cnm arkadaşımm,çok doğru söylemişsin.gerçekten tüp bebek süreci kadar gebelik süreci de çok zor,endişeler hiç son bulmuyo,çok özenli ve sabırlı olmak gerekiyo.zaten kadın olmak zor en başta,öyle değil mi ?. Sen de öyle diyenlere de ki: "ay seninki normal yoldan mı,ne kadar sıradan.,benimki çok özel de..:) " belki o zaman anlaralar ne kadar can sıkıcı olduklarını...(tüp bebekle uğraşırken normal yolla kalanları tenzih ederim.onlar da bizden çünkü ...; )...sevgiyle kal.allah'a emanet ol.
canım ne güzel bir haber bu yavaş yavaş herşey düzene giriyor desene hadi sırada sağlıklı ve bol spermlerin çıkmasına diyelimEsimle cok az konustuk.fsh miz 36 dan 1 lere dusmus.hoca diger hormonlari duzenliyecegiz simdi demis.
Durydeniz derya canim dualarim hep sizinle.
Anlamiyorrum bu insanoglunu tup bebek insan degilmi.evlat degilmi sanki kendi mutsuzluklarini boyle soylemlerle dile getiriyorlar.
Aslinda tup bebek olmak ayricalik onlar anlayamazlar bizleri.
ALEV99 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.
13 kasım çarşamba dan ----------------- 15 kasım Cuma saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300
Durudenizderya ...=2260 ..=okudu
Ucubirarada . =2258
flz01 in eşi =2258
Alev99 ..=2258
Aruna .=2258
Balım1905 =2258
Bengusuu ..=2258
Doğadandeva =2258
Ecrin23 .=2258
Ecrin_bebek ..=2258
Eda09 =2258
Ervae . =2258
Ese44 =2258
Esma .=2258
Esmerimyarim ..=2258
Flz01 . =2258
gulerim .=2258
huzuryolu .=2258
İlkbahar_ilkbahar .=2258
Lamyay .=2258
Mavimenekşe =2258
Nilda015 =2258
Papatyainci =2258
Papatyayarim =2258
Pıtırcık_43 =2216
Sewwgi .=2258
Sonsuz__ ..=2258
Umut99 .=2258
Yase2 =2258
Yeşil34 .=2258
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad okuyacak
sonra 7 adet : Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum
merhaba cnm kusura bakma gördüm ama yazamadım dersler başladı haftaya sınav var arapçadan o yüzden pek topiğe bakamıyorum
cnm eşim kararını değiştirdi elimizde ki ilaçlar bitmeden test vermicekmiş.. sıvı bitip haplarda bitince vericem dedi bari varsa çoğalsın bide eğer varsa kalitesi artsın diyo yok mok dedim ama kararını verdi bi kere beklemekten başka çarem yok:26: nasipse aralık ayına kaldı test tarihimiz
cnm hepimzin derdi aynı sıkıntısı stresi aynı seni anlamıcaz da kimi anlıcaz kime dua edicez hepimiz birbirimize ettiğimiz dualardan kimin kkabul olacağı belli olmaz o yüzden birbirimize dua etmeye devam eşin galiba bu hafta olucaktı ameliyat inşlh kolay geçsin devamında da spermleri kaliteli getirsin
canım çok sağol...
ama eşim grip oldu ameliyat ertelendi.Ben üzülüp stres yaptım.Herşeyde vardır bir hayır haftaya cumaya alındı ameliyatı.
sen nasılsın neler yapıyorsun?
Esimle cok az konustuk.fsh miz 36 dan 1 lere dusmus.hoca diger hormonlari duzenliyecegiz simdi demis.
Anlamiyorrum bu insanoglunu tup bebek insan degilmi.evlat degilmi sanki kendi mutsuzluklarini boyle soylemlerle dile getiriyorlar.
Dünyanın en sabırlı anne adaylarına günaydınlar.en yakın zamanda dünyanın en güzel anneleri olacaksınız inş.tedavi süreci kadar gebelik sürecide çok zor.burada hamilelerin yaşadıklarını gördükçe çok ürküyorum.hepimiz için herşeyın hayırlısı olsun.anladımki herşeyin başı sağlık...(ay tüp bebek mi diyenlerden çok sıkıldım)
Bugün ünivtede tüplere bakılacaktı tıkanıklık varmı diye, zaten tırsmışım kapıya kadar zor gitmişim :2:. Neyse doktor ve ordaki teknisyen rahatlatmaya çalıştılar, ön bilgilendirme yaptılar, anlatınlanlar çok abartı dediler, int filan çok fazla bilgi kirliliği var dediler. Neyse sonuç işlem başladı. Dr konuşarak işleme başladı dikkatimi dağıtmaya çalıştı ama nafile, tam ilacı verecekti vaz geçtibende enfeksiyon varmış ilacı verirse dahada dağılırmış önce tedavi ol dedi . Ama ilaç kısmına gelinceye kadar ağrı oluyor. sanki elinde bi kepçe içini karıştırıyorlar. Ama tek sorun kendimizi kasmamamız galiba, başaranda hiç ağrı olacağını sanmıyorum.
