GÜNAYDINLAR KIZLARkızlar ALLAH KISMET EDERSE EYLÜL EKİM AYNIDA BENDE 7. DEFA TÜP DENEYECEĞİM BU YOLA ÇIKARKEN BU YOLUN BU KADAR UZUN OLACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM UMUDA YELKEN AÇIYORUM YİNE YENİDEN KORKULARIM VAR ENDİŞELERİM VAR BİR KEZ DAHA ÇIKIYORUM YOLA DUALRINI EKSİK ETMEYİN
Aleyküm selamm canımmm hoşgeldinizzzz epeydir yoktunnn
oooo senin paşa kocaman olmuşşş az kalmış doğuma sağlıkla kucağına alırsın İNŞALLAH
senin minikler şimdiden kıskanmaya başlamış seni paylaşamıyacaklarr
kuzunun bir sürü kardeşi olacak ne güzell
nazlyn epeydir girmiyor topiğe belkide yavrusunu aldı kucağına
yakında heberini alırız İNŞALLAHH
minikgelinde girmiyor artık kızı çok yaramaz heraldee
aleykum selam tatlım ıyıyım sükürler olsunslm canım . nasılsın?
neler yaptın bakalım tedavi için?
umarım herşey yolundadır...
miyomun küçülmüştür inşşşşş.
canım henuz değil ama bugun doktorum karar verirse bu ay tedavıye başlamayı düşünüyorumcanımm hayırdırr tedavidemisin ben kaçırdımm galibaaa:44:
cnm inşlh bu tedavinin sonu nda hamileyim diye yazarsın güzelim dualarımızdasın hep hadi kolay ve mutluluk getisin sanaaaaaaaaaaminnn canım inşşşşş sağlıkla hepimize nasip etsin rabbim
ben enişteyi tutuyorummm bu konudaaa o yüzden kusura bakmaa adam haklıı
bu adamların böyle dedikerine bakma seneye senden evvel bavul toplamaya başlar kesin
evet canım yaaa hep çalışmak olurmu bşrazda gezmek lazımm
tabii seneyede çocuklar istiyor diyip küçücük bebekleri bahane deceksin seni seni
Oo kimler gelmis hos gelmis gezdin geldin stresini attin umarim
Esine sinavinda bol basari inslh sinavi gecer tsyin olur istedigin yere..
Esma cnm ben butun gun bekledim kizlari tabi sen simdi geldin hemen gelelim istiyorsunnasilsin is kadini
canım benım tedavın hayırlı olsun ınsallah bu defa sag salım kavusursun yavruna allahım cıfter cıfter versın . Bugun senın ıcın yesıl ve aycan ıcın ozellıkle mınıklerıme dua ettırıcem allahım guldursun yuzunuzu ve hayırlı sonuclar guzel sonuclar nasıb etsın...
öncelikle herkese günaydınlar kızlar kimler tedavide tam bilemiyorum fakat aycanla yeşil tüp bebek aşamasındalar galiba inş. bu sefer herşey yolunda gider kazasız bebeklrinize kavuşursunuz .hayırlı haberlerinizi heyecanla bekliyoruz Allah maddi manevi yadımcınız olsun nazlı bebekleriniz kuçaklarınızı doldursun
GÜNAYDINLAR KIZLARkızlar ALLAH KISMET EDERSE EYLÜL EKİM AYNIDA BENDE 7. DEFA TÜP DENEYECEĞİM BU YOLA ÇIKARKEN BU YOLUN BU KADAR UZUN OLACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM UMUDA YELKEN AÇIYORUM YİNE YENİDEN KORKULARIM VAR ENDİŞELERİM VAR BİR KEZ DAHA ÇIKIYORUM YOLA DUALRINI EKSİK ETMEYİN
İNŞALLAH Canımm
bu topiğin hanımları hep azimlii bebişlerimizde bize çeker İNŞALLAH önce sıkı sıkı tutunur sonrada hep azimle devam ederler hayatlarında
canım transfere kadar gelebisem ama çoğunda tedavi ayrım kalıyorAmiin,Allah dua eden etmeyen herkesten razı olsun,Allah o yavrularında bahtını açık etsin inşallah hiç sıkıntı çekmezler.
güzel oğlunu da Allah size bağışlasın,rahat rahat hiç sıkıntı çekmeden kavuşursunuz birbirinize inşallah.
