iyi aksamlar herkese
merhaba cicek nasilsin görüsmeyeli ?
iyilik espoir ne olsun ayni hersey
Sen naptin klomeni buldumu?
Biz alamadik daha 19 subatta sorcaz doktora onu bekliyoruz
Hayir bulamadik
esimde kalsin diyor sonuçta nisan'da tese olucak.
olmazsa o zaman dûzenli kaan aydos'un tedavisini uygulariz diyor.
esim yinede 5 ay kullandi klomeni yaninda bir sürü vitamin ilaci içiyor.
simdilik böyle idare edicez
Hayirlisi olsun canim insallah bulunur ilk tesede sperm cabucak kurtulursunuz daaha fazla uzulmezsiniz insalah...
Bana iyi olan bir kur soylermisin onu yapiyim artik keci boynuzu yapiyordum o bitiryor artik
insallah dualarim seninle.
niye orda keci boynuzu yokmu
burda yok demicek kadar var ufak ufak paketler kalinde
Burda iki market var ikisindede yok önce küçük kutularda satiliyordu artik onlarda yok bakalim pekmezi var mi.
Bizim oldugumuz yer de kûçük. Fazla birsey bulunmuyor.
espoir canim esin nohut kurunu ne zaman icmisti?
tarifinde sabah oglen diyor
canım sende kazasız belasız sür arabanı darısı bize biraz motordan korkar gibiyim ama alacagım ibnşallah sınavım 17 nisanda sevgiciğim asenin sınav ne zaman.sevgi belgin bende yeni geçtim sınavı hayırlısıyla alıyorum ehliyetimi DARISI SİZE::::::::::
evet canım geçen gün duymuştum allah ayırmasın darısı bize inşallah.kızlar sizin haberiniz var mı bilmiyorum ama müthiş bir haber aldım..........................
caneylom dogum yapmış............ve bir kız bir melek daha gelmiş...........adıda zeynep beyzaydı galiba...........
hayırlı olsun canım kardeşim.......çok sevindim yaa
canım inşallah bu yaptıklarının ödülünü allahım tesede yollar ve bir çok sperm bulunur eşinde.Esim günde iki defa içiyordu birincisi öglen yemeginden sonra digeri aksam yemeginden önce içiyordu.
Her gün taze hazirliyordum.
Esim 3 ay boyunca içti faydasi oldumu olmadimi bilmiyorum çünki ondan sonraki spermiogramlar hep sifir çikti.
Esim günde iki defa içiyordu birincisi öglen yemeginden sonra digeri aksam yemeginden önce içiyordu.
Her gün taze hazirliyordum.
Esim 3 ay boyunca içti faydasi oldumu olmadimi bilmiyorum çünki ondan sonraki spermiogramlar hep sifir çikti.
canım inşallah bu yaptıklarının ödülünü allahım tesede yollar ve bir çok sperm bulunur eşinde.
Bende bilmiyorum nasil olur caksir suyu nuda iyi diyorlar ama oda burda yok onuda inrternetten almak gerekiyor.
Nohut kurunu yaparsam sabah aksam ice bilir ancak esim.
kızlarrrrrr geldim evime sonunda 15 gündür kayınvaldemdeydik.nasıl özlemişim evimi anlatamam.gelir gelmez temizliğe başladım.yorulmuşum.eeee anlatın sizlerde ne var yok? güzel gelişmeler var mı?
Bende çaksir suyunu duydum fakat burda yok. Ancak türkiye'den getirtmek lazim yada internetten siparis vermek.
Sen önce nohut suyu kûrünü dene heryerde bulunuyor nohut.
CİCEK00 canım sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?