bahar beni arasana 5 ten sonra seni merak ediyom:)
kızlar benim tedavim yine ertelendi offf kendimi hazırlamıştım ama olmadı kısaca anlatıyım emre bey ayın 19 gibi arayın demişti ayın 10 daki adettim gitti simdide ayın 5 de olacam ben o süre zarfında yokum diyor bayramdan sonrasına ertelendi bi daha cesaretimi nasıl toplıyacam zar zor kendimi alıştırmıştım ama olmadı.bir yandan diyorum vardır bundada bir hayır diyorum ama raporumuzun tarihi bitecek diyede korkuyorum.
acaba rabbim daha hayırlı sonucu mu verecek bize .biliyorsunuz eşim varikosel ameliyatı olmuştu bu ay 6.ıncı ayı doldurduk test yaptırmadık oraya gidecez diye. şimdi ben esimi nasıl razı edecem bir test daha yaptır die.hemen suratı düşüyor.haklı olarakta bunaldı adam . ama napıyım benim içimde normal yoldan sperm lere ulasacakmışız gibi geliyo napalım arkadaslar fikrinize ihtiyacım var
bu arada ben ulun beye hiç muhane olmadım istedigi testler varmı bari bayrama kadar onları yaptıralım
allah kimseyi böyle muallakta bırakmasın..gözün aydın canım. o hastalıgın hiç izi kalmasın hayatınızda canım sükür masallah
bahar yeni dönemin hayırlı olsun canım maşallah bebişine seni üzmüyor
inşallah eşinin işleri de kolay geçer Allah yardım etsin kolaylıklar versin canım
sağol canım ahhh inşallah o günleri de görürmüyüm aynı babaannem gibi konuştum
olması biraz zor bişey için hemen böyle derdi
şaka bi yana inşallah cuma günü benim için iyi bir gün olur:18::18:
canım tablona benide eklermisin
yaş 27-33
evlilik süre 3
sebep 12-13 yasında geçirilen hodgin lenfoma ya bağlı kemoterapi raadyoterapi
süreç kaan hocayla devam ediliyor
ameliyat 2 kez tese
sonuç 1. de kalitesiz bulunup donduruldu çözülünce canlanmad 2. debulunamadı
1 kez tüp bebek denemesine başlandı sperm bulunamayınca yarım kaldı umut tüp bebekte.
merhaba baharcım
ilgine öncelikle teşekkür ederim eşin içinde çok geçmiş olsun onun için acil şifalar dilerim umarım korkulacak birşey yoktur .gerçekten çok benziyoruz seninle benimde eşimin geçen kasımda kasık bölümünde 3cm lik bir şişlik meydana geldi.haslağı tekrarlandı diye düşündük kan testlerinde olumsuz bir durum yoktu ama doktorumuz şişliğin lenf bezi olduğunu büyüklüğünden kaynaklı tekrarlamış olma olasılığı yüksek gibi görünüyor dedi. eşim hemen ameliyat oldu.pataloji sonuçlarını beklerken geçen 15 günlük süreçte hergün öldüğümü hissettim. sonuçta ilginç çıktı. kanserli hücre değil diyemem ama kanserli de diyemem yeniden tetkikler falan sonunda hiç bişeyçıkmadı yaklaşık bir sene oldu kötü giden birşey olmadı. şuan bütün değerler normal inş sizde olumsuz bir şeyle karşılaşmazsınız sağlıklı huzurlu bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız canım
cnm maratonun hayırlı olsun örencilerinle senin bebişte şimdiden öğreniyo işte okul hayatını
hadi inşlh eşinden güzel haberler alırsın cnm benim dualarımız inşlh kabul olur....
cnm bu yıl ikinci sınıfım ama benim kuzucuklar geçen yıl 60-66 ay grubu olduğu için şimdiki birlerle aynı yaştalar okulun depo olarak kullanılan sınıfına geçtik zor iki üç geçirdim vardır bunda da bir hayır kan pıhtıllaşmasında 4 taşıyıcı var hafif için kaç olması gerekiyor benim 3 genetik dr çok yoğun demişti süleyman hoca önemli değil sadece benim zorumla aspirin kullan dedi hamilelikte iğne kullanırsın demişti
herkese hayırlı akşamlar s.a canlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun dualarınızla bebeklerimide benide yanlız bırakmadınız çok teşekkürler ettiğiniz dualar bin misliğle sizlerede tesir etsin inş.