Amin,Allah razı olsun içime serin sular dökülmüş gibi oluyor sözlerinizle,Allah kimsenin içine kor düşürmesin çok zor,salı opu günümüz hayırlısıyla.
korkuları endişeleri bir tarafa bırakıp kendini rahatlatman lazım benim anladığım,hatta transfer olduğunu bile unutup rahat oturup kalkıp eğileceksin canım.Allahında yardımıyla kucaklarınız dolsun taşsın inşallah
Allah inşallah herkesin emeğinin karşılığını verir canım
merhaba arkadaşalar
1 yıllık evliyim. Eşim 15 yıl önce lenf kanseri hastalığına yakalanmış 3 yıllık tedavi sürecinden sonra hastalığını yenmiş. 12 yıldır hastalığı remisyonda. Ancak tedavi sürecinde aldığı kemoterapiler sperm hücrelerini öldürmüş. Evlenmeden önce eşim bana bu durumu anlattığında eşim için çok üzüldüm ve eşimden sperm testi yaptırmasını istedim ama sonuç ne yazıkki olumsuzdu. Doktora beraber gittiğimizse doktor bize artık tıbbın çok geliştiğini bu konuyla ilgili birçok çalışma olduğunu ilaçların çoğaldığını hiçbir şey olamsa bile tese ameliyatı ile bulunan canlı spermlerle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. Nasıl içim ferahladı anlatamam size. Bunun üzerine evlendik. Geciken her adet bir umuttu benim için sonu hüsranla biten bir umut . Her ay stres aynı heyecan sonu hep gözyaşı aldığım her hamile haberinde içim eziliyor ama ben de birgün hamile olduğumu herkese söylecem diyip kendimi teselli ediyordum taki 10 temmuza kadar. 9 temmuzda antep teki eurofertiltüp bebek merkezine gittik ama benigörün bi valiz yapmışım tüp bebek tedavisine başlıyoruz diye. ........... Doktorumuza durumumuzu anlattık doktorun suratı düştü ben anladım bişey var doktor durumunuz biraz umutsuz isterseniz tese yapalım ama çok zor dedi ne olur yapalım belki bi umut işte eşimi hemen tese ameliyatına aldırlar ameliyat bi saat sürdü o bisat boyunca çıkmayacğını hiç düşünmedim hemşire gelecek gözünüz aydın diyecek hemen tedaviye başlayıp tüp bebek uygulayacaz ama ne yazıkki hiçte öyle olmadı sonuç kağıdında hatırladığım tek bir kelime görülememiştir. O dakka herşeyden herkesten nefret etim dünyam başıma yıklıdı nefesim kesildi ağlayaamadımmm bile ağlarsam ordaki herkes bana acıyacak diye korktum boğazımda kocaman bir düğüm nasıl olur dedim nasıl olur oğlum olursa adını ali koyacaktım kız olursa masal masal gibi olsun hayatı diye şimdi hepsi herşey yalandı. O günden beri yaşamıyorum sanki. öğretmenim ben anasınıf öğretmeni. Okullar açılacak artık ama ben hiç okula gitmek istemiyorum .hergün çocuk görmek anne sesini duymak annelerin çocuklarına özenle sevgi dolu bakışları onların sarılmaları düşüncesi bile öldürüyor yaşamak şöyle dursunn çok çaresiz çok kimsesizim bu durumu sadece abim ve bir arkadaşım biliyor kiimseye bişey anlatamamak çaresizlik çok kötü hergün isyandayım neden diyorum hangi günahın bedeli bu ne yapmış olabilirim ki diyorummm ben öğrencilerimi o kadar çok severim ki size anlatamaammmm hep kendi çocuğuma vercek sevgim kalmayacak diye korkardım şimdi hiçbir çocuğun bana anne demeyecek olması ölüyorummmm resmen ne yapacam nerden başlayacam bilmiyorum sitenizde bu konuyu görünce yazmak istedim yalnız değilsin dedim sonra neden dedim kimlere çocuk veriyorsun yarabbim biz ne yaptık dedim ne yaptık dedim
