selam hanımlar, nasılsınız... arada gırıp okuyorum ama yazamadım bayadır ben ıyıyım cok sukur hersey yolundabu ay ınternet taahutumuz doluyor ıptal ettırcez netı.. sımdıden haberınız olsun... opuyorum hepınızı
Günaydınnnnn herkeseeeeeee
Bugünnnn evlilik yıldönümümüz koçişlee:123:
Geçen sene bu günlerdede transferim olmuştu ve ben bebişlerim benimlemi değilmi diye düşünüyodum.
inş tutunmuşlardır hem doğum günü hem evlilik yıldönümü hediyesi olur diye düşünüyodum ama olmadı .
aradan 1 sene geçti ve bebeğim benimle bu defa çok şükür.
10 senemiz doldu neler neler yaşadık ama herşeye değdi yavrumuzun gelişiyle..
bu doğum günü Rabbimin bana en büyük hediyesi benimleeeeee
Umudunuzun hiç bitmemesi dileğiyleeeeeee arkadaşlarrrrrrrr
olucağına inanın ve dua edin :26::26::26::26:
Rabbim hayırlı zamanda sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..:26:
günaydın canlarrrrrrhepinize iyi pazarlarrrrrrrr
bugün benim için de hafızama kazınmış birgün...
geçen sene onca zaman verdiğimiz mücadelelerden yüzümüzün akıyla çıkıp tüp bebek tedavimize başlamıştık...
öyle mutlu öyle mutluydum ki bebişime kavuşacağım için...
3 eylülde transferim olmuştu test günüm olan 15 eylülü hep beraber heyecanla beklemiştik...
hepiniz destektiniz bana o gün erkenden kalkıp dualarla yanımda olmuştunuz...
bu saatlerde bi heyecan testi yaptırmıştım...
öyle inanıyordum ki inci tanemin benimle olduğuna...
ama neyazıkki benimde sizinde umduğumuz gibi olmadı yaklaşık 2,5 saat sonra negatifi alınca kendimi kaybetmiştim
size yazdıkça sizin yazdıklarınızı okudukça gözyaşlarım sel olmuştu
onca zorluklara onca maddi sıkıntılara rağmen başlamıştık tedaviye ama sonuç negatifti...
tam 1 sene önce bugün inci tanemin benim bırakıp gidişi nedeniyle param parça olmuştum...
hepiniz çok destek oldunuz toparlanmamı sağladınız...
herzaman dualarınızla yanımda oldunuz ve sizlerinde duaları sayesinde şuan başka bi inci tanem benimle
rabbim inş sizlerede yaşadığınız tüm olumsuzlukları tüm acıları unutturacak çifter çifter evlatlarınızı nasip eder
her şerde vardır bi hayır beklemek zor ama sonu güzel olacak inş...
herzaman dualarımdasınız canlarım rabbim hepinizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda inş
canım bu çarşamba eşim tekrar heyete girecek dualarını eksik etme nolur...
inş hayırlısıyla şu sıkıntımızıda atlatırız inan aklım hep orda...
inş tedaviye gerek kalmaz aynı acılarla tekrar sınamaz rabbim bizi
öyle mutlu ki şimdi inş bu mutluluk devam eder hayırlısıyla kurtulur şu illetten...
allahın izniyle sizi miniklerin fotolarınıda görücez canım
rabbim o güzel gönüllerinizin muradını verir en kısa zamanda inş
canım inan herkes kendi aleminde...
taşınacağımızı bildiği halde hiç aramadı bile kayınvalidem
taşındığımız gün aradı onca günden sonra bende açmadım...
1 hafta sonra bikaç kez daha aradı yine açmadım...
ben burda neyle uğraşıyorum onların derdi ne...
teyzemden alıyordum haberlerini gayet keyifleri yerindeydi...
insan en azından bi arar kızım ben gelemiyorum ama aklım sizde bende arada kaldım kusura bakmayın inş halledersiniz falan der...
ama nerde arayıp sormadı bile o aradığında da benim içimden gelmedi konuşmak...
2 hafta sonra falan konuştuk diyor ki aklım hep sizde sürekli sizi düşünüyorum rüyamda görüyorum
içimden dedim bide düşünmeseydin halimiz nice olurdu
çok şükür bundan sonra yardıma ihtiyacım olacak bi durum olmayacak canım allah muhtaç etmesin onlara...
yarım gün çalışıyorum bebişimde hiç üzmüyor beni okuldan gelir dinlenir bakarım sonra işime gücüme...
ihtiyacım olan zaman taşınma süreciydi ama bide böyle yüzsüz yüzsüz numara yapıyorlar ya gıcık oluyorum
ahh ahh keşke yakınımda olsaydınız tatlımmmmmm
inan bunun yokluğunu herzaman hissediyorum yakın olsak herzaman biraraya gelir destek olurduk birbirimize
gerçi ben çok şanslıyım biçok arkadaşımızla yüzyüze görüşme fırsatı buldum
flzask, cemrem, nurusima, aruna, bangi, anemon aklıma gelenler
ama arada görüşme fırsatı bulabilmek çok güzel olurdu...
