Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hos bulduk canım insallah umut bana umut olur bende sizlere umut olurum mevlam ne eylerse güzel eyler .içtenligine ve içtenliginize okadar inanıyorumki rabbim sizin dualanızla bu imtahanı gecmeyi nasip etsin insallah sperm cıkar esimden burda test günü heycanla bekleriz yaaaaa cook iyisiniz bu günleri insallah tebessümle hatırlamıyı nasip eder mevlam insallah bizlere Allah razı olsun canım bu arada hepize dua ettim bir evliyaları ziyaret ettim mevlam insallah dualarımızı kabul eder

canım sükür seni hep merak ettim bende istanbuldaydım ne oldu acaba diye.masallah güzel haberlerle geldin.canım hoca demekki güzel seyler gördüki umutlu konuştu insallah tez zamanda spermleri görmeyi nasip eder rabbim

Kızlar merhaba,
Benim eşimde inmemiş testis problemi var. Biri 12 yaşında indirilmiş diğeri de indirilmiş ancak sonradan tekrar kanallara yerleşmiş.
Sperm üretiminin yapısal bozukluk nedeniyle olduğunu düşünüyoruz. Ege üniversitesinde de doktor benzer bir yorumda bulundu. Hormon değerlerinde FSH üst sınırın az üstünde, Testesteron da alt sınırın az altında çıktı. Doktor değerlerin bu durum için normal olduğunu söyledi. Hormonlar ile ilgili bir problem olup olmadığından emin değilim, bu nedenle Celalettin Peru'ya gitme konusunda çekincelerim var. Eşi aynı sebepten dolayı azosperm olup da Celalettin Hoca'ya gidenler, hocanın onlarla paylaştığı yorumları benimle paylaşabilir mi? Ay sonunda İstanbul'a gidip Emre Bakırcıoğlu ya da Celalettin Peru ile görüşmeyi düşünüyoruz ama tam karar veremedik

bizde fsh ve lh yüksek testeron düşüktü ersel beyin gönderdikelri bittikten sonra test yaptırdık hiç bir değişiklik olmamış ondan sonra hoca haftada 2 kez prengly 5000 başaldık ve daha hiç tahlil yaptırmadık şu anda hormonlar nasıl bilmiyorum hocaya sorduk yaptıralımmı diye buraya gelince burda yaptırırız dedi canım..

Bengisuu

eslerimizin hormonnlari ayni hoca bize prengly 500 le baslatti.sizde sonradan yazmis.
Ersel beyin sertoli ve leyding bizim az kaldi bitmesine.sizinkilee r bitince hoca sperm mi hormon mu istedi.
Biz hepsini kullandik bakalim degerlee dustumu mu .yada hoca sperm de mi isteyrcek acaba.
Siz sivi kurleremi gectiniz. kac gunluk sivi kurler ersel bey gun soyledimi.

oya8282, test sonuçlarını sormuşsun sperm sayısı 2 milyon, Fsh 2.66 Aralığı 1.5- 12.4, Lh 3.39 aralığı 1.7- 8.6, testosteron ise2.78 aralığı 2.8-8. değerler nasıl bilemedik.Bu aşamada ne yapılır. ne yapmak lazım bu değerler artar mı?

ersel beyin ilaçları bitince biz hormon yaptırdık canım ama bi değişiklik olmamıştı onun için iğne yazdı sperm tahlili yaptırcaktık ama daha erken dedi hoca sıvı kürlerde 2 şi ne kadar gider bilmiyorum onlar bitince 7 kutu ferex diye bi hap daha gönderdi onlara başlıcaz ama biz bu ay sonu istanbula gidip sperm testi yaptırmayı düşünüyoruz.