merhaba arkadaşalar
1 yıllık evliyim. eşim 15 yıl önce lenf kanseri hastalığına yakalanmış 3 yıllık tedavi sürecinden sonra hastalığını yenmiş. 12 yıldır hastalığı remisyonda. ancak tedavi sürecinde aldığı kemoterapiler sperm hücrelerini öldürmüş. evlenmeden önce eşim bana bu durumu anlattığında eşim için çok üzüldüm ve eşimden sperm testi yaptırmasını istedim ama sonuç ne yazıkki olumsuzdu. doktora beraber gittiğimizse doktor bize artık tıbbın çok geliştiğini bu konuyla ilgili birçok çalışma olduğunu ilaçların çoğaldığını hiçbir şey olamsa bile tese ameliyatı ile bulunan canlı spermlerle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. nasıl içim ferahladı anlatamam size. bunun üzerine evlendik. geciken her adet bir umuttu benim için sonu hüsranla biten bir umut . her ay stres aynı heyecan sonu hep gözyaşı aldığım her hamile haberinde içim eziliyor ama ben de birgün hamile olduğumu herkese söylecem diyip kendimi teselli ediyordum taki 10 temmuza kadar. 9 temmuzda antep teki eurofertiltüp bebek merkezine gittik ama benigörün bi valiz yapmışım tüp bebek tedavisine başlıyoruz diye. ........... doktorumuza durumumuzu anlattık doktorun suratı düştü ben anladım bişey var doktor durumunuz biraz umutsuz isterseniz tese yapalım ama çok zor dedi ne olur yapalım belki bi umut işte eşimi hemen tese ameliyatına aldırlar ameliyat bi saat sürdü o bisat boyunca çıkmayacğını hiç düşünmedim hemşire gelecek gözünüz aydın diyecek hemen tedaviye başlayıp tüp bebek uygulayacaz ama ne yazıkki hiçte öyle olmadı sonuç kağıdında hatırladığım tek bir kelime görülememiştir. o dakka herşeyden herkesten nefret etim dünyam başıma yıklıdı nefesim kesildi ağlayaamadımmm bile ağlarsam ordaki herkes bana acıyacak diye korktum boğazımda kocaman bir düğüm nasıl olur dedim nasıl olur oğlum olursa adını ali koyacaktım kız olursa masal masal gibi olsun hayatı diye şimdi hepsi herşey yalandı. o günden beri yaşamıyorum sanki. öğretmenim ben anasınıf öğretmeni. okullar açılacak artık ama ben hiç okula gitmek istemiyorum .hergün çocuk görmek anne sesini duymak annelerin çocuklarına özenle sevgi dolu bakışları onların sarılmaları düşüncesi bile öldürüyor yaşamak şöyle dursunn çok çaresiz çok kimsesizim bu durumu sadece abim ve bir arkadaşım biliyor kiimseye bişey anlatamamak çaresizlik çok kötü hergün isyandayım neden diyorum hangi günahın bedeli bu ne yapmış olabilirim ki diyorummm ben öğrencilerimi o kadar çok severim ki size anlatamaammmm hep kendi çocuğuma vercek sevgim kalmayacak diye korkardım şimdi hiçbir çocuğun bana anne demeyecek olması ölüyorummmm resmen ne yapacam nerden başlayacam bilmiyorum sitenizde bu konuyu görünce yazmak istedim yalnız değilsin dedim sonra neden dedim kimlere çocuk veriyorsun yarabbim biz ne yaptık dedim ne yaptık dedim
Amiin,Allah dua eden etmeyen herkesten razı olsun,Allah o yavrularında bahtını açık etsin inşallah hiç sıkıntı çekmezler.
güzel oğlunu da Allah size bağışlasın,rahat rahat hiç sıkıntı çekmeden kavuşursunuz birbirinize inşallah.
