Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar ersel beyden ilaçlarımız geldi bugün sıvı ilaç ve ferex diye bi ilaç var şimdilik sıvı ilaçları içicekmiş sadece ferextn başka kullananlar varmı içinizde inşaallah hepimize şifa olur canlarım..Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz..

inşallah canım o müjdeyi alacaz biz senden burda halaylar da çekeriz.
yakın bir zaman da bende başlayabilirm tedaviye belli olmaz arka arkaya hamiş oluruz

amin canım inşh olursunuz.kızlar sizden çok umutluyum ve takibinzideyim hemen sırada ben varım ha :)

çok tşk ederim ilgin alakan için.Sizinle içim ferah ve umut oldum.bakalım dediğin gibi sakin kafayla düşünüp ne doğruya yönelim hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

canlar ben hast.yatıyorum gece 5.30 başladı.biraz suyunda gelmiş dediler.dularınıızı bekliyor.okuyabildgm kadar lamyelidlerı okumaya çalışaçagm

Merhaba arkadaşlar.Ben ve eşim çocuk sahibi olmak ıstıyoruz.Fakat Eşimin test sonuçları düşük çıktı.Sperm sayısı ve testosteron hormonu düşük çıktı.Ne yapmalıyız bilemiyoruz.Bursa çivarından bildiğiniz iyi bir ürolog varmı?

Son düzenleme:

canım sonuç iyi olsunda parasında değilim çokşükür durumuz iyi sayılır ersel beyin ilaçlarına başlıcak eşim bakalım zaman ne kösterirr

bence ilk önce hocaya gözükün onun fikrini alın bizde tese yaptırmıştık hoca sonuçlarımızı görünce sonuçlar bu değerlerdeyken size nasıl tese yapmışlar bu sonuçlardan spermin çıkmayacağı belli dedi yani sırf para için bizi amaliyata almışlar

bizde önceki gün gittik bizede aynı ilaçları verdi sıvı bittikten sonramı ferex se başlıyacağız yoksa aynı zamandamı bilginiz varsa yazarmısınız

cnm benim hikayeme çok benziyor hikayen bizimde serüvenimiz iki yıl önce başladı ilk üç yıl korunduk sonra bir yıl oldu olcak derken dr yollarına düştük çpa etfal kadıoğlu sperm değerlerimiz dediğin vitaminlerle 20 milyonla 90 milyon arası morfoloji 3 ile 7 arası çok güzel diyip duruyorlar ben sorun var diyorum eşim sen dr iyi bileceksin morfoloji önemli değil diyor geçen yıl emre beye gittik süleyman hoca 5.gün iki tane embriyo transferi ama tutmadı biz ipin ucunu bıraktık vitaminleri filan sayı 30 milyonlara düştü dr ize sağlıklı sperm çok zor bulunduğu söyledi genetik test yaptırdık morfoloji sonucumuzla orantılı cevap geldi 4 bir sağlıkl bebek şansınız var pgt yaptırın dendi şu an celalettin hoca da tedavideyiz dr kasımda bekliyordu bugün hastalandım içim gitti dr aramak istedim hoca çok erken dedi cnm çok uzattım önce zeynepkamilde genetik test yaptırın morfoloji çoook önemli

canım ben nurusima arkadasımızın lem yelidini okudum Allah tez zamanda niyetini gerçekleştirsin ınşallah.

canlar ben hast.yatıyorum gece 5.30 başladı.biraz suyunda gelmiş dediler.dularınıızı bekliyor.okuyabildgm kadar lamyelidlerı okumaya çalışaçagm

Canım Allah yardımcın olsun..Rabbim korusun sizi..hayırlı haberlerini bekliyoruz.

cnm nsln kızımıız nsl neler aldn ne güzeldir maşallah :)

İyiyim canımmm sen nasılsınnn..
neler yapıyosunn.
eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz cnmm.bitmiyoki cimcimeye alıcaklarımızz..
ama zevklii ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin.:26:

pıtırcık cnm nasılsın annen nasıl oldu taşı düştü mü:26:

slm canımcımmmm...
düşmedi henüz ama ilaçlar sancıyı kesti.yerleşmiş galiba bir yere ....
çıkmak istemiyor kerata. ee buldu sıcacık bir yer
şimdi şükür iyi tatlımmmmm..sancısı kesildi ya. hayırlısı bakalım ne olacak....

sen nasılsın?
nasıl gidiyor dersler...

Kısaca dr "yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik" demiş. Ayrıntıları yarın gelince verecek.

süperr bir haber buuuuuuuu.
inş hepimizin yüzü güleceeeeeeeekkkk ...

tülay sabırsızlıkla mutlu haberini bekliyorummmm...
ayy çok sevindim...

doğadandeva sen bizi sevindirdin Allah Ta seni sevindirsin..
merak ediyorduk tülayı..

hg canımmmmm...
ne güzel bir haberle geldin şükür ...
canım inş umut sana da umut olur...
eşinden sayılamayacak kadar sperm bulunur ve göbüşün dolu ayrılırsın umuttan...
bütün kalbimle dualarım seninle tatlımmmm...

canımmmmm. geçmiş olsunnn.
dualrım sizlerle canım...
zorlama kendini ne olur sayıyı falan boşver ...
salavat , ya şafi , lem yelid oku okuyabildiğin kadar...
Allah yardımcınız olsunnn.

Son düzenleme:
NURUSİMA81 İÇİN LEMYELİD OKUYORUZ…
NİYETİ: Arkadaşımız kısa bir süre sonra tüp bebek tedavisine başlayacak.niyeti, tedavisinin başarılı geçmesi ve bu sefer hayırlı evlatlarına kavuşması …..

5 kasım salıdan ---------------- 7 kasım Perşembe saat 22.00 a kadar.

Nurusima81 ……………………………………= 3000
Durudenizderya ………………………………...=2560 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2560 ……=okudu
Alev99 …………………………………………..=2560 ……=okudu
Balım1905 ………………………………………=2560 ……..=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2560 ………=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2560 ………=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2560
Ecrin_bebek ……………………………………..=2560
Eda09 ……………………………………………=2560
Ervae ………………………………………….…=2560
Ese44 ……………………………………………=2560
Esma …………………………………………….=2560
Flz01 ………………………………………….…=2560
flz01 in eşi ………………………………………=2560
gulerim ………………………………………….=2560 ……….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2560
Lamyay ………………………………………….=2560
Mavimenekşe ……………………………………=2560
Nilda015 …………………………………………=2560
Papatyainci ………………………………………=3000
Papatyayarim ……………………………………=2560
Pıtırcık_43 ………………………………………=2560
Sewwgi ………………………………………….=2560 ………..=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2560
Yase2 ……………………………………………=2560
Yeşil34 ………………………………………….=2560 ………=okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…