Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gercek ismini özelden gönder.3.tedavinden önce sana fetih süresi okuyup,isminle dua edecegm.ins.bu sefer hersey yolunda gider pozitif sonuç alır bebişinekavuşursun.

Arkadaşım merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun,umarım en kısa zamanda spermleri görürsünüz.İğneleri kas içine yapmak daha iyi etki gösteriyormuş, oyüzden göbekten değilde kalça veya bacaktan yapmanızı tavsiye ederim,benim eşim buzamana kadar hastanede yaptıryordu ama artık öğrendi kendisi bacaktan yapıyor,HİPOGONADİZM.COM da bacaktan enjeksiyon nasıl yapılır diye bir video var oradan sizde öğrenebilirsiniz.Biz önce 2 ay pregnyl 1500 daha sonra 2 ay pregnyl 1500ve menagon75 kullandık şimdide pregnyl 2500 (haftada 2 kere)menagon 75 ve rulid ve tedradoks antibiyotik kullanmaya başlayacağız(antibiyotiği benimde kullanmamı söyledi hoca)

Canım papatyainci arkadaşımızın besmelelerini okudum ALLAH kabul etsin inşallah.

ayy heyecanlandım 3 ay oldu neredeyse azoyla tanışmamız her şerde bir hayır vardır bu sebeple sizinlede tanıştım Allahıma belki biraz daha yaklaştım.. inşallah hepimiz kurtuluruz arkadaşlar kötüyüm bu aralar Allah hepimizin yüreğini frehlatsın kucağına bebişler versin, hamile olan arkadaşlarımızı da bütün kötülüklerden korusun sağlık versin.. iyiki varsınız pıtırcık özelden namazı birz daha detaylı yazabilirmisin bana zahmet olmazsa

canim ozel gunlerimdeydim yarin 10yasin ve mavimeneksenin beslesini okuyacagim.
siradaki arkadaslarida okuyacagim yetisirim listeye .
isyerinde bir haftadir yogunluk var bir de regl olunca geride kaldim biraz ama arayi kapatirim yarindan itibarennn.
okuyup cikiyorum firsatim oldukca gun boyu aklim yuregim hep burada.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

canım kalan 4 yasinişerifi okudum.Allah kabul etsin inş.yavrucaga şifalar versin annesine babasına bagışlasın.maddı manevi kolaylıklar versin ailesine.sizlerdende Alahrazı olsun canım.

canım kardeşim tedaviniz hayırlı olsun.eşinde bol bol spermler çıksın.azminiz ve sabrınız bol olsun.eşine bu sürede çok destek ol,moral çok önemli canım.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Canim bnm esim gobekten menogon kullaniyor ilacin kendi siringasi cok buyuk tu vururken cani cok aciyodu kaan hoca seker hastalarinn kullandigi insilun siringasini onerdi simdi cok rahatlikla yapiyor.

cnm namazı biraz ayrıntılı yazabilirmisin yanlış kılmak istemiyorumda:44: bu akşam girmedin sanırım yrn yazarsan öğleden sonra kılabilirim ancak:18: geç olmaz inşallah hakkını helal et..

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama bazen insan çelişkiye düşüyor bakıyorum yazılanlara hep celalettin hocanın ismi geçiyor istemeden de olsa acaba kendi reklamını mı yapıyor burda diye düşünmekten kendimi alamıyorum. muayene ücreti falan ne kadar bu hocanın . kusura bakmayın ama artık ben güvenimi kaybettim herşeye herkese ...ciddi ciddi soruyorum .. bu hoca dahiliye uzmanı değilmi nasıl oluyorda bu konuya yönelmiş?

tatlım ben papatyainci ve pembe85 arkadaşlarımızın besmelesini bitirdim Rabbim niyetlerini tez zamanda gerçekleştirsin inş

geçmiş olsun canım. inşallah tesede bulunur da daha çok zorluk çekmeden tüp bebeğe geçebilir ve bebişine hayırlısıyla kavuşursun. Allah yardımcınız olsun..

İnşallah en yakın zamanda hamişlerimizden biri olursun diyerek hoş geldin diyorum. Gerçekleşmesi zor ama imkansız değil hayallerimiz.. Allah ol derse olur, Allah'tan ümit kesilmez. Geçmişi okuduysan burda bir çok örneğiniz görmüşsündür zaten. Hayırlısı hepimiz için.

Günaydın arkadaşlar.. Bugün C.Peru'dan Pazartesi için randevumuzu aldık. İnşallah hayırlı olur.. bakalım bizim tedavimiz nasıl olacak..Randevu alırken bile çok heyecanlandım.. Allah'ım yüzümüzü güldürsün tez zamanda..

Son düzenleme:

Kaan Hocada benim eşim de tedavide. Ama dediğin gibi kafası çok dolu, ve her seferinde biz şöyleydik böyleydik falan demek zorunda kalıyoruz. otomatiğe bağlamış gibi. bir zaman aynı ilaçları herkeste deniyor sanki. bizim tedavi 2 sene oldu daha. 2 m.tese oldu eşim. 1.nde hiçbirşey bulunamadı, 2.sinde ise olgunlaşmamış bulundu. bu bile bir mucizeydi bizim için. En azında bir tüp bebek denedik (1 embriyo ile), ama malesef tutmadı. hayırlısı.. şimdi C.Peru'da başlayacağız inşallah. bir şekilde zaman geçiyor, bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmeli. Bizim tedavi olduğumuz tek doktordu Aydos. Başka birini daha denemekte fayda var diye düşünüyorum.

canım gercek ismini özelden gönder.3.tedavinden önce sana fetih süresi okuyup,isminle dua edecegm.ins.bu sefer hersey yolunda gider pozitif sonuç alır bebişinekavuşursun.

canım çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun kendi yoğunluğun içinde bana da vakit ayırmayı düşünmüşsün
ben sana özelden yazacağım

yeni tedaviniz hayırlı olsun inşallah bu tedaviyle bebeklerine sende kavuşursun canım Allah yolunu açık etsin

sağol canım ya ama size pregnyl 1500 vermiş ya bize 5000 likten verdi korktum şimdi fazla geldi ama sizde hücre çıkışı varmıydı??

Celalettin bey bu işi hobi olarak yapıyor. Ve ekstradan para almıyor. Sadece muayene ücreti normal hastane gibi yani. Biz ilk defa gittik geçen hafta ve saat 6ya kadar hastalarıyla ilgileniyor. Samimi bir insan. Allah ilmini arttırsın.

Canım ben papatyaıncı ve pembe85 ıcın okudum allah kabul etsın

1 tane yasın de okudum allah kabul etsın.. Allahım o yavruyu anne babasına bagıslasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…