Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eki Görüntüle 831969

rabbim bi daha ki bayramda evlatlarımızla bayramı kutlamayı nasip etsin inşlhhhhhhhhh

cemrem senin geçmiş sayfalarda bir yazına rastladım durumumuz aynı bende yedi yıllık evliyim ve bu zamana kadar hep sıfır iki kere ameliyat tedaviler hep aynı bizde şuan celalleddin beyde tedavi görüyoruz sekiz ay oldu eşim geçenlerde sperm testi verdi eşimde immatür hücre çıktı sana soracağım siz arif beyde mi verdiniz testi ikinci olarakta yuvarlak hücre farklı immatür germ hücresi ayrımı bir bilgin varmı

ECRİN_BEBEK İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: : eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
03 ekim Perşembe den ------------------------- 5 ekim cumartesi saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 …..=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000 …..=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……=okudu
7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 ……=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 ……=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 …….=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000………………….pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 ……=okudu
15—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 …….=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 …….=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 …..=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 …..=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 ……=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 …….=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 …….=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 …….=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 ……=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …...=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 ……=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 ……=okudu

canım besmelelrin bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.
BİR DAHAKİ BAYRAMI EVLATLARINLA KUTLA İNŞŞŞŞ.AMİN...

Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz ECRİN_BEBEK nikli arkadaşımızın tez zamanda
Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.Kolay bir hamilelik geçirmesini ve evlatlarını zamanında ve sağlıklı sıhhatlı kucağına almasını nasip eyle.amin.

herkesin kurban bayramını kutluyorum inşallah bidahaki bayramı bebişlerimizle kutlarız...

s.a arkadaşlar kurban bayraminiz mübarek olsun inş birdahaki bayrama bebeklerimizle gireriz.
Derya06 ve yeşil034 dualarını okudum kendi namazımida kıldım diğer arkadaşlarında duasını en kısa zamanda okurum herkese sevgiler...

canim ben listedeki kalan arkadaslarin hepsinin besmelelerini okudum.rabbim kabul etsim.

kendi namazimida kildim ve besmeleyi okudum.

allahim hepimizin eslerine sifa versin.bol sperm cifter cifter evlatllar versin hepimize.seneye bayramimiz onlar olsun.
hamile olanlara hayirlisiyla dogum yapip hayirli saglikli evlatlar versin.

arefe gunu 1000 ihlad hatmi yaptim.
hepimiz icin de dua ettimm.allahim dualarimizi kabul etsin.

annesi hasta olan arkadasimizin annesine sifa versin.

derya06 arkadasimizin besmelesini bitirdim allah kabul etsin

Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.allah bu bayramda açılan eller edilen dualar hürmetine hepinize sağlıklı hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin.eşlerinizle yavrularınızla hergününüz bayram olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Canım bayramın mübarek olsun. Bende tüm kardeşlerimin besmelelerini bitirdim.ama papatyayarimin 33 tane fazla çektim canım.eğer okumamışsan sen 33 tane eksik okurmusun?allah kabul etsin canım.

Canım bayramın mübarek olsun. Bende tüm kardeşlerimin besmelelerini bitirdim.ama papatyayarimin 33 tane fazla çektim canım.eğer okumamışsan sen 33 tane eksik okurmusun?allah kabul etsin canım.

seninde bayramın mübarek olsun canım.
canım ben en son okuyorum.
eksik fazla okuyan olur diye bekliyorum....
sorun olmaz yani okurum eksik.....

nasılsın bu arada?
bebişler nasıl?

Arkadaşlar merhaba, Ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Eşim azosperm teşhisi kondu. Daha önce Emre hoca ve Kaan hoca ya gitti ama ikisinden de memnun kalmadığı için tedavileribıraktı.Şimdi de Celalettin Peru Hoca da tadavioluyor. Sperm testinde
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 340 000 /cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 34 bilgiler yazıyor. Bu ne anlama geliyor. Eşim şu anda hafta da 2 defa pregnyl 5000 vuruluyor ve bitkisel ilaçlar kullanıyor(Bursa kemalpaşa da biaktardan almış celalettin hoca nın tavsiyesiyle). Ben internetten aradım bi şey anlamadım. Konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz. Tedavi olumlu olurmu? Ne kadar sürer acaba.

