rabbimize şükür ki hayırlısıyla ikinizde kurtulmuşsunuz allahım analı babalı büyüksün paşanı o kokusundan ayırmasın sizi...selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdicok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim
selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdicok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim
Arkadaslar biz 2.tup bebek tedavısıne başladık Allahın ıznıyle ve bu cumartesı yumurtalarım toplanacak ve eşim yine,yani 2.mikro tese ameliyatı olucak belkide son şansımız,inşallah bu kez banada sızlerede nasıp olur Allah kımsenın emeklerını boşuna goturmesın evlatsızlıkla ımtıhan etmesın inşallah,sizden isteğim Allah rızası için hem kendim için hem okuyan okumayan isteyen herkes içinde 99 ayrı kişiden 1 fatiha ve 3 ihlas suresı ...Okuyanlar mesaj gondersın one gore anlayayım kaç kişi okudugunu...Şimdiden Allah razı olsun
slm arkadaşlar.
nasılsınız ?
birkaçgündür giremedim nete.
annem rahatsızlandı memlekete gittik geldik
derken nette problem çıktı.
şimdi de okuldan giriyorum.
arkadaşlar hafta sonu da giremeyebilirim .
hakkınızı helal edin.
dualara başlayalım dedik ama benim yüzümden gecikti ....
kusura bakmayın olur mu?
canlarım 70 bin lem yelid çekmek isteyenler pazartesiye kadar topiğe yazsınlar .
inş liste oluşturalım .
başlayalım.....
BU ARADA BESMELESİ EKSİK OLANLAR DA TAMAMLASIN ..
kendinize iyi bakın.
çok özledim hepinizi......
dualarda buluşmak dileğiyle.......
enfall canım benim hepimizi aglattın.şükür ogluşuna kavuşmuşsun.Allah hiç ayırmasın.acılar içinde bizlerede dua etmişsin Allah razı olsun.Allah bizide kavuştursun.YASİN paşayı güle güle büyüt maşallah.selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdicok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim
canım senin oğluşun adı yasin diye kalmış aklımda ya kusura bakma.OSMAN SALİHİ güle güle büyüt.teyzeside ona yasin desinenfall canım benim hepimizi aglattın.şükür ogluşuna kavuşmuşsun.Allah hiç ayırmasın.acılar içinde bizlerede dua etmişsin Allah razı olsun.Allah bizide kavuştursun.YASİN paşayı güle güle büyüt maşallah.
ecrin canım ben 20 tane falan dagıttım.daha da dagıtıyorum.net sayıyı sana bildirecegm.Allah kabul etsin inş.kızlar bılıosunuz yasiin baslatmıstım bebegımın olması nıyetıyle almak ısteyen baska arkadaslarımızda varmı_?
ecrin canım ben 20 tane falan dagıttım.daha da dagıtıyorum.net sayıyı sana bildirecegm.Allah kabul etsin inş.
tmm cnm kop kız kop bazen kop mak lazımcano günaydın
watsapına bak hele bi kopardın beni yaaaa
selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdicok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim
kızlar bılıosunuz yasiin baslatmıstım bebegımın olması nıyetıyle almak ısteyen baska arkadaslarımızda varmı_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?