canım test sonucu kocaman bir sıfır
içim doldu bugün işten biran evvel çıkıp eve gitsem de rahat rahat ağlasam
hamdolsun canım.kızlar iyiler çok şükür.ben defazlaşıyla şişkinlik,çarpıntı,rahat nefes alamamaltan dolayı uykusuzluk,aradabi kramplar ve kocaman iki çift ayakEvtt cnmm göstermedi.bi dahaki kontrolde artık ..
Aminnn canımmmmm benimm
Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsünnnnn inşallah :26:
Sağolll cnm benim inşallahhhhh sen nasılsınnnn minik kızlarınn nasıllll
Bi doğsunn yiycemmmmm
Aminnnnn cnm sağoll.
bende onu bekledim görürsem yüzünü diye ama bu defa olmadı sağlıklı olsunda artıkk..3 ay sonra canlı görücem inş.
herkese hayırlı akşamlar s.a canlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun dualarınızla bebeklerimide benide yanlız bırakmadınız çok teşekkürler ettiğiniz dualar bin misliğle sizlerede tesir etsin inş.
bu gün çok zor bir gün geçirdim halada etkisi üzerimde bugün hast.10 .günümüzdü kan sonuçlarımın geldi ileri derecede akdeniz anemisi olduğumu öğrendim moralim çok bozuldu çoçuklarda çıkma olasılığı çok yüksekmiş,sonra kan hazırladılar iki ünite kan verecez dediler damar yolu açtılar sonra kan damarlardan gitmeye başladı derken ben fenalaştım oraya bayılmışım sen son heryer kararmıştı sonra başıma bütün doktorlar hemşireler başıma birikmişler uyandırdılar oksijen tüpüne bağladılar ben ağlama krizine girdim hast.koşarak kaçmak geldi içimden bir süre ağladım kendime geldim doktorların dediği şey :kanı inceltmeden vermişiz vücudun kabul etmemiş eşin kanları alsın falan hast.götürsün inceltirip gelsin tekrar kanı verelim yani kendi ihmalleri beni mahvetti sonra bizde çıkmak istiyoruz dedik kabul etmedik şimdi evdeyiz yeni doktor ve hast.arıyoruz muhtemelen donanımlı bir devlet hast.gideceğiz bunlar özel hast.başıma geldi çünkü,karnımda iki canla 10 gündür neler geçtik bir Allah bilirşükürler olsun şimdi evdeyiz biraz kendimize gelelim tekrar farklı bir hast.tedavime devam edeceğiz sizlere bir önerim olacak tüp bebek yaptırmadan önce mutlaka karı koca akdeniz anemisi testi yaptırın çünkü hem annede hem babada varsa o çiftler çoçuk sahibi olmamalıymış çünkü çoçuk mutlaka sorunlu oluyormuş,şimdi bende çıktı eşimde kan verdi onun sonucunuda korkuyla bekliyoruz inş.temiz çıkar .
destekleriniz dualrınız için tekrar tekrar teşekkürler ALLAH bin kat razı olsun.
canım gözün aydın İNŞ o büyümeyen nodül yok olur da eşin tamamen kurtulur.küçük minnakınız babasının uğuru olcak İNŞ.selam canlar hepinize hayırlı cumalarrrrrr
salı günü girmiştim en son yorgunluktan giremedim bikaç gündür haberde veremedim size eşimin son durumunu...
canlar biliyorsunuz eşim çarşamba günü heyete girecekti...
durumu ilk ortaya çıktığında yapılan (mayıs sonu) tomografi ve bayram sonu yapılan tomografi sonuçlarının karşılaştırması yapılıp bununla heyete girip tüm drlar tekrar karar verecekti durumuna...
nodül iki tomografi sonucunda da aynı büyüklükteymiş çok şükür hiç büyüme olmamış
eğer büyüme olsaymış eşimi tehlikeye atmamak için ilik nakli yapılamasa bile kemoterapi görecekmiş...
ama çok şükür büyüme olmadığı için şuan bi tedavi uygulamayacaklarını anlatmış dru...
"şuan hastalığının tekrarladığı kesin değil ama biz öyle olduğunu bile farzetsek nakil olmadan kemoterapi uygulamak kesin bi çözüm sağlamaz...
nodülde büyüme olmadığı için tedavi uygulamıycaz...
şimdi tekrar bi tomografi çektirip bana faksla son duruma bakayım...
2-3 ay sonra tekrar çektirip kontrole gel" demiş dru...
yani nodül aynı büyüklükte olduğu için şuan tedaviye gerek duyulmuyor...
