1,5 ay önce gittğimiz dr da testesteron 0,2 fsh12,32 lh 15 iken dün yaptrdğmiz teste snçlar mükemmel testesteron 3.80 ne lh 9a fsh yine 12 de ... inanamadım sanırm tedaviye 10.ay sonunda yavaş yavaş cevap veriyor vucut...bundan önce hep testesteron sıfırlardaydi.... bu değerler iyi degil mi kızlar... dr harika demiş iğnelere devam haftada 3 ovtrelle...ve destekleyici ürünler)) mutlu olmalıyım değil mi ))
yok canım evliliğimizin ilk günü öğrendim onu bırakmamdan korktuğu için birtürlü söyleyememiş tabi söylemesi gerekirdi ama kendimi onun yerine koyuyorum kötü bir durum gerçekten
Flz01 in eşi İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.
11 kasım pazartesi den -----------13 kasım çarşamba saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2258
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2258
Alev99 …………………………………………..=2258
Aruna …………………………………………….=2258
Balım1905 ………………………………………=2258
Bengusuu ………………………………………..=2258
Doğadandeva ……………………………………=2258 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2258
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258
Eda09 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258
Flz01 ………………………………………….…=2258
gulerim ………………………………………….=2258 ……..=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2258 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258
Lamyay ………………………………………….=2258
Mavimenekşe ……………………………………=2258
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258
Pıtırcık_43 ………………………………………=2258
Sewwgi ………………………………………….=2258
Sonsuz__ ………………………………………..=2258
Umut99 ………………………………………….=2258 ……=okudu
Yase2 ……………………………………………=2258
Yeşil34 ………………………………………….=2258 …….=okudu
Arkadaşlar iki hafta oldu ama hala tahlil sonuçları bezmialemin laboratuar sorgu ekranında görünmüyor.
1- Biyokimya labarotuarı - sonuçlandı
2- Mikrobiyoloji labarotuarı ve 3- Patoloji Laborotuarı sonuçları hala ortada yok..
Normal mi??
Canım biyokimya sonuçları gözükmüyormu(fsh,lh,testesteron vs.)verdiğimiz tahliller,mikrobiyoloji ve patoloji labarotuarıyla ilgili olmadığı için orada sonuç gözükmüyor,sadece biyokimya labarotuarında gözüküyor.
biyokimya sonuçları ertesi gün çıkmıştı zaten . Celalettin hoca inhibin b sonuçları 10 gün sonra çıkar demişti 2 hafta oldu ancak sonuçlar hala çıkmadı... yada çıktı biz sistemde göremiyor olabilir miyiz?
İnhibin b sonucu sistemde gözüküyor,bizimki fshın,lh'ın sonucunun yazdığı yerde yazıyor ama sizinki neden görünmüyor bilemedim canım
cnm şimdi baktım inhibin b eklenmiş . sonuç 31 yazıyor . kaç olması lazım yada normal mi acaba ? sizinki kaçtı?
Canım sizinki bizmkine göre iyi,bizimki 8 çıkmıştı,tedaviyle dahada yükselir inşallah,normal değerden düşük tabi ama çoğumuza göre sizinki daha iyi,inhibin b nin kesin bir geçerliliği yok burada nurisima arkadaşımızın bildiğim kadarıyla inhibin b sonuçları 10un altındaydı ama miktotesede sperm bulundu,hoca tedaviden sonra testislerin daha iyi bir duruma gelip gelmediğini inhibin b ye bakarak takip ediyor
1,5 ay önce gittğimiz dr da testesteron 0,2 fsh12,32 lh 15 iken dün yaptrdğmiz teste snçlar mükemmel testesteron 3.80 ne lh 9a fsh yine 12 de ... inanamadım sanırm tedaviye 10.ay sonunda yavaş yavaş cevap veriyor vucut...bundan önce hep testesteron sıfırlardaydi.... bu değerler iyi degil mi kızlar... dr harika demiş iğnelere devam haftada 3 ovtrelle...ve destekleyici ürünler)) mutlu olmalıyım değil mi ))
merhaba cnm kusura bakma gördüm ama yazamadım dersler başladı haftaya sınav var arapçadan o yüzden pek topiğe bakamıyorumcemrem nasılsın kasımın ilk haftası test verecektiniz, tarihiniz mi değişti. sonucu merak ediyoruzbide canım siz hangi ay tedaviye başladınız
cnm hepimzin derdi aynı sıkıntısı stresi aynı seni anlamıcaz da kimi anlıcaz kime dua edicez hepimiz birbirimize ettiğimiz dualardan kimin kkabul olacağı belli olmaz o yüzden birbirimize dua etmeye devam eşin galiba bu hafta olucaktı ameliyat inşlh kolay geçsin devamında da spermleri kaliteli getirsinSiz ne güzel ne büyük insanlarsınız ya burdan ve özel mesajlarım doldu taştı.
Allahım hepinizden razı olsun....
nasıl güzel yüreklisiniz böyle cansınız can ötesiniz.cemrem çok sağol inşh.
Benim için yapılan duanın misli hepinize dönsün.Çok sağol.
cnm sonuçlarınız gayet iyi bundan sonra da hep böyle olsun inşlh benim eşiminde fsh çok yükseti ama şimdi hamdolsun ki 3 lerde yavaş yavaş düzene giriyor sizinkilerde devamı gelir inşlh bundan sonraCanım merhaba, total testeron ve testesteron testleri farklı testlerd iye biliyorum.Genel de doktorlar total testesteron yapılmasını istiyorlar.
Benim eşimin değerleri
Lh:1,03 (1,7-8,6)
fsh:1,36 (1,5-12,4)
total testeteron:581 (249-836)
estra diol : 81,34 (11-44)
değerle sıfıra ne kadar yakın olursa, o kadar iyi dedi Ersel Bey. Sadece estradiol yüksek geri kalanlar çok iyi demiş.Celalettin hoca da sertoly ve leydig e bir de pregnyl 5000 e aynen devam . tozların bitmesine 2 gün kalası aynı testleri yeniden yaptırın bana gönderin demiş.
Sizin sonuçlar nasıl canım.
cnm nasıslın tedavin güzel geçiyormuş ohh stres yapma zaten böyle devam et olur yanmalar sen onlara takılma sonu güzel olsun inşlhhharkadaslar nasılsınız dün merkezdeydim yumurtalar güzel gelisiyormuş igne sayısını günde 2 taneye cıkardılar biri yakıyor normal mi yakması galiba kısa protokol daha cok mu igne yiyecem cumartesi yine randevum var salı günü cook kalabıktı 9-12 arası bizden olanlar varmıydı acaba merkezde cook merak ettim soracaktım esim bırakmadı sordurmadı bana :) meraktan catladım Allahım insallah yüzümüzü güldürür canlar bu gün dualanızda banada yer verirseniz cook sevinirim .tedaviye baslıyalı hiç stres olmadım. rabbim bi genişlik verdi sükürler olsun saglıcakla kalın simdi hastaneye gidip tahlil sonuçlarını almam lazım
cnm gözünaydınnnnnn1,5 ay önce gittğimiz dr da testesteron 0,2 fsh12,32 lh 15 iken dün yaptrdğmiz teste snçlar mükemmel testesteron 3.80 ne lh 9a fsh yine 12 de ... inanamadım sanırm tedaviye 10.ay sonunda yavaş yavaş cevap veriyor vucut...bundan önce hep testesteron sıfırlardaydi.... bu değerler iyi degil mi kızlar... dr harika demiş iğnelere devam haftada 3 ovtrelle...ve destekleyici ürünler)) mutlu olmalıyım değil mi ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?