sa.nasılsınız kızlar
Kardeşlerim ben 4 yıllık evliyim ve sonucunda çocugumuz olmadığı için doktora gittik ve sorun eşimde çıkdı 2 milyon sperm var diğer değerlerde çok düşün.Bunun akabinde arastırdık internetten kürler öğrendik keçi boynuzu kürü ve zeytin yağlı incir kürü 5 ay kadar kullandık 2 gün önce tekrar sperm testi yapdırdık ama sonuç aynı değişen bişiy yok eşimde ALLAHA şükür varikoselde yok sorun neden kaynaklanıyo bilemiyoruz doktorlarda bişiy dmeiyo ALLAH rızası için biri bir yol göstersin bişiy desin çok zor durumdayız şimdiden herkesdden ALLAH razı olsun
Arkadaşlar Merhaba,
Yaklaşık 1 yıldır hamile kalamamam üzerine eşim birden spermiogram yaptıracağım dedi ve, apar topar hiç muayene filan olmadan, özel bir hastaneye giderek, ilgili testi yaptırdık. Test sonucunda yazan ' Azoospermi ' yorumunu görünce Dünya başımıza yıkıldı sanki... Yaklaşık iki aydır ne yapmamız gerektiğini bilemez haldeyiz.. Allah bu durumda olan herkese acil şifa ve sabırlar versin...
Nasıl başlasak? Nerden başlasak? Önce ne yapsak? Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum..
s a canlar..
beni merak ettinizmi bilmiyorum...26 eylul sabahi sezeryanla bebegim dogdu...ALLAHima sonsuzca sukurler olsun...
cok kolay diyemem ama bebegim yanagima dokundugu an herseyi unuttum annelik boyle birseymis..yuce RABBIM kader arkadaslarima ve dileyen herkese yasatsin bu duyguyu..
10 gunluk simdi MUHAMMED FARUK...
sarilik vardi 2 gune bir kontrole gidiyoruz yukselirse tedaviye alacak dr insaallah yukselmez..
sizdende guzel haberler alirim ins..teyzeleri size hep dua ediyoruz...
Teşekkürler canım, hangi tüp bebek merkezinde? randevu almak zor mu? Eşim hafta içi izin alması çok zor.. Cumartesi günleri bakıyormu ki?
canım ben papatyainci ve pembenin besmelesini cektim rabbim niyetlerini kabul etsin
s a canlar..
beni merak ettinizmi bilmiyorum...26 eylul sabahi sezeryanla bebegim dogdu...ALLAHima sonsuzca sukurler olsun...
cok kolay diyemem ama bebegim yanagima dokundugu an herseyi unuttum annelik boyle birseymis..yuce RABBIM kader arkadaslarima ve dileyen herkese yasatsin bu duyguyu..
sarilik vardi 2 gune bir kontrole gidiyoruz yukselirse tedaviye alacak dr insaallah yukselmez..
7 ekim yarın ümitlerin yeşerip yesermediğni görebileceğimiz gün 7 ekim... kontrolümüz var nolur dualarnizi eksik etmeyin...allaha emanet olun...inş iyi haberlerle döönebilirm...
s a canlar..
meraba kızlar yazını gorunce yazmak ıstedım ıb saracoglunun kecı boynuzu kurunu denemenızı tavsıye edıyorum ınanın cok ıse yarıyo sıpermler cok arttırıyo
ooooo hg kaçak....
nerelerdesin bakalım?
özletiyorsun kendini kızacazzzz
nasılsın bakalım?
tedavin ne aşamada şimdi....?
canım buradakilerden epeyce bir şanslısın Allaha şükür.
bizler 1 spermin hasretindeyiz ve derdindeyiz
benim tavsiyem iyi bir doktora gidin ....
ne kullanacaksanız doktor tavsiyesinde kullanın.
bazı kürler varki faydalı evet ama hormon değerlerini alt üst ediyor
ve Allah korusun var olan spermi bile kaçırıyor.
keçi boynyzy önereceğim ama hormon değerlerinizi bilmeden kullanmanızı önermem.
fsh ı yükseltiyor.
fsh yükselince sperm çıkışı durabiliyor....
geçmiş olsun.
canım hg aramıza....
inş bu dertten tez zamanda kurtulanlardan olursun.
bizlerin çoğu dr.celalettin peru nun tedavisindeyiz.
şükürler olsun ki hepimiz az da olsa güzel sonuçlar aldık...
önce doktor kontrolunden geçin derim.
tese derlerse hemen tese olmayın.
biz o hatayı yaptık ve tedavi sürecimiz uzadı.....
Rabbim yardınız olsun.
yine yardımcı olurum canımcım ..
7 ekim yarın ümitlerin yeşerip yesermediğni görebileceğimiz gün 7 ekim... kontrolümüz var nolur dualarnizi eksik etmeyin...allaha emanet olun...inş iyi haberlerle döönebilirm...
Canlarım arkadaşlarım...
Hayırlı cumalar hepinize...
Havalar çok soğudu ne dersiniz?
eve git yazlık kışlık karıştır şimdi yaaa
okuyamadım hala tahmin ettiğiniz gibi artık biryerden yakalıcam size
SEVAL0817 , PAPATYAİNCİ, PEMBE85 besmelerini okudum.
pembe 85 hayrlısıyla kucağına alsın inşh diğer arkadaşlarım ve bizede nasip olsun inşh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?