Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben kendim için lemyeliti okudum.okuyan herkesten razı olsun.ucubıarada ve alev99 için başlıyacagm sıradan devam edecem inş.

canım seni asla yanlış anlamam ALLAHIM razı olsun sen bana yardım edip yol gösteriyorsun aslında ne yapacağımı bende bilmiyorum panik halindeyim tüp bebek yapıp bitirmek istiyorum kaan hoca var ona yazdım dedi testisler ele geliyorsa ümit var eşimin bir testisi kasık tarafında ne bileyim istanbula gelmekta mesele gelsem RABBİMİN izni ile görünecek eşim celalettin hocaya bakalım şimdi eurofertilden vazgeçtim umut tüp bebek merkezini araştırıyorum ulun bey var diyor kızlar iyiymiş sen ne dersin ALLAHIM bu aziz günde herşeyin en hayırlısını ve gönlümüze göre olanını versin inşallah amin

canım hoş gelmişsin.şu spermler neden böyle yapıyor.bundada bir hayır vardır inşallah.dilerim istanbulu gördükten sonra spermler hemen çıkar ve bir bakmışsın inşallah.

Hoşbulduk çok eşekkür ederim canım.
Ay inşallah o günleri de görebiliriz.
Rabbimin takdiri işte.
Ne verirse kabülümüzdür.
İnşallah senden daha güzel haberler duyarız.

hayırlısı olsun inşallah 2 ay sonra spermleri görürsünüz
hormon sonuçlarınız nasıl çıktı yazar mısın?

İnşallah bakalım.
Hormon sonuçlarını hemen yazıyorum canım.
LH 0,01
FSH 2,71
TESTOSTERON 1,67

Hoşbulduk canım.
Evet benim yüzümü güldüren de zaten hücreler.
Nazlı spermler işte başka ne olacak.
Neyi bekliyorlarsa artık.
Boşver Rabbim daha iyisini bilir.
İnşallah sizler daha güzel gelişmelerle karşılaşırsınız.

tedaviden sonra yarin ilk kez kan tahlili yaptiracagiz esim daha simdiden yoruldum ignelerden diyor hakkimiza hayirli ins.
cnm inşlhhh güzel sonuçlar alırsınızzz ee iğne kolay değil ama ne yapalım elden bişey gelmiyo sabır eşlere....:26:

canım ben durudenizderya'nın lem yelidlerini okudum miniklerinie ve ona Allahım sağlıklı ömürler nasip etsin
niyetini Rabbim kabul etsin

canım arkadaşım sen elinden geldiğince rahat olmaya çalış bizim dualarımız hep seninle Rabbim seni ve meleklerini korusun
inşallah bebişler 32. haftaya kadar dayanacak ben inanıyorum sonra da bir koluna kızını bir koluna oğlunu yatıracaksın
sen kendini hiç sıkıntıya koyma Rabbim sizlere yardım edecektir.Allah şifa versin dayanma gücü versin

Bebişlerin çok sabırsızlanıyorlar anneciklerine kavuşmak için. Allah sağ sağlım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

HAYIRLI CUMALAR ALLAH'ım Ruhumu Daraltma Kalbimi Karartma Darda koyup Aratma Hak yolundan saptırma Bizi SENDEN Başkasına Yalvartma..Takdir senindir Ya Rabbi! Sen ki imkânsızı mümkün kılansın darda koyma bizi! Dara düştüğümüzde de şükredenlerden eyle... ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL AMELLERİMİZİ KATINDA MAKBUL EYLE.ALLAHIM KAZA,KEDER,BELA,SIKINTILARDAN SANA SIĞINIRIZ YARABBİ.PEYGAMBER EFEN...DİMİZ MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)'İN ŞEFAATİNİ NASİP EYLE,AFFEYLE YARABBİM.. Ey Rabbim senden bir tesehhud miktari ömür, bir LA İLAHE İLLALLAH mikarı ölüm istiyorum senden... LA İLAHE İLLALLAH..Amin..Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır..Amin.

amin canım benim inşh bu Mübarek Cuma Günü Hürmetine :)

arkadaşım Durudeniz arkadaşımın lemyelid lerini okudum ;rabbim bebeklerini sağ salim tam zamanında kucağına almayı nasip etsin inşalllah , dualarımız onunla

Duruderyadeniz in duaları tamam. Allah kabul etsin inş.

