Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rabbimize şükür ki hayırlısıyla ikinizde kurtulmuşsunuz allahım analı babalı büyüksün paşanı o kokusundan ayırmasın sizi...
yazını okurken ağladım hala ağlıyorum inan ki çok duygulandım ne mutlu senelerin acısı ayların beklenen anı gelmiş şimdi meleğin kucağında bu anlar anlatılır mı cnm haklısın allah razı olsun bizleri o en zor en dar anında unutmayıp dualarına katmışsın..
rabbim bizlerede nasip etsin o en mükaddes anı..
bizde sana dua ettik cnm sezeryan olmuşsun olsun canınız ii ya herşey geçer unutulur.. astanede olman bence de ii sarırlık oluyorlar hemen ya sende hastanede olman avantaj senin ve meleğin için cnm adı ne belki demişsindir de ben hatırlamıyorum
şimdi sıra diğer hamile arkadaşlarımzıda onlar da zamanı gelince bi avazda kurtulmaları dileğiyle ...ve ALLAHIN (C.C ) İZNİYLE SIRAYLA BİZLERE DE BU ANIN GELMESİNİ VE BU GÜZEL ANLARI YAŞAMAMIZI NASİP ETSİN MEVLAM...

Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin
Duaların için sağol Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah

ben okudum eşime ve görümceme okuttum 3 kişi yaz
Allah bu tedavinin olumlu sonuçlanmasını nasip etsin inşallah hamilelik haberini alıp halay çekeriz birlikte

canım bende katılmak istiyorum benide ekle

enfall canım benim hepimizi aglattın.şükür ogluşuna kavuşmuşsun.Allah hiç ayırmasın.acılar içinde bizlerede dua etmişsin Allah razı olsun.Allah bizide kavuştursun.YASİN paşayı güle güle büyüt maşallah.

kızlar bılıosunuz yasiin baslatmıstım bebegımın olması nıyetıyle almak ısteyen baska arkadaslarımızda varmı_?

canım senin oğluşun adı yasin diye kalmış aklımda ya kusura bakma.OSMAN SALİHİ güle güle büyüt.teyzeside ona yasin desin

Canımm benimm merak ediyodum seni kıyamam 3 gün sancı çekmişsin ama ok şükürr oğlun kucağında.
Senin yazını her okuduğumda gözlerimden yaşlar süzülüyo..
Rabbim hiç ayırmasın sizi ..güle güle büyüt bebeğini .cnm.
Daha sonra ayrıntıları bekliyoruz oğluşun ne yapıyo bakalım anlatırsın bizlere onun kokusu ne güzeldir şimdi..
Sen kavuştuk biz hamişlerde inş sağsağlim alırız kucağımıza.yavrularımızı
.Rabbim bekleyen diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah..
Allah razı olsun duaların için cnm benim Allaha emanet olun öpüyorummmmm ikinizide..

kızlar bılıosunuz yasiin baslatmıstım bebegımın olması nıyetıyle almak ısteyen baska arkadaslarımızda varmı_?

Henüz yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyorum.. Buradan yazabiliyorum.

Amin canım .... Allah hepimizin yüzünü güldürsün dualarını kabul etsin...
evet buna hazırlamıştık kendimizi ama Celalettin hocayla görüşüp test yaptırdığımızda aklıma hiç germ hücresinin çıkmayacağı gelmedi vardır çoğaltılır diye geçti hep içimden.. çok ümitlenmeyin seninde dediğin gibi kimlere çare olmuş tabiki Allah ne derse o olur bunlar hep bi bahane. ama sanırım en avantajlı tarafı erken farketmiş olmamız ve Celalettin bey ve ekibiyle bu işe başlamamız inşallah bizim derdimize de bi çare bulurlar bize de şifa olur o ilaçlar iğneler . evet biz hiç tese olmadık zaten 2 yıllık evliyiz 2 ay önce bende bi sıkıntı olmayınca birde eşimin 3 yaşında inmemiş testis operasyonu felan düşününce test yaptıdık özel bi hastanede öylelikle öğrendik inanmak istemedim o günden bu güne inan hep şaka geldi hep yanlış bakıldı tam araştırılmadı diye geçti içimden ama bunu kabul edip tedavi olma zamanı ...
Dualarınız için Allah razı olsun ...

arkadaşlar bahsettiğiniz sıvı ilaç bitkisel bir ilaç mi ? rengi nasıl bordo gibi mi rengi?

pıtırcık; cnm Annenen Allahtan acil şifalar diliyorum cnm
bende dua listene eklersen sevinirim
Allah razı olsun emeklerin inin

enfal; güzell anne gözünaydın Allah sana bağışlasın paşanı
Güzel günlerini torunlarını gör inşallah :)))

sserra ;bende okurum pazartesi okurum ozaman uygun olucm
Allah yardımcın olsun

arkadaşlarım hepinize selamlar ;

yardımınızı ihtiyacım var.

doktor eşimden tunll testi istemiş.daha önce yaptırmış olan var mı?

dna testi demiş açıklamasına...

cnm mutluluğun daim olsun sana geçmiş olsun. bebişi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlık sıhhatler versin inş.Adıyla yaşasın.Bizide mutlu ettin güzel haberinle Rabbime şükürler olsun kendine ii bak AEO...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…