Allah razı olsun canımm Rabbim seninde işlerini hayırla sonuclandırsın canım.. salı günü bolboll spermler görün inşallahhhh doğal yolla daha fazla bekletmeden gelir mucizen canımm
cnm bende eşimle okurum iki tane okunmuş yazabilirsin
merhaba cnm benim bebişler nasıl sen nasılsın ben iim cnm bu aralar dersler okul yoğunum anlıcan iide oluyo hani kafam dağılıyorgünaydın fıstığım ,sen ne yapıyorsun acaba senide bekliyoruz biran önce hadi elinizi çabuk tutun ya .sen nezaman başlıyacaksın kzıyorum sana ha eşinde çıkışlar var ne güzel maşallah eminim devamıda gelecek güzelim.
a.selam inşlhhh hamileyim yazını okuruz güzelim hayırlısıyla atlat şu 12 günü inşlhhhhs .aleykum dostlar dun 11.30 da ıslem yapıldı ve 2 TANE 8 HUCRELI sağlıklı embrıyo transfer edıldı aslında yasım 27 olduğu ıcın ve sorun benden yana olmadığı ıcın sadece tek embrıyo konulacaktı fakat 9 yumurtadan 4 dollenmstı ve kalan ıkısı de dondurulabilecek kalıtede olmadığı ıcın doktor bu gıbı durumlarda rıskı göze almamak ıcın 2 tane koyayım dedı ve bıze de suprız oldu bır beklerken ıkı tane koyuldu dun tum gun dınlendım bugunayktayım tabı agır kaldırmamk kendımı yormamk kaydıyla hareket edıyorum ALLAHA COK DUA EDIYORUM INSALLH YASARLAR VE BENI BIRAKMAZLAR DIYE HEPINIZIN DUALARINI CANI GONULDEN BEKLIYORUM HAMILE ANNELER LUTFEN OZELLIKLE SIZ BIZE COK COK DUA EDIN HEPNIZIN DUALRNI CANI GONULDEN HISSEDIYORUM ALLAHA EMANET OLUN...
pıtırcık canım eline sağlık rabbim kabul etsin Allah izin verirse ben doğumdan önce herkesinkini bitirmeye calışacağım bir günde iki veya üç kişininkini bilirsem yazsam olurmu yoksa yetiştiremem.hemen bu akşam başlıyorum önce nurisime ,sonra kendim sonra sıradan devam edecem acele etmem lazım
canım bende katılmak istiyorum 2 gündür yazıyorum ama sistem hatası deyip durdudelirtti beni ....geç oldu ama benide eklersen sevinirim
canım lütfen benide dua listesini eklermisin
cnm çok gecikmediysem beni de eklermisin
cemreciğim herşeyin vakti zamanı gelince sen hiç farkına varmadan olacak göreceksin.bizim ne maddi ve manevi durumumuz vardı nasıl başladık nasıl oldu hala rüyadayım gibi yada delirdim kendimi hamile falan sanıyorum ne bileyim hala inanamıyorum inş.sizinde öyle olacak.ben sana takılıyorum hadi acele et falan diye ama Allah onun vaktini biliyor anne babayı olgunlaştırıyor.ayrıca kilo vermen süper ama şunu bil kilolu değilsin ben senin resimlerini gördüm maşallah çok hoşsun annelerin en güzeli olacaksın.ben 73 kiloyla kaldım şimdi 86 düşünmerhaba cnm benim bebişler nasıl sen nasılsın ben iim cnm bu aralar dersler okul yoğunum anlıcan iide oluyo hani kafam dağılıyor
ya cnm bu hafat test verecekti eşim olmadı işleri dolayısıyla kaldı haftaya diyoruz bakalım aksilik çıkmazsa kısmet ya ayy ben nasıl istiyorum bi bilsen ama olmuyo işte bu arada bende dietisyene giittim bari tedavi olursa öncesinde kilomda insin diye hamdolsun bi hafta oldu 1.100 gr verdim emin adımlarla ilerliyorum --lere... inşlh kiloda veririm o gelecek olan tedavime ( ne zaman gelicekse):26:
a.selam inşlhhh hamileyim yazını okuruz güzelim hayırlısıyla atlat şu 12 günü inşlhhhh
pıtırcık süpersin ya çok iyi fikir ben nurismanınkini tam 2560 ukuyorum şimdi bitmek üzere sonra kendime ve tüm arakaşlara 2000 okurum HAYIRLARIN FETHİ ŞERLERİN DEFHİ İÇİN Rabbim dularımızı kabul etsin.okuyan destek veren emeği gecen herkesten Allah razı olsun.bebişler gelsinolur canım da sen zorlanacaksın biraz.
