Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok sevindim canım bende bir hafta oldu başlayalı evet canım çok şükür hormonlar güzel darsıı çıkışa inşallah bol sağlıklı spermler bulunueda bizler daha çok sevinieriz

çok sevindim canım bende bir hafta oldu başlayalı evet canım çok şükür hormonlar güzel darsıı çıkışa inşallah bol sağlıklı spermler bulunueda bizler daha çok sevinieriz
amin canım inşallah allahım o günleride göstecek bizlere.

slm kızlar biraz önce atvde bir haberde tüp bebek merkezi bir çift spermlerini vermişler dondurmak için adamın başaka çocuk şansı yokmuş adam kansermiş kemoterapi görmüş sonra spermlerini kullanmak için gitmişler ama merkez spermleri çöpe atmış bu nasıl bir sorumsuzluk allahım bizleri işini doğru yapan merkezlerle karşılaştırsın

iyi akşamlarrrrrrrrrrrr...............

malum taşınma işleriyle uğraşıyorum o yüzden giremedim topiğe nasılsınız bakem.......

kızlar eğer kiracıysanız size tavsiyem çok eşya almayın süs eşyasıda olsa ne toplamakla bitiyo nede yıkamakla zavallı çamaşır makinem kaçgündür yoruluyo daha devamıda var.....allah razı olsun bu makineyi icat edenden .......pazartesi postaneye gidip kapattıracağım teli birkaçgün internet olmayacak kismetse salı taşınacağız ama cumaya kadar bağlanır herhalde bende o zamana kadar bitirmiş olurum işlerimi..........

zamancım senle yarış yapalım hadi hangimiz önce bitireceğiz işleri kaydirigubbakcemile3ben biraz şanslıyım çünkü bizim burda hava çok güzel güneşli sabah serip akşam topluyorum çamaşırları aman göz değmeyeyim taşınayımda bari o zaman yağıyosa yağsın yağmur falan......... allahın işinede karışmayım hakkımızda hayırlısı...... valla biz para konusunda sıfırı tükettiğimiz için benim ailemden bide eşimin ailesinden vede bir kaç arkadaşımızın yardımıyla taşıyacağız eşyaları taşıma şirketine verecek pek para kalmadı bundan öncekilerde kafam rahattı ama bu sefer kendimiz uğraşacağız ama olsun sonuçta kendi evim için uğraşacağım darısı sana olur inşallahhhh canım........

sanada banada kolay gelsin bacım.......

sevgi belgin bende yeni geçtim sınavı hayırlısıyla alıyorum ehliyetimi DARISI SİZE::::::::::

anaammm bizim hatunlar ev almışta taşınıyomuş yahuuuuuuuuu..............
harzem zaman.............hayırlı olsun kızlar..Allah huzurla evlatlarınızla oturmayı nasip etsin.............

ayy canım çok saol ya inşallah hayırlı olur harzem ev aldıda ben gene kiradayım ama evim çok güzel
yarın evi temizlemeye gidiyoruz kocişle belki pazarteside taşınırız aslında taşıma şirketiyle salı diye randevülaştık ama 1 gün öne alabiliriz bende anca toparlandım bi perdelerim kaldı yıkancak birazını yıkadımda geresi var bitmedi
işte böyle ev işiyle ugraşıyoruz ondan çok giremiyorum

nazmiyeciğim teşekkürler canım seninde ehliyetin hayırlı olsun allah evlatlarınla arabanı kullanmanı nasip etsin

kızlar sizin haberiniz var mı bilmiyorum ama müthiş bir haber aldım..........................
caneylom dogum yapmış............ve bir kız bir melek daha gelmiş...........adıda zeynep beyzaydı galiba...........
hayırlı olsun canım kardeşim.......çok sevindim yaa

kızlarrrrrr geldim evime sonunda 15 gündür kayınvaldemdeydik.nasıl özlemişim evimi anlatamam.gelir gelmez temizliğe başladım.yorulmuşum.eeee anlatın sizlerde ne var yok? güzel gelişmeler var mı?

Kızlar hepsoru soruyorum ama; Biz Kaan Hocayla tüp bebek yaparsak Biz Rahim filmi çektircekmiyiz? Hani sorun eşlerimizde ya o kafama takıldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…