Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
duruderyanın 1 yasini şerifini ve hasretimin besmeleyi şerifini okudum Allah kabul etsin herşey güzel olacağın besmelesini şimdi gördüm hemen başlayacağım Allahın izniyle o da akşama biter.

hayırlı cumalar arkadaşlar.eşim dün sperm testi vermişti.şimdi yolda sonuçlardan haberi yok.bizdede sperm çıkışı yok.immatür hücre nedir bilmiyorum ama 1 550 000 gözüküyor.hocayla sonucu görüşememiş sanırım ben mailden baktım.ben bu sonucu eşime nasıl söylerim kesin yıkılacak.rabbim yardım etsin.

cnm ben okudum Allah kabul etsin hayırlı evlatlar olsun

canım yuvarlak hücre nerde yazıyor sizin kağıtta.bizde böyle bişey yazmıyor.immatür ve raund cell yazıyor.

canım yuvarlak hücre nerde yazıyor sizin kağıtta.bizde böyle bişey yazmıyor.immatür ve raund cell yazıyor.

cnm eşimde dün yaptırdı celalettin hocanın önerdiği yerde umutta yaptırdığımızda hep yuvarlak hücre çıkıyordu dün ki sonuçlarda ise 580.000 immatur germ hücre bide 1 milyon lökosit yazıyor . anladığım kadarıyla lökosit için antibiyotik kullanması gerekiyor ama bu germ hücrelerini pek anlamadım yani yuvarlak hücremi iyi bu mu daha iyi çözemedim biz daha tedaviye yeni başlıyacağız cemremm sen bilirsin belki nedir bu

allahim herkesin sonuclarini guzel milyonlarca sperm versin.hepimize 1000ya safi okuyorum.cuma saatine rabbim kapina geldik duy bizi be olurr.simdi babamla konustum tlf hickirarak bizim durumuz icin eksikligimiz icin agliyir inaninki cigerim yandi.eksikliginize ekimden bir sey gelmiyir diyor onubda bizimde icimiz yaniyoorr.insa eden allahim hepimizin yuzunu guldursun.nasil ve ne sekilde dua edecgimi bilemiyorum artik.kelimer bulamayorumm.rabbim gonlumuzdekilerni sen biliyirsuun duy gor bizi ne olurr.

canım bende tam bilmiyorum inşallah iyi birşeydir.
Inşallah bu hücreler de tek tek sperme dönüşür canım moralinizi bozmayın

ahhh canım benim sen ne iyi kalplisin herkese tek tek okuyosun allah razı olsun canım benim
Inşallah en yakın zamanda anne ve baba olursunuz.ailelerimiz durumumuza elbet üzülüyorlar bugünler de
geçecek güzel günler gelecek ama zamanımız var galiba Rabbim çok aratırmasın bu yolda inşallah
kız beni de hüzünlendirdin şimdi

Kizlar immatur germ hucresi yuvarlakta onceki hucre diye biliyorum tabiiki yuvarlak hucre en son asama immatur germ yuvarlaktan onceki evre..

Cnm acimiz hepp taze zaten evet ailelerle bulusunca daha zor oluyo benim abimin ablamin kizkardesimin hepsini var cocugu kizkardesim suan ikinciye bile hamile dusun ama olucak rabbimin izniyle bizimde bi yanimiz eksik kalmicak inslhh:26:

cnm
hasretim01 ve herşeygüzelolacak
arkadaşların besmelelerini okudum Allahım şafi ismiyle şifaler versin

kızlar yanlışım olabilir ama bir çok yazı okudum yuvarlak hücreler için lökosit ve germ hücrelerinin genel adıdır yazıyor.bunların birbirinden ayrılması içinde mikroskobik veya boyamalı inceleme yapılması gerekiyormuş. İmmatür germ hücreleri geğişik büyüklüktedir , tek veya çok sayıda yuvarlak çekirdek içerirler diyor.:44:

hasretim 01 besmelerini okudum . kendiminkinide okudum.

bu cuma günü okuyan gönlünden duasında geçiren herkesten Allah razı olsun.

Çok sağolun.

kızlar raporlu tüp bebek hakkı 3 çıkartılıyormuş torba yasanın içindeymiş tüp bebek maddesi:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: çok mutlu oldum bu yoldaki herkez adına

Ayyy cnm bu cok guzel bi haber.hadi insallah.

ALl
Cnm yaa kiyamam.ailelerimiz de nasıl uzuluyo.ama ne yapsinlar.dualari yeteronlarin.anneler de uzuluyo ama babalarin yeri ayri.onlar bi de açıkca konuşamiyolar da.Allahım coook buyuk.inşallah hepimizin tek tek guzel haberlerimizi sirayla vericez.sabır ve şükür versin yarabbim bize bu yolda. ALLAHim size de nasip etsin burdan güzel haberler vermeyi...

Immatur germ hucre spermin olginlasmamis hali demek yani spermin kuyruksuz hali buyuk ihtimal kuyruk olusturmaya caliscak hoca cunku bize bole anlattı

Immatur germ hucre spermin olginlasmamis hali demek yani spermin kuyruksuz hali buyuk ihtimal kuyruk olusturmaya caliscak hoca cunku bize bole anlattı

teşekkürler canım.yani elegon spermatidle aynı şeymi oluyor.bizim microtesede elegon spermatid çıkmıştı ve hoca öyle anlatmıştı.eşim celallettin hoca ile görüştü telefonla ve bize tedavi tamamlanınca sanırım microtese olacakmış yani durumumuz vahim.bizim hücreler kendini neden tamamlamıyor ki.

arkadaslar germ hucre lökosıt bunların tamamına yuvarlak spermatıd denıyor yanı spermın 1. evresı 2. evresı elonge spermatıd yanı kuyrugu olusmamıs 3. evresıde zaten spermın kendısı oluyor!!!!

neden teseye karar verdı canım hoca teseye fazla sıcak bakmıordu tam sorununu neydı sızın_? ınsallah onlara gerek kalmadan doğal cıkıs olur canımm

İyi akşamlar herkese nasılsınız canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…