Allah iyilik versin tatlım....
her zaman dualarımdasınız .
inş kolayca doğumunuz gerçekleşir. kucağınıza sağsalim alırsınız inş.....
hep kıpır kıpır olsun inş annesi....
inş tatlım inş. hepimiz yaşarız o güzellikleri.
ama zamanı var sanırsam.
o zamanı dualarla bekliyoruz....
canım okul ev arası koşturuyorum işte aynı anlıcan.
kürleri bekliyoruz...
bakalım hayırlısı.
çıkış olacağı günü bekliyoruz .
inş hepimiz tek tek kurtuluruz bu illetten....
Allah emanet olun ....
doya doyatadını çıkar tatlım.......
Canım benim bir derdim daha var annem bayram sonrası ciddi bir ameliyat geçirecek arkadaşlarlardan ricam benim için niyetlerinde hem eşimden sperm çıkıp evlat sahibi olabilmem için hemde annemin şifasi için niyet edip okurlarsa çok mutlu olurum böyle işte insan çeşitli imtihanlardan geçiyor Allah beterinden saklasın okuyacak olanlardan Allah razı olsun tez vakit gönül muradlarina kavuşsunlar
nasılsınız bakalım?
nasıl gidiyor hamişlik....?
bebişler napıyor?
bıcırlar yerim ben onları....
kendinize ve bebişlere iyi bakın.
Allah a emanet olun......
İyiyiyz canım çok şükürrr herşey yolunda günleri geçiriyoruz..
bebişte iyi teyzesii bizimkide kıpır kıpır yaramazlık yapıyo ..
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..:26:
sen nasılsın tatlımmm nasıl gidiyoo..
sevindim canım herşeyin iyi olmasına.
kıpır kıpır olsun hep inşşş.
bırak annesi yapsın yaramazlığını .
ohhhh ohhhh yakışır yeğenime ......
daha dur ....doğsun hele sağsalim ... sen ozaman gör.
ne tüyolar verecez ona yaramazlık için daha.....
hazırlıklı ol..... NAZ ın yanında olacağız heppppp
haberin ola aaaa
amin canım amin amin . darısı hepimize olur inş... çocuksuz ev kalmaz inşşşşşşşşş.amin.
aynı canım devam ediyor şükür hayat.
okul ev gezme
vakit geçiyor işte .
Allah emanet olun....
yapsın kuzum yaramazlığını az beklemedim bu günleri görmek için..:26:
inşallah sizlerdede sprem çıktığını görüceğimiz günler yakındır cnm bi güzel haberde sizden gelirrr
görüşürüz cnmm yemek yapmam lazımm.
canım biz bugün Devlette başladık.Ankara üniv.cebeci kanpüsü prof cem atabekoglu mesaiden sonra bakıyor 61 tl ücreti var.bir sorun cıkmazsa devam edecez memnun kaldık.yarın tam kan sayımı ve şeker yüklemesi yapılacak.biz digeryeri bitırdık gibi inş.bir sorun cıkmaz.maddi manevi artık zor geliyordu.sizin içinde ne hayırlısı ise o olsun inş.netten cem beyi bi araştır.
canim hayirli vakti vardir elbette .ne olur cok uzme kendini.guclu olmalisin ne olur.benim kuzenimin esi 2 yil tedavi oldu.2 yilin sonunda cevap
vermis tedaviye simdi 4 yasinda kizlari var.banada ornek oluyor o yuzden kendimi bende 2 yila kadar hazirladim sonuc icin.
siz celalettin beye gitmiyorsunuz galiba.bize ilk alti ay sonra olmazsa 1yil dedi.bizde sabirla beklemedeyiz.
bitkisel bir seyler kullaniyormusunuz.hormonlariniz nasil.micro tese olmadiysaniz sanslisin en azindan.bize celalettin bey fsh
yuksek diye prengl 5000 verdi hafta iki gun vuruluyor esim.birde ersel beyin kurleri var.su an sertoli ve leydingteyiz.sizin dktr neler soyledi.
esma canım gözün aydın çok sevindim müjdeli haberine devamı gelir ve meleğine kavuşturur bu spermler seni inşallah darısı bekleyen herkesin başına inşallah
ECRİN_BEBEK İÇİN besmele okuyoruz
SONSUZ ------ ALEV99 ------ BENGUSUU ------ ESMA------ HERŞEYGÜZELOLCAK------- ESE44 ------- LAMYAY ------MAVİMENEKŞE ------- ECRİN_BEBEK------ EDEBAL ----- ESMERİMYARİM----- UCUBİRARADA -----YASE2
HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ..
ARKADAŞLAR GÖZDEN KAÇIRDIKLARIM OLABİLİR......
YAZARSANIZ SEVİNİRİM...