dert etmeseydin doğuma hayırlısı ile gidersen ben senin yerine okurum.
ama yok illaki okuyacağım dersen sana sayıyı sabitleyelim.
okuyabildiklerini oku.
sabit sayın 2000 olsun.
kendinden başla 2000 lem yelid e...
tamammı tatlım
öyle cnm vakti gelmeden olmuyor vakti de gelmiştir inşlh benim için o annelik duygusunu tatmanın..:26:cemreciğim herşeyin vakti zamanı gelince sen hiç farkına varmadan olacak göreceksin.bizim ne maddi ve manevi durumumuz vardı nasıl başladık nasıl oldu hala rüyadayım gibi yada delirdim kendimi hamile falan sanıyorum ne bileyim hala inanamıyorum inş.sizinde öyle olacak.ben sana takılıyorum hadi acele et falan diye ama Allah onun vaktini biliyor anne babayı olgunlaştırıyor.ayrıca kilo vermen süper ama şunu bil kilolu değilsin ben senin resimlerini gördüm maşallah çok hoşsun annelerin en güzeli olacaksın.ben 73 kiloyla kaldım şimdi 86 düşünbebişleri inş.yarın görcez teyzesi o zamn haber veririm nasıllar bende çok merak ediyorum inş.iyileridr
pıtırcık süpersin ya çok iyi fikir ben nurismanınkini tam 2560 ukuyorum şimdi bitmek üzere sonra kendime ve tüm arakaşlara 2000 okurum HAYIRLARIN FETHİ ŞERLERİN DEFHİ İÇİN Rabbim dularımızı kabul etsin.okuyan destek veren emeği gecen herkesten Allah razı olsun.bebişler gelsin
s .aleykum dostlar dun 11.30 da ıslem yapıldı ve 2 TANE 8 HUCRELI sağlıklı embrıyo transfer edıldı aslında yasım 27 olduğu ıcın ve sorun benden yana olmadığı ıcın sadece tek embrıyo konulacaktı fakat 9 yumurtadan 4 dollenmstı ve kalan ıkısı de dondurulabilecek kalıtede olmadığı ıcın doktor bu gıbı durumlarda rıskı göze almamak ıcın 2 tane koyayım dedı ve bıze de suprız oldu bır beklerken ıkı tane koyuldu dun tum gun dınlendım bugunayktayım tabı agır kaldırmamk kendımı yormamk kaydıyla hareket edıyorum ALLAHA COK DUA EDIYORUM INSALLH YASARLAR VE BENI BIRAKMAZLAR DIYE HEPINIZIN DUALARINI CANI GONULDEN BEKLIYORUM HAMILE ANNELER LUTFEN OZELLIKLE SIZ BIZE COK COK DUA EDIN HEPNIZIN DUALRNI CANI GONULDEN HISSEDIYORUM ALLAHA EMANET OLUN...
