pitircik ameliyat 7-9ekimde olucak.bende ozel gunlerimdeyim.bitince hemen okuyacagim.persembe bitmesede annem okur benim 10 taneyi.rabbim
hepinizin dualarini kat ve kat fazlasiyla hepinize geri versinn.kocam yurekli annelersiniz hepiniz.rabbim kabul etsinn.cok ama cok tsk ederim hepinize agixiniza yureginize saglik.
sevalll siyah beyaz umutlarimsiniz dualarim sizinle rabbim mucizelerini versinnn hepimizinnn.eslerimize sifa versin.onlarin ilk once hayatlaryla imtihan olmuslar rabbim bagislamis onlari bize ve ailesine.simdi bu imtihanida rabbim verdi o biliyor bizi eslerimizi bu imtahanimizdada seslerimizi yakarislarimizi ozlemimizi hasretimizi o biliyorr.yardicimiz olsun.sonuc ne olursa olsun hep hayirli zamanda hayirli sonuclar versiin.haberlerinizi bekliyorumm.esimde bekliyor buyuk bir heyecan icindee.dualarimdasiniz .
şimdi tekrardan sonuçlara baktım aynen şöyle yazıyor
düşük konsantrasyonda hareketli sperm 1,0
düşük konsantrasyonda hareketli sperm/ejek. 0,2
düşük konsantrasyonda toplam sperm/ejek. 13106,8
tek umudum bu sayılar...inşallah daha iyilerini göreceğim...
az önce kök hücreyi araştırırken bir sitede birisi yazmış "Dün ankalifı aradım bu kök hücre işine başlamışlar şu ana kadar 2500 kişi başvurmuş 150 kişiye sponsor bulmuşlar fiyatı oldukça yüksek 10000 euro yüzde 80 gibi bir başarı sağlanıyormuş ,göbekten yağ alıp bir işlemden geçirip kök hücrelerini alıp testise enjekte ediyorlarmış ilaç kullanılıyormuş sürekli testler vs tam 3 yıl sürüyormuş yine sonunda tese işlemi yapılıyormuş microenjektion yöntemiyle tüp bebek yapıloyormuş" böyle bir rakamı nasıl karşılarız onu bile bilmiyorum ama inanıyorum allah yardımcımız olacak ve kök hücreye gerek kalmayacak...allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
kursuncum sizde sperm çıkışı olmuş bence hiç kormana gerek yok bitkisel takviyeler yapın celalettin hocaya gidin inşallah faysasını göreceksinizdir
mrb canim allah kolayligini versin kolay bir durum degil ama allah sabrinida beraber veriyor ben 9 senelik evliyim ilk ögrendigimde hic bu sorunun altindan kalkmam diye düsünüyordum zamanla insan alisiyor ama ins.bütün isteyenlere rabbim verir
herkese selamlarrrr kızla nasılsınız dün girip yazamadım dün eşim arif beyde sperm testti verdi celallettin hocaya gitti kendi ordan babamı da alıp eve geldi bende akşam okula başladım saat 4 den 8 e kadar eve geldim babam geldi yemek çay derken yazamadım
dün eşim test verdi ve sonuç 3 tane hareketsiz sperm bulundu gene:26:ama bu sefer hareketli değilmiş sonra hormon testti verdi onlarda iimiiş lh düşük çıktı celallettin bey pregly 5000 den 2500 e düşürdü ve ersel beyden bitki bekliyoruz bu arada ermişten celalettin hoca g 5 al kullan demiş şimdilik böle g 5 macunu yarın gelicek ersel beyde bakalım ne zaman göndercek ne gönderecekse.
inşlhh bu çıkanlar artık hareketli olur şimdi eşim kasım başına kadar bu g 5 e gelecek olan erselden onları kullanacak bakalım kasımda neler olacak benden böyle yazaym haber vereyim dedim
sık giremem babam bende olunca olmuyo ama genede akşamları görüşürüz kızlarrrrrr
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım benim eşimde azospermi...
