s.a canlar öncelikle pıtırcık başta olmak üzere allah hepinizden razı olsun.dularınız bin bin katıyla sizlere dönsün cok teşekürler.şimdilik bebekler iyi ama biraz daha hast.yatacakmısız .heran tekrarlayabilirmis,biraz zor günler geciriyorz.iyiki varsınız...dualarınızı hissediyoruz
s.a canlar öncelikle pıtırcık başta olmak üzere allah hepinizden razı olsun.dularınız bin bin katıyla sizlere dönsün cok teşekürler.şimdilik bebekler iyi ama biraz daha hast.yatacakmısız .heran tekrarlayabilirmis,biraz zor günler geciriyorz.iyiki varsınız...dualarınızı hissediyoruz
geçmişi şimdi okuyabildim.
duruderyadeniz canım benim çok geçmiş olsun.dilerim meleklerin seninle.gelip geçici birşeydir inşh.
umarım güzel haberlerle gelirsin.
yasin okunuyormuş bende 1 tane okuyabilirim eksik kaldıysa...
cemrem; hayırlısı olsun hücre var çok şükür inşh çıkışta olacak 20 gün sonra için dualarımızdasın.
diğer arkadaşlar çok selamlar hepinize.....
kızlar hepinize çokkk teşekkür ederim ayrı ayrı
bana moral ve destek oldunuz evet üzüldüm ağladım ama geçti
çoğunuzun dediği gibi çıkışı gördüm ya 2 kere gene olacak nasılsa kendini gösterdiler bize biz onları bırakırmıyız heheyyyyy,
burası iiki var burasını ii ki keşfetmişim hepinizi çokkk seviyorum arayanlar burdan yazanlar ve dua edenler hepinizin gönlündeki muratlar katbe katı size gelsinnn durmak yokkk devam ediyoruz bunlar bizleri yıldıramazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
merhaba canım ersel bey bişey demedi leyding bitmek üzere o bitince 4 gün sonra arayın dedi celalettin hocada hormon başlatacağım dedi ve iğne yazmış şimdilik kontrole falan gelin demedi galiba sonuçlarda pek bi değişiklik olmadığı için şimdi çağırmadı kontrole fsh 19 lh da 9 çıkmıştı yine bi değişiklik yok iğnelerden 2 sonra kontrole çağırabilirmiş şimdilik böyle tatlım..
merhaba kızlar eşimin test sonucu geldi
malesef sperm bulunamamış ve 2 milyon yuvarlak hücre çıkmış gene
laborant eşime demiş sizde çıkış var yeni olduğu için arada çıkmaya bilir demiş anlıcanız gene 0 gördük...
bakalım artık eşim 20 gün sonra tekrar test verir o zaman ne olur bilmem
yarında raporum çıkıyo eşimle alıp umut tüp bebeğe gidicez istanbul hastanesinden vazgeçtik
umut hem bana yakın hemde eşimde umuda geri döndü ne yapalım bakalım bundan sonra inşlh diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız....
pıtırcığım,durudenizderya için 3 yasin almak istiyordum ama nasip olmadı galiba.son mesajda 2 eksik var yazmışsın.geçmişi okuyamadım ama eğer hala eksik ise kızlarım arkadaşları için birer tane okusun olur mu ?senden cevap bekliyorum canım.
durudenizderya,canım şu an yaşadıklarını tecrübe etmiş biri olarak sadece olumlu düşün ve ya şafi çek dfiyorum.tefriciye oku bol bol.Allah yardımcın olsun sizi korusun rabbim.
cemrem tatlm dün okudum ama yazamadım.söylenecek herşeyi sen biliyorsun zaten ve farkındasın.azıcık daha sabır olur mu pamuk prensesimiz.bir kaç kez kendini gösterdiya süpermenler kaçar mı ya elbet bir gün teslim olup yakalanacaklar.seni çokk seviyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?