Canım merhaba, orayı ilk defa duydum.Tüp bebek yaptırmanız için eşinizin spermogram testi sonucunda kaliteli spermlerin olması gerekir.Ama herşeyden önce bence eşin Celalettin PERU hoca ile görüşsün derim. O size en doğru yerleri önerecektir.Muhtemelen eşinizin önce inmemiş testis ameliyatı olması istenecek, akabinde sperm yoksa , kaliteli sperm oluşturabilmek için gerekli tedaviye başlanacak. Tüp bebek işini Türkiye de en iyi yapan ve en çok tanınan doktorların başında gelen Emre Hoca ve Kaan hoca ya eşim gitti.Bunlar eşime bu güne kadar hiç rapor çıkartmadı, ama sağolsun Celalettin hoca rapor çıkarttı ve iğneleri bedavaya aldık.Siz tüp bebek merkezine gittiğinizde sizin karşınıza bir sürü masraf çıkartacaklar.Mesala Y kromozomu mikro delesyonu testi (kalıtsal olup-olmadığı araştırılı) 350-450 tl arası devlette bedava.lh-fsh-total testesteren özel de ortalama 250 tl den fazla, inmemiş testis ameliyatı 3.000 TL den fazla. devlette muhtemelen daha ucuzdur...Daha neler, neler.Bence önce Celalettin hoca ya gidin derim canım, inan bizim özel de çok paramız gitti.İstediğiniz zaman size telefon ile bilgi de verebilirim, yaşadıklarımı anlatabilirim canım.Bu yolda boşa zaman kaybetmeyin ve boşa para harcamayın isterim canım.Sizden tek isteğim bana ve buradaki diğer arkadaşlarımıza dua etmen olacak...7 yıllık evliyiz ve 3,5 yıldır uğraşıyoruz.Eşimin yemediği ot kalmadı.Kütahya-istanbul-bursa-izmir vs bir kaç ildeki aktarlardan bir sürü ot mot aldı yedi.3 defa Ankara ya gitti.en az 6 defa istanbula a gitti. Canım doktorlarn çoğu hemen tese yapalım diyor, sakın kabul etmeyin.Celalettin hoca tese den ziyade tedavi etme yolunu seçiyor.Amacım size yardımcı olmak.Allaha emanet olun.
merhaba cnım tesekkur ederım ınsallah sonucumuz da olumlu olur ve onları hıssedebılrım allahın ıznıyle ben ankaradayım özel güven hastanesınde olduk her sy cok ıyıyıdı doktorum sedat comert dedıgınız yerı bılmıyorum ücreti 5 cıvarıydı benımkı uzun protoldu 40 ıle 30 gun suruyor basarılar dılıyorum uamrım guzel haberlerınızı alırız allaha emanet olun
RABBİM hayırlı etsin inşallah herşey güzel olur uzun protokol derken????? benim eşimde problem varrr bakalım ne olacak
Selam canlar;
nasılsınız?kusura bakmayın bu aralar kendimle uğraşmaktan buraya vakit ayrıramadım.
neler yaptınız yaşadınız bilmiyorum ama umarım hepiniz iyisidir.
belkide aşağıda yazacaklarımı neden buraya yazıyorsunuz diyeceksiniz ama....burda başladığı için serüvenimdir.Dilerim hepiniz bu aşamaya gelirsiniz hatta ikilemde kalmayıp direkt olur inşh.
eşim yanlış tedaviyle azospermi olduğunu öğrendik ilk bulunduğumuz yer kısıtlıydı ve bununla 2-3 ay baş etmeye çalıştık...
sizleri takip etttim ilk zaman yazamadım bile.
sorunumuz öyle büyük geldi ki büyük bir yere gitmemiz lazım dedik.sonra emre bakırcıoğluna karar verdik ve buraya devam ediyoruz.
ilk teste 7 milyon sonrakinden 3 milyon sperm çıktı ama hareket morfoloji yoktu hiç.sadece sperm vardı.
ileri seviyede varikosel var.3 ay bekleyin dedi doktor olmazsa gelin emre bey doğal yoldan olması konusunda ısrarcıydı dinledik.gelin olmazsa o zaman ameliyat yapalım dedi.
eşim 35 ben artık 34 oldum bu arada.
sözüne uyduk hatta bayram tatili vs...maddi açıdan 3 ayı geçirdik bile ama gene elimizde sıfır malesef.
