Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende 3 ün altı ameliyat önermiyorlar biliyorum hatta emre beyizorlamıştım o da gerekmez demişti film çeken dr dedi iğneler onu morartıyor daha önce 1 ay kullandı kalpdamar dr vermişti hoca 6 ay dedi şimdi bende izin ald pazar vurulmayacak acilden gidip vurduruyorduk bitkisele razı sen g5 kullanıyor musun

aynen inşlh gerek kalmaz ameliyat olmasına eşinin
ii razı ise bitkiseleere pek sorun olmaz
yok cnm ben kullanmadım hiç eşim kullandı onlarda bitti zaten şimdi ersel beyden ilaç bekliyoruz bakalım ne zaman göndericek :26:
g 5 senin için mi güzelim

aslında hoca bana birşey vermedi ben biraz üsteleyince sende bunu kullan dedi bizde aradık yarın alacağız yumurtlama içinmiş yarın iyice öğrenip öyle alacağım

cnm eğer okuyan gene okur diyrsan ben 3 tane daha okurum istersen

Canim benim vallahi cok makbule gecer eger okuyabilirsen cok sevinirim...
Allah razi olsun ne muradin varsa tez vakitte versin pamugum....

Amiiiiiiiiiiiiinnnn pamugum insallah...

aslında hoca bana birşey vermedi ben biraz üsteleyince sende bunu kullan dedi bizde aradık yarın alacağız yumurtlama içinmiş yarın iyice öğrenip öyle alacağım
anladım sen dayanamadın kendini de garantiye almak için heeeee ayy şifa olsun da içilir katlanılır güzelim
Canim benim vallahi cok makbule gecer eger okuyabilirsen cok sevinirim...
Allah razi olsun ne muradin varsa tez vakitte versin pamugum....

Amiiiiiiiiiiiiinnnn pamugum insallah...
tmm cnm ben 3 tane okurum yarın kaça kadar bitmeli onuda biliyim de ne olur n eolmaz geç kalmayayım okumada
cümlemizin duaları kabul olsun inşlhhh

Pamugum kizin durumu bayagi agir o illet hastalik dagildigi icin tetkikleri uzun sürecekmis...
O yüzden net birgün söylememisler ama önümüzdeki hafta en gec pazartesi sali günü olacakmis...
Yani bu pazar günü son..
Kalanlari ben kendim okuycam Allahin izniyle....

cnm hasretim ve herşeygüzelolacak arkadaşlarımızın besmelelerini okudum Allah kabul etsin.niyetlerini tez zamanda nasip etsin rabbim.

cnm yaa hasretiminkini 2120 okumusum dalgınlığıma geldi. ayarlasın demi...

cnm uff üzüldüm ya mevlam ailesine bağışlasın o kzıı inşlh tez zamanda şifasını bulur güzelim tmm ben yarın bittrim sen bitmiş say güzelim rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın..

cnm uff üzüldüm ya mevlam ailesine bağışlasın o kzıı inşlh tez zamanda şifasını bulur güzelim tmm ben yarın bittrim sen bitmiş say güzelim rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın..

Sorma pamugum ya annesi demezmi hic cocuk düsünme böyle acisini görmektense olmamasini yeglerdim dedi
O kadar üzüldüm kiii anlatamam icim ciz etti...
3.kez buluyor bu hastalik ve insallah son olur Allahim yar ve yardimcisi olsun...
Gencligine ve ailesine bagislasin insallah....

Ben cikiyorum canlar hepinize iyi geceler...
Dinlenmeye ihtiyacim var...
Umudunuzun hicbir zaman tükenmemesi dilegimle...
Sizleri seviyorum....

Günaydınnnn canım arkadaşlarım
Güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyleeeee

Son düzenleme:
iyi cnm sen nasılsın tedavini merak ediyorum.
yazmadında yada ben görmedim

Allah razı olsun canım,tedavi hiç umut verici değil hiçbir belirti yok tutmadı yine galiba,kan verdim bekliyorum erken verdim gerçi.allah kalbinin temizliği kadar temiz hızlı bir çözüm versin tedavinize, hemen kucaklarınızı doldursun inşallah.

Günaydınnnn canım arkadaşlarım
Güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyleeeee

sağol canım, benim için ne dilekte bulunuyorsanız Allah size iki mislini versin,4gün erkenden kan verdim bekliyorum ama umudum yok.yerinde hareketliymiş bizimkiler,o yüzden döllenme zor olmuş,sadece iki tane kalmıştı yine ikinci gün transfer edildi.

canım arkadasın yasinini bende okudum ınsallah Rabbım ona ve bebeklerine şifa versin

bengusu ıcın okudum ınsllh Allah kabul eder gec haber verdım kızlar kusura bakmayın hastanelerdeyım bıkaçgundur

hasretım ıcın okudum inşallah gönlundekını hayırlısıyla nasip eder mevlam

canım öyle düşünme illa belirti olucak diye bişey yokki..2. gün embriyosu kanıda erken versinmişsin aslında 2 gün sonra verseydin olsun ama inşallah bi değer çıkar canımm.sıradaki hamiş sen olursun inşallah..
Rabbim bize nasip ettiği bu mutluluğu inşallah sizlerede hayırlısyla yaşatır...:26::26:

s.a canlar biz hala hast.deyiz doktor çıkartmıyor.galiba bende akdeniz anemisi varmış,bebekleri sabah ultrasyona aldılar,onlarda korkmuşlar karınları inip inip kalkıyor teyzelerı sizin dualarınız çok etkili,çünkü ben tamamen kaybettigimi düşünmüştm Allah hepinizden razı olsun,bende burada sizler için çok dua ediyorum Alllaha emanet olun...Aycan inş.hayırlı pozitif sonuç alırsın.Filiz dogum günün kutlu olsun.bebeginle eşinle saglıklı mutlu yuvan olsun.hepinizi öpüyorum dua ve gönül kardeşlerim.

merhaba canım, cahilliğimi maruz gör, nedir bu g-2, g-5, ne işe yarıyor acaba. :44: :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…