Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım flz01 arkadaşımızın eşinin lem yelidlerini okudum ALLAH kabul etsin inşallah

ins.sonuclar kat kat daha iyi olur canim bi dahaki testte sperm görme nasip olur sizde problem ne canim?kac aydir tedavidesiniz

yok canım evliliğimizin ilk günü öğrendim onu bırakmamdan korktuğu için birtürlü söyleyememiş tabi söylemesi gerekirdi ama kendimi onun yerine koyuyorum kötü bir durum gerçekten

Benim eşimde bana söyleyememiş,hala onun pişmanlığını yaşıyor,ama ben hiç bana niye söylemediki diye düşünmedim,söyleseydide hiçbirşey değişmezdi yinede evlenirdim onunla,

Son düzenleme:
kizlarr benım yorumumaaa cevap yazan arkadaslara cok tesekkur ederımm allah razı olsunn ınsAllah bunun sebebını ogrencem daha yolun basındayızz herseyın hayırlısı ınsallah eşimle bırlıkte ıstanbula gıdebılırsek cellaltın beye gıtmek ısterm ama konyada hıc bıyerımı dogur guzgun bılmıyorum cok zor sartlardayız esım calısıor sadece maasimz belırlı hep skntı strees cok zor

ınsallah vakıt buldukca konu takıp edıp yazcam :)

ALLAHA EMANET OLUN

HAYIRLI GECELER ARKADASLAR RABBIM HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN.AMINNNNNNNNNNN :)

cnm ben okudum Allah kabul etsin

Arkadaşlar iki hafta oldu ama hala tahlil sonuçları bezmialemin laboratuar sorgu ekranında görünmüyor.

1- Biyokimya labarotuarı - sonuçlandı
2- Mikrobiyoloji labarotuarı ve 3- Patoloji Laborotuarı sonuçları hala ortada yok..

Normal mi??

Canım biyokimya sonuçları gözükmüyormu(fsh,lh,testesteron vs.)verdiğimiz tahliller,mikrobiyoloji ve patoloji labarotuarıyla ilgili olmadığı için orada sonuç gözükmüyor,sadece biyokimya labarotuarında gözüküyor.

biyokimya sonuçları ertesi gün çıkmıştı zaten . Celalettin hoca inhibin b sonuçları 10 gün sonra çıkar demişti 2 hafta oldu ancak sonuçlar hala çıkmadı... yada çıktı biz sistemde göremiyor olabilir miyiz?

İnhibin b sonucu sistemde gözüküyor,bizimki fshın,lh'ın sonucunun yazdığı yerde yazıyor ama sizinki neden görünmüyor bilemedim canım

cnm şimdi baktım inhibin b eklenmiş . sonuç 31 yazıyor . kaç olması lazım yada normal mi acaba ? sizinki kaçtı?

Canım sizinki bizmkine göre iyi,bizimki 8 çıkmıştı,tedaviyle dahada yükselir inşallah,normal değerden düşük tabi ama çoğumuza göre sizinki daha iyi,inhibin b nin kesin bir geçerliliği yok burada nurisima arkadaşımızın bildiğim kadarıyla inhibin b sonuçları 10un altındaydı ama miktotesede sperm bulundu,hoca tedaviden sonra testislerin daha iyi bir duruma gelip gelmediğini inhibin b ye bakarak takip ediyor

Celalettin hocaya mesaj attık sonuçlarla ilgili uygun bi zamanda cevaplar umarım. evet olması gereken değerler değil ama dahada iyi olacak inşallah ....
birde merak ettiğim konu ersel beyin verdiği ilaçlardan sonra tozlara geçeceğiz geçen akşam konuştuk sıvı ilaçlara da başlayalım dedi tedaviyi hızlandırmak için . Celalettin hocada 2 ay sonra iğneler bitince gelin dedi 2 ay sonra kontrole gittiğimizde aralık sonu ocak başı gibi oluyor işte bize sperm testi yaptıracak mı yada hangi testi yapıp ilerleme var mı tedaviye cevap veriyor mu nasıl anlayacak?

yuppppppyyyy
senin adına çoook sevindim.
inş daha güzel sonuçlar alırsınız tatlım.
veeee süpermenlar çıkışa geçer artıkkkk

hayırlı haberlerini dualarla bekliyorum ...birgün süprizle geliverir inş mucizen ve yazarsın inş...amin.

