Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maşallah onlara , darısı başımıza:) mucize her an her yerde.. belki bir gün bizlere de uğrar

Canlarım arkadaşlarım...

Hayırlı cumalar hepinize...

Havalar çok soğudu ne dersiniz?

eve git yazlık kışlık karıştır şimdi yaaa

okuyamadım hala tahmin ettiğiniz gibi artık biryerden yakalıcam size

SEVAL0817 , PAPATYAİNCİ, PEMBE85 besmelerini okudum.

pembe 85 hayrlısıyla kucağına alsın inşh diğer arkadaşlarım ve bizede nasip olsun inşh...

slm canım papatyainci ve pembe85 arkadaşlarımızın besmelesini okudum Rabbim kabul eylesin

Canım ecrın bebek icin okudum allah kabul etsın canım

Son düzenleme:

Papatyainci nin besmelelerini okudum pıtırcık Rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Eger gercekten oyleyse mucize,ama belki tupbebek yapmislardir soylemek istemiyolardir ama yinede iyice ilaclati falan durumu ogrenip yazarsan bi 47xxy magduru olarak bende cok mutlu olurum...

Ben ecrin bebekin besmelesini okudum rabbim gonlunden gecenlerin hayirlusini nasip etsinn..

denizbulut canım bugün ki haberin beni çok mutlu etti inşallah darısı başımıza
eşimede söyledim çok sevindi ve umuda kapıldı Rabbim kimseyi umutsuz ve evlatsız bırakmasın amin

canım bende heycanlandım okuyunca inşallah allahım bizlerede nasip eder bu mucizeyi bizlerede yaşatır evlatsızlık çok zor bugün arkadaşlara güne gitmiştim içlerinde çocuğu olmayan bir ben varım o kadar içim yanıyo ki kendimi çok yalnız hissetim yine sen neden daha çocuk yapmıyosun diyolar nasıl anlatabilirimki çocuğumuzun çok isteyipte olmadığını eve geldim ve gözyaşlarına boğuldum çok içim yanıyo inşallah bizlerede nasip eder allahım inşallah..kimseyi evlatsızlıkla sınamasın çok zor bi mucizede bizlere yaşasın allahım..

canımmm çok heyecanlandım ya sıra bize geldi namazımı kıldım. Allah cc dualarımızı kabul eylesin inşAllah. Besleme okuyacak bütün arkadaşlardan ve senden Allah cc razı olsun

Son düzenleme:
canımmm çok heyecanlandım ya sıra bize geldi namazımı kıldım. Allah cc dualarımızı kabul eylesin inşAllah. Besleme okuyacak bütün arkadaşlardan ve senden Allah cc razı olsun
cnmmmm sıra sana geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi bakalım inşlhh edilen dualar kabul olur tatlım

okudum canım ecrin_bebek kısa sürede hamile haberlerini alırız inşAllah

cnmmmm sıra sana geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi bakalım inşlhh edilen dualar kabul olur tatlım

evet sıra bana geldi ilk tedaviye başlarsın ya heyecanlanırsın bende duanın gücüne o kadar inanıyorum ki ondan heyecanlandım canım ya. İnşallah cümlemizin duaları kabul olur kısa sürede hepimiz bu dertten kurtuluruz

ayyy kız inşlh o günleri de görürsün
zaten dualarla huzur bulmuyormuyuz cnm inşlhhhh hayırlısyla güzel gelişmler olur hep hayatında

kızlar bugün trtr1 de ibrahim saracoglu vardı esi azospermi olanlara1.nohut kürü 2.bal polen arı sütü karısımı 3.hayıt kürünü önerdi ama öncelik nohut kürü dedi

ve fsh yüksek ise esinizde kesinlikle keciboynuzu kürü yedirmesinler dedi

bilgilerinize

Son düzenleme:
Kardeşlerim ben 4 yıllık evliyim ve sonucunda çocugumuz olmadığı için doktora gittik ve sorun eşimde çıkdı 2 milyon sperm var diğer değerlerde çok düşün.Bunun akabinde arastırdık internetten kürler öğrendik keçi boynuzu kürü ve zeytin yağlı incir kürü 5 ay kadar kullandık 2 gün önce tekrar sperm testi yapdırdık ama sonuç aynı değişen bişiy yok eşimde ALLAHA şükür varikoselde yok sorun neden kaynaklanıyo bilemiyoruz doktorlarda bişiy dmeiyo ALLAH rızası için biri bir yol göstersin bişiy desin çok zor durumdayız şimdiden herkesdden ALLAH razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…