2 yıllık evliliğimizde hiç yüzümüz gülmedi...ilk başta vajinismus olduğumu öğrendik ilk bir yıl ilişkiye giremedik 8 ay psikiyatriste gittik...o zor süreci sırf çocuğumuz olacak hevesiyle atlattık...ilişki sırasında sırf kendimi bebeğimiz için diyerek motive ettim...daha sonrasında ise çocuk için doktora gittiğimizde spermiyogramda hiç sperm bulunamadı dediler sizin çocuğunuz olmaz boş yere uğraşmayın dediler dünya başımıza yıkıldı...pes etmedik doktor doktor hastane hastane dolaştık. şuan kaan aydos'un hastasıyız geçen nisan ayında hem micro tese hemde varikosel ameliyatı oldu eşim sonuç yine hüsran oldu. şimdi ilaç tedavisi uyguluyor. en son görmeye gittiğimizde doktorumuz bize nisan mayıs gibi kök hücreye geçeriz dedi. hiç mi umut yok niye öyle dedi bilmiyorum. biz 2. tese ameliyatını olmayı beklerken direk son çareye yöneldi. tese ameliyatlarıyla bizi oyalamak mı istemiyor yoksa tesede sonuç alamayacağını mı gördü anlamadım. eşime şuan çakşır otu kökü macunu yediriyorum ısırgan otu çayı içiriyorum birde zeytinyağının içine incir koyuyorum geceden onu yediriyorum ilaçlarını aksatmıyoruz ama çokta umutsuzuz...o sevgiyi o mutluluğu hiç yaşayamayacakmışız gibi geliyor.artık eş dost akraba şurda bi türbe varmış giden hamile kalıyomuş demeye başladı :'( biliyorum daha yolun başındayız ama ümitleri şimdiden tükettik biz
mrb kızlar.. ne kadar çok aynı durumdan muzdarıp arkadaşimiz varmıs..malesef bir muzdarıp daha katıldı aranıza.. gerçi kım ister bunları yaşamayı.kafayı yememe az kaldı.. neyse hıkayeme gelınce 2,5 senedir evliyım.. ilk sene çocuk ıstemedık beraber çalısıp hem borclarımızı oderız hemde ev ıcın bıraz peşinat bırktırız dedık . ben altı aydan sonra çocuk ıstemeye basladım.. bır kadın dogumcuya gıttım esımle beraber.. hormon tahlılı ve esımden sperm testı ıstedi.. hormonlarım ve yumurtalıklarda bır sorun cıkmadı .. esıme gelınce zar zor yalvar yakar aylarca sperm tahlılı vermesını bekledım.. yanasmıyordu bır turlu.. velhasıl kelam bir devlet hastanesınde sperm tahlılı verdı..eşime sonucları soruyorum doktor vermedı dıyor.. internetten buldum tc nosu ile sonuc koskacman butun degerler sıfırr ama neden benımle paylasmadı onu anlayamadım ...unv hastanesıne gıtmemızı ıstedıler.. çapaya gıttık çapa arastırma olunca aynı anda 4 doktor arastıryor.. tekrar sperm testı kan testı horman testı.. ıyaptılar sperm testı yıne sıfır sadece 20000 yuvarlak hucre gorunuyor onun harıcınde butun degerler sıfırr..canlı bırsyler yok .. 3 aylık arastırma surecınden sonra. esımın hormanael degerlerı normalmiş ne kadar doğru bılmıyorum. genetık te bır sorun yok .. tekk sorun 15-16 yasında ıken arkadası elınde tabanca ile oyanraken yanlıslıkla esımı ısabet etmıs.. ve kursun ıcerde kalmıs.. kursun testıs kanalının yanında oldugu ıcın butun spermlerı zayıflatmıs .. dolayısıylar butun spermler ölu gelıyor.. şimdi çapada heyetın toplanıp onay vermesı gerekıyormıs.. tesa amelıyatı ıcın..doktorlar bız sızı arıyacagız dedı.. hakkımızda en hayırlısı neyse rabbım onu nasıp etsın.. güçlü olmak çok zor bu süreçte..rabbım burda olan butun hanımların gönullerınde ne murad varsa hayırlısyla nasip etsin.. dua ilee
dünyanın en güzel gönüllü anne adayları merhabalar rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş.tedavilerinizde maddi manevi yardımcınız olsun.biz azoyu yendik derken yeni yeni sorunlar yaşıyoruz bunda da vardır bir hayır inş. bu günleride atlatırız hep korkuyla günleri sayıyorum lavaboya gitmekten korkar oldum.kırmızı renkten nefret eder oldum .Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bu çok zor bir imtihanmış hamile kalmakla herşey bitmiyormuş.inş. Rabbim sizlere sorunsuz gebelikler ve kolay doğumlar nasip etsin.eşlerinizde bol bol tohumlar çıkar inş.moralinizi hiç bozmayın hayatınızın tadını çıkarın ben evden dışarıya çıkamıyorum hep yatıyorum oda farklı sorunlara sebep oluyor ......
