kızlar dün testimi tekrarladım.değerim 208 olmuş,cuma 77'ydi....yarın bi daha yaptırıcam, ayın 18'ine kese için gün verdiler...inşallah hayırlısıyla keseyi görmek ve kalp atışlarını da duymak nasip olur...dualarınızı esirgemeyin canlarım...
s.a canlar biz hala hast.deyiz doktor çıkartmıyor.galiba bende akdeniz anemisi varmış,bebekleri sabah ultrasyona aldılar,onlarda korkmuşlar karınları inip inip kalkıyor teyzelerı sizin dualarınız çok etkili,çünkü ben tamamen kaybettigimi düşünmüştm Allah hepinizden razı olsun,bende burada sizler için çok dua ediyorum Alllaha emanet olun....
yok canım yükselmez salı gününe kadar ne olacak.hiçbiriniz yoktunuz ya transferden önce bişeyler soracaktım.nerelere kaçtınız.
güzelim yazını okuyunca o günler geldi aklıma hemen yaa ufff evet nasıl heyecan vardı bizlerde bile bizler böle heyecanlıyken sen nasılsın kimbilir sonu hüsran oldu acın katlandı ama şimdi o günlerin yıldönümünde inci tanen seninle nasıl ummadığı n bi anda geldi ama
rabbim hep anne ve babasıyla bi ömür mutluluk nasip etsin size darısı bizlere olsun bizde yazalım bak geçen sene böyledik şimdi hamişiz diye ufff gene duygulandımsulu gözlüyüm hemen çeşmeler açılıyo
Nasıl güzel ve içten anlatmışsın yaşadıklarını ağlayarak okudum ne mutlu sana yılmadan başardın Allahım daha güzel günler göstersin inş. sana ve çekirdek aileneO tese ameliyatındaki aynı duyguları bizde yaşadık bizde evliliğimizin 2.yılında yani 2 yıl önce çocuk istemeye başladık hep korunduk o zamana kadar baktık 4 ay geçti hamile kalamıyorum doktora gittim ben kendimde sorun var sandım ve herşeyim temiz çıktı eşimi aradım sevinçle bişeyim yok hamile kalabilirim birazdaha uğraşalım dedim 3 ay geçti yine olmadı eşime deidm bide sen doktora git ama formalite icabı diye düşünüyorum hani bişey çıkmaz kesinlikle o gözle bakıyorum.Neyse gitti o sperm testi yaptırmaya sonra beni aradı ama ağlamaktan konuşmıyor bende işyerindeydim açtım teli ne oldu dedim hala aklıma öyle bişey gelmiyor sperm hiç yok dedi ne demek o dedim tüp bebek yaparız diyorum üzülme sen diyorum o kadar bile yok dedi ben tabi şok gözlerim karardı birden tutuldum kaldım sonra nasıl yaşlar akıyor gözümden ama ses çıkmıyor müdürüm geldi yanıma dedim ben acil çıkıyorum öylece fırladım işyerinden eşiminin yanına geldim nasıl ağladık 2 gün hiç durmadan sonra dedik bi çaresi olmalı böyle olmaz ağlayarak girdim nete emre bakırcıoğlunu buldum gittik hemn oda bizden birsürü test istedi hepsini yaptırdık hepsi gayet normal anormal bi durum yok nedeni bulunamadı azonun emre beyde hemn hiç ilaç vermeden ameliyat dedi ama ben hazırlanmak istemedim ya çıkmazsa diye çıakrsada dondurulsun dedim neyse hiç ilaç kullanmadan ameliyat oldu eşim bende onu bekliyorum tabi stresle duayla çıktı doktor önce kafasını bi sağ bi sola salladı maalesef dedi yıkıldım sarıldım doktora ağlayarak dünya o an bitmişti benim için hayat yoktu artık sanki güneş batmıştı umut yoktu doktor yapma böyle dedi parça aldım belki onda çıkar ama ben ağlamaktan bittim eşim çıktı beni o halde görünce