Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar pazartesiye randevu aldım,bir aksilik olmazsa kontrole gideceğiz:26:, 5 ay oldu tedaviye başlayalı,bir gelişme varmıdır acaba:26:,lütfen bize dua edin,buna çoook ihtiyacımız var
inşallah yeni ve güzel gelişmeler ile bizlere haber verirsin canım dualarımız seninle

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol sıvı almayı ihmal etme

canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda şifa versin hem eşin için hemde arkadaşınızın çocuğu için
Dermansız der vermesin Rabbim

cnm çok geçmiş olsun eşine de o arkadaşının çocuğuna da tabiki herkesin sınavı farklı benim ki ona uymaz onun ki bize uymaz
ama rabbim ne dert verirse versin dermansız dert vermesin inşlhhh derdi veren mevlam dermanını da versin tez vakitte...:26:

herkese hayırlı cumalar
bugün edilen dualar allah ım ( c.c ) katında kabul olsun
nerede hasta varsa hepsine acil şifalar versin
ve gönlümüzdeki muradımızı bizlere hayırlısyla nasip etsin...

gözün aydın cnmm eşinle ayrı olmıycaksınız artık çok sevindimmmmm
Kolay gelsinnnnn size.inşallah hayatınızda bundan sonrada güzel gelişmeler olurr önce spermler sonra gibi

canım benim allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur.
Eşimden ayrı yaşayalı tam 20 ay olmuş.sanki askere gitmiş gibi.
Hafta sonları görüşüyorduk ama iyi olmuyordu.
Nedemişler sabreden dervş muradına ermiş.

günaydın herkese hayırlı cumalar
Rabbim bu günde ve her zaman yaptığımız dualarımızı kabul eylesin.

öncelikle herkese günaydınlar hayırlı cumalar ,ucubıarada canım atlattıgınız tahlike gelmiş geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın eşin işimi riskli böyle tehlikeler atlatıyor sağlık problemimi var .işte kafaya hep azoyu taktığımız için ilgimiz dağınık oluyor diğer konulara konsantire olamıyoruz oda başımıza işler açıyor inş.en yakın zamanda tüm sıkıntılarınızdan refaha kavuşursunuz.Rabbim şu cuma günü hürmetine sevdiği vakitler sevdiği kişiler hürmetine sizleri sıkıntılarınızdan kurtarsın.arkadaşının çoçuğuna acil şifalar versin annesine babasına maddi manevi güç ve kuvvet versin.hayat zor ne zaman neyle karşılaşağın hiç belli olmuyor.Allahım hepimizin şu hayattaki imtihanını kolaylaştırsın .Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Allaha emanet ol .

hamilelerimiz bebisleri hastanede olan esi tedavide olan ve biz anneligi bekleyenler icin
500 yasi ve bir yasin okudum.rabbim hepimizin muradini versin cuma saatlerinde semaya
inen meleklerin dualarimizi goturaunleer sana peygamberimizin hatri icin sen kabul eyle dualarimizi.aminnn.

cemrem senin icin 500 yasi okudum.

balim esin icin 500ya safi ve 1yasin okudum.

dogadandeva senin besmelenide okudum.

durudeniz derya dualarimdasinn.

cnmm eşine çooook geçmiş olsun.Allah daha beterlerinden korusun.rabbim o arkadaşının çocuğuna da booool boool şifalar nasip etsin.ms'l olduğunu öğrenen arkadaşna da booool boool şifalar versin rabbim.ms çok zor bi hastalık.benim de bi arkadaşım ms'le mücadele ediyo yıllardır.çocuk bile doğurması yasaktı.kazara hamile kaldı.şimdi 1 yaşında.anne de iyi çok şükür...Yani Allah çoook büyük.onlar için imkansızdı.ms dışında bi de korunmadıkları halde hamile kalamıyodu.galiba eşinde de problem vardı.ama Allah istedikten sonra herşey oluyo....rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma,hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasi etsin.hasta olanlara şifalar versin.mübarek cuma günüde dualarımız kabul olsun inşallah cnm...

a.s cnmm çokk geçmş olsunnn.Rabbim bi daha böyle olumsuzluklar yaşatmasın inşallah.
neler yaşamışsınız hastanede cnm yaa..özellerdense devlette çok daha iyi olur..inşallah cnm ..
Rabbim korusun sizi,,hayırlısyla bunlarıda atlatıp evlatlarını alırsın inşallah kucağına:26::26::26:
benimde hep aklımdasınız cnmm..dualarım sizinle..:26::26:

Canım ALLAH eşine,arkadaşının evladına,ve ms olduğunu öğrenen arkadaşına acil şifalar versin,yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ,herkes kendi derdini en büyük dert sanıyor ama hayatta neler var,ne sıkıntılar çeken insanlar var bilmiyoruz,ALLAHIM bütün dertlilere deva,hastalara şifa versin