AMIN CANIM ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH SENDE KAVUSURSUN YAVRUNA EN KISA ZAMANDA RABBIM UMDUGUNA NAIL ETSIN
yazdıklarını okurken yüreğimden bir şey koptu :26:ve boğazıma gelip düğümlendimerhaba arkadaşalar
1 yıllık evliyim. eşim 15 yıl önce lenf kanseri hastalığına yakalanmış 3 yıllık tedavi sürecinden sonra hastalığını yenmiş. 12 yıldır hastalığı remisyonda. ancak tedavi sürecinde aldığı kemoterapiler sperm hücrelerini öldürmüş. evlenmeden önce eşim bana bu durumu anlattığında eşim için çok üzüldüm ve eşimden sperm testi yaptırmasını istedim ama sonuç ne yazıkki olumsuzdu. doktora beraber gittiğimizse doktor bize artık tıbbın çok geliştiğini bu konuyla ilgili birçok çalışma olduğunu ilaçların çoğaldığını hiçbir şey olamsa bile tese ameliyatı ile bulunan canlı spermlerle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. nasıl içim ferahladı anlatamam size. bunun üzerine evlendik. geciken her adet bir umuttu benim için sonu hüsranla biten bir umut . her ay stres aynı heyecan sonu hep gözyaşı aldığım her hamile haberinde içim eziliyor ama ben de birgün hamile olduğumu herkese söylecem diyip kendimi teselli ediyordum taki 10 temmuza kadar. 9 temmuzda antep teki eurofertiltüp bebek merkezine gittik ama benigörün bi valiz yapmışım tüp bebek tedavisine başlıyoruz diye. ........... doktorumuza durumumuzu anlattık doktorun suratı düştü ben anladım bişey var doktor durumunuz biraz umutsuz isterseniz tese yapalım ama çok zor dedi ne olur yapalım belki bi umut işte eşimi hemen tese ameliyatına aldırlar ameliyat bi saat sürdü o bisat boyunca çıkmayacğını hiç düşünmedim hemşire gelecek gözünüz aydın diyecek hemen tedaviye başlayıp tüp bebek uygulayacaz ama ne yazıkki hiçte öyle olmadı sonuç kağıdında hatırladığım tek bir kelime görülememiştir. o dakka herşeyden herkesten nefret etim dünyam başıma yıklıdı nefesim kesildi ağlayaamadımmm bile ağlarsam ordaki herkes bana acıyacak diye korktum boğazımda kocaman bir düğüm nasıl olur dedim nasıl olur oğlum olursa adını ali koyacaktım kız olursa masal masal gibi olsun hayatı diye şimdi hepsi herşey yalandı. o günden beri yaşamıyorum sanki. öğretmenim ben anasınıf öğretmeni. okullar açılacak artık ama ben hiç okula gitmek istemiyorum .hergün çocuk görmek anne sesini duymak annelerin çocuklarına özenle sevgi dolu bakışları onların sarılmaları düşüncesi bile öldürüyor yaşamak şöyle dursunn çok çaresiz çok kimsesizim bu durumu sadece abim ve bir arkadaşım biliyor kiimseye bişey anlatamamak çaresizlik çok kötü hergün isyandayım neden diyorum hangi günahın bedeli bu ne yapmış olabilirim ki diyorummm ben öğrencilerimi o kadar çok severim ki size anlatamaammmm hep kendi çocuğuma vercek sevgim kalmayacak diye korkardım şimdi hiçbir çocuğun bana anne demeyecek olması ölüyorummmm resmen ne yapacam nerden başlayacam bilmiyorum sitenizde bu konuyu görünce yazmak istedim yalnız değilsin dedim sonra neden dedim kimlere çocuk veriyorsun yarabbim biz ne yaptık dedim ne yaptık dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?