arkadaslar biz 2.tup bebek tedavısıne başladık allahın ıznıyle ve bu cumartesı yumurtalarım toplanacak ve eşim yine,yani 2.mikro tese ameliyatı olucak belkide son şansımız,inşallah bu kez banada sızlerede nasıp olur allah kımsenın emeklerını boşuna goturmesın evlatsızlıkla ımtıhan etmesın inşallah,sizden isteğim allah rızası için hem kendim için hem okuyan okumayan isteyen herkes içinde 99 ayrı kişiden 1 fatiha ve 3 ihlas suresı ...okuyanlar mesaj gondersın one gore anlayayım kaç kişi okudugunu...şimdiden allah razı olsun
slm arkadaşlar.
Nasılsınız ?
Birkaçgündür giremedim nete.
Annem rahatsızlandı memlekete gittik geldik
derken nette problem çıktı.
şimdi de okuldan giriyorum.
Arkadaşlar hafta sonu da giremeyebilirim .
Hakkınızı helal edin.
Dualara başlayalım dedik ama benim yüzümden gecikti ....
Kusura bakmayın olur mu?
Canlarım 70 bin lem yelid çekmek isteyenler pazartesiye kadar topiğe yazsınlar .
Inş liste oluşturalım .
Başlayalım.....
Bu arada besmelesi eksik olanlar da tamamlasın ..
Kendinize iyi bakın.
çok özledim hepinizi......
Dualarda buluşmak dileğiyle.......
günaydın tatlımm hoşgeldinnnnnslm arkadaşlar.
nasılsınız ?
birkaçgündür giremedim nete.
annem rahatsızlandı memlekete gittik geldik
arkadaşlar hafta sonu da giremeyebilirim .
hakkınızı helal edin.
dualara başlayalım dedik ama benim yüzümden gecikti ....
kusura bakmayın olur mu?
canlarım 70 bin lem yelid çekmek isteyenler pazartesiye kadar topiğe yazsınlar .
inş liste oluşturalım .
başlayalım.....
BU ARADA BESMELESİ EKSİK OLANLAR DA TAMAMLASIN ..
kendinize iyi bakın.
dualarda buluşmak dileğiyle.......
selam kızlar nasılsınız sperm testi yaptırcakdık bu hafta yaptıramadık kayseride tıp fakültesini ve tüp bebek merkezlerini araştırdık fakat çok ayrıntılı bakabilcek bir yer bulamadık eşimde istanbulda yaptırmaya karar verdi 2 hafta sonra falan hocayla görüşüp istanbulda yaptırmayı düşünüyoruz yine hiçbişey çıkmazsa diye çok korkuyrum allah yardımcımzı olsun..
slm arkadaşlar.
nasılsınız ?
hakkınızı helal edin.
kusura bakmayın olur mu?
canlarım 70 bin lem yelid çekmek isteyenler pazartesiye kadar topiğe yazsınlar .
inş liste oluşturalım .
başlayalım.....
kendinize iyi bakın.
canım Allah yardımcınız olsun bende okudum 1 fatiha 3 ihlas. Allah kabul etsin niyetiniArkadaslar biz 2.tup bebek tedavısıne başladık Allahın ıznıyle ve bu cumartesı yumurtalarım toplanacak ve eşim yine,yani 2.mikro tese ameliyatı olucak belkide son şansımız,inşallah bu kez banada sızlerede nasıp olur Allah kımsenın emeklerını boşuna goturmesın evlatsızlıkla ımtıhan etmesın inşallah,sizden isteğim Allah rızası için hem kendim için hem okuyan okumayan isteyen herkes içinde 99 ayrı kişiden 1 fatiha ve 3 ihlas suresı ...Okuyanlar mesaj gondersın one gore anlayayım kaç kişi okudugunu...Şimdiden Allah razı olsun
slm arkadaşlar.
nasılsınız ?
hakkınızı helal edin.
kusura bakmayın olur mu?
inş liste oluşturalım .
başlayalım.....
kendinize iyi bakın.