Evinizden bereket,dilimizden dua,kalbinizden rahman ve resul aşkı eksik olmasın,cumanız mübarek olsun.

cnm çok geçmiş olsun ..Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Kocana acil şifalar olsun..

kızlar benim tedavim yine ertelendi offf kendimi hazırlamıştım ama olmadı kısaca anlatıyım emre bey ayın 19 gibi arayın demişti ayın 10 daki adettim gitti simdide ayın 5 de olacam ben o süre zarfında yokum diyor bayramdan sonrasına ertelendi bi daha cesaretimi nasıl toplıyacam zar zor kendimi alıştırmıştım ama olmadı.bir yandan diyorum vardır bundada bir hayır diyorum ama raporumuzun tarihi bitecek diyede korkuyorum.
acaba rabbim daha hayırlı sonucu mu verecek bize .biliyorsunuz eşim varikosel ameliyatı olmuştu bu ay 6.ıncı ayı doldurduk test yaptırmadık oraya gidecez diye. şimdi ben esimi nasıl razı edecem bir test daha yaptır die.hemen suratı düşüyor.haklı olarakta bunaldı adam . ama napıyım benim içimde normal yoldan sperm lere ulasacakmışız gibi geliyo napalım arkadaslar fikrinize ihtiyacım var
bu arada ben ulun beye hiç muhane olmadım istedigi testler varmı bari bayrama kadar onları yaptıralım

canım istersen tekrardan beni listeye ekle canım bir ay daha buralardayım arkadaşlarımın duasını tamamlayım zaten içim rahat etmemişti yarım bırakmayı :)

selam canlar hepinize hayırlı cumalarrrrrr
salı günü girmiştim en son yorgunluktan giremedim bikaç gündür haberde veremedim size eşimin son durumunu...
canlar biliyorsunuz eşim çarşamba günü heyete girecekti...
durumu ilk ortaya çıktığında yapılan (mayıs sonu) tomografi ve bayram sonu yapılan tomografi sonuçlarının karşılaştırması yapılıp bununla heyete girip tüm drlar tekrar karar verecekti durumuna...
nodül iki tomografi sonucunda da aynı büyüklükteymiş çok şükür hiç büyüme olmamış
eğer büyüme olsaymış eşimi tehlikeye atmamak için ilik nakli yapılamasa bile kemoterapi görecekmiş...
ama çok şükür büyüme olmadığı için şuan bi tedavi uygulamayacaklarını anlatmış dru...
"şuan hastalığının tekrarladığı kesin değil ama biz öyle olduğunu bile farzetsek nakil olmadan kemoterapi uygulamak kesin bi çözüm sağlamaz...
nodülde büyüme olmadığı için tedavi uygulamıycaz...
şimdi tekrar bi tomografi çektirip bana faksla son duruma bakayım...
2-3 ay sonra tekrar çektirip kontrole gel" demiş dru...
yani nodül aynı büyüklükte olduğu için şuan tedaviye gerek duyulmuyor...
çünkü eğer kemoterapi görürse arkasından ilik nakli olması gerekiyor...
kardeşi doğum yaptıktan sonra ve bizim bebiş doğduktan sonra uyumluluk testleri yapılacakmış...
uyumluluk sağlanırsa ozaman önce kemoterapi sonra ilik nakli olacak...
eğer kanserli hücre değilse bu nodül ve bu süre içinde küçülürse yada yok olursa tedaviye gerek bile kalmayacak...
son durum bu canlar çok şükür nodülde büyüme yok ve acil tedaviye gerek yok
kıyamadığım telde "aşkım bebişimizin gelişine çok sevindim mutlu oldum ya ondan büyümedi nodül" diyor
rabbim çok büyük öyle bi zamanda gönderdi ki mucizemizi eşime umut oldu
bu bebiş eşimin nasibine geldi buna gerçekten inanıyorum...
allah kimseyi böyle muallakta bırakmasın...
inş hayırlısıyla şu hastalıktan tamamen arınır vücudu bebişinin mutluluğuyla tamamen yok olur nodül ve kurtuluruz tüm sıkıntılardan...
canlarım nolur dualarınızı eksik etmeyin inş sizinde dualarınızla bundan sonra daha güzel haberler verebilirim size
pazartesi kontrolümüz var heyecanla bebişimi göreceğim ondan güzel haberler alacağım günü bekliyorum
hepiniz dualarımdasınız minnakımla çok seviyoruzzzzzzz sizi

slm canım ese44 arkadaşımızın besmelesini okudum Rabbim hayırlı salihli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…