geçen haftasonu eşim gitti ve son testi verdi artık ameliyat tarihi konuşulacak diye ben gitmedim bile.zaten çalışıyorum malum çalışmak durumundayım başımıza ne geleceğini bilmiyoruz daha.
tabiki bu süreçte ben burdan ne okuduysam yaptım doğal yoldan emre bey in önerdiği klomen ve proeexd plusıda kullandık.meyve sebze aynı bahar85 in ki gibi bir program hazırladım.
ve nihayet 3.teste değer 150 milyon sperme ulaştı ileri hareket 10 yavaş hareket 20 ilk defa gördük çıktı bu değer ve bu şekilde.ama morfoloji sadece % 1 di.
şoktaydım ilk çok sevindim ileri derecede varikosel olmasına rağmen.
doktor çıkan sonucu göre varikosel ameliyatı olmamın pek düşünülmeyecek bir şey olduğunu biraz daha bekleyip hamile kalmak için uygun olduğunu düşündüğü dile getirmiş.
ancak hafta içi bir test yapmasını istemiş tunnel testi sperm dna hasarı testi diye geçiyor.bunun sonucununda önemli olduğunu söylemiş.
ve doktor bey eklemiş....bayanlar beklemeyi pek sevmez haftaya tunnel testi sperm dna hasarı testi sonucuda alın eşinle görüşmeye gelin demiş.
şimdi nerden nereye geldik.diğer topik başlıklarına da yazdım ama dedim yaa başladığım yer açısından burası daha başka benim için.
size sormak akıl almak istedim.ne yapmamız lazım sizce?
1) varikosel ameliyatı olmak doğal yolla olmasını beklemek olmazda diğer seçeneklere geçmek
2) aşılama denemek
3) aşılama tutacağı çok belli olmadığı için direkt tüp bebek mi?
kimseyle paylaşamadığım için çok farklıyım şuan.aklım hep bir yerde .hangisi daha iyi olur.
ne yapsak acaba diye düşün düşün rahat uyku yok.
bu olayın maddi boyutu var....ki malesef önemli kismi değil diye baksakta..
yaşımız var.
devlet ya da üniver hastanelerine yönelsem ...işten çıkmam lazım..hayatta idare edilecek biryerde çalışmıyorum.
o zaman gene maddi sıkıntıda olucaz.
bahçecide mi devam etmek yoksa başka bir kuruluş mu araştırmak ?
lütfen yanlış anlamyın beni sanki çok maddiyatçı gibi görünüyorum ama.
inanın çok zorlanıyoruz.
neyse beni biraz olsa yönlendirirseniz çok mutlu olurum.
Dilerim hepiniz uğraşmadan direkt hamile kalırsınız...
canım öncelikle sperm tesitinizin güzel çıkması müthiş bişeyinş. her zaman böyle devam eder.
Benim fikrime gelince Emre Bakırcıoğlu konusunda gerçekten uzman bir doktor bizde oraya gidiyoruz benim eşime de bazı vitaminler
verilmişti ki halen kullanıyor bir müddet daha devam edeceğiz.
maddiyat demişsin zaten para olmadan bunların hiçbiri malesef olmuyoro yüzden önemli. yaşın çok da geç bir yaş değil
yaza kadar doğal yoldan dene istersen daha sonra olmazsa tüp bebek denersin aşılamaya hiç girmedim çünkü tüp bebekte tutunma
şansı daha çok.üniversite hastanesi düşünürsen de iyice araştır eğer içine sinmezse bahçeci den şaşma gerçekten iyi bir merkez
hem yaza kadar da biraz para biriktirirsin umutta tüp bebek yaptırırsan rapor da çıkar daha makul olur fiyat açısından
bunlar benim fikrim inşallah en iyisi olur senin için yolun açık olsun bunlara gerek kalmadan belki bir kaç ay sonra hamişbile olabilirsin Allaha emenet ol
güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?