anladı tabi sonra onun yanında tutamadım kendimi yine ağladım oda ağladı tamam dedik biz çocuksuz yaşlanıcaz hayallerimizi gömücez artık çıktık hastaneden elimizde koca bir sıfırla sonra başka şeyle araştırdık bitkisel kürler başka doktor bulduk oda iğne verdi bitince ameliyat dedi sonra onları kullandı eşim normal test yaptırdı çıkmayınca ameliyat olmasına izin vermedim ben daha 6 ay geçti çünkü öbür ameliyattan bekleyelim dedim belki sonra dedim eşime... Herşeyi bıraktık sonra ben dualara yüklendim sürekli dualar buluyorum onları yapıyorum Allaha gece gündüz yalvarıyodum artık yine başlayalım dedik kaan aydosa gitmeye karar verdik ve daha 15 gün önce ona gittik o şimdi bi tedavi uyguluyor hem ilaç hem bitkisel bakalım umudumuz şimdi bu doktor inş yine yıkılmayız çok zormuş Allahım ben bu imtihanı kaldıramıyorum diyorum ağır geliyor kime gelmezki evlat bu kokusunda cennet olan bi bağ nasıl dayanılır bana ve benim gibi olanlara nasip etsin rabbim hep dua ediyorum 1.5 yıl bana 5 yıl gibi geldi... benim hikayemde bu uzun oldu biraz içimi döktüm...
canım yeni tedavine başlıyormuşsunuz hayırlısıyla
Rabbim bu denemenizde yüzünüzü güldürsün inş
Onca sene çektiğiniz tüm sıkıntılar bebişlerinizin gelişiyle arkanızda kalır inş
Tatlımmmm sende kasımda başlıyormuşsun şimdiden hayırlı olsun
Nurusimada kasımda başlayacak ikiniz aynı andaOlursunuz inş
merhaba arkadaşalar
1 yıllık evliyim. eşim 15 yıl önce lenf kanseri hastalığına yakalanmış 3 yıllık tedavi sürecinden sonra hastalığını yenmiş. 12 yıldır hastalığı remisyonda. ancak tedavi sürecinde aldığı kemoterapiler sperm hücrelerini öldürmüş. evlenmeden önce eşim bana bu durumu anlattığında eşim için çok üzüldüm ve eşimden sperm testi yaptırmasını istedim ama sonuç ne yazıkki olumsuzdu. doktora beraber gittiğimizse doktor bize artık tıbbın çok geliştiğini bu konuyla ilgili birçok çalışma olduğunu ilaçların çoğaldığını hiçbir şey olamsa bile tese ameliyatı ile bulunan canlı spermlerle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. nasıl içim ferahladı anlatamam size. bunun üzerine evlendik. geciken her adet bir umuttu benim için sonu hüsranla biten bir umut . her ay stres aynı heyecan sonu hep gözyaşı aldığım her hamile haberinde içim eziliyor ama ben de birgün hamile olduğumu herkese söylecem diyip kendimi teselli ediyordum taki 10 temmuza kadar. 9 temmuzda antep teki eurofertiltüp bebek merkezine gittik ama benigörün bi valiz yapmışım tüp bebek tedavisine başlıyoruz diye. ........... doktorumuza durumumuzu anlattık doktorun suratı düştü ben anladım bişey var doktor durumunuz biraz umutsuz isterseniz tese yapalım ama çok zor dedi ne olur yapalım belki bi umut işte eşimi hemen tese ameliyatına aldırlar ameliyat bi saat sürdü o bisat boyunca çıkmayacğını hiç düşünmedim hemşire gelecek gözünüz aydın diyecek hemen tedaviye başlayıp tüp bebek uygulayacaz ama ne yazıkki hiçte öyle olmadı sonuç kağıdında hatırladığım tek bir kelime görülememiştir. o dakka herşeyden herkesten nefret etim dünyam başıma yıklıdı nefesim kesildi