inş seninlede biraraya gelir en kısa zamanda
cnm aldım ben dokunmatik kullanamıyorum klavyeli bulmak ne zormuş bakalım minnoş kaç gr yoksa kiloya ulaştı mı
canım hg....
nasılsın?bebiş nasıl?
maşallah 20. hafta...
cinsiyeti belli mi tatlım.?
inş 9 ay sağlıklı sıhhatli hamileliğin geçer ve kucağına alırsın mucizeni.amin.
canımmmm
nice nice mutlu yıllara....
canım bu yılın hediyesi oldu size bebiş tatlım.
mutluluğunuzu RAbbim daim etsin.
geçen senelerin acısını çıkartın inş tatlım....
RAbbim sağlıklı sıhhatli kızını kucağına aldığın günleri de göstersin....
sizler bize umut oluyorsunuz tatlım.
dualarımdasın dualarında olmak dileğiyle ......
canım yazını okuyunca o günlere döndüm.
RAbbim nelere kadir.
hep umut oluyorsunuz sizler.
inş dualarınız sayesinde bizlerde kavuşuruz mucizelerimize....
bundan sonra inş mutluluk hiiç ama hiççç seni ve evini bırakmaz tatlımmmm.
bebişi benim için de sev tatlım.Allah a emanet olun inş.....
canım yarın kontrol mu var?
bıcırık nasıl bakalım...?
cnmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...daha nice nice yıllar görün inşallah.sen bana hep yazmışsın ama ben br türlü yazamadım sana .telefondan zor oluyodu.annemde kalıyorum şimdilik.1 hftalığına evime geldim.çarşamba günü kese için randevum var.inşllah ordan da Allah'ın izniyle olumlu sonuç alırız.dua edin cnm...çoooook ama çoook teşekkür ederim ayrıca bana güzel dileklerin için.yazan herkese de.Allah çoook büyük.sabır ve şükür kazanıyo her zaman.nerden nereye diyosun dimi cnm.geçen sene ben de bu zamanlar ilk tüp bebek denememin negatif olduğunu öğreneli 1 ay falan olmuştu.2.sini yaptırmaya hazırlanıyodum.şimdi ise 3.denememizde -bebeklerim yada bebeğim- henüz blmiyoruz:) bize şimdiden mutlulukların en güzelini yaşatmaya başladı.Allah'ıma binlerce şükür.inş.çarşamba günü keseleri görebilirz...dualarınızı bekliyorum cnm...:)günaydın canlarrrrrrhepinize iyi pazarlarrrrrrrr
bugün benim için de hafızama kazınmış birgün...
geçen sene onca zaman verdiğimiz mücadelelerden yüzümüzün akıyla çıkıp tüp bebek tedavimize başlamıştık...
öyle mutlu öyle mutluydum ki bebişime kavuşacağım için...
3 eylülde transferim olmuştu test günüm olan 15 eylülü hep beraber heyecanla beklemiştik...
hepiniz destektiniz bana o gün erkenden kalkıp dualarla yanımda olmuştunuz...
bu saatlerde bi heyecan testi yaptırmıştım...
öyle inanıyordum ki inci tanemin benimle olduğuna...
ama neyazıkki benimde sizinde umduğumuz gibi olmadı yaklaşık 2,5 saat sonra negatifi alınca kendimi kaybetmiştim
size yazdıkça sizin yazdıklarınızı okudukça gözyaşlarım sel olmuştu
onca zorluklara onca maddi sıkıntılara rağmen başlamıştık tedaviye ama sonuç negatifti...
tam 1 sene önce bugün inci tanemin benim bırakıp gidişi nedeniyle param parça olmuştum...
hepiniz çok destek oldunuz toparlanmamı sağladınız...
herzaman dualarınızla yanımda oldunuz ve sizlerinde duaları sayesinde şuan başka bi inci tanem benimle
rabbim inş sizlerede yaşadığınız tüm olumsuzlukları tüm acıları unutturacak çifter çifter evlatlarınızı nasip eder
her şerde vardır bi hayır beklemek zor ama sonu güzel olacak inş...
herzaman dualarımdasınız canlarım rabbim hepinizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda inş
Evt cnm yarın detaylı ultrasonumuz var bu önemlii
tüm organlarına bakılacak
inşallah bebeğim sağlıklıdır..iyi şeyler duyarım bunuda atlatırsam bi şeker testim kalıyo sonrada beklemek
dua et teyzesi bizeee :26:
sen nasılsın cnm nasıl gidiyo
arkadaşlar iyi akşamlar ne zamandır girmedim babam vefat etti 2 gün sonra abimin eşinin hamile olduğunu öğrendim hem çok sevindim hem de üzüldüm içim bir tuhaf oldu çok mutsuzum yarın okul açılıyor normalde sevinirim şimdi ise 6 saat nasıl geçecek diye düşünüyorum enerjim çok düşük tedavi y kromozom testinden sonra yarım kaldı kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?