Arkadaşım merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun,umarım en kısa zamanda spermleri görürsünüz.İğneleri kas içine yapmak daha iyi etki gösteriyormuş, oyüzden göbekten değilde kalça veya bacaktan yapmanızı tavsiye ederim,benim eşim buzamana kadar hastanede yaptıryordu ama artık öğrendi kendisi bacaktan yapıyor,HİPOGONADİZM.COM da bacaktan enjeksiyon nasıl yapılır diye bir video var oradan sizde öğrenebilirsiniz.Biz önce 2 ay pregnyl 1500 daha sonra 2 ay pregnyl 1500ve menagon75 kullandık şimdide pregnyl 2500 (haftada 2 kere)menagon 75 ve rulid ve tedradoks antibiyotik kullanmaya başlayacağız(antibiyotiği benimde kullanmamı söyledi hoca)iyi akşamlar herkese....
ve bizde resmi olarak tedaviye başlıyoruz...
ilaçlar bugun kargoyla geldi çok şükür...eşim ilaçları görünce acayip oldu yaa..
gözü korktu tabi bir koli ilaç...
ya bide bu celalettin hoca gerçekten halden anlıyor ilaçları eczane geciktirdi baya bizde neden diye sorunca dediki meğer hoca
sadece 1 -2 günlük ilaç yazmış geri kalan ilaçları 1 hafta sonra yazmış meğer devlet bu ilaçları ilk alanların ücretlerinin hepsini
ödemiyormuş ikinci alısında ödüyormuş çok para gitmesin diye doktor böyle yapmış... böyle incelik gösteren başka bir doktorla
karşılaşmadım ben daha.... :)
iğneleri göbekten kendisi vuran arkadaşlar vardı galiba nasıl yapılıyor söylermisiniz
menegon ve preglyn , rulid antibiyotik, tedradoks diye ilaçlar vermiş ama menegonu şimdi kullanmayın dedi bu şekilde mı sizlerde
kullanıyordunuz??? heyecan başladı artık 2- 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum
slm arkadaşlar.
yarın akşam inş sizin besmele listenizi yayınlayacağım....
namazlarınızı kılın ..
namazınn kılınışı
BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE
Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
iyi akşamlar herkese....
ve bizde resmi olarak tedaviye başlıyoruz...
ilaçlar bugun kargoyla geldi çok şükür...eşim ilaçları görünce acayip oldu yaa..
gözü korktu tabi bir koli ilaç...
ya bide bu celalettin hoca gerçekten halden anlıyor ilaçları eczane geciktirdi baya bizde neden diye sorunca dediki meğer hoca
sadece 1 -2 günlük ilaç yazmış geri kalan ilaçları 1 hafta sonra yazmış meğer devlet bu ilaçları ilk alanların ücretlerinin hepsini
ödemiyormuş ikinci alısında ödüyormuş çok para gitmesin diye doktor böyle yapmış... böyle incelik gösteren başka bir doktorla
karşılaşmadım ben daha.... :)
iğneleri göbekten kendisi vuran arkadaşlar vardı galiba nasıl yapılıyor söylermisiniz
menegon ve preglyn , rulid antibiyotik, tedradoks diye ilaçlar vermiş ama menegonu şimdi kullanmayın dedi bu şekilde mı sizlerde
kullanıyordunuz??? heyecan başladı artık 2- 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum
mrb kızlar.. ne kadar çok aynı durumdan muzdarıp arkadaşimiz varmıs..malesef bir muzdarıp daha katıldı aranıza.. gerçi kım ister bunları yaşamayı.kafayı yememe az kaldı.. neyse hıkayeme gelınce 2,5 senedir evliyım.. ilk sene çocuk ıstemedık beraber çalısıp hem borclarımızı oderız hemde ev ıcın bıraz peşinat bırktırız dedık . ben altı aydan sonra çocuk ıstemeye basladım.. bır kadın dogumcuya gıttım esımle beraber.. hormon tahlılı ve esımden sperm testı ıstedi.. hormonlarım ve yumurtalıklarda bır sorun cıkmadı .. esıme gelınce zar zor yalvar yakar aylarca sperm tahlılı vermesını bekledım.. yanasmıyordu bır turlu.. velhasıl kelam bir devlet hastanesınde sperm tahlılı verdı..eşime sonucları soruyorum doktor vermedı dıyor.. internetten buldum tc nosu ile sonuc koskacman butun degerler sıfırr ama neden benımle paylasmadı onu anlayamadım ...unv hastanesıne gıtmemızı ıstedıler.. çapaya gıttık çapa arastırma olunca aynı anda 4 doktor arastıryor.. tekrar sperm testı kan testı horman testı.. ıyaptılar sperm testı yıne sıfır sadece 20000 yuvarlak hucre gorunuyor onun harıcınde butun degerler sıfırr..canlı bırsyler yok .. 3 aylık arastırma surecınden sonra. esımın hormanael degerlerı normalmiş ne kadar doğru bılmıyorum. genetık te bır sorun yok .. tekk sorun 15-16 yasında ıken arkadası elınde tabanca ile oyanraken yanlıslıkla esımı ısabet etmıs.. ve kursun ıcerde kalmıs.. kursun testıs kanalının yanında oldugu ıcın butun spermlerı zayıflatmıs .. dolayısıylar butun spermler ölu gelıyor.. şimdi çapada heyetın toplanıp onay vermesı gerekıyormıs.. tesa amelıyatı ıcın..doktorlar bız sızı arıyacagız dedı.. hakkımızda en hayırlısı neyse rabbım onu nasıp etsın.. güçlü olmak çok zor bu süreçte..rabbım burda olan butun hanımların gönullerınde ne murad varsa hayırlısyla nasip etsin.. dua ilee
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım benim eşimde azospermi...
