Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok geçmiş olsun.. rabbim şifa versın .. sen burrdaki şanslı ınsanlardansın . hiç üzülme en azından sperm var.. burdaki insanların bır çogu 1 tane sperme muhtaçç..:) normal yolla değilde direk tüp bebek deneyebilirsin..hersy ALLAHTAN SEPEPSİZ İNFERLİTE BİLE VAR..ol der oluverıır .. bir akrabam sizin gıbı değerler dusuk cıktı bır doktor tedavı yapmak ıstedı oda oldukca masrfalıydı maddı yonden kaldıramayacaklard. baska bır doktra gıttıler o doktor dırek tup bebege yonlendındı.. suan cocukları var.. doktarın adıda numan bayazıd olması lazım.. rabbım senınde gonlune gore versın

Arkadaşlar Merhaba,

Yaklaşık 1 yıldır hamile kalamamam üzerine eşim birden spermiogram yaptıracağım dedi ve, apar topar hiç muayene filan olmadan, özel bir hastaneye giderek, ilgili testi yaptırdık. Test sonucunda yazan ' Azoospermi ' yorumunu görünce Dünya başımıza yıkıldı sanki... Yaklaşık iki aydır ne yapmamız gerektiğini bilemez haldeyiz.. Allah bu durumda olan herkese acil şifa ve sabırlar versin...

Nasıl başlasak? Nerden başlasak? Önce ne yapsak? Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum..

ALLAH razı olsun kardeşim ALLAH çaresiz dert vermez elbet bir yolu vardır spermleri artırmak için ama nasıl ne yapmamız gerek bilemiyoruz.Bilen aynı sorunu yaşıyan arkadaşalrdan rica ediyorum bizleride bilgilendirsinler ALLAH aşkı için

canım benim nasılsın inşallah iyisindir

papatyainci

pembe85

ecrin_bebek

dualarını okudum allah kabul etsin amin

hayırları versin şerleri def eylesin mutluluklarımızı daim eylesin amin

meraba kızlar yazını gorunce yazmak ıstedım ıb saracoglunun kecı boynuzu kurunu denemenızı tavsıye edıyorum ınanın cok ıse yarıyo sıpermler cok arttırıyo

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun, inşallah tedavi yolculuğunuz mümkün olduğunca kısa olur. en yakın zamanda kavuşursunuz meleğinize. benim naçizane tavsiyem öncelikle azsperm nedenini bulmanız. genetik mi, hormonal mi, testis kaynaklımı, çocukken geçirilmiş hastalık mı.

canım hayırlı olsun güzel haber duyarız inşh.

Güçlü anne
uzun zamandır giremedim ama aklımdasınız tabiki dualarımda da...
Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bizlerede tattırsın bu güzelliği..öpüoyrum

Çok geçmiş olsun canım umarım doktorlardan hayırlı haberler alırsınız..
bir mucize yazısınıda sen yazarsın buraya

canım çok geçmiş olsun .başka bir doktorada gitmektede fayda var sanki.
inşh güzel sonuçlar alırsınızç

canım inşh hareketlenecek onlar merak etme sen.

canım merhaba ;

dilerim sürecinde güzellikler geçer bebeşin sana tutunur sağlıklı güzel hamilelik geçirirsin.
bizlerede hamiş halinle dua edersin :)

canım pazartesi umarım güzel haberlerle gelirsin ve tabiki dualarımızdasın

İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım..Muhtemelen çocukken geçirdiği iki inmemiş testis ameliyatı sebebiyle oluğunu düşünüyoruz..Bakalım bir doktor belirleyip muayeneye olarak başlamak istiyoruz.. İnşallah hayırlı birine denk geliriz..

inşh canım bir sonrakine çıkar üzülme ben geç gördüğüm için geç yazıyorum kusura bakma...

inşh çıkacaktır

canım çok geçmiş olsun gerçekten çok uğraşmışızsın ve hala devam örnek alınman lazım.
ayrıca boşuna ameliyatta hay ALLAHım yaa kötü olmuş.
herşeyde bir hayır vardır deyip yolumuza bakıcaz galiba ki sen zaten öyle yapıyorsun.
inşh bu sefer güzel sonuçlarında sende buraya mucizenin detaylı olarak yazarsın bizde sular seller gibi okuruz darısı başımıza deriz.

inşh güzel haberlerini bekliyoruz.

canım celalettın hocaya gıdınj derım ben o gereklı butun tahlılerı yapıor zaten burda coğu arkadasımız celalettın beye gıdıoruz ve ımkansız denılecek arkadaslarımızda bıle hucre cıkısları basladı..

vayyy beee yaşasın ben yeni görüyorum kusura bakma herkes kutlamış ben yeniden üzerinden geçtim bguün herşeyin

gözünüz aydın çok sevdin yaa...

hadi bakalım yeni GÜÇLÜ ANNE VE KAHRAMAN BİR BABA aramıza gelecek demek.

Darısı hepimizin başına ....

merhaba arkadaşlar...eşim 3 hafta önce varikosel amliyat oldu ...doktor arimidex diye bir ilaç yazdı hormon yenileme ilacıymış..3 ay kulanmamız gerekiyor muş..aranızda kulanan va mı..

çok geçmiş olsun canım.ilacı malesef bilmiyorum.bilen arkadaşlarım varsa yardımcı olsun inşh.
dilerim tez zamanda sayılar düzelir bebeiş gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…