maşaallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. her karanlığın ardından mutlaka bir güneş doğarmış doğan güneşin hiç batmasın inşallah..selam canlar hepinize hayırlı cumalarrrrrr
salı günü girmiştim en son yorgunluktan giremedim bikaç gündür haberde veremedim size eşimin son durumunu...
canlar biliyorsunuz eşim çarşamba günü heyete girecekti...
durumu ilk ortaya çıktığında yapılan (mayıs sonu) tomografi ve bayram sonu yapılan tomografi sonuçlarının karşılaştırması yapılıp bununla heyete girip tüm drlar tekrar karar verecekti durumuna...
nodül iki tomografi sonucunda da aynı büyüklükteymiş çok şükür hiç büyüme olmamış
eğer büyüme olsaymış eşimi tehlikeye atmamak için ilik nakli yapılamasa bile kemoterapi görecekmiş...
ama çok şükür büyüme olmadığı için şuan bi tedavi uygulamayacaklarını anlatmış dru...
"şuan hastalığının tekrarladığı kesin değil ama biz öyle olduğunu bile farzetsek nakil olmadan kemoterapi uygulamak kesin bi çözüm sağlamaz...
nodülde büyüme olmadığı için tedavi uygulamıycaz...
şimdi tekrar bi tomografi çektirip bana faksla son duruma bakayım...
2-3 ay sonra tekrar çektirip kontrole gel" demiş dru...
yani nodül aynı büyüklükte olduğu için şuan tedaviye gerek duyulmuyor...
çünkü eğer kemoterapi görürse arkasından ilik nakli olması gerekiyor...
kardeşi doğum yaptıktan sonra ve bizim bebiş doğduktan sonra uyumluluk testleri yapılacakmış...
uyumluluk sağlanırsa ozaman önce kemoterapi sonra ilik nakli olacak...
eğer kanserli hücre değilse bu nodül ve bu süre içinde küçülürse yada yok olursa tedaviye gerek bile kalmayacak...
son durum bu canlar çok şükür nodülde büyüme yok ve acil tedaviye gerek yok
kıyamadığım telde "aşkım bebişimizin gelişine çok sevindim mutlu oldum ya ondan büyümedi nodül" diyor
rabbim çok büyük öyle bi zamanda gönderdi ki mucizemizi eşime umut oldu
bu bebiş eşimin nasibine geldi buna gerçekten inanıyorum...
allah kimseyi böyle muallakta bırakmasın...
inş hayırlısıyla şu hastalıktan tamamen arınır vücudu bebişinin mutluluğuyla tamamen yok olur nodül ve kurtuluruz tüm sıkıntılardan...
canlarım nolur dualarınızı eksik etmeyin inş sizinde dualarınızla bundan sonra daha güzel haberler verebilirim size
pazartesi kontrolümüz var heyecanla bebişimi göreceğim ondan güzel haberler alacağım günü bekliyorum
hepiniz dualarımdasınız minnakımla çok seviyoruzzzzzzz sizi
canım ya aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ama bende kahverengi oluyo adetimin 10 gün öncesinde başlıyo bnde hastaneye gtmeyi düşünüyorum çok sıkıntılı bir durum oluyo gerçekten ramazan ayındakızlar başınıza geliyor mu ya da bununla ilgili bilginiz varmı? benim bir sıkıntım var yaklaşık 3 yıldır adet günümden 3,4 gün bazende 5 gün önce lavoboda kan görüyorum takip eden günlerdede leke şeklinde oluyor daha sonra adet oluyorum dr a gittim ama önemli bişey olmadığını söyledi çoğu kadında olurmuş, düzenli kontrol yaptırıyorum 6 ayda bir falan smear testi falanda verdim bişey yok ama yinede kafama tkılıyorramazanda çok orucum gidiyor üzülüyorum
eh ne güzel eşin ikna olmuş inşlh spermler görürsünüz de eşin ameliyat olmaz dualarım seninlecanım sgl dedigin gibi hayırlısı olsun insallah sizin spermler coook cook gelir hemen tedaviye baslarsınız canım sizin test yaptıracanız zaman emre bey orda die biliyorum ayın 5 den sonra yokmuş yada dolu dedi esim . benim adetime denk gelen günlerde yokmuş .canım valla akıllık etmiş raporu almamakla sükür ben yanış biliyormuşum kasımda rapor bitiyo sanıyoprdım aralıgın 28 de bitiyormuş ha bu arada esimi razı ettim sperm testi vermesine tamam dedi bakalım caymazsa. ayyy insallah bende görürüm bu testte spermleri.ama özelde vermiyecekmiş fakültede de verecem dedi hayırlısı canım
cnm ne desem bilemedim aslında sevindim de üzüldüm de o zaman eşinde sperm var cnm demek oluyor bu hemen eşin test yaptırsın güzelim hadi inşlh bi daha kine kimyasal değil gerçeği olur inşlhhhhhhhh:26:arkadaşlar iyisinizdir umarım.ben hem sevinip hemde üzülüyorum.bugün kadın doğuma gittim.kimyasal gebelik geçirmişim.doktora eşimin azosperm olduğunu söylemedim.sağlıklı olmayan sperm veya yumurtanın döllenememesinden kaynaklandığını söyledi.yalnız içerden kanama yapan kistim olduğunu söyledi.bunun için ilaca gerek yok dedi.adet ile birlikte atılırmış.ben bunlara rağmen çok ama çok sevinçliyim.azosperme rağmen demek ki kimyasalda olsa hamile kalabilmişim.ya menegon yada eşimin kullandığı macun işe yaramış.ben aslında bebeğin içerde kist olarak kaldığını düşünüyorum.çünkü ben hala adet olmadım ve adetle beraber atılacağını düşünüyorum.