Fazla takip edemedim bugunlerde sizi insallah iyisinizdir hepiniz

Durudeniz derya rabbim yardimcin olsun canim benim
Senin ikizler pekbi sabirsiz cikti ya dikkat et kendine okunca uzuldum
Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin

Arkadaslar kendimden haber veriyim size
Biz tup bebege baslamaya karar verdik bilmiyorum aclelemi ediyoruz ama deneyecez burda
Sali gunu randevumuz vardi arlikta dogum konturol hapina basliyorum
Esim iki defa sperm testi verdi birinde 5 tup dondurmuslar birini cozdurmusler sonra 2 tane sperm cikmis
Diyerinde 7 tup donmus birni gine cozdurmusler 5 tane bulunmus
Yani toplam 10 tup donduruldu
Biz hala inanamiyoruz bu gunlere geldigimize
Allah zamani gelince nasip ediyormus
Insallah anne baba olmayida nasip eder
Uzulmeyin hepimiz anne baba olacaz insallah
Opuyorum hepinizide

Son düzenleme:
canım nasılsın sizin tedavi ne aşamada şimdi neler kullanıyorsunuz hoca size iğne başlatmışmıydı,aynı zamanlarda tedaviye başlamıştık ya o yüzden merak ettim canım...

Canim ben lemyelidi okudum .rabbim kabul etsin.

Durudenizderya canim zamaninda kucagina almayi nasip etsin allahim.saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin rabbim.dualarimdasinizzz

slm canım ne güzel bi haberle gelmişsin inşallah hamile haberini de verirsin,tedaviye başlamakla bence acele etmiyorsun canım keşke bizlerde de çıkış olsada bizde başlayabilsek herşeyin bi vakti zamanı var rabbim daha iyisini bilir,tedavi sürecin kolay olur inşallah allaha emanet olun...

Cnm ne guzel bi karar vermissiniz yaa hadi bakalim tedavide 3 arkadas etti ne guzel inslh hamis haberinide yazarsin aralikta dogum kontrol hapi niye alican onu anlamadim:26:tup bebek asamasi baslicakmi aralik ayinda cok sordum ama merak ettkim cnm

Lem yelid

durudenizderya yani kendim için 2000
ucubıarada için 2260
alev99 için 2260
aruna için 2260 lem yelid okudum cuma cuma bol dua ettim.şimdi sıradakilere gececem.bu şekilde okumamda bir sorun olurmu,ançak böyle bitirebilirim.hast.yatagmda okuyoruz miniklerle.Allah kabul etsin .

bizimde aynı canım hiç sperm yok,sertoli celly,fsh yüksek aynı ilaçları bizde kullandık şimdi yeni ilaçlara başladık amin canım allah şifa versin inşaallah..

Sagol canim insallah ..... Darisi basina olsun en kisa zamanda canim zamani var sizdede cikis olcak inslalah

Cnm ne guzel bi karar vermissiniz yaa hadi bakalim tedavide 3 arkadas etti ne guzel inslh hamis haberinide yazarsin aralikta dogum kontrol hapi niye alican onu anlamadim:26:tup bebek asamasi baslicakmi aralik ayinda cok sordum ama merak ettkim cnm

Sagol cemrem insallah hamilelik haberimizi de yazariz hepimiz ... Cok heycanliyim cemrem ya azcikta korkuyorum
Hazirlanmak icin alcakmisim canim aralik adetinin ilk gunu baslayacam 3hafta icecem
Ondan sonra tedavi baslayacak insallah ..10 aralik randevu var tedavi surecini anlatcaklar

Tub bebek yapan arkadaslar asamalari kisaca yazarmisiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…