ay kız ne tesadüf bende haftasonu gidiyorum 2 hafta oldu başlayalı.bu arada sonuçlar iyi görünüyor bizde geçen hafta yaptırdıydık bizimde fsh 12 çıkmıştı yekrar başladık iğneye ve klomene yarım canım inşallah bu sefer yüzümüz gülecek.arkadaşlar slm belgincim ehliyet kursuna yazıldım iş çıkışı gidiyorum 9 da bitiyor sonra ave geldimde çok yorgun oluyorum o yüzden giremedim canım bu arada bugün eşim hormon testi yaptı fsh 6 .97 lh:16 testesteronda 578 çıkmış yani sadece lh biraz yüksek
canim ya neymis bu ilac hangi dr yazmis
belkide dogrudur kim bilir
günaydın canım hadi hayırlısı canım martta yüzün güler inşallah yazında hamile hamile gezersin yollarda.Günaydin kizlar
belgin esinin hormon degerleri iyi bir sorun yok ne düsük nede yüksek.
Esim mart sonunda yapicak doktorumuzdan reçete'yi aldik tese girmeden önce tahlil yaptircak.
merak ettım acıkcası bu kısı hamıle kalmısmı yoksa beklemedelermı?doktorlar 20 mılyonun altına umıt vermezken 1 2 taneylen hamıle kalmak CADIARZUCADIARZUCADIARZU bu sıtede bır arkadas vardı esınde hareket problem morfolojı dusuk sperm sayısı 26 tane ıdı varıkosel vardı amelıyat falan olmadılar normal yollan geebe kalmıs allha kalmıs artık.150 mılyon olpta cocuk sahıbı olamayanlar var abbım hepınıze acıl sıfalar hayırlı evlatlar versın içi sırada banada versınnnnnnn
günaydın canım hadi hayırlısı canım martta yüzün güler inşallah yazında hamile hamile gezersin yollarda.
vallahi canim bizde sasirmisiz kim ne derse kim nasil yap derse onu yapiyoruz
allhim bizim yuzumuze baksin geri kalani bos
espoircigim mart ayi senin en guzel ayin olur ins
canim ya belki bakarsin mucizen marti beklemez
ne bilim canim.
nisan'da tese'de çiksin dünyalar benim olucak.
Mucize nere biz nere gelip bizim kapimizi çalmaz.
Hayirlisi olsun.
belli olmaz canim ya belki bizimde birgun kapimizi calar belli mi olur
insallah çalar
seninkini çaldi bile en azindan esinden normal çikis oldu
bizde oda yok
canim sen sperm testi yaaptin mi
yok
eeee nerden biliyorsun senin kapinida caldigini
belkide kapida seni bekliyoraklinialirimsmileaklinialirimsmile
iyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok planlarınız ne canım nede olsa çıkış oldu darısı hepimize inşallah:Saruboceq:belgincigim napion tatlim
iyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok planlarınız ne canım nede olsa çıkış oldu darısı hepimize inşallah:Saruboceq:
hayırlısı olsun canım.inşallah nisan mayıs aylarında hepimiz hamile kalırız birçogumuz o aylarda tedaviye başlıyo hayırlısı artıkcanim martta turkiyeye gidecm
o zaman kaan hoca nasil derse oyle yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?