözlere bakıyorum hakkımda hayırlısı neyse o olsun

Canım ben anne karnındaki bebek için 2 tane yasin okumuştum ama sana söylemeyi unuttum daha okurum diyordum ama malesef kış hazırlıkları nedeniyle melemendi,yufkaydı,tarhanaydı derken çok yoğundum ,kusura bakma ama eğer süresi dolmadıysa okumaya çalışırım tatlım,Allah bebeğe sağlık versin sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelmesini nasib etsin RABBİM.

Benden önce gitmek isterse iyi olur valla
Bende koşa koşa giderim.
Bebeler olsun da bakarız bi o zaman
Ohooooo daha çok var.

Oo kimler gelmis hos gelmis gezdin geldin stresini attin umarim
Esine sinavinda bol basari inslh sinavi gecer tsyin olur istedigin yere..

Esma cnm ben butun gun bekledim kizlari tabi sen simdi geldin hemen gelelim istiyorsun nasilsin is kadini

Sağol canım ya.
Sitrest attık ama
Sitrest hiç biter mi ya.
Eşim şu formalite olan sınavı geçip bi tayin olsa
Bende evimi alıp eşyalarımı alıp bi otursam
Hayalller hep böyle işte
İnşallah gönlümüze göre olur ne diyelim artık.

Amiin,Allah dua eden etmeyen herkesten razı olsun,Allah o yavrularında bahtını açık etsin inşallah hiç sıkıntı çekmezler.
güzel oğlunu da Allah size bağışlasın,rahat rahat hiç sıkıntı çekmeden kavuşursunuz birbirinize inşallah.

Amin,Allah razı olsun içime serin sular dökülmüş gibi oluyor sözlerinizle,Allah kimsenin içine kor düşürmesin çok zor,salı opu günümüz hayırlısıyla.

korkuları endişeleri bir tarafa bırakıp kendini rahatlatman lazım benim anladığım,hatta transfer olduğunu bile unutup rahat oturup kalkıp eğileceksin canım.Allahında yardımıyla kucaklarınız dolsun taşsın inşallah

İNŞALLAH Canımm
bu topiğin hanımları hep azimlii bebişlerimizde bize çeker İNŞALLAH önce sıkı sıkı tutunur sonrada hep azimle devam ederler hayatlarında

Allah inşallah herkesin emeğinin karşılığını verir canım

canım transfere kadar gelebisem ama çoğunda tedavi ayrım kalıyor

merhaba arkadaşalar
1 yıllık evliyim. eşim 15 yıl önce lenf kanseri hastalığına yakalanmış 3 yıllık tedavi sürecinden sonra hastalığını yenmiş. 12 yıldır hastalığı remisyonda. ancak tedavi sürecinde aldığı kemoterapiler sperm hücrelerini öldürmüş. evlenmeden önce eşim bana bu durumu anlattığında eşim için çok üzüldüm ve eşimden sperm testi yaptırmasını istedim ama sonuç ne yazıkki olumsuzdu. doktora beraber gittiğimizse doktor bize artık tıbbın çok geliştiğini bu konuyla ilgili birçok çalışma olduğunu ilaçların çoğaldığını hiçbir şey olamsa bile tese ameliyatı ile bulunan canlı spermlerle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. nasıl içim ferahladı anlatamam size. bunun üzerine evlendik. geciken her adet bir umuttu benim için sonu hüsranla biten bir umut . her ay stres aynı heyecan sonu hep gözyaşı aldığım her hamile haberinde içim eziliyor ama ben de birgün hamile olduğumu herkese söylecem diyip kendimi teselli ediyordum taki 10 temmuza kadar. 9 temmuzda antep teki eurofertiltüp bebek merkezine gittik ama benigörün bi valiz yapmışım tüp bebek tedavisine başlıyoruz diye. ........... doktorumuza durumumuzu anlattık doktorun suratı düştü ben anladım bişey var doktor durumunuz biraz umutsuz isterseniz tese yapalım ama çok zor dedi ne olur yapalım belki bi umut işte eşimi hemen tese ameliyatına aldırlar ameliyat bi saat sürdü o bisat boyunca çıkmayacğını hiç düşünmedim hemşire gelecek gözünüz aydın diyecek hemen tedaviye başlayıp tüp bebek uygulayacaz ama ne yazıkki hiçte öyle olmadı sonuç kağıdında hatırladığım tek bir kelime görülememiştir. o dakka herşeyden herkesten nefret etim dünyam başıma yıklıdı nefesim kesildi ağlayaamadımmm bile ağlarsam ordaki herkes bana acıyacak diye korktum boğazımda kocaman bir düğüm nasıl olur dedim nasıl olur oğlum olursa adını ali koyacaktım kız olursa masal masal gibi olsun hayatı diye şimdi hepsi herşey yalandı. o günden beri yaşamıyorum sanki. öğretmenim ben anasınıf öğretmeni. okullar açılacak artık ama ben hiç okula gitmek istemiyorum .hergün çocuk görmek anne sesini duymak annelerin çocuklarına özenle sevgi dolu bakışları onların sarılmaları düşüncesi bile öldürüyor yaşamak şöyle dursunn çok çaresiz çok kimsesizim bu durumu sadece abim ve bir arkadaşım biliyor kiimseye bişey anlatamamak çaresizlik çok kötü hergün isyandayım neden diyorum hangi günahın bedeli bu ne yapmış olabilirim ki diyorummm ben öğrencilerimi o kadar çok severim ki size anlatamaammmm hep kendi çocuğuma vercek sevgim kalmayacak diye korkardım şimdi hiçbir çocuğun bana anne demeyecek olması ölüyorummmm resmen ne yapacam nerden başlayacam bilmiyorum sitenizde bu konuyu görünce yazmak istedim yalnız değilsin dedim sonra neden dedim kimlere çocuk veriyorsun yarabbim biz ne yaptık dedim ne yaptık dedim

