- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
selam canlar nasılsınızbizim yinemi beğen butonumuz alındı sinir oluyorum ya
bu hafta tahlil yaptıracaklar için rabbim gönüllerine gòre versin.Sonucu ayni kalan arkadasim demekki daha zamaniniz var.Tanidigim daha dogrusu akrabam bir hastanede radyoloji prf onlar tam 2yıl tedavi gorduler sonuc su anda tup bebekle bir kizlari var.Hic endiselenme ne olur.
HOŞBULDUK TATLIM İYİYİM ŞÜKÜRLER OLSUN .BİRKAÇ GÜNDÜR MİSAFİRLER FALAN VARDI K.V DE ONLARLA İLGİLENİYORDUK DÜNDE PİKNİĞE GİTTİK AMA ŞU ANDA HERYERİM AĞRIYORhoşgeldinnn güzelim nasıslın kızzz yaaa gene beğen butonu gitti anlamadık :26:
hoşbulduk canım benim nasılsın meleğin nasıl annesiSelam canımm hoş geldin.
evt ya yine kaldırmışlarrrrrrrr beğen butonunu :84:
gönlü güzel arkadaşım benim biliyorum cnm her zaman bize duacısın alalhımm sana emleğinle eşinle hayırlı sağlıklı ömürler versinn
kızzz yazısı bile güzelmiş benim adımın yan ında hamiş yazması bile benii mest etti
inşlh sırayla hepimiz topişkteki aarkadaşlarımdan da hamiş haberi alallımmmmmm
HOŞBULDUK TATLIM İYİYİM ŞÜKÜRLER OLSUN .BİRKAÇ GÜNDÜR MİSAFİRLER FALAN VARDI K.V DE ONLARLA İLGİLENİYORDUK DÜNDE PİKNİĞE GİTTİK AMA ŞU ANDA HERYERİM AĞRIYORBU HAFTA TEST YAPTIRIYORMUŞSUNUZ HAKKINIZDA HAYIRLISI RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN BİRAN EVVEL MELEĞİNE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH
hoşbulduk canım benim nasılsın meleğin nasıl annesitatlım neden sukoyuveriyorsun hani kocişleri fizana yollayacaktık oldumu şimdi kıyamamak
hamiş olunca bence sinirlerimizde gevşiyor artık Allah'ın izniyle relax oluyoruz değil miiyiyiz canım benim sağol
napimm unutmadım yaşayanları ama herşey değişiyo hamiş olunca ..
kıyamıyorum yinede o zaten benim sevdiğim şeyleri bildiği için alıyo..
ooo sende bakıyorum habire geziyosun tedavi öncesii enerji depoluyosunn ..
hamiş olunca kışın mecbur evde olucaksın çünkü
şimdi tadını çıkarrrr
cnm inşlh güzel sonuçlar alırsınız 3 ayın sonundacanım meraba tedaviye aynı anda ve aynı doktorda başlamışız ve ne yazıkki sorunumuzda aynı bizde de fsh yüksek inhibin 5'in altında celalettin hoca doğuştan dedi eşimin durumuna bakalım ersel beyin gönderdiği haplar bitti G5 macunu da bitmek üzere sertolli ve leydig tozlarını kullanıyor ve tabi iğnelere devam ediyoruz bu ayın 15'i gibi gidip hormon testi yaptıralım diyoruz.sperm testi için biraz daha sabretmek gerekiyor 3 ay sonunda yapıcaz inşallah güzel sonuçlar almaya başlarız hepimiz.Rabbim hepimizin yolunu açık etsin inşallah.
oh mangallar yapılmışşş ii yapmışsın kolay mı mangal yap uğraş olsun kız günleri böle geçirde tedaviye yaklaşırsın kısmese ayın kaçında geliyo senşn kırmızılarrrrrrrrrHOŞBULDUK TATLIM İYİYİM ŞÜKÜRLER OLSUN .BİRKAÇ GÜNDÜR MİSAFİRLER FALAN VARDI K.V DE ONLARLA İLGİLENİYORDUK DÜNDE PİKNİĞE GİTTİK AMA ŞU ANDA HERYERİM AĞRIYORBU HAFTA TEST YAPTIRIYORMUŞSUNUZ HAKKINIZDA HAYIRLISI RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN BİRAN EVVEL MELEĞİNE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH
hoşbulduk canım benim nasılsın meleğin nasıl annesitatlım neden sukoyuveriyorsun hani kocişleri fizana yollayacaktık oldumu şimdi kıyamamak
ayy inan ki şimdi bile gözlerim doldu vallahiiBi gün gelicekkkk yazıyla kalmıycak cnm gerçeğide olucak inşallah ..
seninde diğer arkadaşlarında gebelik takvimini seveceğiz.
