Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım meraba tedaviye aynı anda ve aynı doktorda başlamışız ve ne yazıkki sorunumuzda aynı bizde de fsh yüksek inhibin 5'in altında celalettin hoca doğuştan dedi eşimin durumuna bakalım ersel beyin gönderdiği haplar bitti G5 macunu da bitmek üzere sertolli ve leydig tozlarını kullanıyor ve tabi iğnelere devam ediyoruz bu ayın 15'i gibi gidip hormon testi yaptıralım diyoruz.sperm testi için biraz daha sabretmek gerekiyor 3 ay sonunda yapıcaz inşallah güzel sonuçlar almaya başlarız hepimiz.Rabbim hepimizin yolunu açık etsin inşallah.

hoşgeldinnn güzelim nasıslın kızzz yaaa gene beğen butonu gitti anlamadık :26:
HOŞBULDUK TATLIM İYİYİM ŞÜKÜRLER OLSUN .BİRKAÇ GÜNDÜR MİSAFİRLER FALAN VARDI K.V DE ONLARLA İLGİLENİYORDUK DÜNDE PİKNİĞE GİTTİK AMA ŞU ANDA HERYERİM AĞRIYORBU HAFTA TEST YAPTIRIYORMUŞSUNUZ HAKKINIZDA HAYIRLISI RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN BİRAN EVVEL MELEĞİNE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH
Selam canımm hoş geldin.
evt ya yine kaldırmışlarrrrrrrr beğen butonunu :84:
hoşbulduk canım benim nasılsın meleğin nasıl annesi tatlım neden sukoyuveriyorsun hani kocişleri fizana yollayacaktık oldumu şimdi kıyamamak

Bi gün gelicekkkk yazıyla kalmıycak cnm gerçeğide olucak inşallah ..
seninde diğer arkadaşlarında gebelik takvimini seveceğiz.
şuan tedaviye başlayacak olan sizlersiniz .bide ayçan vardı ama ondan haber yok sanırım..
bakalım sıradaki hamişi heyecanla bekliyoruz.
hani sen bebek doğunca geliriz ama ben duygulanırım dedimya..
inş tatlım ocağa kadar sizin hayatınızda güzel gelişmeler olurda
ağlarsakta mutluluktan ağlarız be arkadaşım

iyiyiz canım benim sağol
napimm unutmadım yaşayanları ama herşey değişiyo hamiş olunca ..
kıyamıyorum yinede o zaten benim sevdiğim şeyleri bildiği için alıyo..
ooo sende bakıyorum habire geziyosun tedavi öncesii enerji depoluyosunn ..
hamiş olunca kışın mecbur evde olucaksın çünkü
şimdi tadını çıkarrrr

hamiş olunca bence sinirlerimizde gevşiyor artık Allah'ın izniyle relax oluyoruz değil mi
bugün bir arkadaşımla konuştum ya ben aslında ne kadar iyi huyluymuşumda haberim yokmuş diyor
bebeğim olmadan önce herşeye sinirleniyordum kim ne söylese bana batıyordu hatta ağlama krizine giriyordum diyor
şimdide sanki dünyada bile cenneti yaşıyorum inşallah hep böyle devam eder mutluluğum diyor
banada inan sende bebeğin olunca kendini tanıyamıyacaksın diyor
insanın kendine özgüveni artıyor hiç birşeyden korkmuyor korksada bebeği için dik duruyor dedi
bende ona hakveriyorum bütün bu güzellikler bebeğimizin mucizesi inşallah doğumlarıylada yıllarca çektiğimiz sıkıntılar son bulur.
evet canım ya maşallah bu sene gezdim iyi geldi tüpbebek sonrsı baya bir depresyona girmiştim eşimde benim tedavi öncesi
kendimi iyi hissetmem için elinden geleni yapıyor sağolsun oda bana dediki kışın hamile olursun inşallah evinde oturursun

cnm inşlh güzel sonuçlar alırsınız 3 ayın sonunda
oh mangallar yapılmışşş ii yapmışsın kolay mı mangal yap uğraş olsun kız günleri böle geçirde tedaviye yaklaşırsın kısmese ayın kaçında geliyo senşn kırmızılarrrrrrrrr
ayy inan ki şimdi bile gözlerim doldu vallahii
bakalım sırada ki hamiş kim görücez hayırlısıyla kim olursa olsun sonuna kadar gitsinn güzelimm
ayy senin dediğin gibi ben seni görünce gözler başlar sulanmaya inşlh cm senin doğumunda ebnde hamişolurum sevinçten hüngür hüngür ağlarımm....

inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hepimiz sonu güzel olsun :)

evet eşim hakkını kaybetti
benim raporum çarşamba gel al dediler de bakalım doğru ise gidicem sabah alıcam alırsam perşembe günü de serdar beye ilaçlarımı yazdırıcam o günde eşim test vericek çıkarsa dondurulucak beklemedeyiz şimdi:26:
ayın sonuna geliyo kırmızılar demek gelsin bu ay bi daha 9 ay seni terk etsinler inşlhhhh
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hepimiz sonu güzel olsun :)
inşlh cnm temennimiz o hepimiz için:26:

Son düzenleme:
hadi hayırlısı canım alıyorsun hayırlısıyla raporunu sonucu hayırlı ve güzel olur inşallah
amin canım Allah razı olsun inşallah bundan sonraki aylarımız artık bebişimizle olur

hadi hayırlısı canım alıyorsun hayırlısıyla raporunu sonucu hayırlı ve güzel olur inşallah
amin canım Allah razı olsun inşallah bundan sonraki aylarımız artık bebişimizle olur
bakalım inşallahhh:26:
cnm benim dışarda ufak tefek işlerim var ben çıkıyorum gene görüşürüz allaha emanet ol

hayırlı uğurlu olsun gulza :) Allahım onu orda korusun büyütsün ve sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. darısı tüm isteyenlereeeee...

Slm Kader in besmelelerini okudum Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun ins..
Diger ikinarkadasinkini bitiremedim insallah yarin bitirmeye calisicam

merhaba canım bizde sonuçlar çıkar çıkmaz Ersel beyi ardık oda yoğundu herhalde sonuçları öğrenip bir hafta sonra arayın dedi. bize gnk lafı filan etmedi. Celalettin beyede mail attık sonuçları oda sonuçlar fena değil tedaviye devam birde bir ara spermiogram yaptırın diye yazmış. Ersel beyede sormuştuk spermiogramı henüz erken birşey çıkmaz demişti. hafta sonu arayıp tekrar soracağız artık. dediğin gibi inşallah kimsenin emeği boşa gitmez. kontrole gidermiyiz bilmiyorum biz çok uzakta olduğumuz için olmazsa celalettin beyle görüşüp istediği tahlilleri burada yapıp mail atarız kendisine. sonuçlara göre gerekirsede artık gideriz. Keşke bu kadar uzak olmasaydıkta her kontrolü istanbulda yaptırabilsek. buradaki hastahanelerdeki sonuçlara bile güvenmiyorum

s.a kizlar gece aşırı kanamam oldu.hast.yatıyorum hepinizden dua bekliyoruz.telden girdim

Canım Rabbim bebeklerini korusun size bağışlasınn.:26:
inşallah ciddi bi durum değildir..
dualarım sizinle bize haber ver durumundan cnm mutlaka iyi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…