canım ben o hastaneyi fulyaya giderken gördüm anam ne kadar da yakınlar birbirlerine inşallah tanışırız canım yaainşlh cnm ya bende şu spermleri görsemmm:26::26:
ahh kasımda bende hamiş olsammmmmm inşlh tatlım biz perşembe kısmetse hastaneye gidicez cnm fulyanın arkasındaymış istanbul cerrahi ahstanesi
sen ne zaman oraya gidiceksin kim b,lir belki oralarda tanışırız bigün
Evt cnm o kadar sene bekleniyo bi kaç aydan bişey olmazz.
rabbim tedavileriniz hayırlı eylesin inş.kasımda cemreminde seninde nurusimanında bebişleriniz göbüşlerinizde olsun..
koca göbekli, gezinnnnn
yazında doğurursunuzzzhayali bile güzel diyosun gerçeğini yaşayınca daha da müthiş oluyo heranım şükretmekle geçiyoo benim Rabbim nasip etti isteyen herkesde yaşasın inşallah:26:
s.a kizlar gece aşırı kanamam oldu.hast.yatıyorum hepinizden dua bekliyoruz.telden girdim
malesef canım ya değişiklik yok yine aynı bende cuma günü mail atmıştım pazartesi telde görüşelim dedi şimdide aradım eşimin tc nosunu falan aldı sonra görüşürüz dedi bilmiyorum ne olacak iğne başlıcak galiba beklicez artık başka çaremiz yok ersel beyi aradım o da sonuçlarınız yüksek dedi ilaçlarınız bittikten 4 gün sonra tekrar arayın dedi ilçalar az kaldı zaten bi daha arayalım bakalım ne dicek canım çok sıkkın inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur..
hoşgeldin ne zamandır yoktun evet
tatlım olsun hormonlr düşsünde yavaş olsa da lur bari spermler temkinli ve daha kaliteli olur cnm çünki sperm olsa kalitesi az olsa gene olmuyo inşlhh 3 ayın sonunda bolca kıpırdanmalar olur
hoşbulduk canım çok sağol,inşallah bizde sizler gibi yavaş yavaş spermleri görürüz sizde rapor çıkartmışsınız canım hayırlı olsun inşallah kaliteli bol spermler bulunurda sende bebişine kavuşanlardan olursun hepimiz teker teker anne olalım
cnm ben çıkardım rapor çarşamba günü alıcam ksımetse
bak şimdi ssk dökümanını ssk binasından alıyorsun ve aldığın yerde imzalatıyorsun
yok e devletten böyle şeyler yapılmıyo size en yakınsssk binası vardır ordan alıp ordan kaşeletiyorsun cnm başka sorun varmı raporla ilgili nede olsa gide gele ben öğrendim hepsini
s.a kizlar gece aşırı kanamam oldu.hast.yatıyorum hepinizden dua bekliyoruz.telden girdim
cnm ben çıkardım rapor çarşamba günü alıcam ksımetse
bak şimdi ssk dökümanını ssk binasından alıyorsun ve aldığın yerde imzalatıyorsun
yok e devletten böyle şeyler yapılmıyo size en yakınsssk binası vardır ordan alıp ordan kaşeletiyorsun cnm başka sorun varmı raporla ilgili nede olsa gide gele ben öğrendim hepsini
merhaba canım bizde sonuçlar çıkar çıkmaz Ersel beyi ardık oda yoğundu herhalde sonuçları öğrenip bir hafta sonra arayın dedi. bize gnk lafı filan etmedi. Celalettin beyede mail attık sonuçları oda sonuçlar fena değil tedaviye devam birde bir ara spermiogram yaptırın diye yazmış. Ersel beyede sormuştuk spermiogramı henüz erken birşey çıkmaz demişti. hafta sonu arayıp tekrar soracağız artık. dediğin gibi inşallah kimsenin emeği boşa gitmez. kontrole gidermiyiz bilmiyorum biz çok uzakta olduğumuz için olmazsa celalettin beyle görüşüp istediği tahlilleri burada yapıp mail atarız kendisine. sonuçlara göre gerekirsede artık gideriz. Keşke bu kadar uzak olmasaydıkta her kontrolü istanbulda yaptırabilsek. buradaki hastahanelerdeki sonuçlara bile güvenmiyorum
canım okudum ama bilgisayarı bile açacak vaktim olmadı haftasonu kardeşime eşya baktık kısmet olursa iki hafta olursa evleniyor huzuryolu maşallah arkadaşım duanı okudum cnm salı günü celalettin hocadayız bakalım neler olacak
selam canlar nasılsınızbizim yinemi beğen butonumuz alındı sinir oluyorum ya
nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir
beni sorarsanız iyiyim şükürler olsun Rabbime bir sorunum yok bebişim de iyi
hamişler sizler de bebişler de iyidir inşallah
geçmişi okuyamadım umarım güzel gelişmeler vardır topiğimizde
Allaha emanet olun kızlar görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?