Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
DURUDENİZDERYA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımız ikiz bebişlerine hamile.inş sağsalim bebişleri tam zamanında arkadaşımızın kucağına doğarlar.

07 kasım Perşembe den ----------- 9 kasım cumartesi saat 22.00 a kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2260
Durudenizderya ………………………………...=2000
Ucubirarada ……………………………………. =2260
Alev99 …………………………………………..=2260
Aruna …………………………………………….=2260
Balım1905 ………………………………………=2260
Bengusuu ………………………………………..=2260
Doğadandeva ……………………………………=2260
Ecrin23 ………………………………………….=2260
Ecrin_bebek ……………………………………..=2260
Eda09 ……………………………………………=2260
Ervae ………………………………………….…=2260
Ese44 ……………………………………………=2260
Esma …………………………………………….=2260
Esmerimyarim …………………………………..=2260
Flz01 ………………………………………….…=2260
flz01 in eşi ………………………………………=2260
gulerim ………………………………………….=2260
huzuryolu ……………………………………….=2260
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2260
Lamyay ………………………………………….=2260
Mavimenekşe ……………………………………=2260
Nilda015 …………………………………………=2260
Papatyainci ………………………………………=2260
Papatyayarim ……………………………………=2260
Pıtırcık_43 ………………………………………=2460
Sewwgi ………………………………………….=2260
Sonsuz__ ………………………………………..=2260
Umut99 ………………………………………….=2260
Yase2 ……………………………………………=2260
Yeşil34 ………………………………………….=2260

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

Canim bwn nurusima arkadasimizin lemyelidini okudum inşallah kabil etsin dualarimizi Rabbim

Canim ben durudenizderya arkadasimiza okudum Rabbim onu ve meleklerini korusun inşallah

tedaviden sonra yarin ilk kez kan tahlili yaptiracagiz esim daha simdiden yoruldum ignelerden diyor hakkimiza hayirli ins.

cnm nurusima arkadaşımız için lem yelid okudum.Allah kabul etsin.Niyetine kavuştursun rabbim... ( sayı :2600 (( )

Pitircik canim nurusima icin lem yelid okudum canimRabbim yeni tedavisinde yardimcisi olsun gonlunun muradini versin amin

cnmm nursima için okudum Allah yar ve yardımcısı olsun çifter çifter bebekleri
olsun inşallahh

canim ben Nurusima nin lemyelid tesbihlerini okudum
Rabbim esine sifa versin hayirli evlatlar nasip etsin

pıtırcık canım ben nurusimanın lem yelid ini okudum allah kabul etsın şifasını versin

canim nurusima icin lemyelidi okudum allah kabul etsin.

nurusima için dualarımı okudum
Allah niyetini kabul etsin inşallah

Canim bwn nurusima arkadasimizin lemyelidini okudum inşallah kabil etsin dualarimizi Rabbim
Allah razı olsun hepinizden inşallah hepimiz en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşuruz Rabbim hepinizin gönlünün hayırlı muradlarını en yakın zamanda versin inşallah

arkadaşım ne güzel yazmışın ya ellerine sağlık...
Allah razı olsun senden böyle güzel iyilik süpersin.

Teşekkür ederim canım, insanlara faydalı olmak gerekiyor.Biz bu yola başladığımızda kimseden hiç bir şey öğrenemedik.Şimdi ise bildiklerimizi dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışıyoruz.Sizin de ekleyeceğiniz var sa ekleyin...İnşaallah en kısa sürede bizler için Herşeygüzelolcak... :)

canlar ben hast.yatıyorum gece 5.30 başladı.biraz suyunda gelmiş dediler.dularınıızı bekliyor.okuyabildgm kadar lamyelidlerı okumaya çalışaçagm

cnm şimdi gördüm.çook geçmiş olsun.Allah'ım en uygun zamanda gelsin minişler inşallah.umarım iyisindir.geç oldu ,belki uyumuşsundur diye yarın arıcam.çok merak ediyorum.Allah'ım seni ve minişlerini korusun inşallah.herşey olacağına varır.Allah çok büyük.içini ferah tut. ve Allah'a emanet olun cnm...

sakın ama sakın tüp bebek merkezine gitmeyin
biz celaleddin peru hocanın hastalarıyız ona gidin.. o sizi yönlendiriyor..

fatih sultan mehmet bulvarındaki pembe - mavi tüp bebek merkezi iyi deniyor.İstanbul'da tüp bebek merkezi arayacak olursan Emre bakırcıoğlu iyi.Buradaki arkadaşlarımızın çoğunun eşinin malesef sperm sayısı sıfır, bizler Celalettin PERU (Bezmialem hastanesi-dahiliye uzmanı) hoca da tedavideyiz.Şimdiden geçmiş olsun.

biz önümüzdeki bikaç hafta içinde cellaetin beye gideceğiz, bizi de ersel hocaya yönlendirmişti leydig ve sertoli diye kutu içinde tozlar ve kyfrekx ve safireks diye haplar vardı , haplar bitti şimdi tozlardayı onlar da bitmek üzere.senin eşindeki sıkıntı neydi canım, biz de hiç sperm yok sertoll cell only.sanırım ist.a gidersek yeni bir spermiogram yapılır ve sonra bitkisele devam edilir diye düşünüyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

canım nurusima arkadaşımız için ben duamı okudum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllah...

canım RABBİM onları sana bağışlasın seni de onlara.ben inanıyorum sağsalim ucağına alacan yaramazları.ben 29.haftadayken doktorum korkma doğsalar da inşallah bişey olmaz demişti.sen de içini ferah tut.İNŞ zamanın da doğacak kuzucuklar.üçünüzde ALLAHA emanet olun.

miniklerim için dualarıyla destek veren kardeşlerimden Allah razı olsun.sizinde karınlarınz kıpır kıpır miniklerinizle dolsun.biz hala hast.bugün doktorumuzla uzun uzun konuştuk.çok riskli dönemdesin doguma kadar buradasın dedi.hem kanamam oluyor,hem agrım ol
uyor.suyumda göllenmiş heran gelebilirmiş.32 haftaya gelirsen çok iyi dedi.Allahın taktiri soguk kanlı olmaya calışıyorum.dualarınz bize güç veriyor.yine yazmaya çalısırm telden.hepinizi öpüyorum.
PITIRÇIK ŞİMDİ MUSAİT SAYILIRM YANIMDADA ANNEM KALIRM BEN ŞIMDİ MİNİKLER İÇİN LEM YELİTİ OKUYACAGM.SONRADA SIRADAKİNE GECECEM OKUYAMADIGM YERDE ANNEM OKUYACAK.ODA OKUYAMAZSA O ZAMAN EŞİN OKUR.ALLAH RAZI OLSUN LİSTEYİ TAMAMLAYACAZ İNŞ.HEP YATAKTAYM KOLAY BİTİRİRM.APDESLİ OKUNACAK DEMİ.CEVAP YAZAMAZSAM SİZ TAMAMLARSINZ.TEŞEKKÜR ALLAH KABUL ETSİN.ÖPÜYORUM.

Listede yazan herkes icin adlari ile hepsine 1000 ya safi okudum.

Durudenizderya sana ve evlalarina yasin okudum.

Rabbim hepimizin yardmcisi olsun.dualarimizi kabul buyursun.bu mubarek gece hurmetine.amin.

Yase canim sizinde hayirli sonuclariniz olsun yarin.dualarim sizinlee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…