Merhabalar arkadaslar umarim herkes iyidir.Esim sonunda turkiyeye gidiyor Celalettin beye kontrol icin,insallah yarin aksam yola cikacak,Sali gunune de randevu almis dr dan,tedaviye baslayali 7 ay oldu,insallah sperm testinde cikar ,
Cok dua edin insalalh guzel haberlerle gelsin geri:18::18:
Merhabalar arkadaslar umarim herkes iyidir.Esim sonunda turkiyeye gidiyor Celalettin beye kontrol icin,insallah yarin aksam yola cikacak,Sali gunune de randevu almis dr dan,tedaviye baslayali 7 ay oldu,insallah sperm testinde cikar ,
öncelikle hayırlı akşamlar ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN... biz eşimle 1 yıldır evliyiz son 6 aydır korunmuyorduk. ben doktora gittim bir sorun yok dedi ve eşime spermiogram testi yapıldı 2 kez ve her ikiside sıfırşimdi doktor bize eurofertıl tüp bebek merkezini önerdi sizde bilgi verirseniz sevinirim
canım okusdum ALLAH kabul etsinFlz01 in eşi İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.
11 kasım pazartesi den -----------13 kasım çarşamba saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2258
Durudenizderya ...=2260 .=okudu
Ucubirarada . =2258 .=okudu
flz01 in eşi =2258
Alev99 ..=2258
Aruna .=2258 =okudu
Balım1905 =2258 =okudu
Bengusuu ..=2258
Doğadandeva =2258 .=okudu
Ecrin23 .=2258 .=okudu
Ecrin_bebek ..=2258 =okudu
Eda09 =2258 .=okudu
Ervae . =2258
Ese44 =2258 .=okudu
Esma .=2258
Esmerimyarim ..=2258 .=okudu
Flz01 . =2258
gulerim .=2258 ..=okudu
huzuryolu .=2258 .=okudu
İlkbahar_ilkbahar .=2258 =okudu
Lamyay .=2258
Mavimenekşe =2258
Nilda015 =2258
Papatyainci =2258
Papatyayarim =2258
Pıtırcık_43 =2258
Sewwgi .=2258 =okudu
Sonsuz__ ..=2258 =okudu
Umut99 .=2258 =okudu
Yase2 =2258
Yeşil34 .=2258 .=okudu
sana da cnm inşlh o günlere gelmek nasip olur bizlere deDünyanın en sabırlı anne adaylarına günaydınlar.en yakın zamanda dünyanın en güzel anneleri olacaksınız inş.tedavi süreci kadar gebelik sürecide çok zor.burada hamilelerin yaşadıklarını gördükçe çok ürküyorum.hepimiz için herşeyın hayırlısı olsun.anladımki herşeyin başı sağlık...(ay tüp bebek mi diyenlerden çok sıkıldım)
gözünüzaydın ne güzel bundan sonrada değerleriniz hep böle olumlu yönde olsun...Esimle cok az konustuk.fsh miz 36 dan 1 lere dusmus.hoca diger hormonlari duzenliyecegiz simdi demis.
geçmiş olsun cnm bak sen ne kadar sıkıntılı bi durum tam kendini hazırlıyorsun ama kalıyo olsun bunda da vardır bi hayır..:26:Bugün ünivtede tüplere bakılacaktı tıkanıklık varmı diye, zaten tırsmışım kapıya kadar zor gitmişim :2:. Neyse doktor ve ordaki teknisyen rahatlatmaya çalıştılar, ön bilgilendirme yaptılar, anlatınlanlar çok abartı dediler, int filan çok fazla bilgi kirliliği var dediler. Neyse sonuç işlem başladı. Dr konuşarak işleme başladı dikkatimi dağıtmaya çalıştı ama nafile, tam ilacı verecekti vaz geçtibende enfeksiyon varmış ilacı verirse dahada dağılırmış önce tedavi ol dedi . Ama ilaç kısmına gelinceye kadar ağrı oluyor. sanki elinde bi kepçe içini karıştırıyorlar. Ama tek sorun kendimizi kasmamamız galiba, başaranda hiç ağrı olacağını sanmıyorum.
ayyy hadi inşlh güzel haberler alırız senden bolca canlı spermler görürüzzz dualarımız seni içinMerhabalar arkadaslar umarim herkes iyidir.Esim sonunda turkiyeye gidiyor Celalettin beye kontrol icin,insallah yarin aksam yola cikacak,Sali gunune de randevu almis dr dan,tedaviye baslayali 7 ay oldu,insallah sperm testinde cikar ,
öncelikle hayırlı akşamlar ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN... biz eşimle 1 yıldır evliyiz son 6 aydır korunmuyorduk. ben doktora gittim bir sorun yok dedi ve eşime spermiogram testi yapıldı 2 kez ve her ikiside sıfırşimdi doktor bize eurofertıl tüp bebek merkezini önerdi sizde bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?