cemremmmm canım eşinde çıkışlar tekrar başlamış hareketsizde olsa bu güzel bir gelişme inş.herşey yoluna girecek göreceksin.Allah emeklerinizin karşılığını verecek inş.
hepinizden hayırlı haberler bekliyorum Allaha emanet olun .dualrınızda beni unutmadığınızı biliyorum.hissediyorum.
canım seval arkadaşımızın besmelesini okudum ben ama yazmayı unuttum galiba :26:SEVAL0817 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
24 eylül salı dan ------------------------- 26 eylül Perşembe saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2000 ..=okudu
2--- pıtırcık_43 .. 2000
3-- tülay20 2000 ..=okudu
4cemrem29 2000 ..=okudu
5denizbulutu 2000 ..=okudu
6zambak06 . 2000 ..=okudu
7aruna 2000 ..=okudu
8alev99 . 2000 .=okudu
9ecrin23 . .. 2000
10cicek00 . 2000 ..=okudu
11balım1905 . 2000 ..=okudu
12ervae . 2000 =okudu
13huzuryolu 2000 =okudu
14bengusuu . 2000 ..=okudu
15esma 2000 ..=okudu
16hasretim01 .. 2000 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2000 .=okudu
18ilkbahar_ilkbahar .. 2000 ..=okudu
19ese44 ... 2000 ..=okudu
20kader60 2000 ..=okudu
21doğadandeva . 2000 ..=okudu
22lamyay 2000 ..=okudu
23mavimenekşe .. 2000 ..=okudu
24seval0817 2000 ..=okudu
25papatyainci .. 2000 ..=okudu
26pembe85 .. 2000 ..=okudu
27yeşil034 2000
28-- ecrin_bebek .. 2000 ..=okudu
29eda09 2000 ..=okudu
30derya06 .. 2000 ..=okudu
31edebal 2000 ..=okudu
32esmerimyarim 2000 =okudu
33-- ucubirarada 2000 =okudu
34papatyayarim 2000 ..=okudu
35yase2 2000 =okudu
ayyy sıra bana da gelmişslm arkadaşlar.
yarın akşam inş sizin besmele listenizi yayınlayacağım....
namazlarınızı kılın ..
namazınn kılınışı
BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE
Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
hg aramıza..keşke böyle bir sorunla hiiiiç tanışmasaydık...
daha güzel ortamlarda tanışsaydık keşke ama nafile..
canım geçmiş olsun öncelikle..bir an önce bu illetten kurtulanlardan olursun...
canım bizde kaan hocada tedavi olduk.
2 kere tese olduk .
birini kaan hoca yaptı .tesede çıkmazsa tedaviye başlayacağız dedi.
tesede çıkmadı.
klomen ve bazı ilaçlar verdi.
sonuç sıfır.bizde bıraktık kaan hocayı.
cemrem29 arkadaşımızda yazmış...
şu anda topikte bir çok arkadaş celalettin hocada tedavide.
şükür hücre çıkışları sperm çıkışları var.
bizede imkansız denilmişti .şükür şimdi hücre çıkışlarımız var.
inş sperme dönüşecekler.
sizede öneririm celalettin hocayı.
bitki ve kürlei bilinçsiz kullanmayın.
bazıları hormon değerlerini yükseltiyor ve testisleri yoruyor canım.
biz her duyduğumuzu kullandık .
maalesef testisleri yormuşuz .
tedavi sürecimiz uzadı o yüzden.
doktor kontrolünde kullanmanızı öneririm bitkileri kürleri..
ayrıca bir daha tese derlerse hemen olmayın.
her tesede yıpranıyor vücud.
Allah yardımcınız olsun....amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?