ağlayaamadımmm bile ağlarsam ordaki herkes bana acıyacak diye korktum boğazımda kocaman bir düğüm nasıl olur dedim nasıl olur oğlum olursa adını ali koyacaktım kız olursa masal masal gibi olsun hayatı diye şimdi hepsi herşey yalandı. o günden beri yaşamıyorum sanki. öğretmenim ben anasınıf öğretmeni. okullar açılacak artık ama ben hiç okula gitmek istemiyorum .hergün çocuk görmek anne sesini duymak annelerin çocuklarına özenle sevgi dolu bakışları onların sarılmaları düşüncesi bile öldürüyor yaşamak şöyle dursunn çok çaresiz çok kimsesizim bu durumu sadece abim ve bir arkadaşım biliyor kiimseye bişey anlatamamak çaresizlik çok kötü hergün isyandayım neden diyorum hangi günahın bedeli bu ne yapmış olabilirim ki diyorummm ben öğrencilerimi o kadar çok severim ki size anlatamaammmm hep kendi çocuğuma vercek sevgim kalmayacak diye korkardım şimdi hiçbir çocuğun bana anne demeyecek olması ölüyorummmm resmen ne yapacam nerden başlayacam bilmiyorum sitenizde bu konuyu görünce yazmak istedim yalnız değilsin dedim sonra neden dedim kimlere çocuk veriyorsun yarabbim biz ne yaptık dedim ne yaptık dedim
merhaba arkadaşalr
arkadaşlar ben bahar85 e ulaşmak istiyorum ona nasıl ulaşabilirim
bizden bahsedeyim 14 yillik evliyiz 2defa microtese olduk.Esim onuc yasinda hodgin lenfoma gecirmis ve kemoterapi almis.buna bagli bizim problemi
miz.sizlerin sayesinde en azindan tedavi yolunu oneren cellattin beye tedaviye basladik.rabbim yuzumu guldurur.haftada2 defa prengly 5000 igne vuru
luyor.Ersel beyin gonderdigi haplari iciyor.kasimda ilk kontrolunuz var.rabbim iyi sonuclar versin hepimize inanki her anim aklim dua ile hepimize dua edidiyorum.rabbim yasadiklarimizin mukafatini verecek hepimizeeiyiki bu form varr inaninki bizi bizden baska kimse anlayamazzz
iyiyim canımmm sağol sen nasılsın .hareketler başladı cnm 17. haftadan bu yana şimdi daha kuvvetlii
sendede herşey yolunda çok şükür.. maaşallah 20. haftaya gelmişsin bile canım
Ben de evt geçtim yarıyı çok şükür geldik bu günlere.
Amin cnm inşallah sağ sağlim alırız bebişlerimizi ,Rabbim isteyen herkese burdaki tüm kader arkadaşlarımada nasip eder inş.26:
senini bebişin cinsiyeti belli oldumu sen hissediyomusun hareketlerini.
internetinde olmuycakmış ama bize mutlaka kendinden haber verrrr merak ederiz öpüyorum bebişinle seni..
cok sukur canım bende ıyıyım.. Amin canım, Rabbim basta bu topıktakı kardeslerımız basta olmaksızınısteyen herkese yasatsın bu duyguyu ınsallahhhhhh. oglum bana cennetten erkek kardes yollamıs teyzesı... benımde basladı hareketler cok sukur canım Allah ım olmayanlarda versın ınsallah... tamam canım bı sekılde ulasırım.. Kuzunda sende Allah a emenet olun bende sızı opuytorum cokkk
Hep iyi ol canım inşallah.
Oyy oyy erkekmi geliyor maaşallah
rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin cnm.:26:
tebrik ederim canım allah daha nice 10 yıllar yavrularınızla nasip etsin.benim test sonucum düşük çıktı tahmin ettiğim gibi olmamış,gerçi doktor daha belli olmaz demiş ama ben biliyorum.çok yoruldum artık.
