cnm arkadaşımm,çok doğru söylemişsin.gerçekten tüp bebek süreci kadar gebelik süreci de çok zor,endişeler hiç son bulmuyo,çok özenli ve sabırlı olmak gerekiyo.zaten kadın olmak zor en başta,öyle değil mi ?. Sen de öyle diyenlere de ki: "ay seninki normal yoldan mı,ne kadar sıradan.,benimki çok özel de..:) " belki o zaman anlaralar ne kadar can sıkıcı olduklarını...(tüp bebekle uğraşırken normal yolla kalanları tenzih ederim.onlar da bizden çünkü ...; )...sevgiyle kal.allah'a emanet ol.
ayyyy bu söze bayıldım.bende sizler gibi acılarla,korkularla dolu yol alırken rabbim bana çok güzel bir mutluluk,nimet verdi.ama normal yoldan çok şükür rabbime:)fakat hala sizinde dediğiniz gibi korkular devam ediyor.ama bebeklerimiz rabbime emanet inş sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza alırız cümlemiz inş.isteyenlerede rabbim en kısa surede inş onlarında kucaklarını evlatlarıyla doldurur.ben hep derdim rabbim ben illa normal yoldan olsun demiyorum,tüb bebek de olsa normal de olsa bana sağlıklı sıhhatli salih evlatlar ver derdim.hiç şikayetim olmayacak diyede söz verdim.şuan ben sürekli bebeğim için hergün iğne kullanıyorum.düşük riskimde vardı ilk zamanlar.biraz sıkıntılar çektik ama sıkıntısıyla herşeyiyle güzel bir yol.fakat hiç şikayetim olmadı.rabbime şükürler olsun.benim için evlat evlattır.tüpüde aynı,normalide ,aşılamasıda aynı.hertürlüsü aynı.rabbim versinde inş hangi yoldan olursa olsun.sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda,hangi yoldan olursa olsun.(banada bır bayan muayene sırasında ne kadarlık evlısın demıstı bende ıkı yıldır dedım.ılk gebelıkmı dedı.bende evet.tüp bebekmı tedavıyylemı oldu dıye soru yoneltmıstı.hayır dedım.fakat içim öyle yaralandıkı.sonra içimden sen sana verılen nımetın bır farkında olabılseydın diye geçirdim.arkadaş hemen evlenır evlenmez hamıle kalmısta.)o yüzden çok kızıyorum bu tarz davranışlara.