bu gün çok zor bir gün geçirdim halada etkisi üzerimde bugün hast.10 .günümüzdü kan sonuçlarımın geldi ileri derecede akdeniz anemisi olduğumu öğrendim moralim çok bozuldu çoçuklarda çıkma olasılığı çok yüksekmiş,sonra kan hazırladılar iki ünite kan verecez dediler damar yolu açtılar sonra kan damarlardan gitmeye başladı derken ben fenalaştım oraya bayılmışım sen son heryer kararmıştı sonra başıma bütün doktorlar hemşireler başıma birikmişler uyandırdılar oksijen tüpüne bağladılar ben ağlama krizine girdim hast.koşarak kaçmak geldi içimden bir süre ağladım kendime geldim doktorların dediği şey :kanı inceltmeden vermişiz vücudun kabul etmemiş eşin kanları alsın falan hast.götürsün inceltirip gelsin tekrar kanı verelim yani kendi ihmalleri beni mahvetti sonra bizde çıkmak istiyoruz dedik kabul etmedik şimdi evdeyiz yeni doktor ve hast.arıyoruz muhtemelen donanımlı bir devlet hast.gideceğiz bunlar özel hast.başıma geldi çünkü,karnımda iki canla 10 gündür neler geçtik bir Allah bilirşükürler olsun şimdi evdeyiz biraz kendimize gelelim tekrar farklı bir hast.tedavime devam edeceğiz sizlere bir önerim olacak tüp bebek yaptırmadan önce mutlaka karı koca akdeniz anemisi testi yaptırın çünkü hem annede hem babada varsa o çiftler çoçuk sahibi olmamalıymış çünkü çoçuk mutlaka sorunlu oluyormuş,şimdi bende çıktı eşimde kan verdi onun sonucunuda korkuyla bekliyoruz inş.temiz çıkar .
destekleriniz dualrınız için tekrar tekrar teşekkürler ALLAH bin kat razı olsun.
kizlar cok zor gunler geciriyorum aksam esim buyuk bir tehlike gecirdi pazartesi operasyon gecirebilir.rabbim beni daha nasil imtahan edeck diye uziyoe kendini .mayis ayinda da b ir tehlike atlattk.ne diyeyim ne yapayim bilmiyorum ama gecicek bu gunlerde.arkadaslarimda n birisi haftaya dugunu var yorgunluk diye aldirmadigi durum bir anda ms olarak cikti hayat iste ne zaman sinavimmiz bilmiyoruz.bir akadasim evladina derman ariyor o aglayinca icim parcalaniyor.100 milyarlil bir ameliyat ama o kadar yardim toplayamiyoruz cocugunu hayati risk altinda olacagi ameliyat kan kaybi fazla olan bir ameliyat masada kalma riski cokk.ama umudu var buyudugu zaman bana hic bir sey yapmadiniz demesim diye her seye raziyim diyor.
arkadasim anlatinca rabbim biz evlat icin yanip tutusuyoruz diyorum icimdenn.cok icim yaniyor burdaki arkadaalariminda uzuntulerii gecicek diyorum rabbim bizi seviyor ki imtihan ediyor diyoruum.ne gelir elimiDen bizim sesimizi seviyorki hep duysun diye hemen veermiyor.sesini duymak istemedigie hemen heer.seyi verirmis.
hani bir gece seninle sayfaları bıdırdayıp doldurmuştuk ve kızlar sabah okurken bize bu ne kadar çok sayfa diye kızacak demiştik hatırladın mı?sabah kimse bizi takmayıp cevap bile vermemiştide çok gülmüştük telefonda
şimdide ben tek başıma bıdı bıdı yapıyorum.nerdesiniz kızlar ya.beni mi buldunuz kimse yok
Canım benim iyi olduğuna çok sevindim.
Merak etme siz bu günleride atlatacaksınız
Bu azminizle her şeyin üstesinden geleceksiniz.
Her zaman dualarımızdasınız.
Ben sizin için okumayacağımda kimin için okuyacağım.
Ben bu aralar çok yoğunum.İşler de çok yoğun her gün 6-7 de çıkıyoruz.
Bi de taşınma telaşlarımız var.İzin dahi alamıyorum.Eşim artık merkeze tayin oldu.Şükürler olsun rabbime.
20 aydır ayrı yaşıyorduk eşimle.Artık işime evimden gidip geleceğim.
Ev tuttuk boyandı dün annemler evi temizledi.Yarın da taşınacağız.Bu yüzden mutluyum.
