Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canlar uzun zamandır giremedim çok özledim hepinizi
biz iyiyiz oğluşumla çok şükür 19+2 olduk bugün
okulda zaman yorucu geçiyor...
bide üstüne eşim hasta oldu ve bana geçti bi süredir pek iyi değildim :2:
ben ilaç kullanmadığım halde atlatıyorum hastalığı ama kociş bi türlü atlatamıyor ondan bana geçiyor tekrar...
kaç haftadır hastalıkla uğraşıyoruz çok şükür 2 gündür daha iyiyiz...
ama allaha şükür hamilelik çok rahat geçiyor oğluşum hiç üzmüyor beni
başından sonuna kadar herşey çok güzeldi inş devamıda böyle olur sağlıcakla kucağımıza aldığımız günlerde gelir
canlar biz bugün bayram tatili için yola çıkıyoruz istikamet konya
oradan yazamam diye şimdiden bayramınızı kutlayayım dedim
hepinizin kurban bayramı kutlu olsun
rabbim bu mübarek günlerde gönlünüzden geçen tüm duaları kabul etsin inş
tedavisi devam eden arkadaşlarıma rabbim önce bol bol spermler sonra çifter çifter bebişler nasip etsin inş
tedaviye başlamayı bekleyen arkadaşlarım allah yolunuzu açık etsin hayırlısıyla kavuşursunuz mucizelerinize inş
hamişlerrrrrrr bebişleriniz allaha emanet olsun inş sağlıcakla kucağınıza aldığınız günlerde gelir
evlatlarına kavuşan arkadaşlar allah mutluluğunuzu daim etsin dileyen herkese yaşatsın bu mucizeyi inş
oğluşumla herzaman dua ediyoruz sizler için canlarımmmmm...
artık küçük küçük hissettiriyor kendini küçük erkeğim
hastalıktan songunluktan bi süredir giremedim topiğe ama bayram sonu allah nasip ederse burda olup eksiğimi kapatıcam...
hepinizi öpüyoruz kocamannnnnnnnn
allaha emanet olun güzel bi bayram tatili geçirin can dostlarımmmmmmm

canım okudum ALLAh kabul etsin

canim ecrin bebek icin okudum hakkinizi helal edin baya bir gecikti allah kabul etsin

eda09 icin besmelesini okudum allah kabul etsin

canım amin.allah senden ve okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden binlerce kez razı olsun.rabbim bu arefe günü dualarımızı kabul etsin sana ve tüm kardeşlerime bendeki yaramaz cimcimelerden Nasip etsin.hemde çifter çifter inşallah.

merhaba iyi akşamlar kızlar ben memleketim kütahyadayım nete girme fırsatım olmuyor
hepinzin mubarek kurban bayramınız kutlu olsun hepinize iyi bayramlar diliyorum aeo......

Günaydınlarrr Allahın selamı üzerinize olsun.bütün zor günler geçmişte kalsın Bayramınız mubarek olsun.bir dahaki bayramlarda minik yavrularınız yanınızda olsun.Allah dualarınızı kabul etsin.en yakın zamanda mutlulukların en güzeligle sevinmeyi nasip etsin .

Günaydınn herkese ...
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlarrrr...Hayırlı bayramlar.
Rabbim ettiğiniz tüm duaları kabul etsin.:26:
seneye inşallah bebişlerinizle kutlamak nasip olsun..:26::26::26:

canım malesef tedvim yarım kaldı dölenmedi yumoş

KIZLAR YARIN KÖYE GİDECEĞİM HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR MUSMUTLU GEÇSİN BAYRAMINIZ

canım benim senin ve eşinin canı sağolsun ,gönül böyle olsun istemiyor ama bundada vardır bir hayır ,Rabbim imtihanınızı kolay eylesin .azmin ve sabrın bol olsun .herzaman dualrımdasın.Allaha emanetsin.

selam canlar
ALLAH cc kullarina sevinc gunleri olrak verdigi kurban bayraminizi tebrik ederiz oglusumla
bu ilk bayramimiz minigimlee..
.insaallah sizde birdahaki bayramda yasarsiniz bu mutlulugu.

okudum canım Allah cc kabul etsin

okudum canım Allah cc kabul eylesin annesine ve eşine acil şifalar versin Rabbim
inşAllah Herkesin Bayramı mübarek olsun

Son düzenleme:

yesil034 icin besmelesini okudum allah kabul etsin

rabbim bi daha ki bayramda evlatlarımızla bayramı kutlamayı nasip etsin inşlhhhhhhhhh

canim namazimi kildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…