cnm ben okudum Allah kabul etsin hayırlı evlatlar olsunHERŞEYGÜZELOLCAK İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
10 eylül salıdan --------------------12 eylül Perşembe saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2055
2--- pıtırcık_43 .. 2120
3-- tülay20 2055
4cemrem29 2055 ..=okudu
5denizbulutu 2055
6zambak06 . 2055
7aruna 2055
8alev99 . 2120
9ecrin23 . .. 2055
10cicek00 . 2055 ..=okudu
11balım1905 . 2055
12ervae . 2055
13huzuryolu 2055
14bengusuu . 2055
15esma 2055
16hasretim01 .. 2055 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2055
18ilkbahar_ilkbahar .. 2055
19ese44 ... 2055
20lamyay 2055
21mavimenekşe .. 2055
22seval0817 2055
23papatyainci .. 2055 ..=okudu
24pembe85 .. 2055
25yeşil034 2055
26-- ecrin_bebek .. 2055
27eda09 2055
28derya06 .. 2055
29doğadandeva . 2055
30edebal 2055
31sağanak . 2055
32esmerimyarim 2055
33-- ucubirarada 2055
34papatyayarim 2055
BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE
Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
canım yuvarlak hücre nerde yazıyor sizin kağıtta.bizde böyle bişey yazmıyor.immatür ve raund cell yazıyor.
canım bende tam bilmiyorum inşallah iyi birşeydir.hayırlı cumalar arkadaşlar.eşim dün sperm testi vermişti.şimdi yolda sonuçlardan haberi yok.bizdede sperm çıkışı yok.immatür hücre nedir bilmiyorum ama 1 550 000 gözüküyor.hocayla sonucu görüşememiş sanırım ben mailden baktım.ben bu sonucu eşime nasıl söylerim kesin yıkılacak.rabbim yardım etsin.
allahim herkesin sonuclarini guzel milyonlarca sperm versin.hepimize 1000ya safi okuyorum.cuma saatine rabbim kapina geldik duy bizi be olurr.simdi babamla konustum tlf hickirarak bizim durumuz icin eksikligimiz icin agliyir inaninki cigerim yandi.eksikliginize ekimden bir sey gelmiyir diyor onubda bizimde icimiz yaniyoorr.insa eden allahim hepimizin yuzunu guldursun.nasil ve ne sekilde dua edecgimi bilemiyorum artik.kelimer bulamayorumm.rabbim gonlumuzdekilerni sen biliyirsuun duy gor bizi ne olurr.
canım yuvarlak hücre nerde yazıyor sizin kağıtta.bizde böyle bişey yazmıyor.immatür ve raund cell yazıyor.
hayırlı cumalar arkadaşlar.eşim dün sperm testi vermişti.şimdi yolda sonuçlardan haberi yok.bizdede sperm çıkışı yok.immatür hücre nedir bilmiyorum ama 1 550 000 gözüküyor.hocayla sonucu görüşememiş sanırım ben mailden baktım.ben bu sonucu eşime nasıl söylerim kesin yıkılacak.rabbim yardım etsin.
Kizlar immatur germ hucresi yuvarlakta onceki hucre diye biliyorum tabiiki yuvarlak hucre en son asama immatur germ yuvarlaktan onceki evre..cnm eşimde dün yaptırdı celalettin hocanın önerdiği yerde umutta yaptırdığımızda hep yuvarlak hücre çıkıyordu dün ki sonuçlarda ise 580.000 immatur germ hücre bide 1 milyon lökosit yazıyor . anladığım kadarıyla lökosit için antibiyotik kullanması gerekiyor ama bu germ hücrelerini pek anlamadım yani yuvarlak hücremi iyi bu mu daha iyi çözemedimbiz daha tedaviye yeni başlıyacağız cemremm sen bilirsin belki nedir bu
Cnm acimiz hepp taze zaten evet ailelerle bulusunca daha zor oluyo benim abimin ablamin kizkardesimin hepsini var cocugu kizkardesim suan ikinciye bile hamile dusun ama olucak rabbimin izniyle bizimde bi yanimiz eksik kalmicak inslhh:26:allahim herkesin sonuclarini guzel milyonlarca sperm versin.hepimize 1000ya safi okuyorum.cuma saatine rabbim kapina geldik duy bizi be olurr.simdi babamla konustum tlf hickirarak bizim durumuz icin eksikligimiz icin agliyir inaninki cigerim yandi.eksikliginize ekimden bir sey gelmiyir diyor onubda bizimde icimiz yaniyoorr.insa eden allahim hepimizin yuzunu guldursun.nasil ve ne sekilde dua edecgimi bilemiyorum artik.kelimer bulamayorumm.rabbim gonlumuzdekilerni sen biliyirsuun duy gor bizi ne olurr.
allahim herkesin sonuclarini guzel milyonlarca sperm versin.hepimize 1000ya safi okuyorum.cuma saatine rabbim kapina geldik duy bizi be olurr.simdi babamla konustum tlf hickirarak bizim durumuz icin eksikligimiz icin agliyir inaninki cigerim yandi.eksikliginize ekimden bir sey gelmiyir diyor onubda bizimde icimiz yaniyoorr.insa eden allahim hepimizin yuzunu guldursun.nasil ve ne sekilde dua edecgimi bilemiyorum artik.kelimer bulamayorumm.rabbim gonlumuzdekilerni sen biliyirsuun duy gor bizi ne olurr.
kızlar raporlu tüp bebek hakkı 3 çıkartılıyormuştorba yasanın içindeymiş tüp bebek maddesi:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: çok mutlu oldum bu yoldaki herkez adına
Immatur germ hucre spermin olginlasmamis hali demek yani spermin kuyruksuz hali buyuk ihtimal kuyruk olusturmaya caliscak hoca cunku bize bole anlattı
teşekkürler canım.yani elegon spermatidle aynı şeymi oluyor.bizim microtesede elegon spermatid çıkmıştı ve hoca öyle anlatmıştı.eşim celallettin hoca ile görüştü telefonla ve bize tedavi tamamlanınca sanırım microtese olacakmış yani durumumuz vahim.bizim hücreler kendini neden tamamlamıyor ki.
teşekkürler canım.yani elegon spermatidle aynı şeymi oluyor.bizim microtesede elegon spermatid çıkmıştı ve hoca öyle anlatmıştı.eşim celallettin hoca ile görüştü telefonla ve bize tedavi tamamlanınca sanırım microtese olacakmış yani durumumuz vahim.bizim hücreler kendini neden tamamlamıyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?