.inşallah bizler de bir gün dualarımızı yaşarız o günleri görmek de nasip olsun.
canım kardeşin için mutluluklar
sanada hayırlı haftalar canım bebiş nasıl dikkat et yeğinimize ve kendine
amin canım inşallah
cnm ben çıkardım rapor çarşamba günü alıcam ksımetseArkadaşlar tüp bebek için rapor almaya çalışıyoruz. bu onaylı sgk dökümanını nerden alıp kime onaylatıyoruz yapan yada bileniniz varsa yazabilirmisiniz.
E devletten ssk dökümanımızı alıp mı onaylatıcaz yani pek anlayamadık bi yardımcı olursanız sevinirim.
hoşgeldin ne zamandır yoktun evet
tatlım olsun hormonlr düşsünde yavaş olsa da lur bari spermler temkinli ve daha kaliteli olur cnm çünki sperm olsa kalitesi az olsa gene olmuyo inşlhh 3 ayın sonunda bolca kıpırdanmalar olur
günaydın güzelim erkenci hamiş seni gene erken kalkmışsın
bu hafta çokkk güzel olsun hepimiz için ya:18::18::18:
ah güzelim dayanamazmışşş da gene uyurmuştaEvt cnm erkenciyim eşimi gönderdim kan hapım var onu içip 2 saat durmam gerekiyor.
ama 1 saat zor durdum yatakta geri kalktım
o aradada hemen pc başına geçtim vakit geçimyo çünkü.
sonra bişeyler atıştırıp geri uyumuşum
evt cnm sizin için yine heyecanlı bi hafta olucakk:18:
inşallah güzel sonuçlarr çıkmasını tüm kalbimle diliyorum canım benim :26::26:
ah güzelim dayanamazmışşş da gene uyurmuşta
haklısın netsiz vakit geçmiyo
ahhh bu hafta bakalım bize neeler getirecekk:18:
inşlh bol spermli bi hafta yaşarım ya spermli hafta nasıl olucaksa
melek kızın nasıl bakimm annesini üzüyomu aşerme oluyo mu kız enişteyi yolluyormuusun gece gece he
inşlh ayy şu hafta bakalım benimm en korkulu haftam olucak yani :18::18:Evt dayanamıyorum hop geri uyuyorum 10:30 da iğne var mecbur kalkıyorum .
inşallah cnmmmm bir sürü kaliteli çıksın dondurulsun ve sende bi an önce başla inş tedavinee..:26::26:
iyi cnm hiç üzmüyor benii teyzesi ..
yokk cnm nerde cnm öyle bişey istemiyo arada bir ama bişey görürsem bunu alırmısın diyorum öyle yoksa
gece filan biyere göndermiyorum cnm istemiyo çünkü,şimdi eskileri hatırlayıp inadınada göndermek istemiyorum
yinede kıyamıyorum koçişimeeolmuyomuş be cnm önceden şunu bunu yapıcam derdim ama başa gelince olmuyo ne bilim
Merhaba canım, benim eşiminde testislerinden biri inmemiş ve küçük. 14 yaşında ameliyat olmuş ama işe yaramamış. bize ultrasyon çeken doktora sormuştuk, artık o testis iptal mi, iş göremez mi demiştik. o da alakası yok, testisin küçüklüğü ile sperm pek alakalı değil, hatta testisi çekirdek kadar olanlardan bile sperm bulunabiliyor demişti.
slm canım sizinle de aynı zamanlarda tedaviye başlamıştık ve durumumuz aynıydı fsh yüksek testesteron düşük sizdede bi değişiklik yok galiba bizim testesteron çok az yükselmiş ama fsh da yükselmiş düşmemiş celaleddin hocaya sonuçları mail attım bekliyorum sizde son durum ne...
iyi olmanıza sevindimsağol cnm iyi çok şükür bebişim.sen nasılsın canım .
senin tedavi bi dahaki aya kaldı dimi cnm.
Hep değişikşiklik oluyo forumda sabah beğeni buton vardı şimdi yine kaldırmışlar..
canım inşallah bu seferki testte hem bol sperm hem de dondurulacak kalite de spermler çıkar ve sende bende ekim de başlarız tedaviye artık kasımda da hamiş oluruz belkiiiiah güzelim dayanamazmışşş da gene uyurmuşta
haklısın netsiz vakit geçmiyo
ahhh bu hafta bakalım bize neeler getirecekk:18:
inşlh bol spermli bi hafta yaşarım ya spermli hafta nasıl olucaksa
melek kızın nasıl bakimm annesini üzüyomu aşerme oluyo mu kız enişteyi yolluyormuusun gece gece he
inşlh cnm ya bende şu spermleri görsemmm:26::26:iyi olmanıza sevindimevet canım bizim tedavi ekim'e kaldı inşallah hayırlısı olsun da bir kaç ay geç başlamaya razıyım ben
canım inşallah bu seferki testte hem bol sperm hem de dondurulacak kalite de spermler çıkar ve sende bende ekim de başlarız tedaviye artık kasımda da hamiş oluruz belkiiiiben kendimi koca göbüşlü düşünemiyorum Allahım hayali bile ne müthiş
bir duygu
sağol cnm bizde bu hafta sperem testti yaptırıcaz duaların hepp bizimle olsun sırayla spermlerin haberlerini verelim hepimiz güzelimbu hafta tahlil yaptıracaklar için rabbim gönüllerine gòre versin.Sonucu ayni kalan arkadasim demekki daha zamaniniz var.Tanidigim daha dogrusu akrabam bir hastanede radyoloji prf onlar tam 2yıl tedavi gorduler sonuc su anda tup bebekle bir kizlari var.Hic endiselenme ne olur.
iyi olmanıza sevindimevet canım bizim tedavi ekim'e kaldı inşallah hayırlısı olsun da bir kaç ay geç başlamaya razıyım ben
canım inşallah bu seferki testte hem bol sperm hem de dondurulacak kalite de spermler çıkar ve sende bende ekim de başlarız tedaviye artık kasımda da hamiş oluruz belkiiiiben kendimi koca göbüşlü düşünemiyorum Allahım hayali bile ne müthiş
bir duygu
gönlü güzel arkadaşım benim biliyorum cnm her zaman bize duacısın alalhımm sana emleğinle eşinle hayırlı sağlıklı ömürler versinnEvt cnm o kadar sene bekleniyo bi kaç aydan bişey olmazz.
rabbim tedavileriniz hayırlı eylesin inş.kasımda cemreminde seninde nurusimanında bebişleriniz göbüşlerinizde olsun..
koca göbekli, gezinnnnn
yazında doğurursunuzzzhayali bile güzel diyosun gerçeğini yaşayınca daha da müthiş oluyo heranım şükretmekle geçiyoo benim Rabbim nasip etti isteyen herkesde yaşasın inşallah:26:
hoşgeldinnn güzelim nasıslın kızzz yaaa gene beğen butonu gitti anlamadık :26:selam canlar nasılsınızbizim yinemi beğen butonumuz alındı sinir oluyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?