NİYETİ: : eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
03 ekim Perşembe den ------------------------- 5 ekim cumartesi saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2000
2--- pıtırcık_43 .. 2000
3-- tülay20 2000 =okudu
4cemrem29 2000 =okudu
5denizbulutu 2000 =okudu
6zambak06 . 2000 =okudu
7aruna 2000 .=okudu
8alev99 . 2000
9ecrin23 . .. 2000 =okudu
10cicek00 . 2000 .=okudu
11balım1905 . 2000 =okudu
12ervae . 2000 .=okudu
13huzuryolu 2000 ..........................................pıtırcık_43 okuyacakkkk
14bengusuu . 2000
15esma 2000
16hasretim01 .. 2000 .......=okudu
17her şeygüzelolcak 2000
18ilkbahar_ilkbahar .. 2000 ..=okudu
19ese44 ... 2000
20kader60 2000 ..=okudu
21doğadandeva . 2000 =okudu
22lamyay 2000
23mavimenekşe .. 2000
24seval0817 2000 =okudu
25papatyainci .. 2000 =okudu
26pembe85 .. 2000 .=okudu
27yeşil034 2000 .=okudu
28-- ecrin_bebek .. 2000
29eda09 2000 =okudu
30derya06 .. 2000 .=okudu
31edebal 2000
32esmerimyarim 2000
33-- ucubirarada 2000
34papatyayarim 2000 =okudu
35yase2 2000
Slm canım ....inan çoookkk sevindim .
Telde hayırladım ama buradanda yazayım dedim.
Inş çoğalacak veeeeeeeeeeeeeeeLer kervanına katılacaksın....
Iş ,kariyer bebiş aynı anda gelecek tatlım .darısı bizlereeeeeeeeeeee
hadi gözün aydın.çooooook sevindimKızlaaaaaaaarrr eşimde sperm çıktııııı
Selçuklu tıp fakültesine yaptırdık testi eşim yeni almış sonucu
2 tane sperm görülmüş
çok detaylı konuşmadık ama size haber vermek istedim
Günaydın herkese,
Benim eşimde bu pazartesi günü Celalettin hocaya gitti ilk defa. Biz de dün itibariyle yeni bir tedaviye başlamış bulunuyoruz. Rabbim hayırlı kılsın inşallah. Ultrason sonucunda bir miktar varikosel tespit edildi. Daha önceki muayenelerinde tespit edilmemişti. Ancak Hoca tedavimize engel olacak kadar önemli bir durum yok demiş. Testesteron da düşük çıktı, önceki tahlillerde hep normal çıkıyordu.. geleliiiimmm spermiyogramaaa.. hiç sperme yok ancak 680.000 immatür germ hücre320.000 lökosit bulunmuş.(2. m.tesede de bol miktarda olgunlaşmamış sperm bulunmuştu) şimdiye kadar o kadar test yaptırdık ancak bu kadar ayrıntılı bir analiz görmemiştim daha önce. Hoca gerçekten çok ayrıntılı sonuçlara göre hareket ediyor, tebrik ediyorum... :129:İlaç olarak iki ayrı antibiyotik (adlarını tam hatırlamıyorum), Pregnyl 5000 (haftada 2), menagon (haftada 3) iğne vermiş. Bitkiseller daha sonra gönderilecek. Eşim bir kutu elinde gelince şaşırdım doğrusu. İçi iğne ve enjektörle dolu ve rapor çıkartıldığından bu ilaçlar için hiçbir ücret ödememiş. Tekrar tebrik ediyorum, :129::129::129:bu kadar kısa zamanda rapor başka nerede çıkartılabilir ki:) Kaan Hoca'nın hiç böyle dertleri olmamıştı, rapor uzun sürer falan gibi laflar etmişti. o ovitrelleye ne paralar harcamışız zamanında.. evet tahlildi, bağıştı 450 TL yine gitti, ama sonuç iyi olsun hiç önemli değil hep böyle düşündük biz. Şimdi tek düşündüren İstanbul'a her seferinde gitmek zorunda kalışımız, keşke burda (Ankara) da ayarladıkları bir yer olsa orada tahlillerini yapıp Hocaya maille göndersek.. Sadece tahlil için onca yol çekmese ve işten izin almak zorunda kalmasa eşim.. Bu arada hoca çok iyi organizasyon kurmuş, bir ekip lideri gibi her şeyi ayarlamış, İstanbul'u bilmeyen eşim ordan oraya zorlanmadan gitti ve işini halletti.
Baya uzattım ancak düşünenler için referans olsun, akıllarında soru işareti kalmasın istiyorum. Bir de burda paylaşmak hoşuma gidiyor galiba. Eşimin Ersel beyle ilgili düşünceleri de hep olumlu.. Elini masaya vurup çıkartacaz diyormuş sperm için Hadi inşallah en kısa zamanda... 2 ay ile 2 yıl arasında değişiyormuş olumlu sonuç alma süresi. bizimki en kısası sürelisinden olsun inşallah:26:
hadi gözün aydın.çooooook sevindimİNŞ hep böyle güzel haber verirsin.devamıda gelir artarak çoğalır.en kısa zamanda HAMİLEYİM YAZARSIN İNŞ.
canım hayırlı olsun.ALLAHIN izniyle bundan sonra hamilelik günlerini paylaşırsın.o zaman istediğin kadar uzatırsın sıkılmadan okuruz valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?