Bir huzur var içimde.Eşim seviniyo annem üzülüyor.Annemin yanında kalıyordum ya iyi oluyordu onun için.
nasıl nasıl yeni ortamın iyi mi?
öğrenci profili falan eski yerine göre iyidir umarım.
benimkiler hep kız15 öğrencim var 3 erker sadece.
kızları daha çok seviyorum uysal oluyorlar......
eşinde inş hayırlı haberler döner canımmm.
dularım seninle.
inş RAbbim güç durumda koymaz ve tamamen kurtulur bu dertten eşin.amin.
Arkadaşlar pazartesiye randevu aldım,bir aksilik olmazsa kontrole gideceğiz:26:, 5 ay oldu tedaviye başlayalı,bir gelişme varmıdır acaba:26:,lütfen bize dua edin,buna çoook ihtiyacımız var
saol canım gerçekten çok şükür rahat bi hamilelik geçirdim
rabbim hepinize göstersin bu günleri ve inş sizde benim gibi rahat bi süreç geçirirsiniz
canım bu topik ne mucizelere şahit niye olmasın ki
buarada ne oldu test sonucunuz yaptırabildiniz mi ??
Çok sağol canım,inşallah kıpırdanmalar vardır,:26:Canım inşallah tedaviniz güzel sonuçlar vermeye başlamıştır..
spermleri görürsünüz inşallah..:26::26::26:
inşallah yeni ve güzel gelişmeler ile bizlere haber verirsin canım dualarımız seninle
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol sıvı almayı ihmal etme
canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda şifa versin hem eşin için hemde arkadaşınızın çocuğu için
Dermansız der vermesin Rabbim
canım gayet güzel bi ortam var okulda...
6 sabahçı 6 öğlenci öğretmen var...
bizim sabah grubundaki öğretmenler çok iyi ve yardımseverler...
o yönden mutluyum inş hep böyle devam eder
ayy negüzel tatlım çok sevindim senin adına...
aynı durumu ben 6 sene yaşadım hep erkeklerim az sayıdaydı...
1.sene=3 2.sene=4 3.sene=3 4.sene=2 5.sene=5 6.sene=6 ydı
erkeklerin azınlıkta olması sınıf açısından iyi oluyor ama gösterilerde sorun oluyor
bu sene 8 kız 13 erkek öğrencim var...
erkekler çoğunlukta ve fazla hareketliler inan onlarla başedicem diye canım çıkıyor
tabi daha okulun ilk haftası zaman geçtikçe düzen oturur ama şimdilik zor oluyor...
duaların için çok saol canım
canım inş pazartesi günü hayırlı haberler alırsınız
allah yardımcınız olsun...
canım test sonucu kocaman bir sıfır
içim doldu bugün işten biran evvel çıkıp eve gitsem de rahat rahat ağlasam
İyi olmaya çalışıyorum cnm hasta oldumm...
dün akşamdan belliydi olucağım bu akşam dahada ilerledi.
boğazım açıyo gözlerimm hapşırmaktan bi hal oldum valla
bişeyler içtim birazdan gidip yatıcamm..
uffff hiç istemiyodum hasta olmak kim isterki ama ilaçta içemiyorum ki şimdi.
yarına biraz daha düzelirim inşallah.
naz hanım iyi teyzesiii ellerinden öperr
kizlar cok zor gunler geciriyorum aksam esim buyuk bir tehlike gecirdi pazartesi operasyon gecirebilir.rabbim beni daha nasil imtahan edeck diye uziyoe kendini .mayis ayinda da b ir tehlike atlattk.ne diyeyim ne yapayim bilmiyorum ama gecicek bu gunlerde.arkadaslarimda n birisi haftaya dugunu var yorgunluk diye aldirmadigi durum bir anda ms olarak cikti hayat iste ne zaman sinavimmiz bilmiyoruz.bir akadasim evladina derman ariyor o aglayinca icim parcalaniyor.100 milyarlil bir ameliyat ama o kadar yardim toplayamiyoruz cocugunu hayati risk altinda olacagi ameliyat kan kaybi fazla olan bir ameliyat masada kalma riski cokk.ama umudu var buyudugu zaman bana hic bir sey yapmadiniz demesim diye her seye raziyim diyor.
