Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm aramıza hoşgeldin demek zorundayım çünki hoş değil bu durumumuz ama ne yaparsın dualarla tedavilerle atlatırız inşlh bu günleriiii:26::26:
cnm bizde kaan hocada tedavi gördük bizede hemen ameliyat demişti eşim olmammıştı bize klomen ve bi tane daha bi ilaç vardı hep onları verirdi baktık bi arpa boyu yol alamayınca bıraktık kaan beyi
cnm siz bi an önce celallettin beye gidin ist. biz gittik şükür sperm çıkışı gördük görmeye devam ediyoruz benim eşimde yıllarca ne otlar ne incirler ne çakşıralar kullandı sonuç kocaman 00 2 kere ameliyat oldu hiçççç
ama şimdi yııllardır hasretini çektiğimiz spermleri gördük darısı size olsun bak başından neler geçmiş vajinusmusu yenmişsin inşlhh bunu da yenecekesin bence bi gidin derim

Canim merhaba aramiza hosgeldin ins.kisa surede tedavi olur sifanizi bulursunuz ikimizde ayni yilda evlenmisiz aramizda 1 ay var ve bizde kaan hocada tedavi oluyoruz bizde 2 kez tese olduk kaan hocada ama sonucta hic sperm bulunamadi sana tavsiyem hemen 2.teseyi hemeni olmayin iyice emin olmadikca.kok hucreyi bnde istiyorum yeterki bi bebegim olsun diye ama bir yandan da yolun cok basindayiz biraz daha tedavi olalim diye erteliyorum.

amin inşallah...çok sevindim sizin adınıza celallettin bey ilaç tedavisiyle mi sağladı sperm çıkışını? biz şuan biraz da beklemedeyiz eşim tese ameliyatı sırasında varikoseldende ameliyat oldu belli bi süre geçmesi gerekiyormuş ameliyattan sonra...ama eğer yaza kadar bi sonuç alamazsak bende doktoru değiştirmeyi düşünüyorum celalettin beyin soyadı nedir?bir de biz ankaradayız çok sık gitmek gerekiyor mu?

sağol cnm inşlh hepimiz seviniriz bundan sonra
celallettin hca ilaç vermiyo cnm bitkiseller öneriyo bikaç aktardan ve gerekli görürse iğne veriyor
evet bizim çıkış celalettin hoca daki tedavi sonucu sağlandı eşim ocak ayında varikosel oldu ardından 3 ay boyunca iğne ve bitkiseller kullandı ardından sperm testti yapıldı ve 1 milyon yuvarlak hücre bulundu ( evliliğimin 3.cü ayından bu yana bi kere bile sperm testtinin kağıdında rakam görmedik)onun ardından 3 ay daha tedavi süreci oldu ve bu haziran ayında 6 tane sperm bulundu
şimdi ara ar açıkış oluyo canlı veya ölü onların canlanıp dondurulup tüp bebek yapmak için uğraşıyoruz artık inşlhhhh...sakın zaten tekara ameliyat olmasın eşin bak bundan sonra ki süreciniz hep ii olsun..
dr.celalettin peru istanbul bezmialem hastanesinde dr.dur kendisi.....sizin sebebiniz nedir azosperm olmasında..

genetik test yaptırdık çok şükür onda bir şey çıkmadı ama doktorda demedi şundan dolayı sperm yok diye. ilk zekai tahir burak hastanesinde verdik orda çıkmadı 2.yi atatürk hastanesinde yaptırdık orada 11600 gibi bir sayı gördük ama daha sonra hiç göremedik.hata olmuştur diye düşündük. o dönem ben eşime yağlı inciri yediriyordum şimdi tekrar başladık.cuma günü tekrar örnek verip sonucu doktora göstereceğiz. kaan hoca hep ayaküstü konuşuyor bizle her seferinde siz şu muydunuz bu muydunuz size şunu yapmışmıydık falan diyor çokta takip etmiyor bizi daha önceki gittiklerimizde hep tese ameliyatı yapacağını söylüyordu son gittiğimizde kök hücre dedi şaşırdık kaldık.bize hiç bir açıklama yapmıyor sadece kan değerlerimize bakıp ilacın dozunu değiştiriyor.şuan klomen kullanıyoruz 2 günde yarım birde neofortil sabah akşam..