şuan tedaviye başlayacak olan sizlersiniz .bide ayçan vardı ama ondan haber yok sanırım..
bakalım sıradaki hamişi heyecanla bekliyoruz.
hani sen bebek doğunca geliriz ama ben duygulanırım dedimya..
inş tatlım ocağa kadar sizin hayatınızda güzel gelişmeler olurda
ağlarsakta mutluluktan ağlarız be arkadaşım
cnm inşlh güzel sonuçlar alırsınız 3 ayın sonunda
oh mangallar yapılmışşş ii yapmışsın kolay mı mangal yap uğraş olsun kız günleri böle geçirde tedaviye yaklaşırsın kısmese ayın kaçında geliyo senşn kırmızılarrrrrrrrr
amin canım Allah razı olsun .güzel zaman geçirdik siz gelince sizinle de gidicektik ama eşin kabul etmedi şansınızı kaybettiniz
canım benim kırmızılar ayın 20sinden sonra gelicek inşallah raporum yetişir o zamana kadar
sen ne yaptın alabildin mi raporunu
cnm inşlh güzel sonuçlar alırsınız 3 ayın sonunda
oh mangallar yapılmışşş ii yapmışsın kolay mı mangal yap uğraş olsun kız günleri böle geçirde tedaviye yaklaşırsın kısmese ayın kaçında geliyo senşn kırmızılarrrrrrrrr
ayy inan ki şimdi bile gözlerim doldu vallahii
bakalım sırada ki hamiş kim görücez hayırlısıyla kim olursa olsun sonuna kadar gitsinn güzelimm
ayy senin dediğin gibi ben seni görünce gözler başlar sulanmaya inşlh cm senin doğumunda ebnde hamişolurum sevinçten hüngür hüngür ağlarımm....
evet eşim hakkını kaybettiamin canım Allah razı olsun .güzel zaman geçirdik siz gelince sizinle de gidicektik ama eşin kabul etmedi şansınızı kaybettiniz
canım benim kırmızılar ayın 20sinden sonra gelicek inşallah raporum yetişir o zamana kadar
sen ne yaptın alabildin mi raporunu
inşlh cnm temennimiz o hepimiz için:26:inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hepimiz sonu güzel olsun :)
hadi hayırlısı canım alıyorsun hayırlısıyla raporunu sonucu hayırlı ve güzel olur inşallahevet eşim hakkını kaybetti
benim raporum çarşamba gel al dediler de bakalım doğru ise gidicem sabah alıcam alırsam perşembe günü de serdar beye ilaçlarımı yazdırıcam o günde eşim test vericek çıkarsa dondurulucak beklemedeyiz şimdi:26:
ayın sonuna geliyo kırmızılar demek gelsin bu ay bi daha 9 ay seni terk etsinler inşlhhhh
inşlh cnm temennimiz o hepimiz için:26:
bakalım inşallahhh:26:hadi hayırlısı canım alıyorsun hayırlısıyla raporunu sonucu hayırlı ve güzel olur inşallah
amin canım Allah razı olsun inşallah bundan sonraki aylarımız artık bebişimizle olur
Kızlar slm. bugün gerçek test gunumdu.değerim 77.38 çıktı.pazt.bi daha tekrarlicam.ona göre kese için gun vericekler.cooook mutluyum.insallah allahın izniyle devamı gel.bu uğurda raşan herkesi rabbim sevindirsin.inşallah değerimartmaya dvm eder.keseyigorürüz ve kalp atışıın da duyariz.yüce rabbim burdaki tüdm
arkadaşlarimi ve diğer tum isteyenleri sevindirsin insallah.çoook öpüyorum kızlar.iyi geceler...:)
s.a kizlar gece aşırı kanamam oldu.hast.yatıyorum hepinizden dua bekliyoruz.telden girdim
slm arkadaşlar uzun zamandır topiği takip edememiştim umarım herkes iyidir
eftelyahsn canım seni hatırlıyorum sizinle bikaç gün arayla tedaviye başlamıştık galiba geçmişi okuyunca yazını yeni gördüm
bizde yeni tahlil yaptırdık sonuç çok farklı değil ersel bey aynen devam bu ilçlar bitince arayın gnk vereyim dedi,bizde sadece ersel beyin ilaçlarını kullanıyoruz siz kontrole ne zaman gideceksiniz bize hoca 3 ay sonra demişti 2 ayı geçti tedaviye başlayalı
bizim hormon sonuçlarımız;
fsh 16,29
lh 8.30
total testesteron 5,07
prolaktin 9,25 arkadaşlar bizim fsh 14 den 16 ya çıkmış düşmemiş buna üzülüyorum niye düşmüyo ki allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah herkese hayırlı geceler...
s.a kizlar gece aşırı kanamam oldu.hast.yatıyorum hepinizden dua bekliyoruz.telden girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?