arkadasim anlatinca rabbim biz evlat icin yanip tutusuyoruz diyorum icimdenn.cok icim yaniyor burdaki arkadaalariminda uzuntulerii gecicek diyorum rabbim bizi seviyor ki imtihan ediyor diyoruum.ne gelir elimiDen bizim sesimizi seviyorki hep duysun diye hemen veermiyor.sesini duymak istemedigie hemen heer.seyi verirmis.
kızlar benim tedavim yine ertelendi offf kendimi hazırlamıştım ama olmadı kısaca anlatıyım emre bey ayın 19 gibi arayın demişti ayın 10 daki adettim gitti simdide ayın 5 de olacam ben o süre zarfında yokum diyor bayramdan sonrasına ertelendi bi daha cesaretimi nasıl toplıyacam zar zor kendimi alıştırmıştım ama olmadı.bir yandan diyorum vardır bundada bir hayır diyorum ama raporumuzun tarihi bitecek diyede korkuyorum.
acaba rabbim daha hayırlı sonucu mu verecek bize .biliyorsunuz eşim varikosel ameliyatı olmuştu bu ay 6.ıncı ayı doldurduk test yaptırmadık oraya gidecez diye. şimdi ben esimi nasıl razı edecem bir test daha yaptır die.hemen suratı düşüyor.haklı olarakta bunaldı adam . ama napıyım benim içimde normal yoldan sperm lere ulasacakmışız gibi geliyo napalım arkadaslar fikrinize ihtiyacım var
bu arada ben ulun beye hiç muhane olmadım istedigi testler varmı bari bayrama kadar onları yaptıralım
canım istersen tekrardan beni listeye ekle canım bir ay daha buralardayım arkadaşlarımın duasını tamamlayım zaten içim rahat etmemişti yarım bırakmayı :)
selam canlar hepinize hayırlı cumalarrrrrr
salı günü girmiştim en son yorgunluktan giremedim bikaç gündür haberde veremedim size eşimin son durumunu...
canlar biliyorsunuz eşim çarşamba günü heyete girecekti...
durumu ilk ortaya çıktığında yapılan (mayıs sonu) tomografi ve bayram sonu yapılan tomografi sonuçlarının karşılaştırması yapılıp bununla heyete girip tüm drlar tekrar karar verecekti durumuna...
nodül iki tomografi sonucunda da aynı büyüklükteymiş çok şükür hiç büyüme olmamış
eğer büyüme olsaymış eşimi tehlikeye atmamak için ilik nakli yapılamasa bile kemoterapi görecekmiş...
ama çok şükür büyüme olmadığı için şuan bi tedavi uygulamayacaklarını anlatmış dru...
"şuan hastalığının tekrarladığı kesin değil ama biz öyle olduğunu bile farzetsek nakil olmadan kemoterapi uygulamak kesin bi çözüm sağlamaz...
nodülde büyüme olmadığı için tedavi uygulamıycaz...
şimdi tekrar bi tomografi çektirip bana faksla son duruma bakayım...
2-3 ay sonra tekrar çektirip kontrole gel" demiş dru...
yani nodül aynı büyüklükte olduğu için şuan tedaviye gerek duyulmuyor...
çünkü eğer kemoterapi görürse arkasından ilik nakli olması gerekiyor...
kardeşi doğum yaptıktan sonra ve bizim bebiş doğduktan sonra uyumluluk testleri yapılacakmış...
uyumluluk sağlanırsa ozaman önce kemoterapi sonra ilik nakli olacak...
eğer kanserli hücre değilse bu nodül ve bu süre içinde küçülürse yada yok olursa tedaviye gerek bile kalmayacak...
son durum bu canlar çok şükür nodülde büyüme yok ve acil tedaviye gerek yok
kıyamadığım telde "aşkım bebişimizin gelişine çok sevindim mutlu oldum ya ondan büyümedi nodül" diyor
rabbim çok büyük öyle bi zamanda gönderdi ki mucizemizi eşime umut oldu
bu bebiş eşimin nasibine geldi buna gerçekten inanıyorum...
allah kimseyi böyle muallakta bırakmasın...
inş hayırlısıyla şu hastalıktan tamamen arınır vücudu bebişinin mutluluğuyla tamamen yok olur nodül ve kurtuluruz tüm sıkıntılardan...
canlarım nolur dualarınızı eksik etmeyin inş sizinde dualarınızla bundan sonra daha güzel haberler verebilirim size
pazartesi kontrolümüz var heyecanla bebişimi göreceğim ondan güzel haberler alacağım günü bekliyorum
hepiniz dualarımdasınız minnakımla çok seviyoruzzzzzzz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?