merhaba arkadaşalar
1 yıllık evliyim. eşim 15 yıl önce lenf kanseri hastalığına yakalanmış 3 yıllık tedavi sürecinden sonra hastalığını yenmiş. 12 yıldır hastalığı remisyonda. ancak tedavi sürecinde aldığı kemoterapiler sperm hücrelerini öldürmüş. evlenmeden önce eşim bana bu durumu anlattığında eşim için çok üzüldüm ve eşimden sperm testi yaptırmasını istedim ama sonuç ne yazıkki olumsuzdu. doktora beraber gittiğimizse doktor bize artık tıbbın çok geliştiğini bu konuyla ilgili birçok çalışma olduğunu ilaçların çoğaldığını hiçbir şey olamsa bile tese ameliyatı ile bulunan canlı spermlerle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. nasıl içim ferahladı anlatamam size. bunun üzerine evlendik. geciken her adet bir umuttu benim için sonu hüsranla biten bir umut . her ay stres aynı heyecan sonu hep gözyaşı aldığım her hamile haberinde içim eziliyor ama ben de birgün hamile olduğumu herkese söylecem diyip kendimi teselli ediyordum taki 10 temmuza kadar. 9 temmuzda antep teki eurofertiltüp bebek merkezine gittik ama benigörün bi valiz yapmışım tüp bebek tedavisine başlıyoruz diye. ........... doktorumuza durumumuzu anlattık doktorun suratı düştü ben anladım bişey var doktor durumunuz biraz umutsuz isterseniz tese yapalım ama çok zor dedi ne olur yapalım belki bi umut işte eşimi hemen tese ameliyatına aldırlar ameliyat bi saat sürdü o bisat boyunca çıkmayacğını hiç düşünmedim hemşire gelecek gözünüz aydın diyecek hemen tedaviye başlayıp tüp bebek uygulayacaz ama ne yazıkki hiçte öyle olmadı sonuç kağıdında hatırladığım tek bir kelime görülememiştir. o dakka herşeyden herkesten nefret etim dünyam başıma yıklıdı nefesim kesildi ağlayaamadımmm bile ağlarsam ordaki herkes bana acıyacak diye korktum boğazımda kocaman bir düğüm nasıl olur dedim nasıl olur oğlum olursa adını ali koyacaktım kız olursa masal masal gibi olsun hayatı diye şimdi hepsi herşey yalandı. o günden beri yaşamıyorum sanki. öğretmenim ben anasınıf öğretmeni. okullar açılacak artık ama ben hiç okula gitmek istemiyorum .hergün çocuk görmek anne sesini duymak annelerin çocuklarına özenle sevgi dolu bakışları onların sarılmaları düşüncesi bile öldürüyor yaşamak şöyle dursunn çok çaresiz çok kimsesizim bu durumu sadece abim ve bir arkadaşım biliyor kiimseye bişey anlatamamak çaresizlik çok kötü hergün isyandayım neden diyorum hangi günahın bedeli bu ne yapmış olabilirim ki diyorummm ben öğrencilerimi o kadar çok severim ki size anlatamaammmm hep kendi çocuğuma vercek sevgim kalmayacak diye korkardım şimdi hiçbir çocuğun bana anne demeyecek olması ölüyorummmm resmen ne yapacam nerden başlayacam bilmiyorum sitenizde bu konuyu görünce yazmak istedim yalnız değilsin dedim sonra neden dedim kimlere çocuk veriyorsun yarabbim biz ne yaptık dedim ne yaptık dedim