mrb kızlar.. ne kadar çok aynı durumdan muzdarıp arkadaşimiz varmıs..malesef bir muzdarıp daha katıldı aranıza.. gerçi kım ister bunları yaşamayı. kafayı yememe az kaldı.. neyse hıkayeme gelınce 2,5 senedir evliyım.. ilk sene çocuk ıstemedık beraber çalısıp hem borclarımızı oderız hemde ev ıcın bıraz peşinat bırktırız dedık . ben altı aydan sonra çocuk ıstemeye basladım.. bır kadın dogumcuya gıttım esımle beraber.. hormon tahlılı ve esımden sperm testı ıstedi.. hormonlarım ve yumurtalıklarda bır sorun cıkmadı .. esıme gelınce zar zor yalvar yakar aylarca sperm tahlılı vermesını bekledım.. yanasmıyordu bır turlu.. velhasıl kelam bir devlet hastanesınde sperm tahlılı verdı..eşime sonucları soruyorum doktor vermedı dıyor.. internetten buldum tc nosu ile sonuc koskacman butun degerler sıfırr ama neden benımle paylasmadı onu anlayamadım ...unv hastanesıne gıtmemızı ıstedıler.. çapaya gıttık çapa arastırma olunca aynı anda 4 doktor arastıryor.. tekrar sperm testı kan testı horman testı.. ıyaptılar sperm testı yıne sıfır sadece 20000 yuvarlak hucre gorunuyor onun harıcınde butun degerler sıfırr..canlı bırsyler yok .. 3 aylık arastırma surecınden sonra. esımın hormanael degerlerı normalmiş ne kadar doğru bılmıyorum. genetık te bır sorun yok .. tekk sorun 15-16 yasında ıken arkadası elınde tabanca ile oyanraken yanlıslıkla esımı ısabet etmıs.. ve kursun ıcerde kalmıs.. kursun testıs kanalının yanında oldugu ıcın butun spermlerı zayıflatmıs .. dolayısıylar butun spermler ölu gelıyor.. şimdi çapada heyetın toplanıp onay vermesı gerekıyormıs.. tesa amelıyatı ıcın..doktorlar bız sızı arıyacagız dedı.. hakkımızda en hayırlısı neyse rabbım onu nasıp etsın.. güçlü olmak çok zor bu süreçte..rabbım burda olan butun hanımların gönullerınde ne murad varsa hayırlısyla nasip etsin.. dua ilee

genetik test önemli ne güzel temiz çıkmış ..bu rakam serm testtindeki kagıtta mı yazdı acaba eğer öyleyse sizde hücreler mi var acaba ki öyleyse sperm çıkışının da zamanı geliyo demektir inşlhh sizlerde herkeslerde bol bol canlı kanlı spermler görürsünüz...o rakam ne acaba :26: bu sefer dikkatlice bakın belki orda bi kıpırdanmalar vardır..
evet kaan hoca çok oturup soru sorulacak bi pozisyon sağlamıyo hastasına doğru bizde onlardan kulanmıştık bu testte inşlh bazı rakamlar görrüsünüz kök hücre de kolay bişey değilmiş galiba burda bazen yazıyorlar ama siz daha yeni siniz kök hücreden önce sperm bie görebilirsiniz hemen çabalamadan kök hücre denemek bence erken tabii herkesin görüşü farklıdır..
cnm gelişmeleri yaz olurmu gel sohbet edelim yazışalım burda yazınca rahatlıyor insan..

merhaba cnm evet sen burda yazı yazanları görüyorsun bide ziyaretçileri görsen o kadar çokkk varız ki...
cnm yazını okuyuncahem üzüldüm hem des evindim çünki hiçdeğilse hücre var onlar inşlh zamanla sperme dönüşür
ameliyatta bulunma şansı ne dediler...
hakkında hep hayırlar olsun inşlhhhh sende güzel haberler al ....
cnm senin sayfada sen bekar yazmışsın anlamadım....

Son düzenleme:
dünyanın en güzel gönüllü anne adayları merhabalar rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş.tedavilerinizde maddi manevi yardımcınız olsun.biz azoyu yendik derken yeni yeni sorunlar yaşıyoruz bunda da vardır bir hayır inş. bu günleride atlatırız hep korkuyla günleri sayıyorum lavaboya gitmekten korkar oldum.kırmızı renkten nefret eder oldum .Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bu çok zor bir imtihanmış hamile kalmakla herşey bitmiyormuş.inş. Rabbim sizlere sorunsuz gebelikler ve kolay doğumlar nasip etsin.eşlerinizde bol bol tohumlar çıkar inş.moralinizi hiç bozmayın hayatınızın tadını çıkarın ben evden dışarıya çıkamıyorum hep yatıyorum oda farklı sorunlara sebep oluyor ......
cemremmmm canım eşinde çıkışlar tekrar başlamış hareketsizde olsa bu güzel bir gelişme inş.herşey yoluna girecek göreceksin.Allah emeklerinizin karşılığını verecek inş.
hepinizden hayırlı haberler bekliyorum Allaha emanet olun .dualrınızda beni unutmadığınızı biliyorum.hissediyorum.

