Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
taze anne hoşgeldinnn
maşalalh sübhanallah adıyla yaşasın evladın sağlıklı sıhhatli ailesine ve vatana hayırlı evlat olsun
oyyyy nasıl o süt kokuyordur şimdi o kokunun hastasıyım bol bol sütün olsun cnm
inşlh sarılığı çabuk geçer minik muhammed faruk un ömrü uzun canı sağ olsun

hayırlı olsun ilaçlar eşine şifa olsun güzelim
cnm o kadar kafana takma inhibin b yi dr. celallettin beyde fazla ona dikkat etmeyin diyor nurusima arkadaşlarında sonucu 2 idi ama eşinin ameliaytında sperm bulundu maşalalhh o yüzden sıkma canını
evet bizim sonuç 29 çıktı bende üzüldüm o rakamı görünce ama celalettin hoca kafanıza takmayın deyince bende fazla üstünde durmadım..ahh cnm çoğu şeyden nice sonra haberimiz oldu bizde 6sene sonra öğrendik bu testti
olsun bundan sonra sonuclarınız hep ii çıksın cnm haklsıın da benim eşimde ilk ameliyatı bugün öğrendik 2 gün sonra ameliyat olmuştu o yüzden bundan sonraki tedaviye odaklan şimdi bundan sonrası güzel olsun tatlım

merhaba kızlar.bugün benim eşimde Celalettin Hocaya gitti.giderken tereddütlüydük daha Ersel Hocanın verdiği Sertoly (1,5 kutusu daha var.)bitmediği için gitsek mi gitmesek mi düşünüyorduk ama Celalettin hoca 75 gün sonra gelin dediği için gitti eşim.ama maalesef tahlil dahi yapmamış.yarım saat muhabbet etmişler,sertoly bitir 15 gün de vücudun dinlensin ondan sonra gel demiş.bence çok mantıklı.ama biz heycan yaptık dayanamadığımız için gitti ama maalesef biraz daha bekleyeceğiz.
bundan da anlaşılıyor ki kızlar ilaçları bitirmeden doktora gitmeyin.:))

hadi bakalım hayırlısı olsun.eşine şifa olsun inşallah.
benim eşim de iğne kullanmıyor,sadece Ersel Hocanın ilaçlarını kullanıyor.

aynen öle cnm bizde ilaçlar bitince hemen gidicektik ersel bey ilaçlar bitip 20 gün olsun öle gidin dedi
haklı çünki bünye anca topluyor demek ki yani spermin oluşmasında ki evredir inşlh bu sürede sizde de bi sperm görüp halayını çekeriz güzelim

Cemrem işin garip tarafi Ersel beye de sorduk ilaçlar bitmedi gitsek mi gitmesek mi diye adam gitmeyin ilaçların bitmesini bekleyin dedi ama durdurmadım adamı gitte git diye kafasının etini yedim zorla gönderdim sonuç:bekleyin

Cemrem bu Sertoly de bitecek gibi değil ya.gün de 3 çaykaşığıyla kocaman kutu biter mi?her ilaç çarçabuk bitti Sertoly bitmiyor.
neyse biraz daha sabır.
belki sertoli bitince herbirimizin eşlerin de fışkırır spermcikler.

a.s canım tekrar gözünüz aydın kavuştunuz oğlunuza
Allahım hayırlı evlat etsin sağlıkla büyüsün inşallah
darısı diğer hamilelerin ve anne olmak isteyen tüm müslüman kardeşlerime olsun
inşallah sarılığı da atlatır oğluşun.

evet bizede ersel bey demişti bende eşime git git dedim sonuç bizede bekleyin demişti hoca
haklısın bekliyorsun ya bitsin diye bitesi yok gibi geliyo insana ama biter sabır ne yapıcan:26:
inşlh cnm ya şöle topiğimize can gelir herkesler de tek tek çıkış olsa hiç değilse ölü diri görsek tek tek hepimiz yeter çünki buralar bu aralar çokkk boş herkes kabuğuna çekildi haklı olarak bi değişiklik olmayınca yazmak gelmiyo herkesin içinden ama inşlhhh bu aydan sonra herkesler bol bol çıkış yazıları yazacakkk benim dualarım bu yönde

selamün aleyküm kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
çok şükür yakalayabildim sizleri :)

selamün aleyküm kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
çok şükür yakalayabildim sizleri :)
aleyküm selam cnm biz burdayız sen yoksun kız ce eeee deyip kaçıyorsun senle uzun zamandır muhabbet etmedik nasıslın hamişlik nasıl doğuma yaklaşıyorsun normal mi sezeryan mı ismi belli mi amannn ne çokk soru sordum kız sakın kaçma gene heee

evet ya topik çok sessiz kaldı.son 3 aydır topiğimiz sessiz.
inşallah bayram sonrası çifte bayram yaşarız.herkes te güzel gelişmeler olur.
ömrümüz beklemekle geçiyor zaten inşallah sonu güzel olur.

canım nasılsınnnnnn çoktandır seninlede yazışamadıkkkk .

evet ya topik çok sessiz kaldı.son 3 aydır topiğimiz sessiz.
inşallah bayram sonrası çifte bayram yaşarız.herkes te güzel gelişmeler olur.
ömrümüz beklemekle geçiyor zaten inşallah sonu güzel olur.
evet cnm topik böle boşken olmuyo insanın gözleri arıyo arkadaşalrını inşlhh dediğin gibi bayramdan sonra bombalar la dolar taşar burasııııı

canım ya pek giremiyorum zaten nete girsem de uzun süre kalamıyorum
hemen sırtlarım bellerim kopuyo
kimseyi göremezsem de burda hemen çıkıyorum zaten
ben de özledim sizleri canım ya
hamişlik çok şükür iyi gidiyo canım evet az kaldı doğuma 7 aylık oluyoruz hemen hemen
doğum belli değil canım ama inşallah normal doğum olur hayırlısıyla
ismi de belli canım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir sağsalim
sen nasılsın canım tedaviniz ne durumda neler yapıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…