Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydınnn kızlarrrrrrrrr
Herkese iyi haftalarrrrrrrrr
cemremmm sağol tatlımmmmmmm
Yeşil034 cnm eşin testmi vericek ben kaçırmışımmmm.
inşallah hayırlı haberlerle gelir.:26:

ahhh canım yaa sabah sabah yazını okudum bittim resmen

günaydın kızlarrr
ben de hafta sonları çok yoğun oluyorum sadece hızlı hızlı okuyup çıkabiliyorum.. iyiki varsınız bağımlılık yaptı vallahi..

cnm ne yapalım bende biraz önce sağlık ocağına gittim gelirken benim evin yakınına yeni okul yaptılar ordan geçtim çocuklar koşuyo anneleri peşinde şöle bi baktım ben ben geene yanlızım ne yapayım aglasam skakkta olmaz içim cız etti inşlh bizlerdeo günleri görürüzzz:26:
cnm eşin bi çAY kaşığı sertollyi içip ardından bol su içsin olur benim eşimde öle yapıyordu bi başka sulu şeyle karıştırmadan içiyor
kız sen dah gitmedin mi yoksa gittin de geldin mi aaa kafam akrıştı
hee bak şimi çıkmışsın hadi gör kızını hasret gider..

Son düzenleme:

evlilik yıldönümün kutlu olsun yeni yaşında mutluluk getirsin inşallah

canım başın soğolsun çok üzüldüm Allah sabır versin

günaydın kızlar
biz test veremedik malesef cumartesi günü eşimin arkadaşı telefon açtı kahveye size geliyoruz diye tabi gelmeyin diyemedik
neyse geldiler kahveydi çaydı diyene kadar neredeyse öğleden sonra oldu sonra da biz gidemedik bu cuma inşallah bir aksilik olmazsa
test verecek eşim inşallah dolu dolu bir sürü hareketli de olsun spermler görürüz

Son düzenleme:
olsun kız bunda da vardır hayır belki o zaman az çıkıcaktı şimdi bi sürü spermcikler çıkıcak inşlhhh
nasıslın güzelim

cemreoşum saat 1 'de biizm randevu daha çıkmadıkkkk

ben acele ediyorum gitti mi diye demekki benim olsa randevum sabahım kırasında hastanede olurum temizlikçilerle bir açarım hastaneyi
genetik testtim bugün çıkmış biraz önce aradım kısmetse bu hafat cumaya kadar gidip alıcam bakalım bişey çıkıcak mı:26:

olsun kız bunda da vardır hayır belki o zaman az çıkıcaktı şimdi bi sürü spermcikler çıkıcak inşlhhh
nasıslın güzelim
ayyy kız Allah söyletti diyelim inşallah bende görürüm şu spermcikleri ameliyattan sonra ilk defa test vereceğiz
belki bir ihtimal çıkar diye ümüdim var ama çok da kaptırmak istemiyorum kendimi sonra ağlarım falan anca kendi psikolojimi
toparladım
canım inşallah güzel sonuçlar ile gelirsin kızınla da bol bol hasret giderin

inşallah temiz çıkar arkadaşımbende genetik test sonuçlarımı bekliyorum bir aksilik olmazsa test sonuçları çıkınca mustafa bey ile görüşmeye gideceğim artık nasıl bir plan uygulayacak çok merak ediyorum doğrusu:26:

inşlhh cnm sevineceksin bu defa

5 ay önce üye olmuştum. ücretsiz poregon 500 ihtiyacı olan var mı? başlıklı konu açmıştım. ücretsiz ilacı ihtiyacı olan sahibine ulaştırdık, ama 5 ay önceki transfer edilen embiryolar tutmadı malesef. daha yeni yeni tuparlanmaya çalışıyoruz. eşim azosperm hastası. bazı bitkisel ilaçlarla 35 adet sperm çıkışı olmuştu.bir umut embiryo oluştu. ama gebelik yok. şu anda sperm sıfır. henüz bir program yok.

canım ben herşeygüzelolacak'ın besmelesini okudum Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

evet canım zeynep koyucaz inşallah.sağol canım biz azalttık haftalarımızı darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına rabbim herkese nasip etsin inşallah..biz bir mucizeyi gerçekleştirdik azospermi 47xxy yi yendik hemde tek bir yumurtamla..rabbim ol dedikten sonra tıp olmaz desin oluyor..inşallah kızımı mucizemi kucağıma almakta nasip olur..zeynebimle dualarımızdasınız teyzeleri..

ıyıyım cok sukur, bebıste ıyı hamdolsunn oglum olcak Allah nasıb ederse teyzesı... sen nasılsın, canımm neler yapıyorsun ? amın canım ıamınn ınsallahhhh.

Merhaba canım, yeni tedaviniz hayırlı uğurlu olsun eşinin kullanacağı ilaçlar şifa olur inşallah. siz bugün ilk kez içiyorsunuz ilaçları biz de yarın son kez içiyor olacağız inşallah. :18: Bir günlük sertolisi kaldı eşimin. eşim yarım bardak suya bir çay kaşığı ilaç koyup, karıştırıp içiyordu. Ersel Beye sormuştuk nasıl içelim diye o da mideye gitsin de nasıl giderse gitsin fark etmez demişti. tabiki saatleri ve aç olarak içmek önemli.

Evet bende aranızdayım artık amin cnm inş. emeklerimiz boşa çıkmaz Allahım yüzümüzü güldürür...

Selam kızlarrrr
bi kaç sat oldu geleli ama yorgunluktan yazamadım sizlere.
herşey iyi dedi doktor.bizim nazlı kız yüzünü göstermedi elleriyle kapatmıştı.
ayaklarda yukardaaaaaa pek nazlı ismi gibi .
doktor amcası ismini "naz" koyarsanız tabi göstermez dedi.
567 gr olmuşş ..2 hafta sonra kontrole gel dedi.
hemde bi poz daha yakalamaya çalışırız dedi.
bizden böyleee canlarımmmm çok şükür bunuda atlattım

AYYY KIZZ YERİM BEN ONU MİNNOŞA DA BAKIN KENDİNİ GÖSTERTMEMİŞ HAKKİKATEN ÇOK NAZLIYMIŞ
İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA YİNE GÖRÜRSÜN CİMCİMEYİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…