Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

caım hayırlısıyla bebeğini kucağına l ikinizde sağlıklı olsun inşh.hayırlı doğumlar olsun sağlıklı huzurlu...

olmuştur herhalde umarız ikinizde sağlıklısınızdır.
bebeğinin koksunu alıyorsundur.ne mutlu yaa....
Allahım bizde nasip et....
güzel haberlerinizi bekliyoruz.

meraba kızlar yazını gorunce yazmak ıstedım ıb saracoglunun kecı boynuzu kurunu denemenızı tavsıye edıyorum ınanın cok ıse yarıyo sıpermler cok arttırıyo

kızlar dün yani cuma günü trt1 iyişeyler programında ibrahim saracoglu vardı esi azospermi olanlara

1.nohut kürü

2.bal polen arı sütü karısımı

3.hayıt kürünü önerdi ama öncelik nohut kürü dedi

ve fsh yüksek ise esinizde kesinlikle esinize keciboynuzu kürü yedirmesinler dedi

bilgilerinize
Allah şifa versin

bayağıdır girmedim ama son başladım okumaya herkese mesaj yağdırıyorum bugün senide çok merak ediyordum bahar.

öncelikle taşınmışsın okuluna başlamışınız evin yerleşmiş hayırlı olsun ...

sonra daha iyisi eşini için rahatsızlığın büyüme yokmuş çok mutlu oldum inşh yok olup gider çok sağlılık olur..

ve evetttttttttt presn geliyor paşa geliyor....çok mutlu olsum hayırlısıyla sağlıkla huzrla doğsun inşh.

hepiniz çekirdek aileniz sağlıkla huzurla dolsun.

Allahım bizde nasip etsin dileyen herkese...Çok öpüoyrum seni...

Çok teşekkür ederim ilgin için.. Soyadı nedir? Hangi ilde görev yapıyor?

cnm okulun hayırlı olsun maşallah azimlisin.kasımda da bol bol hareketli sperm çıkar inş.

Yeni katılanlar arkadaşları görüyorum hoşgeldiniz Rabbim gönlünüze göre versin herşeyi inş. tez zamanda .Sevindirici haberlerle görüşürüz inş.

s a canlar..
beni merak ettinizmi bilmiyorum...26 eylul sabahi sezeryanla bebegim dogdu...ALLAHima sonsuzca sukurler olsun...
cok kolay diyemem ama bebegim yanagima dokundugu an herseyi unuttum annelik boyle birseymis..yuce RABBIM kader arkadaslarima ve dileyen herkese yasatsin bu duyguyu..
10 gunluk simdi MUHAMMED FARUK...
sarilik vardi 2 gune bir kontrole gidiyoruz yukselirse tedaviye alacak dr insaallah yukselmez..
sizdende guzel haberler alirim ins..teyzeleri size hep dua ediyoruz...

misss kokulu annemiz hoşgeldin şükür rabbim kurtarmış seni ,şimdi bebegini sarıl bizim yerimizede öp annesi kuzunu.masallah. Allah izniyle hiç birsey olmaz canım genelde sezaryan dogum yapanlarda sarılık oluyor zamanla gecer insallah benim kardesimdede olmuştu gecti canım yüregini ferah tut

ayyy maşallah maşallah adıyla yaşasın inş.Muhammed faruk,canım dogum zor demi sen atlattın ben çok korkuyorum dogumdan...seni ve eşini tekrar tekrar tebrik ediyorum.yavrunuz hayırlı ömürlü olsun.

yeni birsürü arkadaş katılmiş malesef.rabbim tez vakitte şifanızı versin.hiç umudunuzu yitir
meyın.azminiz ve sabrınız bol olsun.

ayyy maşallah maşallah adıyla yaşasın inş.Muhammed faruk,canım dogum zor demi sen atlattın ben çok korkuyorum dogumdan...seni ve eşini tekrar tekrar tebrik ediyorum.yavrunuz hayırlı ömürlü olsun.

ALLAHrazi olsun teyzesi...canim sezeryan dogum zor degil.. uyudun uyandin bebeklerin seninle insaalah..zaten sende sezeryan olursun degilmi?normal dogum daha zordur...ins saglikla alirsin yavrularini...

ahh canim hosbulduk duygulandirdin benii..opmeye bile kiyamiyor insan bakmaya doyamiyor...ins sizde yasayacaksiniz. ALLAH cok buyuk. oyle lutuflari varki...
evet su sariligi bi atlatsak rahatlayacaz...cok sagol teyzesii

hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmenizi nasip etsin inşallah

Eger gercekten oyleyse mucize,ama belki tupbebek yapmislardir soylemek istemiyolardir ama yinede iyice ilaclati falan durumu ogrenip yazarsan bi 47xxy magduru olarak bende cok mutlu olurum...

evt cnm gerçekten bir mucize
bende bugün onlara gitmiştim biraz önce geldim
yaklaşık 3 yıllık evliler
geçen sene öğrenmişler azosperm olduğunu
yaklaşık 8 ay panax ve e1 kullanmışlar birde kutusunu bulamadılar m.eraslanın bi ilacı daha var
ve doğal yolla 2 aylık hamile
onlarda hala şok içersindeler inanamıyorlar
durumları 47 xxy yok cnm tüp bebek değil zaten oğlu ameliyat da olmam diyorddu
hamiş haberini alınca ilaçları felan bırakmış oğlu

denizbulut canım bugün ki haberin beni çok mutlu etti inşallah darısı başımıza
eşimede söyledim çok sevindi ve umuda kapıldı Rabbim kimseyi umutsuz ve evlatsız bırakmasın amin

cnmmmmmmmmm inşlh darısı başımıza benim içinde çok dua ediyolar
inşlh hepimize rabbim yaşatır böyle mucizeleri
amin inşlh kimse evlatsız kalmasın.......

inşlh cnm inşlh
kıyamam üzülmüşsün bugün
ne yapalım cnm kaderimize razı olmak zorundayız
rabbimin bir bildiği vardık mutlaka vakti zamanı gelince
inşlh bizlerinde evlatları olur
inşlh cnm inşlh hepimiz böyle güzel mucizeler yaşayalım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…