Arkadaslar biz 2.tup bebek tedavısıne başladık Allahın ıznıyle ve bu cumartesı yumurtalarım toplanacak ve eşim yine,yani 2.mikro tese ameliyatı olucak belkide son şansımız,inşallah bu kez banada sızlerede nasıp olur Allah kımsenın emeklerını boşuna goturmesın evlatsızlıkla ımtıhan etmesın inşallah,sizden isteğim Allah rızası için hem kendim için hem okuyan okumayan isteyen herkes içinde 99 ayrı kişiden 1 fatiha ve 3 ihlas suresı ...Okuyanlar mesaj gondersın one gore anlayayım kaç kişi okudugunu...Şimdiden Allah razı olsun
cnm çok geçmiş olsun acil şifalar.. ben yeni listeye dahil olmak isterim.. bu arada ben listeyi tamamladım belki gözünden kaçmıştır.. ayrıca ne kusuru canım Allah razı olsun sendenslm arkadaşlar.
nasılsınız ?
hakkınızı helal edin.
kusura bakmayın olur mu?
inş liste oluşturalım .
başlayalım.....
kendinize iyi bakın.
slm kızlar herkese hayırlı cumalar,eşim tahlil sonuçlarını aldıktan sonra ersel bey'le de görüştü bizim sperm testinde sahalarda 4-5 lökosit 2-3 eritrosit 1-2 böbrek epiteli ve her sahada spermatogenez hücre mevcut olup,sahalarda sperm hücrelerine rastlanmadı yazıyor,ersel bey lökosit olduğu sürece sperm çıkmasını bekleyemeyiz,önce lökositler için ilaç göndereceğim dedi ve hemen göndermiş sağ olsun yeni gelen kürler
1 kutu GNK
2 kutu HPREX
2 şişe sıvı ilaç ve 7 kutu da ferex göndermiş eşim kullanmaya başladı ayrıca ersel bey eşime 15-20 gün sabah akşam kabuklu tarçın içmesini söylemiş,bakalım hakkımızda hayırlısı bizimle durumu aynı olan varmı aynı ilaçlar sizlerede geldimi hepimize şifa olsun inşallah...
Arkadaslar biz 2.tup bebek tedavısıne başladık Allahın ıznıyle ve bu cumartesı yumurtalarım toplanacak ve eşim yine,yani 2.mikro tese ameliyatı olucak belkide son şansımız,inşallah bu kez banada sızlerede nasıp olur Allah kımsenın emeklerını boşuna goturmesın evlatsızlıkla ımtıhan etmesın inşallah,sizden isteğim Allah rızası için hem kendim için hem okuyan okumayan isteyen herkes içinde 99 ayrı kişiden 1 fatiha ve 3 ihlas suresı ...Okuyanlar mesaj gondersın one gore anlayayım kaç kişi okudugunu...Şimdiden Allah razı olsun
herkese hayırlı akşamlar kızlar
tabloya elimden geldikçe güncellemeye çalışıyorum gerek özelden yazarak gerekse burdan yazarak ayarlıyorum. inşallah hem bize
hemde yeni gelen arkadaşlara bir faydası olur. tabloda yanlış yada eksikleri bana bildirirseniz güncellemeye devam ederim.
bide yarın çokkk misafirim var.. evli çocuklu mutlu arkadaşlarım lütfedip ziyarete gelecekleraylarrr sonra... zor bir gün beni
bekliyor.bende gidip öncesinde eve legolar arabalar ne bileyim işte bir sürü oyuncak aldım sırf çocukları oyuncak isteyince
anneleri yavrum, bu evde çocuk yok, oyuncak ne arasın. demesinler diye bir sürü şey aldım..
işte böyle.... bu dünya düzenine ayak uydurmaya çalışıyorumm
slm arkadaşlar.
nasılsınız ?
hakkınızı helal edin.
kusura bakmayın olur mu?
inş liste oluşturalım .
başlayalım.....
kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?