cnm zor hergün hast. gitmekk ama elden ne gelir sende bi kere dah konuş anlat derdini bekli ii bi kişiye denk gelirsin:26:selam kızlar celalettin hoca eşime pregenly 5000 verdi bugün başladık hastanede yaptırdık bu iğneyi evde kendimiz öğrenip yapabilirmişiz dedik sağlık memuru bizi azarladı öyle saçmalıkmı olur diye burdan okumuştum ben daha önce iğneyi kendi uygulayanlar vardı evde yapılsada oluyo yani demi onu öğrenmek istedim eşim resmi formayla çalıştığı için sürekli haastaneye gidip iğne yaptırmak istemiyo evde yaptırmak bizim için daha iyi olcak..
cnm o bende de oluyo hatta geçen ay tam 10 gün vardı oldum kadın doğum normal dedi bide sıkıntı stres bende erken adet oldururu o yüzden erken olmustum bunu kafana takma dr. biey yok dediyse yoktur cnmkızlar başınıza geliyor mu ya da bununla ilgili bilginiz varmı? benim bir sıkıntım var yaklaşık 3 yıldır adet günümden 3,4 gün bazende 5 gün önce lavoboda kan görüyorum takip eden günlerdede leke şeklinde oluyor daha sonra adet oluyorum dr a gittim ama önemli bişey olmadığını söyledi çoğu kadında olurmuş, düzenli kontrol yaptırıyorum 6 ayda bir falan smear testi falanda verdim bişey yok ama yinede kafama tkılıyorramazanda çok orucum gidiyor üzülüyorum
merhaba cnm aramza geldin inşlh sende hamişler kervanına katırlısın cnm sorun için şöyleArkadaşlar 3 yıllık evliyiz ve 1 yıldan beri çocuk istiyorduk bir türlü olmadı ve denizli üni. hast gittik ve tahlil yaptırdık eşimin menisinde sperm çıkmadı ve bize tüp bebek tedavisi önerdiler.Ben de kontrol için kadın doğuma gittim ancak adetin 2. ve 8. günlerinde gelmemi istediler. tahlil ve film çekilecekmiş.doktor tüp bebek tedavisini üni. de yapılmadığını ve bu tür hastalarını memorial hastanesine yönlendirdiklerini söyledi semra hanım varmış orada.Sormak istediğim birkaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim.
-Adetin 2. günü yapılacak tahlil,tam olarak ne zaman ?sonuçta ilk gün belli belirsiz bir iki damla oluyor,tam olarak kanama başladıktan itibaren 2. gün mü yoksa ne kadar geldiği önemli değil mi kafam karıştıYanlış zamanda gidip kötü bir sonuçla karşılaşmak istemiyorum -
-Bizimle aynı problemi yaşayan arkadaşlar bizi nasıl bir süreç bekliyor bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
-eğer benim tahlil ve film iyi sonuç verirse nasıl bir yol izlenecektir,tedavi maliyeti,ilaçlar,istda hastanede kalacak yer imkanı,menide sperm yokken hamile kalmam mümkün mü vs.?kafam allak bullak oldu istanbulda da oturmamamız çok büyük problem...
