canım daha bugun başladım dağıtmaya daha eksiğimde var ama bı 25 gun olur sanırım
slm kader arkadaşlarım nasılsınız umarım herkes iyidir uzun zamandır yazamadım ama zaman buldukça dışardan takip ediyorum sayfayı,hamile olan arkadaşlarım rabbim sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin,tedavide olan arkadaşlarım allah hepimizinde tedavilerini olumlu sonuçlandırsın sabrımızın mükafatı versin inşallah,bizim de celaleddin hocayla tedaviye başlayalı 4 ay oldu eşim bayramdan sonra hormon ve sperm tahlili yaptırdı fakat durumumuzda bi değişiklik yoksperm tahlilinde çıkması belki erken ama hormonlarda çok iyi değil fsh 16 dan hiç düşmedi celaleddin hoca eşimi istanbula kontrole çağırdı,tülay canım sizde gideceksiniz galiba kontrole eşim izin alabilirse haftaya bizde gitmeyi düşünüyoruz keşke tanışabilsek rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşalllah...
Canım sizi hiç tanımıyorum ama inanın tedaviye bir an önce başlamanızı istiyorum.Çünkü biz 3,5 yıl bekledik...Boşu boşuna beklemişiz.Benim ki hep erteli malesef...Ama şimdi kendisi takip ediyor herşeyi ve Allahıma hamdolsun çok istekli...Seve seve iğne vurunmaya bile gidiyo:)
Doktor ne söylediyse siz buradan yazın bütün arkadaşlar muhakkak bir şeyler yazar ve sizi bilgilendirip, yolda gösterirler.Hiç endişe etmeyin. Yeter ki kararlı ve devamlı olun...
Cumartesi yi sabırsızlıkla bekliyoruz canım.İnşaallah olumlu gelişmeler olur ve olumlu gelişmeler de inşaallah sizin için hayırlısı olur.
Canım ne olur üzülme ... Bak sabredersen , kararlı olursan Allah izinli sen ve eşin bu illetle olan mücadelenizi kazanırsınız.Zaten üzülsek dekazanacağımız bir şey yok.Mücade edeceğimiz için de üzülmeden güçlü bir şekilde mücadele etmemiz gerekir.
İnşaallah hepimizi bu mücadeleyi kazanırız...
cevap verdigin için teşekkür ederim canımZor bir soru canım...Bu soruyu en doğru bir şekilde Celalettin hoca bilir gibi geliyor bana...
sanırım ne olduğunu tam bilmediklerine vermiyor, bize henüz vermedi , hormonları yanlış tetikleyebilir dedi, aralık sonu ocak başı kontrolde belli olacak nasipse.
canim eger herkes bir tane okuyacaksa 2 tane alayim ama herkes birden fazla okuyacaksa fazla alabilirim süreside uzunmus heber verirsin
1 tane alayım bende
canım 1 tane de ben okuyayım yasin
Allah kabul etsin inşallah canım herşey gönlünüzce olsun.
Allah razı olsun arkadaşım
Rabbim hayırlısıyla saağlığıyla meleğini kucağına almayı nasip etsin sanada..
inşallah Rabbim bizim mucizelerimizi de bizlere bağışlar
Canim 1tane bende okurum.
100 besmele
100 estafirullah el azim.
100 salavat
100 la ilahe illallah
100allah
100 hu
3 ihlas
3felak
3 nas
3fatiha bu okuduklarimiz abdestli olarak okumak gerekiyor.peygamberimizin ruhuna hediye eyleyip dilegimizi istemek gerekiyor.
Son olarak bende okudugum bir yazida cocugu olmayan hic olmazsa gunde 700 defa estagfirullah okusun yaziyordu.unutsan okuyamasan bile kazaya birakip okumak gerekiyormus.yani 365 gun yani senenin her gunu 700 estagfirullah.cocuk olana dek okunmasi gerekiyormus.bende 3aylarda basladim okumaya hergun hic birakmadan rabbim ol diyene kadar okuyacagimm insallah.rabbim kabul ederse bu yaptiklarimizi goroyor o biliyorr biziii.
günaydın kızlar nasılsınız ben uzun zamandır yazamıyorum ama iki üç günde bir yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.. Maşallah hepinize hepinizin gönlü ne kadar güzell birbirimiz için ne kadar içten dua ettiğimiz hepimiz kendimizden biliyoruz.. yasinler okunuyor ne güzell , eğer latin hafrlerinden okunmasının bir sakıncası yoksa ben de okumak isterim, biz daha hiç böyle şeyler yapmıyoruz armızda hafız arkadaşlarımız var zaman zaman bizi manevi olarak yönlendirirlerse çok sevinirim belki benim gibi bu konuda çok bilgisi olmayan arkadaşlara da ışık tutarsınız.. ben bazen kendimi manevi olarak çok eksik hissediyorum yani nasıl dua etmeliyim çok istemelimiyim ısrarcı olmalımıyım ??
hepiniz o kadar iyisiniz ki cemremm pıtırcık duruderyadeniz hepiniz hepiniz .. burda ki dayanışma çok farklı , hergün bi haber çıksın azosperm tarihe kaışıyor tedavisi bulundu desin biri diye o kadar çok istiyorum ki.. inşallah üç beş yıl sonra hepimiz beblerimizi büyütüyor oluruz ..
Canım her şeyin başı sabır işte.
Az daha sabır edin.Başka yapacak bir şeyimiz yok çünkü.
Eğer bizimde 1 seneye kadar sperm çıkmazsa hoca eşimi teseye yönlendirecek.
O dereceye geldik yani.
Hayırlısı ne ise o olsun
Her şerde bir hayır vardır be gülüm.
İnşallah o gün eşin izin alabilir ve gelirsiniz sizde.
Dualarım sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?