canımmmmm 70 bin besmele çektik.
listeler tamalandı.eksik olanlar okuyunca bitecek.
ecrin ve ucubirarada 70 bin lemyelid çekelim dedi sağolsunlar.
onların vesilesiyle lem yelid e başlayacağız inş.
o listeye ekleyeyim tatlımmmm
yer gök duayla.inş dualarımız sayesinde kavuşuruz bebişlerimize.amin.
oooo kimler gelmiş kimler gelmiş....
paşa gelmiş aramıza
nasılsın canım?
hasta olmuşsun geçmiş olsun.... dikkat et tatlım kendine ..
okulda miniklerden bulaşıyor.
paşanın kilosumaşallah çok iyi.
RAbbim sorunsuzca hamilelik geçirmeni ve paşanı kucağına almanı nasip etsin.inş...
arkadasler lemyelid handi dua oluyor onu kacartane okuyacagiz
Canim lemyelid zikiri cekecegiz hepimize esit sayida bölünerek 70000 i tamamlayacagiz ben bir sohbette duymustum evlat sahibi olmak isteyenler bu zikiri ceksinler die.. canlar bide eşim iki cuma dir ustuste camide hocadan duyuyormus evlat sahibi olmak isteyenler devamli Estağfurullah ceksin ki gunahlarindan arinsinn evladi olsun diormus
Canim lemyelid zikiri cekecegiz hepimize esit sayida bölünerek 70000 i tamamlayacagiz ben bir sohbette duymustum evlat sahibi olmak isteyenler bu zikiri ceksinler die.. canlar bide eşim iki cuma dir ustuste camide hocadan duyuyormus evlat sahibi olmak isteyenler devamli Estağfurullah ceksin ki gunahlarindan arinsinn evladi olsun diormus
insallah canim allah bütün isteyenlere versin bende meryem suresini cok duydum ama kisi kendi okumaliymis 41 tane ben bir defa denedim araya adetim girince baskasina okutmak biraz problem oluyor yarida kalmisti hergün birtane okumak gerekmis
lem yelid zikrini bende duydum kızlar bize 3 aylarda okuyun demişlerdi o zaman okunması daha hayirliymis hatta bulabilirseniz zemzeme okuyun eşinizle birlikte için dediler
lem yelid ihlas suresini içindede geçiyor.anlamınada oradan bakabilirsiniz.ben kendim içim başlamıstım tamamlayamadan hamile kaldım.birde lavenzelna yani haşır suresinın son ayetini çok okuyun.tamaman Allahı tealanın yaratma var etme sıfatı anlatılıyor.Allah hepinizin dualarını kabul etsin.Evet canim benim bildiginde 70000er eşin ile beraber suya okunup icilmesi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?