çünkü eğer kemoterapi görürse arkasından ilik nakli olması gerekiyor...
kardeşi doğum yaptıktan sonra ve bizim bebiş doğduktan sonra uyumluluk testleri yapılacakmış...
uyumluluk sağlanırsa ozaman önce kemoterapi sonra ilik nakli olacak...
eğer kanserli hücre değilse bu nodül ve bu süre içinde küçülürse yada yok olursa tedaviye gerek bile kalmayacak...
son durum bu canlar çok şükür nodülde büyüme yok ve acil tedaviye gerek yok
kıyamadığım telde "aşkım bebişimizin gelişine çok sevindim mutlu oldum ya ondan büyümedi nodül" diyor
rabbim çok büyük öyle bi zamanda gönderdi ki mucizemizi eşime umut oldu
bu bebiş eşimin nasibine geldi buna gerçekten inanıyorum...
allah kimseyi böyle muallakta bırakmasın...
inş hayırlısıyla şu hastalıktan tamamen arınır vücudu bebişinin mutluluğuyla tamamen yok olur nodül ve kurtuluruz tüm sıkıntılardan...
canlarım nolur dualarınızı eksik etmeyin inş sizinde dualarınızla bundan sonra daha güzel haberler verebilirim size
pazartesi kontrolümüz var heyecanla bebişimi göreceğim ondan güzel haberler alacağım günü bekliyorum
hepiniz dualarımdasınız minnakımla çok seviyoruzzzzzzz sizi
selam canlar hepinize hayırlı cumalarrrrrr
salı günü girmiştim en son yorgunluktan giremedim bikaç gündür haberde veremedim size eşimin son durumunu...
canlar biliyorsunuz eşim çarşamba günü heyete girecekti...
durumu ilk ortaya çıktığında yapılan (mayıs sonu) tomografi ve bayram sonu yapılan tomografi sonuçlarının karşılaştırması yapılıp bununla heyete girip tüm drlar tekrar karar verecekti durumuna...
nodül iki tomografi sonucunda da aynı büyüklükteymiş çok şükür hiç büyüme olmamış
eğer büyüme olsaymış eşimi tehlikeye atmamak için ilik nakli yapılamasa bile kemoterapi görecekmiş...
ama çok şükür büyüme olmadığı için şuan bi tedavi uygulamayacaklarını anlatmış dru...
"şuan hastalığının tekrarladığı kesin değil ama biz öyle olduğunu bile farzetsek nakil olmadan kemoterapi uygulamak kesin bi çözüm sağlamaz...
nodülde büyüme olmadığı için tedavi uygulamıycaz...
şimdi tekrar bi tomografi çektirip bana faksla son duruma bakayım...
2-3 ay sonra tekrar çektirip kontrole gel" demiş dru...
yani nodül aynı büyüklükte olduğu için şuan tedaviye gerek duyulmuyor...
çünkü eğer kemoterapi görürse arkasından ilik nakli olması gerekiyor...
kardeşi doğum yaptıktan sonra ve bizim bebiş doğduktan sonra uyumluluk testleri yapılacakmış...
uyumluluk sağlanırsa ozaman önce kemoterapi sonra ilik nakli olacak...
eğer kanserli hücre değilse bu nodül ve bu süre içinde küçülürse yada yok olursa tedaviye gerek bile kalmayacak...
son durum bu canlar çok şükür nodülde büyüme yok ve acil tedaviye gerek yok
kıyamadığım telde "aşkım bebişimizin gelişine çok sevindim mutlu oldum ya ondan büyümedi nodül" diyor
rabbim çok büyük öyle bi zamanda gönderdi ki mucizemizi eşime umut oldu
bu bebiş eşimin nasibine geldi buna gerçekten inanıyorum...
allah kimseyi böyle muallakta bırakmasın...
inş hayırlısıyla şu hastalıktan tamamen arınır vücudu bebişinin mutluluğuyla tamamen yok olur nodül ve kurtuluruz tüm sıkıntılardan...
canlarım nolur dualarınızı eksik etmeyin inş sizinde dualarınızla bundan sonra daha güzel haberler verebilirim size
pazartesi kontrolümüz var heyecanla bebişimi göreceğim ondan güzel haberler alacağım günü bekliyorum
hepiniz dualarımdasınız minnakımla çok seviyoruzzzzzzz sizi
hamdolsun canım.kızlar iyiler çok şükür.ben defazlaşıyla şişkinlik,çarpıntı,rahat nefes alamamaltan dolayı uykusuzluk,aradabi kramplar ve kocaman iki çift ayakvar ama olsun buna binlercekez şükür canım.dikkat et canım kendine.
canım çok geçmiş olsun.gerçekten de hastane seçimi çok önemli.ne kadarda sorumsuz davranmışlar.üzülme canım İNŞALLAH seninde eşininde sonuçları temizdir.çok dikkatli davran canım.ikiz gebelik riskli gebelik sayılıyor.20 haftadan sonra bende de bazı problemler çıktı.şu halimle oturduğum yerden destek alarak kalkıyorum.sen üzülme ki meleklerin de üzülmesin.çünkü hissederermiş canım.RABBİM emeklerini boşa çıkarmasın yavrularını bağışlasın sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
geçmiş olsun canımmmm.. kıyamam ilaç ta kullanamıyorsunn
canım ballı limonlu sıcak su falan iç bakalım.
inş iyleşiverirsin.
naz hanım nasıl bu arada?
sen hasta aolunca o da etkilenmiştir .....
geçmiş olsun canım..
