cnm nasılsınnn okul nasıl gidiyor yoğunluk başladı artık sizdeilkbahar?ilkbahar ve ese44 canlarım besmele namazlarınızı kılın.
yarın sizin listenizi yayınlayacağım inş.
Allah kabul etsin şimdiden .
ne muradınız varsa gerçekleşsin inş.
cnm nasılsınnn okul nasıl gidiyor yoğunluk başladı artık sizde
ah cnm desene başlar başalmaz sinirlerin çıktı baksen bari okulun açılmasına kadar düzeltselermiş ya onlar da acayip yani illaki öğretmenler koşsun herşeyin peşinden kolay gelsin cnmşükür iyiyim tatlım....
ay sorma canım başladı ki ne başladı...
okul tadilat edilmiş yazın.
bütün malzemeleri anasınıfı güvenli diye koymuşlar anasınıfına.
bu hafta boşalttılar sınıfımı ...
berbaaaattt .sinirlendim....
velilerden iki bayan ayarladım .yarın temizlik var...
öyle koşturmaca.....
sen nasılsın?
raporunu ne yaptın tatlım.?
seni aramak istedim destek olayım diye ama bu aralar duygusalım
azo hakkında kiminle konuşsam gözyaşlarım dökülüyor... anlayamadımmm
ah cnm desene başlar başalmaz sinirlerin çıktı baksen bari okulun açılmasına kadar düzeltselermiş ya onlar da acayip yani illaki öğretmenler koşsun herşeyin peşinden kolay gelsin cnm
benim raporu bugün eşimle gittik dondurduk raporu çıkmadı diye eşim panik yaptı dedi bi çıkışı görelim ondan sonra gider raporu alırız dedi bende tmm dedim ordan umuta gittik konuştuk eşim bu ayın sonuna kadar test vermeyecek ay sonu gidip umutta yapacak ondan sonra ne çıkarsa ona göre gidişatımıza bakıcaz zaman neler gösterecek bizlere inşlh hepimize hayırlısını gösterir:26::26:
koşturmacan bitmez senin demekki kolaylıklar olsun hep sanaaynen öyle canım. herşeye öğretmenlerin koşturması mübah milli eğitimde
hayırlısı olsun tatlım.
inş ay sonu sayamayacağınız kadar çıkış olur.
yadanormal geliverir bebiş ...
mutluluğunuza mutluluk katar.
canım beğenmedinizmi diğer tüp merkezini.
umut a geçmişsiniz?
cnm eğer okuyan gene okur diyrsan ben 3 tane daha okurum istersenCanlar Yasin-i serifleri tamamlayamadim herkes birer tane okusun istemistim ama 41 kisi bulamadim..
Bana yarin aksama kadar yardim edebilirmisiniz bitmesi icin???
Okuyandan da okuyamayandan da Allah razi olsun....
kızlar hepinize çokkk teşekkür ederim ayrı ayrı
bana moral ve destek oldunuz evet üzüldüm ağladım ama geçti
çoğunuzun dediği gibi çıkışı gördüm ya 2 kere gene olacak nasılsa kendini gösterdiler bize biz onları bırakırmıyız heheyyyyy,
burası iiki var burasını ii ki keşfetmişim hepinizi çokkk seviyorum arayanlar burdan yazanlar ve dua edenler hepinizin gönlündeki muratlar katbe katı size gelsinnn durmak yokkk devam ediyoruz bunlar bizleri yıldıramazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kızlar evli değilim forum takip kısmını tıkladığımda konunuzu görüyordum hep.bilgim yok azospermi ile ilgili ama eğer spermin yeterli olmaması durumu ise benim babamın da yeterli değilmiş ve bu yıllar önce teknolojinin durumunu yaşımdan çıkartırsınız kürler de var ender saraç mı soyismi müftüoğlu olan mı ney onlardan birinin onlarında deneyebilirsiniz.ama lütfen canınızı hiç sıkmayın Allah isteyen herkese nasip eder inş.bugün kendimden utandım da ölmüş dedelerime ninelerime bile dua okumuyorum diye forum takipte konunuz çıkınca belki moral olur diye yazmak istedim.bu arada yaşım 22 :) görüyorsunuz ya tee kaçlı yıllar.inş olurmhepinizin bebişleri en içten şekilde söylüyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin
amin canım inşallah dediklerin olur hepimiz anne olmayı hak ediyoruz inşallah Rabbim de böyle uygun görmüştür
artık senin biraz daha dikkat edip ve bol bol dinlenip keyif yapma zamanın hamileliğin keyfini çıakr artık
canım annelige ilk adımını atmışın tebrik ederim canım rabbim daima seni ve evlatlarını korusun yüce mevlam sorunsuz hamilelik gecirmeni nasip etsin
DURUDENİZDERYA İÇİN YASİN LİSTESİ
PITIRCIK_43…………………… 5……..= OKUDU (1 ADET OKUYACAK)
UCUBIRARADA ………………. 3 …….=OKUDU
CEMREM29 ……………………… 5 …….=OKUDU
KADER60 ………………………… 1 …….=OKUDU
PAPATYAYARİM ……………….. 1
İLKBAHAR İLKBAHAR ……… 2…….=OKUDU
ECRİN23 ……………………………1
NURUSİMA81…………………..1
Ese44 ……………………………….1 …..= OKUDU
Yeşi0l34 ……………………………1 ……= OKUDU
Seval0817…………………………. 5 ….=OKUDU
Eda09 …………………………….. 2 ……=OKUDU
Esmerimyarim ………………… 1
Aruna ……………………………… 3 …….=OKUDU
Enfall ……………………………….. 1
Sayes ……………………………… 1 ………….=okudu
Flzask2003 ……………………… 1
Derya06 ……………………………. 1……….=okudu
Gözdemmm …………………… 1………..=okudu
Mercan2011 ………………….. 3
ARKADAŞLAR DURUDENİZDERYA İÇİN 41 YASİN sayısı TAMAMLANDI.
YASİN İ ŞERİF HÜRMETİNE RABBİM ARKADAŞIMIZA VE BEBİŞLERİNE SAĞLIK SIHHAT VERİR.
HAYIRLI HABERLERLE DÖNER ARAMIZA.AMİN.
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?