Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız bacılar
en sonunda evi tutduk inşallah bu ayın 10 da taşınıyoruz yeni ev inşallah hayırlı olur hakkımızda Rabbim ev almayıda nasip eder inşallah
belgin bacı tabi kararsizinde bence ilaçları kullanın bak kaç kişinim çıktı sizde neden olmasın ilerde kullansak çıkarmııydı olurmuydu düşüncesi gelmez en azından aklına ama tabi en ii kararı siz bilirsiniz
umutolsun bacı bende ctesi regli oldum çok koyu renkli olması normal rahim içi duvarın dökülüyorsa olur ama aklında kalmasın istersen dra git

arkadasim oncelikle gecmis olsun insaallh bulunur tesede.ama siz ogreneli daha cok yeni olmus bence hemen acele edip karar vermeyin doktorlar arasinda tabiki fark var ....
bence bir arastirin ve hemen tese omayin tedavi olmaya calisin ki sperm bulunma ihtimali artsin.biz hemen ogrendigimiz ay yaptirdik ve tesede cikmadi,bizimkini yaanda paraci bir dr du,yani hemen turkiyede yapmiyolar teseyi ama paraciysa yapiyolar cikmis cikmamis umurlarinda degil,ama kaan aydos var ankarada iyi bir dr bircok arkadasimiz orda tedavi olutyor ve cok olumlu sonuc alan var ben size KAAN beyi oneririm ,RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSAALLAH.

GÜNAYDIN KIZLAR......
BELGİN.....Teşekkür ederim az önce kaan beyede yazdım bakalım ne fikir verecek...
LAMYAY....fikir verdiğin için teşekkür ederim bende senin gibi düşünüyorum emre beyin konuşmaları bana çok mantıklı geldi önce verdiği ilaçları kullanmak sonra tese olmak daha ii geliyor...ama eimin bekleyecek sabrı yok bir an önce tese olmak istiyo ilaçlara veya kürlere inanmıyo o aret beye çok güvendi çıkacaka burdda çıkar diyo.. 6.hissim çok ii diyo kafayı yedirtecek bana..millet teseden korkar bizimkide meraklısı çıktı napim galiba 15inden sonra hazırlanmaya başlıcaz biz önce beni hazırlayacaklar çok korkuyorum...

ZAMAN........canım yeni evin beraberinde en güzel günleri getirsin inşalah...

ZAMAN kullanıcaz canım aslında iğne ve ilacı bırakalı bir ay oldu demekki anca faydası oldu allahım bizede güzel günler nasip etsin

UMUTSUZ1985 cevap yazacaktır canım bak bana yazmış inşallah güzel haberler verirsin bizlere.

gunaydin kizlar
ya kizlar herbalist selcuk kaya yi cok met ediyorlar
birde o azosperm ile ilgili bitkiyi heralde hindistanda mi ne bulmus
kizlar onunlada bir goruselimmi duyan onun hakkinda bilgi alan varmi
ben cok kararsizim gidip gitmeme hakkinda

canim bence kullan kaan hoca diyorsa bir bildigi var
yinde sen bilirsin canim
ben olsam hic sormadan kullanirim
bu arada pregnyl ne icin veriliyor

canim evin hayirli olsun
insallah onumuzdeki gunlerde o ev sana dar gelirde:ecrin_bebek::ecrin_bebek: daha buyk bir ev tutmak zorunda kalirsin
canim ya senin adetler gecikmisti noldu

canim bence kullan kaan hoca diyorsa bir bildigi var
yinde sen bilirsin canim
ben olsam hic sormadan kullanirim
bu arada pregnyl ne icin veriliyor

yok canım tabiiki bende terettut etmeden kulanacagım kullandımda daha önce sadece düştüya hormonlar sadece kafam karıştı o kadar 3 ay kullandık daha önce zaten.pregnyl sanırım sperm üretimine faydalı.

günaydin kizlar

belgincim bence kaan aydos'un tedavisini uygulayin güvenin son karar sizin yinede

zamancigim yeni eviniz hayirli ugurlu olsun keske hersey ev gibi olsa istedigin zaman olsa istedigin zaman olsun

umutsuz sizde acele etmeyin seninde elinde degil esin kafasina taktiysa takti demek benim esimde tam tersi subat'ta tese olacakti kendini hazir hissetmedigi için erteledik simdi allahin izniyle nisan'da olacak halen korkuyor diyebilirim biz ögreneli bir yil olacak mayis 2010'da. Bence acele etmeyin sizi anlayabiliyorum aciniz taze ne olacaksa hemen olsun gibisine davraniyor esin ilk zamanlar ögrendigimizde bizde öyle düsûnüyorduk hatta türkiye gelip tüp bebek yaptiracaktir ama biz zamana biraktik zaman herseyin ilacidir.
Iyi doktor olarak ben bildigim ve duydugum kadariyla emre bakircioglu ve kaan aydos derim.

kızlar beni yanlış anladınız kullanacagız kaan beyin ilaçlarını sadece sordugum acaba ilacın etkisi yenimi etki ettide hormonlar düştü.bugün başladık zaten kullanmaya.

ESPOıR...ya okadar haklısınki bide önce beni tüp bebek tedavisine hazırlıcak olmları çok kötü belki çıkmayacak ve dünyanın hormon iğnelerini yemiş olacam boşuna..okadar çok korkuyorumki sadece eşim tese olsun çıkarsa ben hazırlanırım dedim aret bey asla kabul etmedi.tek kurşunluk hakkımız va belkide onuda dondurmayla riske atamayız dedi.malesef eşimin dedği olacak galiba oysaki emre beyin dediği yoldan gitsek daha ii olacaktı biliyorum...

