Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay kız ne tesadüf bende haftasonu gidiyorum 2 hafta oldu başlayalı.bu arada sonuçlar iyi görünüyor bizde geçen hafta yaptırdıydık bizimde fsh 12 çıkmıştı yekrar başladık iğneye ve klomene yarım canım inşallah bu sefer yüzümüz gülecek.

canim ya neymis bu ilac hangi dr yazmis
belkide dogrudur kim bilir

merak ettım acıkcası bu kısı hamıle kalmısmı yoksa beklemedelermı?doktorlar 20 mılyonun altına umıt vermezken 1 2 taneylen hamıle kalmak CADIARZUCADIARZUCADIARZU bu sıtede bır arkadas vardı esınde hareket problem morfolojı dusuk sperm sayısı 26 tane ıdı varıkosel vardı amelıyat falan olmadılar normal yollan geebe kalmıs allha kalmıs artık.150 mılyon olpta cocuk sahıbı olamayanlar var abbım hepınıze acıl sıfalar hayırlı evlatlar versın içi sırada banada versınnnnnnn

Günaydin kizlar
belgin esinin hormon degerleri iyi bir sorun yok ne düsük nede yüksek.
Esim mart sonunda yapicak doktorumuzdan reçete'yi aldik tese girmeden önce tahlil yaptircak.
günaydın canım hadi hayırlısı canım martta yüzün güler inşallah yazında hamile hamile gezersin yollarda.

vallahi canim bizde sasirmisiz kim ne derse kim nasil yap derse onu yapiyoruz
allhim bizim yuzumuze baksin geri kalani bos

günaydın canım hadi hayırlısı canım martta yüzün güler inşallah yazında hamile hamile gezersin yollarda.

Ah keske dedigini gibi olsa insallah diyelim.
Nisan'da sadece esim tese olacak. çikarsa sonra beni hazirlayacaklarmis.
Bir yil olucak bir yildir burda herseyi paylastim sizinle insalallah yuzümuz güler.

canim sen sperm testi yaaptin mi
yok
eeee nerden biliyorsun senin kapinida caldigini
belkide kapida seni bekliyoraklinialirimsmileaklinialirimsmile

Sende haklisin ama biz 4 sperm tahlili yaptirdik hep 0.
En son 29 ekim'de yaptirdik yine sifirdi. Ondan sonra hiç yaptirmadik.
Doktor gerek yok dedi sonuçta nisan'da tese olucak.

kızlar mrb size bişey deyimmi her şey tesede bitmiyo malasef sonuna kadar gitmesi önemli

bi ses verip çıkıcam çok yoruldum nasıl biter bu işler bilmiyorum
espocugum hadi hayırlı olsun inşallah bulunucak kalbini ferah tut

belgincim geldim,biraz dolandım topikte sperm bulunsun diye herkese kendimden çok dua ediyorum.bizde çıkmadı allah sizin yzünüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…