HASRETİM01 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve normal yoldan hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
10 eylül salıdan --------------------12 eylül Perşembe saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2055
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2120
3-- tülay20 …………………………… 2055
4—cemrem29 …………………………… 2055 ….=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2055 ….=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2055 ….=okudu
7—aruna …………………………… 2055
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2055
10—cicek00 ……………………………. 2055 ….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2055 ......=OKUDU
12—ervae ……………………………. 2055
13—huzuryolu …………………………… 2055
14—bengusuu ……………………………. 2055
15—esma ……………………………… 2055
16—hasretim01 ………………………….. 2055 …..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2055 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2055
19—ese44 ……………………………... 2055 ……=okudu
20—lamyay ……………………………… 2055 ……=okudu
21—mavimenekşe ……………………….. 2055
22—seval0817 …………………………… 2055 …..=okudu
23—papatyainci ………………………….. 2055 …..=okudu
24—pembe85 …………………………….. 2055
25—yeşil034 ……………………………… 2055 ….=okudu
26-- ecrin_bebek ………………………….. 2055 …..=okudu
27—eda09 ………………………………… 2055
28—derya06……………………………….. 2055 …..=okudu
29—doğadandeva…………………………. 2055
30—edebal………………………………… 2055
31—sağanak ………………………………. 2055
32—esmerimyarim ………………………… 2055
33-- ucubirarada …………………………… 2055 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2055 ……=okudu
anladım canımm..yeni telini alınca görüşürüz inşallah.
bazen hareketli cnm bazen sakin daha küçük teyzesi
yarın bakalım ne kadar olmuş kilosu
Selam arkadaşlar,
Ben 1.5 yıllık evliyim ve yeni bebek düşünmeye başladık 10 aydır korunmuyorduk doktora gittik rütün tahlilleri ve esimden sperm testi istediler. Benimkiler normal çıktı. Ama eşimde azospermi çıktı ilk başta ne olduğunu anlıyamadık ama sonradan çok kötü olduk bir tüb bebek merkezi ile görüştük eşime tese yapacaklar ama sperm bulunmama ihtimali var ve biz bu sonuca nasıl dayanacağımızı bilemiyoruz o yüzden erteliyoruz ama eninde sonunda yapılacak bu şekilde hamile kalan arkadaşlarım varmı veya eşi bu durumda olanlar desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum:sm_confused:
canım yeni tedavine başlıyormuşsunuz hayırlısıyla
rabbim bu denemenizde yüzünüzü güldürsün inş
onca sene çektiğiniz tüm sıkıntılar bebişlerinizin gelişiyle arkanızda kalır inş
tatlımmmm sende kasımda başlıyormuşsun şimdiden hayırlı olsun
nurusimada kasımda başlayacak ikiniz aynı andaolursunuz inş
Allah razı olsun canım,tedavi hiç umut verici değil hiçbir belirti yok tutmadı yine galiba,kan verdim bekliyorum erken verdim gerçi.allah kalbinin temizliği kadar temiz hızlı bir çözüm versin tedavinize, hemen kucaklarınızı doldursun inşallah.
sağol canım, benim için ne dilekte bulunuyorsanız Allah size iki mislini versin,4gün erkenden kan verdim bekliyorum ama umudum yok.yerinde hareketliymiş bizimkiler,o yüzden döllenme zor olmuş,sadece iki tane kalmıştı yine ikinci gün transfer edildi.
s.a canlar biz hala hast.deyiz doktor çıkartmıyor.galiba bende akdeniz anemisi varmış,bebekleri sabah ultrasyona aldılar,onlarda korkmuşlar karınları inip inip kalkıyor teyzelerı sizin dualarınız çok etkili,çünkü ben tamamen kaybettigimi düşünmüştm Allah hepinizden razı olsun,bende burada sizler için çok dua ediyorum Alllaha emanet olun...Aycan inş.hayırlı pozitif sonuç alırsın.Filiz dogum günün kutlu olsun.bebeginle eşinle saglıklı mutlu yuvan olsun.hepinizi öpüyorum dua ve gönül kardeşlerim.
selam canlar 3 haftadır foruma girememiştim nihayet katıldım aranıza
hepinizi öyle çok özledim ki
ben çok şükür iyiyim 15+0 olduk bugün
en son 23 ağustosta kontrolümüzün iyi geçtiğini yazmıştım size...