Tülay çok sevindim canım çok güzel ilerlemişsiniz inşlh 2 ay sonra çok güzel olacak sonuca ulaşacaksınız

canım sükür seni hep merak ettim bende istanbuldaydım ne oldu acaba diye.masallah güzel haberlerle geldin.canım hoca demekki güzel seyler gördüki umutlu konuştu insallah tez zamanda spermleri görmeyi nasip eder rabbim

Sağol canlarım Allah Razı Olsun Hepinizden
İnşallah 2 ay sonra daha da yüzü gülenlerden oluruz.
Şimdi vakti saati değil demekki
Her şerde bir hayır vardır elbet.

canim ben Nurusima nin lemyelid tesbihlerini okudum
Rabbim esine sifa versin hayirli evlatlar nasip etsin

canım kardeşim çok geçmiş olsun.dilerim rabbim işini rast getirir ve sizin için hayırlı olan ne ise öyle olsun.korktuklarınla sınamaz inşallah.amin.

canım hoş gelmişsin.şu spermler neden böyle yapıyor.bundada bir hayır vardır inşallah.dilerim istanbulu gördükten sonra spermler hemen çıkar ve bir bakmışsın inşallah.

nurusima için dualarımı okudum
Allah niyetini kabul etsin inşallah

senden haber bekliyordum bende durumun hakkında.
canım içini rahat tut.
RAbbim verdi sana onları .inş RAbbim koruyacaktır sabileri. sana ve eşine bağışlayacaktır.
sen duaları düşünme ...
artık kızıyourum sana haaa
şu anda düşünmen gereken iki can var.
listeyi düşünme sen melek arkadaşım benim...
bu akşam senin listeni yayınlayacağım.
senin yerine de eşim okur bundan sonra...
tamam dediğin gibi olsun beni zorlamamış olursun böylece.
için rahat olsun tatlım...

nete girersen duanı kendin oku tatlım.
okuyabilirsen kendin içinde lem yelidi sen oku.
diğer arkadaşların listelerinde eşimi katarım listeye...
canım dualarım seninle...
RAbbim zamanında sağ salim bebişlerini kucağına almanı nasip etsin.
Rabbim öyle bir sevince boğsun ki göz yaşların sevinçten olsun...
hayırlı haberlerini dualarla bekliyorum...

hayırlısı olsun inşallah 2 ay sonra spermleri görürsünüz
hormon sonuçlarınız nasıl çıktı yazar mısın?

hg canımmmm.
hücrelerin artması oldukça düzel.
bizim spermler biraz saklambaç oynuyor bizimle
inş birdaha ki kontrolde söbeleyeceksin.
inanıyorum ben.

lökositler bırakmıyor değilmi yakamızı.....
inş kullandıklarınız şifa olur tatlım da bir dahakine sayılamayacak kadar spermleriniz çıkar.
durmak yok yola devam

bize 2 şişe sıvı ve 7 kutu ferex yolladı
ferexlerin üzerinde 54 lira yazıyor 7 tanesi zaten 378 lira yapıyor bize fiyat için mesaj atacağını söyledi

NURUSİMA81 İÇİN LEMYELİD OKUYORUZ…
NİYETİ: Arkadaşımız kısa bir süre sonra tüp bebek tedavisine başlayacak.niyeti, tedavisinin başarılı geçmesi ve bu sefer hayırlı evlatlarına kavuşması …..

5 kasım salıdan ---------------- 7 kasım Perşembe saat 22.00 a kadar.

Nurusima81 ……………………………………= 3000
Durudenizderya ………………………………...=2560 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2560 ……=okudu
Alev99 …………………………………………..=2560 ……=okudu
Balım1905 ………………………………………=2560 ……..=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2560 ………=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2560 ………=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2560
Ecrin_bebek ……………………………………..=2560 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2560 …….=okudu
Ervae ………………………………………….…=2560
Ese44 ……………………………………………=2560 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2560
Flz01 ………………………………………….…=2560
flz01 in eşi ………………………………………=2560
gulerim ………………………………………….=2560 ……….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2600 ……….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2560 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2560 ………=okudu
Nilda015 …………………………………………=2560
Papatyainci ………………………………………=3000
Papatyayarim ……………………………………=2560
Pıtırcık_43 ………………………………………=2520
Sewwgi ………………………………………….=2560 ………..=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2560 ……….=okudu
Yase2 ……………………………………………=2560 ………=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2560 ………=okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…