- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
nasilsiniz kizlaarr cok oledim siziii nasilsiniz napiyosunuz tedavideki arkadaslar hucre cikislariniz olmus cok sukur gecmise pek goz atamadim ama guzel haberler gozume carptisukurler olsun rabbim insallah surusune bereket spermler versin hepinize insallah pes pese hepinizden haberleri alirim her daim dualarimdasinz , gulza gozun aydin canim rabbim bir omur bebisini sana bagislasin baharim seninde gozun aydin olsun pasan gelicek rabbim hayirli evlat versinde hic fark etmez kiz oglan insallah isteyen ic bir annenin kucagi bos kalmaz ,
flzask siz nasilsiniz prensesinizle nasil gidiyor cok sukur yariladinizinsallah sag salim kucagimiza aliriz
durudenizderyamiz canim rabbim senide evlatlarinida korusun insallah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin rabbim
denizbulut canim sen nasilsin nasil gidiyor insallah en kisa zamanda mujdeli haberlerini almak nasib olur ,
cemrem sizin spermler hala saklaniyolarmi kizin olursa sende nazli koypek nazlandilar baksana insallah en kisa zamanda sende haberlerini verirsin
kizlar bizde cok iyiyiz cok sukur benim yalanci dogum sancilarim basladi dun gece 10 dakika icinde 4 defa sanciladim hastaneye gitmeye korktum yatip uzaninca gecti cok sukur kizlaarrr ekimin sonuna az kaldiiii cok cok heycanliyim butun hazirliklarimiz bitti cok sukur hastane cantamizida hazirladik gunler gecmek bilmeyince bende butun gunleri doldurdum ya misafir cagiriyorum yada ben gidiyorum bide cami var iste boyle canlar ha birde cok uyuyorum gunler cabucak gelip gecsin diye :) bide aramizda kalsin bebis az hareket edince ben solugu hastanede aliyorum yoksa baska turlu kontrol tarihlerini bekliycemdoktorum anladi galiba kontrol tarihlerimi 20 GUNDEN 12 GUNE DUSURDU iste boyle canlar simdi ben gecmise bi goz aticam yeni arkadaslar gelmis hic hos geldiniz diyesim gelmiyor insallah geldikleri gibi giderler kimse bu topikte bebissiz kalmasin allahim hepimizin yardimcisi olsun doguma girince size dua edicem simdi yeni gelen arkadaslarin isminide yazayim listeme dualarim sizlerle hepiniz rabbime emanet olun
s a kizlar nasilsiniz:16
sabahtan hastaneye gittim kan verdim.
insaallah yarin sezeryanla bebegim dogacak. cok heyecanliyim ellerim ,yuregim tir tir titriyor sanki:18:
sizede boyle guzel telaslar yasatmasi icin ALLAHa dua ediyorum. nerede evlat hasreti ceken bir yurek varsa onada ver yuce rabbim.
isimlerinizle dua edecem ins en yakin zamanda hamis haberlerinizi aliriz,hergun pc actigimda ilk size bakiyorum neler olmus diye.
sizde bana dua edin ALLAHim kolaylik versin.
meraba kızlar yazını gorunce yazmak ıstedım ıb saracoglunun kecı boynuzu kurunu denemenızı tavsıye edıyorum ınanın cok ıse yarıyo sıpermler cok arttırıyo
ALLAH razı olsun kardeşim ALLAH çaresiz dert vermez elbet bir yolu vardır spermleri artırmak için ama nasıl ne yapmamız gerek bilemiyoruz.Bilen aynı sorunu yaşıyan arkadaşalrdan rica ediyorum bizleride bilgilendirsinler ALLAH aşkı için
canlarrrrrrrr biz geldikkkkkkk
bugün kontorlümüz vardı 16+2 olduk
cinsiyette belli olacaktı heyecanla gittik dr ne diyecek diye...
hep içimizden kız geçiyordu ama bebişimizzzzz erkekkkkkkkkk
inş prensimi üzmemişizdirrrrrrrr eşim hep "kızım" diye sevmeye çalışıyordu da kızıyordum "erkekse üzülür bebişim öyle sevme" diye...
çok şükür gelişimi çok iyi dedi dr 153 gr olmuş miniğim
bidahaki kontrolümüz bayramdan sonra...
küçük yiğeninizle dua ediyoruz hepinizeeeeeee rabbim hepinize sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin en kısa zamanda inş
çok geçmiş olsun canım.ilacı malesef bilmiyorum.bilen arkadaşlarım varsa yardımcı olsun inşh.