aminnnnnn canım allahın izniyle hepsi geride kalacak inş
gözün aydın canımmm
inş pıt pıtlarıda duyarsın hayırlısıyla
sağlıcakla kucağına aldığın günlerde gelir inş
canım buarada senin kese görme günün çarşamba değil miydi sen yazmayınca merak etmiştim ben
pekı karnında bı belrgınlık var mı
okul yoğun tempo devam tatlım.
ilk günler bizde biraz yorucu geçiyor.
yaş küçük ,minikler yeni tanışıyor okulla.
sıfırdan eğitim başlıyor anlıcan.
sen nasıl oldun tatlım?
maşallah hızlı olacak naz
hadi gözün aydınnnn
canım kalp atışları da başlamış miniğin maşallah
canım bütün aşamaları sağlıklı bir şekilde atlatırsın ve kucağına bebişini sağ salim alırsın inş....
amin canım duaların için de..inş hepimiz tadarız bu güzel duyguları .amin..
dr. seni de bi kontrol ettirmek istedi doğal olarak hani sende de bi problem varmı diyeinşallah canım ben 28 eşim de 31 yaşında canım bu durumu daha yeni öğrendik.Açıkçası eşime bakan dr ameliyat falan pek bişey demedi bizi kadın doğuma yönlendirdi, benim kontrolüm için ve de zaman kaybetmeden Tüp bebek tedavisini önerdi.Szin de mi probleminiz bizimle aynı ?bebeğiniz oldu mu?
selam kızlar celalettin hoca eşime pregenly 5000 verdi bugün başladık hastanede yaptırdık bu iğneyi evde kendimiz öğrenip yapabilirmişiz dedik sağlık memuru bizi azarladı öyle saçmalıkmı olur diye burdan okumuştum ben daha önce iğneyi kendi uygulayanlar vardı evde yapılsada oluyo yani demi onu öğrenmek istedim eşim resmi formayla çalıştığı için sürekli haastaneye gidip iğne yaptırmak istemiyo evde yaptırmak bizim için daha iyi olcak..
aminnnnn cnm benim aminnn hepimiz kavuşalımmCanım inşallah bu denemenizde bebişinize kavuşursunuz.Ne kadar zormuş bu işler....İnsan başına gelmeyince bilmiyoOff bizim doktor pek bilgilendirmedi ...dediği tahlilde spermin olmadığını,bazı hormonal değerlerin yüksek olduğunu bunun geçici bir durum da olabileceğini illa öğrenmek istersek de bunun sebebinin biyopsi yapılarak bulunabileceğiydi.Tabi önemli olanın sebep değil sonuç olduğu bu yüzden tüp bebek yaptırmamız gerektiğiydi.Testislerden spermin bulunuabildiğinden falan bahsetti ama yine de net birşey yok.
Kadın doğumdaki dr.muz bana tahlil yapmak için gelmemi söyledi eşimi de genetik test yaptırmamız için yönlendirdi.Sıra aldık ama daha çok var genetik teste kasım ayında olacak.
Şuan tek düşündüğüm bende de bişey çıkarmı acaba sorusu
kızlar başınıza geliyor mu ya da bununla ilgili bilginiz varmı? benim bir sıkıntım var yaklaşık 3 yıldır adet günümden 3,4 gün bazende 5 gün önce lavoboda kan görüyorum takip eden günlerdede leke şeklinde oluyor daha sonra adet oluyorum dr a gittim ama önemli bişey olmadığını söyledi çoğu kadında olurmuş, düzenli kontrol yaptırıyorum 6 ayda bir falan smear testi falanda verdim bişey yok ama yinede kafama tkılıyorramazanda çok orucum gidiyor üzülüyorum
arkadaşlar iyisinizdir umarım.ben hem sevinip hemde üzülüyorum.bugün kadın doğuma gittim.kimyasal gebelik geçirmişim.doktora eşimin azosperm olduğunu söylemedim.sağlıklı olmayan sperm veya yumurtanın döllenememesinden kaynaklandığını söyledi.yalnız içerden kanama yapan kistim olduğunu söyledi.bunun için ilaca gerek yok dedi.adet ile birlikte atılırmış.ben bunlara rağmen çok ama çok sevinçliyim.azosperme rağmen demek ki kimyasalda olsa hamile kalabilmişim.ya menegon yada eşimin kullandığı macun işe yaramış.ben aslında bebeğin içerde kist olarak kaldığını düşünüyorum.çünkü ben hala adet olmadım ve adetle beraber atılacağını düşünüyorum.
cnm benimmmmcanımmmmmmmmmm inan sende benim dualarımdasın .ayyy insallah seninde güzel haberlerini duymayı rabbim nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?