merhaba arkadaşalar

merhaba arkadaşalar

merhaba canım benım yazdıkların ıcımı erıttı evet yalnız degılsın hepımız burda senın yasadıgın duyguları yasadık kımımız 1 yıl ıkı yıl kımımız 7 yıl 10 yıl 15 yıl bekledı bebegını hıc kolay degıl cok zor bı ımtıhan rabbım hıc kımslere vermesın , canım benım uzuntulusun ama ısyan etme rabbım bızlerı sevmese bıze ımtıhan verırmı ? ıcındekı atesı yavrunu kucagına almadıgın surece hıc kımseler sonduremez hıc kımse derdıne derman olamaz senın once yapman gereken allaha sıgın bız okadar acızıs kı duadan baska caremız yok , senın durumun bu topıkte bahar 85 ısmınde bı arkadasımız var onunla aynı bahar arkadasımızın esıde kanser hastası kemoterapı sonucu spermlerınde problem var ama masallah arkadasımıza bır mucadele ettı bır azmettıkı gorme hepımıze burda destek oldu bıtkısel kurler kullandı esının tedavısını buyuk bır tıtızlıkle takıp ettı destek oldu rabbımde onun bu cabasını mucadelesını gayretını teslımıyetını odullendırdı dogal yoldan yavrusu geldı tup bebek hazırlıkları asamasında ogrendı ınsallah darısı basına once bır topla kendını kotu dusuncelerı at kafandan olum yok ya sonunda sevdıgın adam yanında sen saglıklısın esın saglıklı ne guzel bır meslegın var ve yenı evlısın dur sende benım gıbı panıksın bende evlılıgımın 2 yılında ogrendım esımın azosperm oldugunu ama 7 yıl 10 yıl tedavı gorenlerı gorunce utandım acıkcası masallah o arkadaslarıma gel buraya hep psokoloık olarak kendını rahat hıssedersın ıcını dok bızı bızden baskası anlayamaz ben burda okadar cok sey ogrendımkı arkadaslarımın sayesınde allah hepsınden razı olsun burda en guzel duygularıda paylastık en acı uzuntulerıde her gecenın var bır sabahı ; dur sakın ol once hastalıgı tanı sonra nasıl hareket edecegıne karar ver teseye cok acele etmıssınız bıtkısel kurler var onları dene ıstanbulda celalettın perı ısmınde bır doktor var cogu sıfır sperm denen arkadaslar o doktorda tedavı gorduler guzel sonuclar aldılar arastır sende rabbım her derdın devasını yaratmıs cok dua et meryem suresı ve yasın suresı cok oku hz zekerıyya a;s duasını oku ınsallah senınde yuzun gulucek allaha emanet ol rabbım yar ve yardımcımız olsun ınsallah

Allah sevdiği kuluna verirmiş derdi, onun yakarışı dua etmesini severmiş. Bizlerin imtihanı bu. Birbirimize hakkı ve sabrı tavsiye etmek bu aşamalarda çok önemli canım. Bende 8 aylık evliyim ve bizdede sorun var. Burdaki paylaşımları okumadan önce bende çok kötü hissediyordum kendimi. Arkadaşlar sağolsun içimi rahatlattı. Geriye doğru okursan göreceksin çok yol katetmişler. Ve bir çoğu şu anda tüp bebek tedavisine geçmiş. Sabırlarının sonu selamet olsun inşalah. Sende canım iyice araştır henüz hiçbişeyin sonu değil. Allah yardımcımız olsun.

yazdıklarını okurken yüreğimden bir şey koptu :26:ve boğazıma gelip düğümlendi hani senin bebeklerin adı ali ve masal olacakmış ya 10 yıl önce benim bebeklerimin adıda oğlumun mehmet arık kızımın berrak mina olacaktı 10 yıl geçti ne kızım geldi nede oğlum bekledim hemde umudum vardı:44: eşimde sperm vardı bende de yumurta neden olmasın dı:44: gelecekti ama olmadı gelmedi ben umutla bekledim bildiğim duyduğum her şeyi denedim:44: 6 tüp bebek sığdırdım bu süreye :44:ama olmadı yıprandım üzüldüm ağladım ilk zamanlar neden ben neden biz dedim:44: ama artık bıraktım bebeğimsiz yaşamaya alıştım onsuzluğuk ne kadar acı olursa olsun ağlamadan beklemeyi öğrendim tevekül ettim sabırla duayla bekliyorum :26:belkide ömrüm hep onu beklemekle geçecek belki gelecek belkide gelmeyecek :44:ama ben sabırla bekleyeceğim eğerki bir gün gelirse onu hasretle sarıp sarmalayacak bir annesi olduğunu bilisin diye hep umutla bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…