Dilerim tez zamanda sayılar düzelir bebeiş gelir.
canım celalettın hocaya gıdınj derım ben o gereklı butun tahlılerı yapıor zaten burda coğu arkadasımız celalettın beye gıdıoruz ve ımkansız denılecek arkadaslarımızda bıle hucre cıkısları basladı..
herkese selamlarrrr kızla nasılsınız dün girip yazamadım dün eşim arif beyde sperm testti verdi celallettin hocaya gitti kendi ordan babamı da alıp eve geldi bende akşam okula başladım saat 4 den 8 e kadar eve geldim babam geldi yemek çay derken yazamadım
dün eşim test verdi ve sonuç 3 tane hareketsiz sperm bulundu gene:26:ama bu sefer hareketli değilmiş sonra hormon testti verdi onlarda iimiiş lh düşük çıktı celallettin bey pregly 5000 den 2500 e düşürdü ve ersel beyden bitki bekliyoruz bu arada ermişten celalettin hoca g 5 al kullan demiş şimdilik böle g 5 macunu yarın gelicek ersel beyde bakalım ne zaman göndercek ne gönderecekse.
inşlhh bu çıkanlar artık hareketli olur şimdi eşim kasım başına kadar bu g 5 e gelecek olan erselden onları kullanacak bakalım kasımda neler olacak benden böyle yazaym haber vereyim dedim
sık giremem babam bende olunca olmuyo ama genede akşamları görüşürüz kızlarrrrrr
s a canlar..
beni merak ettinizmi bilmiyorum...26 eylul sabahi sezeryanla bebegim dogdu...ALLAHima sonsuzca sukurler olsun...
cok kolay diyemem ama bebegim yanagima dokundugu an herseyi unuttum annelik boyle birseymis..yuce RABBIM kader arkadaslarima ve dileyen herkese yasatsin bu duyguyu..
10 gunluk simdi MUHAMMED FARUK...
sarilik vardi 2 gune bir kontrole gidiyoruz yukselirse tedaviye alacak dr insaallah yukselmez..
sizdende guzel haberler alirim ins..teyzeleri size hep dua ediyoruz...
ayyy maşallah maşallah adıyla yaşasın inş.Muhammed faruk,canım dogum zor demi sen atlattın ben çok korkuyorum dogumdan...seni ve eşini tekrar tekrar tebrik ediyorum.yavrunuz hayırlı ömürlü olsun.s a canlar..
beni merak ettinizmi bilmiyorum...26 eylul sabahi sezeryanla bebegim dogdu...ALLAHima sonsuzca sukurler olsun...
cok kolay diyemem ama bebegim yanagima dokundugu an herseyi unuttum annelik boyle birseymis..yuce RABBIM kader arkadaslarima ve dileyen herkese yasatsin bu duyguyu..
sarilik vardi 2 gune bir kontrole gidiyoruz yukselirse tedaviye alacak dr insaallah yukselmez..
ayyy maşallah maşallah adıyla yaşasın inş.Muhammed faruk,canım dogum zor demi sen atlattın ben çok korkuyorum dogumdan...seni ve eşini tekrar tekrar tebrik ediyorum.yavrunuz hayırlı ömürlü olsun.
misss kokulu annemiz hoşgeldin şükür rabbim kurtarmış seni ,şimdi bebegini sarıl bizim yerimizede öp annesi kuzunu.masallah. Allah izniyle hiç birsey olmaz canım genelde sezaryan dogum yapanlarda sarılık oluyor zamanla gecer insallah benim kardesimdede olmuştu gecti canım yüregini ferah tut
s a canlar..
Eger gercekten oyleyse mucize,ama belki tupbebek yapmislardir soylemek istemiyolardir ama yinede iyice ilaclati falan durumu ogrenip yazarsan bi 47xxy magduru olarak bende cok mutlu olurum...
denizbulut canım bugün ki haberin beni çok mutlu etti inşallah darısı başımıza
eşimede söyledim çok sevindi ve umuda kapıldı Rabbim kimseyi umutsuz ve evlatsız bırakmasın amin
canım bende heycanlandım okuyunca inşallah allahım bizlerede nasip eder bu mucizeyi bizlerede yaşatır evlatsızlık çok zor bugün arkadaşlara güne gitmiştim içlerinde çocuğu olmayan bir ben varım o kadar içim yanıyo ki kendimi çok yalnız hissetim yine sen neden daha çocuk yapmıyosun diyolar nasıl anlatabilirimki çocuğumuzun çok isteyipte olmadığını eve geldim ve gözyaşlarına boğuldum çok içim yanıyo inşallah bizlerede nasip eder allahım inşallah..kimseyi evlatsızlıkla sınamasın çok zor bi mucizede bizlere yaşasın allahım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?