hoşgeldin cnm aminnn emekelrimiz hiçbi zaman boşa gitmesin..
ah cnm haklısın kim nefret etmez kırmızıdan lavabodan çokk doğru diyorsun ne yapıcan seninde böle gececek bebişlerle doğuma kadar sorun olmasında ne yapıcan evde yat dinlen o da bi yere kadar dimi sıkılırsınn olsunn bugünlerin bile güzel bebişlerin meleklerin seninle olacak bundan sonra da heppp inşlhhhhhhhh
haktan hayırlısıyla günlerin çabuk ve sorunsuz geçmesi için dularımız heppp sende bize dua ettiğini biliyoruz tatlım
evet gene 3 ölü çıktı şükürrrrrr daha önce acaba rakam görürmüyüz derken çıkış var hemde normal yoldan ham hamdolsun bu günlere... sıra diğer can arkadaşlarımda sırayla onlarda güzel haberler versin

cnm ben PEMBE85 arkadaşın besmelelerini okudum allah kabul etsin bütün niyetleri dilekleri gerçek olsun inşlh amin...

mrb canim allah kolayligini versin kolay bir durum degil ama allah sabrinida beraber veriyor ben 9 senelik evliyim ilk ögrendigimde hic bu sorunun altindan kalkmam diye düsünüyordum zamanla insan alisiyor ama ins.bütün isteyenlere rabbim verir

cnm geçmiş olsun öyle yada böyle hücre görülmesi iyi birşey sonuçta.umudunu kaybetme zayıf hücre ilaç yada besin takviyeleriyle hareketli hale gelebiliyor.yeterki tedaviye bir yerden başlayın allah yardımcınız olsun

CEMREM MAŞALLAH YİNE ÇIKIŞ OLMUŞ
İNŞALLAH DAHA SAĞLIKLI SPERMLER DE GELECEK ÇOK MUTLU OLDUM
BİR DAHA Kİ TESTTE İÇİME DOĞUYOR KALİTELİ VE ÇOK OLACAK İNŞALLAH
OKULA DA BAŞLAMIŞSIN HAYIRLI OLSUN CANIM EVDE DURMAKTAN İYİDİR KAFAN DA DAĞILIR HİÇ DEĞİLSE

CANIM ARKADAŞLAR YAZMIŞLAR PES ETME DAHA YOLUN BAŞINDASINIZ İNŞALLAH SİZDE AZOSPERMİ YENENLERDEN OLURSUNUZ
CANIM DAHA İYİSİN GALİBA İNŞALLAH DAHA DA İYİ OLACAKSIN KANAMA OLMASIN DA BOŞVER EVDE DUR
İNŞALLAH BUGÜNLER DE GEÇECEK BEBİŞER DOĞUNCA DA BOL BOL GEZERSİNİZ ARTIK

CANIM İNŞALLAH SİZDE ÇABUCAK AŞARSINIZ BU KONUYU RABBİM İSTEYEN HERKESE ÇABUCAK BEBEK SAHİBİ OLMASINI NASİP ETSİN İNŞALLAH

....................................................

Son düzenleme:
.............................................................

Son düzenleme:
[...............................................
aboooovvvv heryeri ben işgal etmişim bilgisayarın azizliği kızlar

Son düzenleme:

inşallah.. a .r olsun.. eşim muhtemelen sormamıstır ne kadar şansımız oldugunu..eşimin mesleği sporcu(güreşci) aynı zamanda testıstlerınde ezıklık varmıs(darbeden kaynaklı) bende cevapları kelpetenle alıyorum.. bırsy sormaya cekınıyorum.. duygularını cok algılayamıyourmm.. nasıl davranmam gerektıgını kestıremıyorumm bu konular acılınca cok gerılıyoruzz.. tedavı olmucam demıyor ama bu konular acılınca gerılıyoruzz..
kadınlar kulubune çok eskıden kayıt olmstum.. uyelıgım baktım sılınmemıss bende hıc profılın bılgılerın bakıp duzenlemedım bılee.. neyse hallederım sımdı.. ilgi ve alakan içi n çok tesekur ederımm.. şunu anladım bizi bizden başka kimse anlamıyorumm ..

şimdi tekrardan sonuçlara baktım aynen şöyle yazıyor

düşük konsantrasyonda hareketli sperm 1,0
düşük konsantrasyonda hareketli sperm/ejek. 0,2
düşük konsantrasyonda toplam sperm/ejek. 13106,8
tek umudum bu sayılar...inşallah daha iyilerini göreceğim...
az önce kök hücreyi araştırırken bir sitede birisi yazmış "Dün ankalifı aradım bu kök hücre işine başlamışlar şu ana kadar 2500 kişi başvurmuş 150 kişiye sponsor bulmuşlar fiyatı oldukça yüksek 10000 euro yüzde 80 gibi bir başarı sağlanıyormuş ,göbekten yağ alıp bir işlemden geçirip kök hücrelerini alıp testise enjekte ediyorlarmış ilaç kullanılıyormuş sürekli testler vs tam 3 yıl sürüyormuş yine sonunda tese işlemi yapılıyormuş microenjektion yöntemiyle tüp bebek yapıloyormuş" böyle bir rakamı nasıl karşılarız onu bile bilmiyorum ama inanıyorum allah yardımcımız olacak ve kök hücreye gerek kalmayacak...allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…