aramıza hoş geldin canım keşke hiç gelmeseydin ama takdir böyleymiş hayırlısı canım benim eşimde celaleddin beyde tedavi oluoyor bizdede immatür germ hücre sayımı 540 000 oranı ise yüzde 27 bizde pregnil ve menegon iğneleri kullanıyoruz ve sizin aldığınız aktardan ilaçlar aldık ve kullanıyoruz çok iyi bir dr celaleddin bey RABBİMİN izni ile doğru yoldayız inşlh kalbini ferah tut RABBİM e sığın hayırlısı olacak öyle umuyorum

cnm bizim ilk testte yuvarlak hücre çıkmıştı onu düzen laboratuvarda yaptırmıştık
2.ci testte 6 tane sperm bulunmuştu onu arif beyde yaptırdık
immatür germ ve yuvarlak hücre spermin öncüleri cnm yani bundan sonra ki Aşama sizin için sperm çıkışı olabilir
immatür germ ardından yuvarlak hücre oluyo cnm immatür germ yuvarlak hücreden önce ama takdir mevlamın istese hemen spermleri çıkartır cnm dualarımız hepimiz için i,nşlh hepimizde bol bol kaliteli spermler görürüzzz....
aramıza hoşgeldin cnm inşlh hamile haberini vermek nasip olsun sana
hücreleriniz var demek cnm bu yani sperm çıkışları için yol almaya başlamışsınız demek immatür germ hücrenin menideki oranı dır o yüzde yazısı....anlıcan hücre görmek bile mucize azolular için bak siz görmüşsünüz bile devamı sperm olsn...
cnm ben 7 yıldır ne hücre ne rakam görürürdüm eşimin testtinde ama şimdi celallettin hoca da tedaviden sonra hamdolsun ki sperm gördüm inşlh sizlerde göreceksiniz rabbimin izniyle.....eşimde menegon preglyn kulalnıyor
o bursa da ki kürlerde bitkisel benim eşimde kullanıyo hatta bizim ki bitti yenileri gelicek aklın kalmaısn internette bu konuda fazla bilgi yok zaten araştırıp ta kafanı karıştırma bence burda ki kişilerin çoğu celallettin hocanın hastası
bayramdan sonra gel yaz bak sana herkesler yazar yani rahatlatırsın içini..

Son düzenleme:

Selam canlar nasılsınız?

nasıl geçti bayram?ben çalışmaya başladım bile

ama bu arada besmelerimi okudum haber vereyim dedim.pazartesi çok yoğun olurum yazamam belki.

yeşil34,edebal,esmeriyarim,ucubirarada,papatyayarım,yase2 arkadaşlarımınızın besmelerini okudum.

yolculuklar kolayca bitti bunları çekerken :)

öpüyorum hepinizi...

slm ben geldimmmm
nasılsınız bakalım?
topik epey sessiz ...
yolda olanlara hayırlı yolculuklar... sağ salim kavuşun inş evinize....amin

biz de yeni geldik...
eşyaları bile yerleştirmeden sizlere slm diyeyim dedim.
nasıl geçti bayramlarınız bakalım?

inş bir daha ki bayrama boynu bükük girmeyiz...
evlatlarımızla gireriz.amin...

merhaba canım.
hg aramıza...
keşke böyle bir ortamda tanışmasaydık ama kaderrr...

canım için rahat olsun..
bizde celalettin hocada tedavideyiz.
hücreleriniz var demek canım o değerler. darısı sperm çıkışlarına inş...
mutlu haberlerini alır ve seviniriz inş....
bize imkansız demişlerdi...ama önce Rabbimin sayesinde sonra celalettin hoca sayesinde şükür hücre çıkışları başladı.
2 teseden sonra hücre görmek bile bizi sevindirdi.
inş hepimiz bu illetten kurtulanlardan oluruz....amin.

bu arada azo sebebiniz neydi?

slm canımcım
iyiyim şükür....
yeni geldik bizde....
bayram nasıl olsun....
anneciğimle kayınvalideciğimle kayınbabacığımla hasret giderdim.
bu bayram buruktu bizim için yine canım.....
babamsız 3. yıl bayram geçireli.....
öyle işteee....
koştur koştur geçti anlıcan....
senin bayramın nasıldı?
inş birdahaki bayrama bebişlerimizle geçiririz tatlım yaaa....

aynen dediğin gibi yolculukta tesbih iyi oldu.....
zaman çabucak geçti...
Allah kabul etsin inş.....amin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…