Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hoca ya sadece hormon tahlillerine bakıyor iğne doz ayarlaması yapıyor,yada hem hormon hem sperm testi yaptırıyor,siz daha yenimi başladınız 2 ay sonra ilk kontrolünüzmü olacak,haplarla tozların bitmesi 3 ayı geçiyor onlar bitmeden sperm testi istermi bilmiyorum ama mutlaka fsh,lh,testesteron hormonlarına bakar istenilen seviyeye geliyormu diye.

Benim eşimde bana söyleyememiş,hala onun pişmanlığını yaşıyor,ama ben hiç bana niye söylemediki diye düşünmedim,söyleseydide hiçbirşey değişmezdi yinede evlenirdim onunla,

bende aynı şeyi düşünüyorum sonuçta çok seviyoruz birbirimizi önemli olanda bu ama insan illaki bi çocuk istiyo hiç başıma geleceği aklıma gelmezdi başkalarından duyunca konuşur geçerdik ama öyle olmuyomuş gerçekten çok zor bi durum alllah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın :)evet yeni başladık 2 hafta oldu ersel beyin verdiği gnk ve hprexı kullanıyoruz haftada 2 defada preglyn iğnesini oluyoruz. gnk bitti hprexe devam o da bitince toz ilaçlar var sertoıl ve leydıng onlara devam edicez sıvı ilaç hazırlayacakmış süreci hızlandırmak için. 2 ay sonra kontrole gittiğimizde ilk kontrolümüz olacak iğneler bitmiş olacak muhtemelen dediğin gibi hormon tahlillerine bakar sperm testi için erken diyebilir... olsun tedavi iyi gitsin her şey yolunda olsun da bekleriz biraz daha güzel sonuçlar almak için :)

herkese günaydınlar
ben artık derslere dalıyorum pek sık giremem topiğe :26:
akşamları kısmetse girip görüşürüzzzzz
hepinizi seviyorum veee

Dünyanın en sabırlı anne adaylarına günaydınlar.en yakın zamanda dünyanın en güzel anneleri olacaksınız inş.tedavi süreci kadar gebelik sürecide çok zor.burada hamilelerin yaşadıklarını gördükçe çok ürküyorum.hepimiz için herşeyın hayırlısı olsun.anladımki herşeyin başı sağlık...(ay tüp bebek mi diyenlerden çok sıkıldım)

kadercim merhaba Allah tedavinde kolaylıklar versin inşallah bu mübarek günlerin hatrına güzel haberler alacağını düşünüyorum
kendine çok iyi bak

canım yaaa ne güzel şeyler söylüyor senin ağzın öyle:13: inş. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bizleri de bu gruba dahil etsin.
sizin için dua edeceğim

herkese günaydınlar
ben artık derslere dalıyorum pek sık giremem topiğe :26:
akşamları kısmetse girip görüşürüzzzzz
hepinizi seviyorum veee
cemrem günaydın Allah derslerinde kolaylıklar versin tatlım
sen derslerini bir çırpıda öğrenirsin sınavların kolay ve güzel geçsin Allah zihin açıklığı versin arkadaşım

canım duan için amin diyorum inş. sende bu süreçlerini atlatırsın çabucak
Allah şifa versin sana ve bebişlerine

Esimle cok az konustuk.fsh miz 36 dan 1 lere dusmus.hoca diger hormonlari duzenliyecegiz simdi demis.

Durydeniz derya canim dualarim hep sizinle.
Anlamiyorrum bu insanoglunu tup bebek insan degilmi.evlat degilmi sanki kendi mutsuzluklarini boyle soylemlerle dile getiriyorlar.
Aslinda tup bebek olmak ayricalik onlar anlayamazlar bizleri.

Canım harika bir haber bu
Ne güzel sizlerinde tedaviniz doğru ve emin adımlarla ilerliyor.
Celalettin Hoca güven
Merak etme her şey düzene girecek.
Daha güzel haberler vermen dileği ile....

Flz01 arkadaşımın lemyelidlerini okudum rabbim kabul etsin inşallah

flz01 arkadaşımızın eşi için okudum
Allah bu illetten kurtarsın ve eşiyle hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

sa.bence sen bunları,bu tarz insanları yok say ve hıc canını sıkma.çunku kendını bılmeyenler dıye düşünüyorum bu tarz ınsanlara.gecmısını az çok bılıyorum cok fazla gırıp yorum yazmasamda geriden takıp edenlerdenım.banada cok dua edın inş.AEO:)

Hep güzel haberler alın inş.mutluluğunuz her daim olsun ve sonundada bebeklerınıze kavuşun inş.burda olan olmayan evlat isteyen herkes güzel,hayırlı bebeklerle mutluluklarını devam ettırsın inş.AEO

inş canm ya inş güzel olacak sabır sabır ve dua baska caremz yok..bu arada cenım eşim düün test yaptrdı testesteron sıfırlardan 3.80ne lh 15ten 9a fsh mız ise 12 indi.. cok mutlu olduk...sanırım iyiye dğru gidiyorz... inş...yalnız mikrotese yaptrp yaptrmamakta karaszlık yaşıyorz...senle eşimizn sebebi aynı yani kemoterapi radyoterapi...inş daha güzel olacak inş canım...

cnm arkadaşımm,çok doğru söylemişsin.gerçekten tüp bebek süreci kadar gebelik süreci de çok zor,endişeler hiç son bulmuyo,çok özenli ve sabırlı olmak gerekiyo.zaten kadın olmak zor en başta,öyle değil mi ?. sen de öyle diyenlere de ki: "ay seninki normal yoldan mı,ne kadar sıradan.,benimki çok özel de..:) " belki o zaman anlaralar ne kadar can sıkıcı olduklarını...(tüp bebekle uğraşırken normal yolla kalanları tenzih ederim.onlar da bizden çünkü ...; )...sevgiyle kal.Allah'a emanet ol.

herşey daha guzel olacak emin olun canım ya.bu surecte kucuk gelışmaler kucuk guzellıkler kucuk yol almalar ve guzel umıt dolu sözler öyle mutlu edıyordukı insanı.hep dualarımdasınız her daim.allah gönlünüzün,gönlümüzün muradını versin inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…