Flz01 in eşi İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.

11 kasım pazartesi den -----------13 kasım çarşamba saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2258
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2258
Alev99 …………………………………………..=2258
Aruna …………………………………………….=2258 ……=okudu
Balım1905 ………………………………………=2258 ……=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2258
Doğadandeva ……………………………………=2258 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2258 …….=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258 ……=okudu
Eda09 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2258
gulerim ………………………………………….=2258 ……..=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2258 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258 ……=okudu
Lamyay ………………………………………….=2258
Mavimenekşe ……………………………………=2258
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258
Pıtırcık_43 ………………………………………=2258
Sewwgi ………………………………………….=2258 ……=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2258 ……=okudu
Umut99 ………………………………………….=2258 ……=okudu
Yase2 ……………………………………………=2258
Yeşil34 ………………………………………….=2258 …….=okudu

ALEV99 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.

13 kasım çarşamba dan ----------------- 15 kasım Cuma saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258
flz01 in eşi ………………………………………=2258
Alev99 …………………………………………..=2258
Aruna …………………………………………….=2258
Balım1905 ………………………………………=2258
Bengusuu ………………………………………..=2258
Doğadandeva ……………………………………=2258
Ecrin23 ………………………………………….=2258
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258
Eda09 ……………………………………………=2258
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258
Flz01 ………………………………………….…=2258
gulerim ………………………………………….=2258
huzuryolu ……………………………………….=2258
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258
Lamyay ………………………………………….=2258
Mavimenekşe ……………………………………=2258
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258
Pıtırcık_43 ………………………………………=2216
Sewwgi ………………………………………….=2258
Sonsuz__ ………………………………………..=2258
Umut99 ………………………………………….=2258
Yase2 ……………………………………………=2258
Yeşil34 ………………………………………….=2258

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

cemrem nasılsın kasımın ilk haftası test verecektiniz, tarihiniz mi değişti. sonucu merak ediyoruz bide canım siz hangi ay tedaviye başladınız
merhaba cnm kusura bakma gördüm ama yazamadım dersler başladı haftaya sınav var arapçadan o yüzden pek topiğe bakamıyorum
cnm eşim kararını değiştirdi elimizde ki ilaçlar bitmeden test vermicekmiş.. sıvı bitip haplarda bitince vericem dedi bari varsa çoğalsın bide eğer varsa kalitesi artsın diyo yok mok dedim ama kararını verdi bi kere beklemekten başka çarem yok:26: nasipse aralık ayına kaldı test tarihimiz
cnm hepimzin derdi aynı sıkıntısı stresi aynı seni anlamıcaz da kimi anlıcaz kime dua edicez hepimiz birbirimize ettiğimiz dualardan kimin kkabul olacağı belli olmaz o yüzden birbirimize dua etmeye devam eşin galiba bu hafta olucaktı ameliyat inşlh kolay geçsin devamında da spermleri kaliteli getirsin
cnm sonuçlarınız gayet iyi bundan sonra da hep böyle olsun inşlh benim eşiminde fsh çok yükseti ama şimdi hamdolsun ki 3 lerde yavaş yavaş düzene giriyor sizinkilerde devamı gelir inşlh bundan sonra
cnm nasıslın tedavin güzel geçiyormuş ohh stres yapma zaten böyle devam et olur yanmalar sen onlara takılma sonu güzel olsun inşlhhh
cnm gözünaydınnnnnn aylar sonra tedavi sürecinde güzel gelişmeler oluyorrr devamı da gelir inşlhhh tatlımmm

canım flz01 arkadaşımın eşi için lem yelid lerimi okudum rabbim şifa versin eşine hayırlı evlatlar nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…