Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm ben okudum Allah kabul etsin

cnm ben okudum Allah kabul etsin

Merhaba, bız Ege'de yaptırdık. Temmuz ayında gıttık, y kromozom mıkrodelesyon testını hemen yaptılar, sonucu 1 ay sonra aldık. Kromozom sayımı için de Temmuz ayında Eylül'e randevu verdiler, 40gun geçti hala sonuc çıkmadı. Açıl durumunuz yoksa bence ücret ödemeden ege de yaptırın.

Sonradan okuyunca kendını icin test yaptıracagını anladım. Bır arkadasım da ege de test yaptırdı onun ıcın de aynısı oldu. Temmuz'da Eylül'e gün aldı. 1 aydır da sonucu bekliyor

Son düzenleme:

çok teşekkr edrim bilgi için sabırsızlık var üç haftada vericekler hayırlısı artık

Günaydın Canlar ;

ehe ehe ehe

Merhaba

formu ben açtım yaa

Ben işte siz yolda ya da bayram temziliğinde demi

Hadi gelince iki laf edelim yahu

günaydınlar herkese hayırlı sabahlar Allahın selamı üzerinize olsun,herkes bayrama yakınlarının yakına gitti galiba kimseler yok

eyinascığım günaydınlar hayırlı sabahlar canım haklısın dengesiz insan heryerde aynıdır yeri mekanı yoktur patavatsızdır,işte ben küçük yerde çok çektim sitede kalıyoruk acayip dedikodu vardı evin önü çoçuk parkıydı millet bana göstere göstere nispet ederdi ....neyse boşverelim gelecek güzel günler hepimzin olsun inş.sende seni sinir eden o komşularına tanıdıklarına karşı gebe gebe karnını şişire şişire gezersin çoçuğunu gezdirirsin elinden tutup inş...usta öğreticiliğe gitmene çok sevindim inş.Rabbim maddi manevi daha güzel kapılar açsın hepinize Allaha emanet ol canım öpüyorum şimdiden iyi bayramlar .

selamün aleyküm canlarım
herkese şimdiden hayırlı,huzurlu,güzel bayramlar
belki nete giremem diye şimdiden yazayım dedim
Rabbim bir dahaki bayrama kadar hepinize yavrularınızı nasip etsin
hamişlerin kucağında,tedavide olanların da karınlarında olsun yavruları inşallah.

Canım ben yeşil34 ve edebal arkadaşın besmelesini bitirdim Allah kabul etsin .

Edebal canım Allah annene de acil şifalar versin.

Dua okuyan ve bizim için dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum uzun bi süre giremediğim için biraz geç oldu kusura bakmayın Allah ım hepimizin duasını kabul etsin. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

cnm ben eda derya ve bnm besmelelerimi okudum Allahım kabul etsin .. bnm için okuyan tüm arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun gönlünüzdekini tez zamanda versin

yok cnm yapmadı 3 aydır hftada 2 ovitrelle idi 3 e ckardı bide klomen...bilmiyorm cnm bekleyip gorcez ama ovtrelle 3 aydır kullandı hic testo artmadı hattalh yukseldi...yine de ovtrelle devam dedi anlamadım ama bekliyecez baska çare yok...

kızlar günaydın bir süredir gelemedim nette kk ye inşş herkes iyidir geçmiş sayfalara bakamadım

kızlar günaydın bir süredir gelemedim nette kk ye inşş herkes iyidir geçmiş sayfalara bakamadım
yeterrrrrr canım merhabalar nerelerdesin bende seni merak ediyordum,yakında bir kez daha deneme yapacaktınız ,tedaviniz şu anda durumda başladınız mı moralin nasıl ....canım şimdiden bayramın mubarek olsun herşey gönlüne göre olsun.

canım malesef tedvim yarım kaldı dölenmedi yumoş

KIZLAR YARIN KÖYE GİDECEĞİM HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR MUSMUTLU GEÇSİN BAYRAMINIZ

canım malesef tedvim yarım kaldı dölenmedi yumoş

KIZLAR YARIN KÖYE GİDECEĞİM HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR MUSMUTLU GEÇSİN BAYRAMINIZ

canım yaaaa .... ne denir şimdi?
Rabbim sabır versin...amin....
üzülme diyemem....
zamanı değilmiş demekten başka denilecek birşey yok sanırsam.....
dua ile sabırla bekleyeceğiz tatlımmm.
RAbbim çok aratmadan normal yolla mucizeni versin inşşşş.amin....
bu çektiğin sıkıntılar bir anda bitsin canımcım...amin....

EDA 09 İÇİN besmele okuyoruz

SONSUZ ------- BENGUSUU ----- ESMA ----- YASE2 DEN HABER BAKLİYORUZ.....

BAYRAMA GİTTİNİZ BİLİYORUM AMA YAZAYIM DEDİM.
GİREN ARKADAŞLARA KOLAYLIK OLSUN ...

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
06 ekim pazar dan ------------------------- 8 ekim salı saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……=okudu
7—aruna …………………………… 2000 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 ..…=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 ……=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 …….=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ……=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ………..=pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000
15—esma ……………………………… 2000
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……= okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 …….=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……..=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 ……=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 …….=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 ……=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 ………=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 ……..=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 …….=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …….=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000

SELAMUN ALEYKUM KIZLAR ONCELIKLE HEPINIZIN MUBAREK KURBAN BAYRAMINIZI TEBRIK EDERIM INSALLAH RABBIMIN IZNI ILE CIFTE BAYRAM YASARSINIZ ,

CANLAR NASILSINIZ INSALLAH HEPINIZ HERKES COK IYIDIR TEK DUAM SIZLERIN DE MUCIZELERINIZLE BERABER MUTLU HUZURLU BIR OMUR GECIRMENIZ BU BAYRAMLARDA EVINIZI DARMA DAGIN EDECEK EVLATLARINIZIN OLMASI BUGUN AREFE GUNU 1000 IHLASI SERIF OKUYANIN ALLAHIN IZNI ILE YAPTIGI DUALARININ KABUL OLACAGI KIYMETLI GUNLERDEN BIR GUN INSALLAH HEPINIZ HERZAMAN OLDUGU GIBI BUGUNDE DUALARIMDASINIZ BIRBIRIMIZE DUA EDELIM CANLAR ...
TEDAVIDE OLAN TUM ARKADASLARIM RABBIM HEPINIZE KOLAYLIKLAR NASIB ETSIN INSALLAH UMMADIGINIZ VAKTI SAATTE HAMIS HABERLERI ALIRSINIZ HAMIS ARKADASLARIM RABBIM HEPINIZI KORUSUN INSALLAH SIZLERDE BENDE SAG SALIM YAVRULARIMIZI KUCAGIMIZA ALIRIZ ,...
CANLAR BIZ COK SUKUR IYIYIZ BI YARAMAZLIGIMIZ YOK GUN SAYIYORUZ ISTE GIT GIDE SABIRSIZLANIYORUM RABBIM KOLAYLIKLAR VERIR INSALLAH DUALARINIZA TALIBIM .... HEPINIZI GUZEL RABBIME EMANET EDIYORUM VE INSALLAH BU BAYRAMI BAYRAM YAPACAK GUZEL HABERLER ALMANIZI TEMENNI EDIYORUM RABBIM TEZ VAKITTE HAYIRLI BIR SEKILDE MUCIZELERINIZI KONDURSUN GOBISINIZE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…