çok şükür 2 li tetsin sonuçlarıda temiz çıktı onuda atlattık allahın izniyle
biliyorsunuz en son kayınvalidem gelemeyeyeceğini yazmıştım size
kaldım bi başıma burda
neyseki yardımcı tutup hallettik işimizi...
kontrolden hemen sonra temmuz topiğinden balıkesirde oturan bi arkadaşım sayesindebi yardımcıyla tanıştım ve evimizi taşınmadan önce temizlettik...
eşyalarıda komşularımdan birine toplattırdım saolsun 1 günde topladı...
taşındıktan sonra yine bahsettiğim arkadaşım sayesinde tanıştığım arkadaş 2 gün geldi ve evimi yerleştirdi...
çok şükür böylelikle sorunu çözmüş olduk ama yinede ortada dolanırken yoruldum hala kızgınım bu yönden kayınvalideme
yeni okulumda başladım göreve...
2. dönem doğum izninde olacağım için bana 6 yaş grubunu verdiler sabahçıyım rahatım bu yönden...
küçük yaş olsaydı çok daha zor olacaktı benim için...
okuldaki ortamda güzel öğrencilerimlede uyum sağladık umarım huzurlu bi dönem geçiririm
onun dışında eşim bayramdan sonra tekrar tomografi çektirip kontrole gitmişti izmire druna...
dru amerikadan getirilecek ilacı istemeden bi kere daha heyete gir 2 tomografi sonucunu karşılaştırıp tekrar karar verelim durumuna dedi...
bu çarşamba eşim tekrar ege üniversitesinde heyete girecek...
inş 2 test sonucu arasında iyi yönde fark vardır ve tedaviye gerek kalmaz nolur dualarınızı eksik etmeyin
onun haricinde bebişimle iyiyiz
evde durmaya alıştığımız için şimdi biraz yoruluyoruz ama bu tempoyada alışırız diye düşünüyorum...
23 eylülde kontrolümüz var tekrar...
ayda bir oluyor kontroller ilk defa bu bir ay geçmek bilmedi
ozaman 16+2 olucaz inş bebişimden iyi haberler alırız ve öğreniriz cinsiyetinide
bizden son haberler bunlar canlar...
internetimizde sorun vardı bağlanamamıştı bi türlü çok şükür bugün bağlandı koştum bende hemen yanınıza
bundan sonra burdayım bu kadar ara vermem
buarada sizlerin haberlerini aldım telde arkadaşlardan...
gulzammmm hamileymişsinnnnnnnnçok sevindim canım benimmmmmmm
3 pgtden geçmiş embriyo transferin olmuş bence senin bebişler yaya
hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla kavuşursun bebişlerinize inş
bu arada temmuz topiğindeki tablomuza da ekledim senidiye
halayımıda çekeyimmmmmmmmmmmmm ohhhhhhh
aycancım sende test yaptırmışsın gününden önce galiba...
inş hayırlısıyla seninde güzel haberini alırız burada
belirtilere takılma herkesin vücut yapısı farklı canım...
inş seninde halayını çekmek nasip olur dualarım seninle
durudenizderyam çok geçmiş olsun canım seninde durumunu yeni öğrendim :26:
rabbim ikizlerinizi size bağışlasın inş...
kaç tane arkadaşımız yaşadı bu durumu allahın izniyle aldılar bebişlerini kucaklarına...
allahın izniyle sizde atlatacaksınız inanıyorum...
dualarım sizinle canım allah yardımcınız olsun
yokluğumda 130 sayfa birikmiş yavaş yavaş okur açığımı kapatırım artık...
durumundan haberdar olmadığım arkadaşlar varsa kusura bakmayın...
hepinizi kocamannnnnnn öpüyorum
celalettin hoca 6 ay sonra diyor ama ben kasımda rabbimde izin verirse süleyman hocadayım ben kasım bebeğidim umarım bebişim doğumgünü hediyem olur okul nasıl gidiyor yeni okuluna alıştın mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?