2 yıllık evliliğimizde hiç yüzümüz gülmedi...ilk başta vajinismus olduğumu öğrendik ilk bir yıl ilişkiye giremedik 8 ay psikiyatriste gittik...o zor süreci sırf çocuğumuz olacak hevesiyle atlattık...ilişki sırasında sırf kendimi bebeğimiz için diyerek motive ettim...daha sonrasında ise çocuk için doktora gittiğimizde spermiyogramda hiç sperm bulunamadı dediler sizin çocuğunuz olmaz boş yere uğraşmayın dediler dünya başımıza yıkıldı...pes etmedik doktor doktor hastane hastane dolaştık. şuan kaan aydos'un hastasıyız geçen nisan ayında hem micro tese hemde varikosel ameliyatı oldu eşim sonuç yine hüsran oldu. şimdi ilaç tedavisi uyguluyor. en son görmeye gittiğimizde doktorumuz bize nisan mayıs gibi kök hücreye geçeriz dedi. hiç mi umut yok niye öyle dedi bilmiyorum. biz 2. tese ameliyatını olmayı beklerken direk son çareye yöneldi. tese ameliyatlarıyla bizi oyalamak mı istemiyor yoksa tesede sonuç alamayacağını mı gördü anlamadım. eşime şuan çakşır otu kökü macunu yediriyorum ısırgan otu çayı içiriyorum birde zeytinyağının içine incir koyuyorum geceden onu yediriyorum ilaçlarını aksatmıyoruz ama çokta umutsuzuz...o sevgiyi o mutluluğu hiç yaşayamayacakmışız gibi geliyor.artık eş dost akraba şurda bi türbe varmış giden hamile kalıyomuş demeye başladı :'( biliyorum daha yolun başındayız ama ümitleri şimdiden tükettik biz
genetik test yaptırdık çok şükür onda bir şey çıkmadı ama doktorda demedi şundan dolayı sperm yok diye. ilk zekai tahir burak hastanesinde verdik orda çıkmadı 2.yi atatürk hastanesinde yaptırdık orada 11600 gibi bir sayı gördük ama daha sonra hiç göremedik.hata olmuştur diye düşündük. o dönem ben eşime yağlı inciri yediriyordum şimdi tekrar başladık.cuma günü tekrar örnek verip sonucu doktora göstereceğiz. kaan hoca hep ayaküstü konuşuyor bizle her seferinde siz şu muydunuz bu muydunuz size şunu yapmışmıydık falan diyor çokta takip etmiyor bizi daha önceki gittiklerimizde hep tese ameliyatı yapacağını söylüyordu son gittiğimizde kök hücre dedi şaşırdık kaldık.bize hiç bir açıklama yapmıyor sadece kan değerlerimize bakıp ilacın dozunu değiştiriyor.şuan klomen kullanıyoruz 2 günde yarım birde neofortil sabah akşam..
canım gercek ismini özelden gönder.3.tedavinden önce sana fetih süresi okuyup,isminle dua edecegm.ins.bu sefer hersey yolunda gider pozitif sonuç alır bebişinekavuşursun.
Günaydın arkadaşlar.. Bugün C.Peru'dan Pazartesi için randevumuzu aldık. İnşallah hayırlı olur.. bakalım bizim tedavimiz nasıl olacak..Randevu alırken bile çok heyecanlandım.. Allah'ım yüzümüzü güldürsün tez zamanda..
Arkadaşım merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun,umarım en kısa zamanda spermleri görürsünüz.İğneleri kas içine yapmak daha iyi etki gösteriyormuş, oyüzden göbekten değilde kalça veya bacaktan yapmanızı tavsiye ederim,benim eşim buzamana kadar hastanede yaptıryordu ama artık öğrendi kendisi bacaktan yapıyor,HİPOGONADİZM.COM da bacaktan enjeksiyon nasıl yapılır diye bir video var oradan sizde öğrenebilirsiniz.Biz önce 2 ay pregnyl 1500 daha sonra 2 ay pregnyl 1500ve menagon75 kullandık şimdide pregnyl 2500 (haftada 2 kere)menagon 75 ve rulid ve tedradoks antibiyotik kullanmaya başlayacağız(antibiyotiği benimde kullanmamı söyledi hoca)
ya arkadaşlar kusura bakmayın ama bazen insan çelişkiye düşüyor bakıyorum yazılanlara hep celalettin hocanın ismi geçiyor istemeden de olsa acaba kendi reklamını mı yapıyor burda diye düşünmekten kendimi alamıyorum. muayene ücreti falan ne kadar bu hocanın . kusura bakmayın ama artık ben güvenimi kaybettim herşeye herkese ...ciddi ciddi soruyorum .. bu hoca dahiliye uzmanı değilmi nasıl oluyorda bu konuya yönelmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?