KIZLAR...daha önce tüp bebek deneyen varmı neler yapılıyor anlatırmısınız çok korkuyorum...

canım neden korkuyosun korkma adetinin ikinci günü iğnelerini oluyosun yumurtaa çogaltmak için hormon iğnesi istenilen duruma gelince eşin ogün tese oluyor sonra senin anestesi altında yumurtan tolanıyor hiç ac yok çünkü baygın oluyorsun sonrasındada herşey normal eşindede bulunursa emriyo oluşmasını bekliyorle 3gün oluşan emriyolar transver ediliyor ondada bi agrı yok daha sonra 12günü bekleyip kanda gebelik testi yaptırıyorsun benim negatif olmuştu senin inşallah pozitif olur canım işte benim yaşadıklarım bunlar 15 içinde hepsi bitiyor yani korkma canım korkulacak bişey yok inşallah eşinde bulunur sperm ozaman sonuçta güldürücü olur allahın izniyle

belgincim benım eşimde pregnly kullanıyor fsh testosteren yukseltıyor.. eşinin homon dgerlerı dusukmuydu? eşimin normal degerlerınden cok dusuktu hipo hastası bızde emre beyde tedavı goruyoruz yaza kadar kullanmamızı ıstedı yanında monegon iğnesie var canım eşim haftada 4 kez iğne oluyor hıc kıyamıyorum işte boyle...
zamancım yenı evın hayırlı olsun evınız umarım sıze sans getırır...

iyi akşamlar kızlar................

bir kaçgündür yoğundum hem misafirlerim vardı hemde ev telaşı içindeydik..............

bugün ev alma işimiz kesinleşti rabbimde izin verirse inşallah pazartesi evin tapusunu üzerimize alıyoruz salı günüde taşınmayı düşünüyoruz o zaman olmasada en geç ayın 12sine kadar taşınmış olacağız nasip olursa...........misafirciklerimide yolladım hem eşim hemde onlar aynı zamanda gittiler ev karmakarışık 3 tane çocuk vardı bide diğer gelen gidenler evi çorba yaptılar neyseki üzülmüyorum zaten yarından sonra eşyalarımı toplamaya başlayacağım eşimde gelmiyo cumartesiye kadar bol bol vaktim var zaten yorgundum yavaş yavaş toparlanırım acelem yok......ama biraz üzülüyorumda alışmıştım 5 6 yıl oldu bu apartmandayım komşularım çok iyiydi beni ve evimi kollarlardı evimi çok rahat bir şekilde onlara emanet bırakabiliyodum okadarki güvenilir insanlardı anneme daha yakındım ama fazla uzaklaşmayacağım aynı semtteyim anneme 10 dakikalık yürüme mesafesi vardı 20 dakika oldu inşallah buradaki komşularımda iyi olur.........evi eşim çok beğendi bende beğendim dört dörtlük bir ev eksiği yok sadece amerikan mutfak salonla bir ne yapsam görünecek yani misafirle iç içe olacağım bir orası beni düşündürüyor........

neyse hakkımızda hayırlısı rabbim bütün arkadaşlarımada içinde mutlu huzurlu sağlıklı yaşayabilecekleri bir ev sahibi olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhh tabi evlatlarıyla............

ne tesadüf zamancımda taşınıyor hemde aynı zamanda allah hakkımızda hayırlı eylesin yeni ev yeni mutluluklar nasip eder inşallahhhhhhh..........

benden bu kadar inşallah sizlerdende güzel haberler alırım

Erkeklerde kısırlığa yol açan gen bulunduKısırlık tedavisinde yeni umut!

Çin'de yapılan bir araştırmada, erkeklerde kısırlığa yol açan bir genin bulunduğu ve bunun kısırlık tedavisinde yeni buluşlar sağlayacağı bildirildi.
Şanghay Günlüğü gazetesinin haberine göre, söz konusu keşfe ait makale, "Genes&Cancer" bilim ve araştırma dergisinde yayımlandı.
Çin'in Şanghay şehrindeki ıletişim Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılan araştırmada, bilim adamları, erkek fareler üzerinde yapılan deneylerde, testislerin zayıf gelişimine ve sperm kaybına neden olan "Kif18a" genini yok ettiklerini kaydetti.
Üniversitenin Genetik Araştırma Merkezinden Gu Mingmin, "Kif18a" geni ile sperm gelişimi arasındaki bağlantıyı memeliler üzerinde dünyada ilk kez belirlediklerinin altını çizerek, "Kif18a geni sperm gelişiminde çok büyük bir rol oynuyor. Söz konusu genin yanlış işlevinin etkisi kromozomları etkileyebilir, dolayısıyla hücre ölümüne neden olabilir" dedi.
Erkeklerde kısırlığa sebep olan etkenlerin yüzde 50'sinin halen bilinmediğini kaydeden Gu, Kif18a geninin keşfinin, doğum kontrol önlemleri ile kısırlık tanısı ve tedavisinde yeni bir yön gösterici niteliğinde olduğunu dile getirdi.
Gu, Kif18a geni bozukluğu baz alınarak yeni gen terapisi yollarının da geliştirileceğini sözlerine ekledi.

bu haberi bugün okudum sizinlede paylaşmak istedim ..........
gerçi yapılan deneyler çinde ne kadar doğru bilemiyorum sonuçta çin devletinde yapılan araştırma malum herşeyin çakmasını yapıyolar spermlerinde neden çakmasını yapmasınlar demiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…