Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar tüp bebek için rapor almaya çalışıyoruz. bu onaylı sgk dökümanını nerden alıp kime onaylatıyoruz yapan yada bileniniz varsa yazabilirmisiniz.
E devletten ssk dökümanımızı alıp mı onaylatıcaz yani pek anlayamadık bi yardımcı olursanız sevinirim.

sağol cnm iyi çok şükür bebişim.sen nasılsın canım .
senin tedavi bi dahaki aya kaldı dimi cnm.

amin canım inşallah

Hep değişikşiklik oluyo forumda sabah beğeni buton vardı şimdi yine kaldırmışlar..

cnm ben çıkardım rapor çarşamba günü alıcam ksımetse
bak şimdi ssk dökümanını ssk binasından alıyorsun ve aldığın yerde imzalatıyorsun
yok e devletten böyle şeyler yapılmıyo size en yakınsssk binası vardır ordan alıp ordan kaşeletiyorsun cnm başka sorun varmı raporla ilgili nede olsa gide gele ben öğrendim hepsini

Evt cnm erkenciyim eşimi gönderdim kan hapım var onu içip 2 saat durmam gerekiyor.
ama 1 saat zor durdum yatakta geri kalktım
o aradada hemen pc başına geçtim vakit geçimyo çünkü.
sonra bişeyler atıştırıp geri uyumuşum
evt cnm sizin için yine heyecanlı bi hafta olucakk:18:
inşallah güzel sonuçlarr çıkmasını tüm kalbimle diliyorum canım benim :26::26:

ah güzelim dayanamazmışşş da gene uyurmuşta
haklısın netsiz vakit geçmiyo
ahhh bu hafta bakalım bize neeler getirecekk:18:
inşlh bol spermli bi hafta yaşarım ya spermli hafta nasıl olucaksa
melek kızın nasıl bakimm annesini üzüyomu aşerme oluyo mu kız enişteyi yolluyormuusun gece gece he

Evt dayanamıyorum hop geri uyuyorum 10:30 da iğne var mecbur kalkıyorum .
inşallah cnmmmm bir sürü kaliteli çıksın dondurulsun ve sende bi an önce başla inş tedavinee..:26::26:
iyi cnm hiç üzmüyor benii teyzesi ..
yokk cnm nerde cnm öyle bişey istemiyo arada bir ama bişey görürsem bunu alırmısın diyorum öyle yoksa
gece filan biyere göndermiyorum cnm istemiyo çünkü,şimdi eskileri hatırlayıp inadınada göndermek istemiyorum
yinede kıyamıyorum koçişimee olmuyomuş be cnm önceden şunu bunu yapıcam derdim ama başa gelince olmuyo ne bilim

inşlh ayy şu hafta bakalım benimm en korkulu haftam olucak yani :18::18:
seni seniiiii bak sennn kocişine kıyamazmış taa hadiiiiii desene eskileri unuttum gitti diye
haklısın başa gelmeden bilinmiyo atıp tutuyoruz da olmuyo demek sıra bize gelince bakalım biz ne yapıcaz bende herhalde unuturum gider:26::26:

kızlarrrr günaydınn :) bugun güne celalettın hocamızın msjıyla başladık ve bır arkadasımızın eşinde çıkış başladığını öğrendik hipoymuştu ve çıkışları başlamıs.. bu topıktenmı acaba.. inşallah enkısa zamanda meleklerıne kavusurlar darısı hepımızın başına İNŞALLAHHHHH

inşallah öyledir cnm keşke bizde de tek taraflı olsaydı cevap verdiğin için teşekkür ederim ..

malesef canım ya değişiklik yok yine aynı bende cuma günü mail atmıştım pazartesi telde görüşelim dedi şimdide aradım eşimin tc nosunu falan aldı sonra görüşürüz dedi bilmiyorum ne olacak iğne başlıcak galiba beklicez artık başka çaremiz yok ersel beyi aradım o da sonuçlarınız yüksek dedi ilaçlarınız bittikten 4 gün sonra tekrar arayın dedi ilçalar az kaldı zaten bi daha arayalım bakalım ne dicek canım çok sıkkın inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur..

bu hafta tahlil yaptıracaklar için rabbim gönüllerine gòre versin.Sonucu ayni kalan arkadasim demekki daha zamaniniz var.Tanidigim daha dogrusu akrabam bir hastanede radyoloji prf onlar tam 2yıl tedavi gorduler sonuc su anda tup bebekle bir kizlari var.Hic endiselenme ne olur.

sağol cnm iyi çok şükür bebişim.sen nasılsın canım .
senin tedavi bi dahaki aya kaldı dimi cnm.

Hep değişikşiklik oluyo forumda sabah beğeni buton vardı şimdi yine kaldırmışlar..
iyi olmanıza sevindim evet canım bizim tedavi ekim'e kaldı inşallah hayırlısı olsun da bir kaç ay geç başlamaya razıyım ben

canım inşallah bu seferki testte hem bol sperm hem de dondurulacak kalite de spermler çıkar ve sende bende ekim de başlarız tedaviye artık kasımda da hamiş oluruz belkiiii ben kendimi koca göbüşlü düşünemiyorum Allahım hayali bile ne müthiş
bir duygu

siyah beyaz siz baska bir dkt da tedavidesiniz ve hucreleriniz var demis ne guzel.sevallerinde cikis baslamis.biz de daha hic bir sonuc yok ama cok umut
dumuz var.seval sizin kac ayda basladi hucre cikisi hoca ayni tedaviyi mi verdi sizede?ersel beyde de ayni haplarlami basladiniz.

inşlh cnm ya bende şu spermleri görsemmm:26::26:
ahh kasımda bende hamiş olsammmmmm inşlh tatlım biz perşembe kısmetse hastaneye gidicez cnm fulyanın arkasındaymış istanbul cerrahi ahstanesi
sen ne zaman oraya gidiceksin kim b,lir belki oralarda tanışırız bigün

sağol cnm bizde bu hafta sperem testti yaptırıcaz duaların hepp bizimle olsun sırayla spermlerin haberlerini verelim hepimiz güzelim

Evt cnm o kadar sene bekleniyo bi kaç aydan bişey olmazz.
rabbim tedavileriniz hayırlı eylesin inş.kasımda cemreminde seninde nurusimanında bebişleriniz göbüşlerinizde olsun..
koca göbekli, gezinnnnn
yazında doğurursunuzzz hayali bile güzel diyosun gerçeğini yaşayınca daha da müthiş oluyo heranım şükretmekle geçiyoo benim Rabbim nasip etti isteyen herkesde yaşasın inşallah:26:

gönlü güzel arkadaşım benim biliyorum cnm her zaman bize duacısın alalhımm sana emleğinle eşinle hayırlı sağlıklı ömürler versinn
kızzz yazısı bile güzelmiş benim adımın yan ında hamiş yazması bile benii mest etti
inşlh sırayla hepimiz topişkteki aarkadaşlarımdan da hamiş haberi alallımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…