Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim hiçbir işim rast gitmez ondan biliyorum

benim hiçbir işim rast gitmez ondan biliyorum
öle deme cnm belli mi olur gene de bu günlerin tadını çıkarmaya bak ne güzel buralara gelmişsin bak gelemeyenler var kendini şanslı hisset olur inşlhhh takdir allahın mucizeler doluuuuuuuu bakmışsın bi daha ki testte değerler tavan yapmış dualarım seninle inşlhh meleğin seninledir

çıkmadan önce daha umudum vardı,çıksa oldu bitti ne var ki diyordum.resmen şu bir yılda hayat beni çiğnedi çiğnedi yere tükürdü.mahvoldum.artık imkansız geliyor anlatamam başa gelmeyince anlayamıyor insan.

aynen dediğin doğru aşana gelince anlıyo insan ben hep derdim sperm çıksın şöle yapıcam bunu yapıcam deli olurum derdim çıktı hiiçç bişey yapoamadım sevinemiyorum bile aklım allak bulllak oldu çıkmadığında gene diyosun aman zaten yok ama çıkınca niye artmıyo niye çıkmıyo durdu niye diye diye beynin bulanıyo cnm ne diyelim hakkına hayırlısını demekten başka çaremiz yok gene de inşlh değerlerin artar..:26:

cnm ben ilkbahar_ilkbahar ve ese44 besmelerini okudum
inşllh eşlerinde sağlıklı kaliteli spermler çıkar ve evlatlarına kavuşurlarrrrrr

inşallah ilk denemende tutar hiç acı yaşamazsınız artık.hepinizdende Allah razı olsun biliyorum temiz kalplerinizle hep iyi dualar ettiniz banada Allah dualarınızın misli misli güzel günler görmeyi nasip etsin hepinize.birde IMSI olan bir hastanede şu spermleri iyice inceletin ondan sonra tüp bebeğe başlayın.yerinde hareketli olabiliyormuş o hareketli dedikleri spermler

merhaba canım, cahilliğimi maruz gör, nedir bu g-2, g-5, ne işe yarıyor acaba. :44: :44:

olur cnm ne cahilliği geçen haftaya kadar bende bilmiyordum macun cnm aktarın yaptığı g2 erkekleriçin sperm arttırıcı g 5 ise yumurtlama adet düzensizliği varsa kullanıyor bende olmadığı için vermediler

cnm güzel arkadaşım güzel kızınla seneye daha da mutlu olarak yazmayı nasip etsin sonraki yıllarda süpriz bebişlerin gelsin

cnm ulun hoca bayramda da ordaymış hangisi hayırlısıysa senin için o zaman başlar inşallah tedavin

cnm ben okudum Allah kabul etsin

cnm ben okudum Allah kabul etsin

cnm güzel arkadaşım güzel kızınla seneye daha da mutlu olarak yazmayı nasip etsin sonraki yıllarda süpriz bebişlerin gelsin

inşallah canım benimmm..
cnm ben seni arıyorum ama ulaşamıyorum telin kapalı bu numarayı kullnmıyomusun

inşallah canım benimmm..
cnm ben seni arıyorum ama ulaşamıyorum telin kapalı bu numarayı kullnmıyomusun

cnm telefonumu kopyalamışlar o yüzden kapalı hattım 1 haftadır uğraştım sonuç yok bugün ya da yarın telefon alacağım hattı değiştirmiyeceğim nsl bebişim annesini yoruyor mu hareketli mi

çok şükür 3 haftalık biriken geçmişi okumayı tamamladımmmmmmmmm

cnm telefonumu kopyalamışlar o yüzden kapalı hattım 1 haftadır uğraştım sonuç yok bugün ya da yarın telefon alacağım hattı değiştirmiyeceğim nsl bebişim annesini yoruyor mu hareketli mi

anladım canımm..yeni telini alınca görüşürüz inşallah.
bazen hareketli cnm bazen sakin daha küçük teyzesi
yarın bakalım ne kadar olmuş kilosu

canım bu çarşamba eşim tekrar heyete girecek dualarını eksik etme nolur...
inş hayırlısıyla şu sıkıntımızıda atlatırız inan aklım hep orda...
inş tedaviye gerek kalmaz aynı acılarla tekrar sınamaz rabbim bizi
öyle mutlu ki şimdi inş bu mutluluk devam eder hayırlısıyla kurtulur şu illetten...
allahın izniyle sizi miniklerin fotolarınıda görücez canım
rabbim o güzel gönüllerinizin muradını verir en kısa zamanda inş

canım inan herkes kendi aleminde...
taşınacağımızı bildiği halde hiç aramadı bile kayınvalidem
taşındığımız gün aradı onca günden sonra bende açmadım...
1 hafta sonra bikaç kez daha aradı yine açmadım...
ben burda neyle uğraşıyorum onların derdi ne...
teyzemden alıyordum haberlerini gayet keyifleri yerindeydi...
insan en azından bi arar kızım ben gelemiyorum ama aklım sizde bende arada kaldım kusura bakmayın inş halledersiniz falan der...
ama nerde arayıp sormadı bile o aradığında da benim içimden gelmedi konuşmak...
2 hafta sonra falan konuştuk diyor ki aklım hep sizde sürekli sizi düşünüyorum rüyamda görüyorum
içimden dedim bide düşünmeseydin halimiz nice olurdu
çok şükür bundan sonra yardıma ihtiyacım olacak bi durum olmayacak canım allah muhtaç etmesin onlara...
yarım gün çalışıyorum bebişimde hiç üzmüyor beni okuldan gelir dinlenir bakarım sonra işime gücüme...
ihtiyacım olan zaman taşınma süreciydi ama bide böyle yüzsüz yüzsüz numara yapıyorlar ya gıcık oluyorum
ahh ahh keşke yakınımda olsaydınız tatlımmmmmm
inan bunun yokluğunu herzaman hissediyorum yakın olsak herzaman biraraya gelir destek olurduk birbirimize
gerçi ben çok şanslıyım biçok arkadaşımızla yüzyüze görüşme fırsatı buldum
flzask, cemrem, nurusima, aruna, bangi, anemon aklıma gelenler
ama arada görüşme fırsatı bulabilmek çok güzel olurdu...
inş seninlede biraraya gelir en kısa zamanda

canım maşallah iyice büyüdü paşan
sağlıcakla kucağına alırsın inş
miniklerinle yeni döneminizde hayırlı olsun

canımmmmm prensesinin ismini zeynep koyacaksın galiba
sağlıcakla doğsun meleğin ve ismiyle yaşasın inş
negüzel sizler mucizelerinize kavuşacaksınız yakında
rabbim buradaki herkese yaşatsın bu mutluluğu

canım benimmmmmmm büyük ihtimal doğumun olmuştur yada en fazla 1-2 günün kalmıştır
13 sene sonra mucizene kavuşuyorsun çok şükür
rabbim mutluluğunuzu daim etsin hep güzel haberlerinizi alırız inş

canım yeni tedavine başlıyormuşsunuz hayırlısıyla
rabbim bu denemenizde yüzünüzü güldürsün inş
onca sene çektiğiniz tüm sıkıntılar bebişlerinizin gelişiyle arkanızda kalır inş

tatlımmmm sende kasımda başlıyormuşsun şimdiden hayırlı olsun
nurusimada kasımda başlayacak ikiniz aynı anda olursunuz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…