Allah eşine ve arkadaşına şifa versin.amin.
dermansız dert vermesin Rabbim.amin.
hepimizin imtihanı kul olarak çok farklı.
inş hepimiz imtihanlarımızdan başarıyla geçeriz.amin.
tekrardan RAbbim şifa versin tatlım....
kızlaaaar ,bugün kese randevumuz vardı.Allah'ıma binlerce şükürler olsun ,keseyi gördük.miniğimin kalp atımları bile başlamış.doktor hanım"ayyy,kalp atımı bile görünüyo"dedi.ama yine de 2 hafta sonraya kalp atımı için gün verildi.inşallah sonuna kadar gidip,kucağımıza da almak nasip olur.Allah'ım burdaki tüm arkadaşlarıma önce kaliteli kaliteli bol bol spermler ve yumurtalar nasip etsin.sonra minicik minicik bebekler...:)hepimize bu duyguları tattır yarabbim...
Canım facedende yazıştık ama burdanda yazayım tekrar gözün aydınnnnn çokk sevindim..
keseyi gördünüz maaşallah kalp atımı bile başlamışş.miniğinnn
bundan sonraki tüm aşamaları sende güzelce atlatırsın inşallah cnmmmmmm..
Rabbim tamamına erdirsin .
Darısı diğer arkadaşalarımızın başınaaaa..:26:
Çok geçmiş olsun canım.Bence bunu ertelemeyin.Neyin ne zaman olcağı belli olmaz.Üstüe düşün.Ben 5.5 yıllık evliyim.Niye daha önce düşmedim diye pişmanım.Çok çok korkulcak bir durumun yok Allahın izniyle.Hiç sperm olmayan bir erkekten bile sperm elde edebiliyorlar.Zaten milyonlarca spermden bir tanesi yumurtayı döllüyor.Bence en baştan güzel bir tüp merkezi seçin ve vakit kaybetmeden elinizden geleni moralinizi hiç bozmadan yapın.
ESE44 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
13 eylül cumadan -------------- 15 eylül Pazar saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2055 ….=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2120
3-- tülay20 …………………………… 2055 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2055 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2055 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2055 ….=okudu
7—aruna …………………………… 2055
8—alev99 ……………………………. 2120 …..=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2055 …..=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2055 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2055 …..=okudu
12—ervae ……………………………. 2055 ….=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2055 ….=okudu
14—bengusuu ……………………………. 2055 ….=okudu
15—esma ……………………………… 2055
16—hasretim01 ………………………….. 2055 …..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2055 …..=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2055 ….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2055 …..=okudu
20—lamyay ……………………………… 2055 ….=okudu
21—mavimenekşe ……………………….. 2055
22—seval0817 …………………………… 2055 …….=okudu
23—papatyainci ………………………….. 2055
24—pembe85 …………………………….. 2055 …..=okudu
25—yeşil034 ……………………………… 2055 …..=okudu
26-- ecrin_bebek ………………………….. 2055
27—eda09 ………………………………… 2055
28—derya06……………………………….. 2055 …..=okudu
29—doğadandeva…………………………. 2055 ….=okudu
30—edebal………………………………… 2055 …..=okudu
31—sağanak ………………………………. 2055
32—esmerimyarim ………………………… 2055 …..=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2055 …..=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2055 ……=okudu
kızlaaaar ,bugün kese randevumuz vardı.Allah'ıma binlerce şükürler olsun ,keseyi gördük.miniğimin kalp atımları bile başlamış.doktor hanım"ayyy,kalp atımı bile görünüyo"dedi.ama yine de 2 hafta sonraya kalp atımı için gün verildi.inşallah sonuna kadar gidip,kucağımıza da almak nasip olur.Allah'ım burdaki tüm arkadaşlarıma önce kaliteli kaliteli bol bol spermler ve yumurtalar nasip etsin.sonra minicik minicik bebekler...:)hepimize bu duyguları tattır yarabbim...
canım sanırım sende yenı hamışlerdensın allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın kalp atısını yenımı duydun
Cooook sevindim cnm. Tebrik ederim. Saglikla kucagina alirsin insallah♥kızlaaaar ,bugün kese randevumuz vardı.Allah'ıma binlerce şükürler olsun ,keseyi gördük.miniğimin kalp atımları bile başlamış.doktor hanım"ayyy,kalp atımı bile görünüyo"dedi.ama yine de 2 hafta sonraya kalp atımı için gün verildi.inşallah sonuna kadar gidip,kucağımıza da almak nasip olur.Allah'ım burdaki tüm arkadaşlarıma önce kaliteli kaliteli bol bol spermler ve yumurtalar nasip etsin.sonra minicik minicik bebekler...:)hepimize bu duyguları tattır yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?